Jump to content

RODAKINO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by RODAKINO

  1. Καλή τύχη, εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που το χρειάζεται!!!
  2. Καλή επιτυχία, εύχομαι να το κερδίσει κάποιος που το χρειάζεται!!!
  3. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά! Όποιος το κερδίσει να το χαρεί!!! Άντε να παίρνει σειρά ο επόμενος διαγωνισμός!!!!:):):):):):):):)
  4. παιδιά εχω ενα πρόβλημα, πριν ενα χρόνο ειχα κάνει ενα συμβόλαιο για 2 χρονια στο προγραμμα 10 gb με netbook . Ολα καλά μέχρι τώρα. Για επαγγελματικούς λόγους έχω έρθει σε ενα νησί σε χωριό χωρίς σήμα 3g. Εδώ θα μεινω για 8-9 μήνες. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να "παγώσω" τις χρε'ωσεις για όσο είμαι εδώ και να συνεχίσω όταν φύγω? δεν θέλω να κάνω διακοπή συμβολαίου μόνο να παγώσουν τις χρεώσεις.
  5. Ναί, το λέω με σιγουριά όπως επίσης και Vodafone.
  6. το δουλέυω με Iphone 3GS ios 4.2, iphone 4 ios 4.2, nokia x3, htc hd7. όλα ρολόι εκτός από το nokia x3 που στην αναγνώριση βγάζει μονο τον αριθμό
  7. αχχχχχ.....μας δουλέυουν κανονικά μέρες που είναι!!! αν δεν βγάλουν μία αξιόλογη προσφορά με ιντερνετ τότε με το νέο :D έτος....http://www.youtube.com/watch?v=KOphGZZrE44&translated=1 με πολύ αγάπη για τη μαφία της Cosmote.
  8. μπορείς να δεχτείς κλήσεις απο 2 τηλέφωνα αλλά εσύ θα πρέπει να πατάς ένα κουμπάκι και να κάνεις εναλλαγή. Μπορείς να έχεις 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα συνδεδεμένα, να ακούς μουσική από όποιο θέλεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλά για τις κλήσεις η εναλλαγή γίνεται απο το ακουστικό και είναι πανέυκολο. επίσης αν την ώρα που μιλάς χτυπήσει το άλλο κινητό πολύ απλά πατάς το κουμπάκι διαλέγεις τη συσκευή 2 και απαντάς. Παιδιά εγώ εχθές το πήρα και είναι άψογο. Αναγνώριση και με όνομα, όπως το έχω στην ατζέντα.
  9. η vodafone το εχει παρακανει....έτσι λοιπόν... με πολύ πολύ αγάπη απο μένα!
  10. παιδιά για όποιον ενδιαφέρει έχω αναρτήσει μια αγγελία για ένα σφραγισμένο YAESU vx-7r. PM ME!!!1
  11. σίγουρα είναι δύσκολο παιδιά όμως αξίζει μια προσπάθεια. Παιδιά δεν γνωρίζω αν στο παρελθόν έχουν γίνει άλλες ανάλογες προσπάθειες όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί. Το forum αυτό έχει μεγάλη απήχηση σε νέους και μη. Με την ανοχή των moderators και εφόσον δεν είναι παράνομο ζητώ να να γίνει επισημασμένο το thread αυτό και μέσα απο εδώ να συντονιστεί με τη βοήθεια των μελών μια κίνηση διαμαρτυρίας πρός όλους τους παρόχους ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
  12. Πιστέυετε ότι αν συντονιστεί μια τέτοιου είδους αποχή, για παράδειγμα ένα ολόκληρο ΠΣΚ χωρίς sms, κλήσεις, broadband internet, κλήσεις από σταθερά που δεν έχουν πρόγραμμα για δωρεάν αστικές-υπεραστικές...με λίγα λόγια αποχή απο ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ' θα έχει θετικό αποτέλεσμα; παραθέτω την άποψη μου, παιδιά πιστέυω ότι μια τέτοια κίνηση μέχρι και στα κανάλια θα βγεί και σίγουρα θα ταρακουνήσει για τα καλά τα παχιά πορτοφόλια των δικτύων. Αν δεν βγεί κάτι, ΠΑΛΙ το επόμενο ΠΣΚ....και το επόμενο. τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει ένα σοβαρό τηλ τότε οκ...αλλά οι παπάρες αυτοί πρέπει ρε παιδιά να πάρουν το μάθημα τους και αν θέλουν να ζητάνε πρέπει να δίνουν κιόλας. παιδιά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, ένα τυχαίο... κάνεις ρε φίλε μια σύνδεση broadband internet. τους πληρώνεις, γιατί ρε φούστη μου αν περάσεις το όριο σε γδαίρνουν? θέλω να μου το κόβεις ρε συ όταν φτάσω το όριο που έχω προπληρώσει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ!!!! οι μετρητές τους δεν δουλέυουν σωστά. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο internet για υπέρογκες χρεώσεις θα δείτε ότι κάποιοι έπρεπε να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ επειδή ο μετρητής τους έδειξε κίνηση αρκετά gb σε λιγότερο απο 24ωρο. ΠΩΣ? αφου ο άλλος λεει οτι 2g είναι στη περιοχή του!!! γιατί η σύνδεση γίνεται σε 1 ώρα και η διακοπή θέλει ένα μήνα? ρε δεν μας παρατάνε λέω εγώ. παιδια εμείς φταίμε...εσείς και ο κάθε ένας τεχνολογικά μορφωμένος και μη. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!! ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!!!
  13. Σε λίγες ημέρες περιμένω 5 16αρια wifi ipads μεσω γνωστου μου ναυτικου. 2 θα κρατήσω και τα άλλα θα φύγουν εδω μέσα. Οταν θα τα έχω στα χέρια μου θα βάλω και αγγελία. :)
  14. Παιδιά να σας πω τον πόνο μου.... Την περασμένη Πέμπτη πήγα έκανα μια σύνδεση Vodafone broadband με 24μηνη δέσμευση 10 gb όριο με δώρο ένα netobook acer. Είναι 8 και μισή το βράδυ, όταν φέυγω απο το κατάστημα vodafone...9 παρά 10 είμαι στο σπίτι μου. Ανοίγω γεμάτος χαρά το κουτί, βγάζω το netbook το βάζω στο ρέυμα το ανοίγω και αυτό ξεκινά να κάνει κάτι εγκαταστάσεις προγραμμάτων( τα γνωστα trials της acer). Μετά απο κανά 15 λεπτο χρήσης ο ανεμιστήρας αρχίζει να δουλέυει πιο έντονα όμως κάνοντας ένα περίεργο θόρυβο, σαν να βρισκε κάπου, πρίν προλάβω να σκεφτώ κάτι κάνει ένα τσαφ κλείνει και ξανανοιγει απο μόνο του.... ΚΑΜΕΝΟ PIXEL....!!! νευριάζω και το αφηνω να συνεχίσει την εγκατασταση προγραμμάτων. Ξαναρχίζει ο ανεμιστήρας να δουλέυει κάνοντας πάλι εκεινο το περιεργο θορυβο. παιδια πραγματικα ζοριζεται ο ανεμιστηρας...δεν γυρνάει γλυκα...σαν να βρισκει καπου. anyway, ξυπνάω το πρωι, καλω την εξυπηρετηση πελατων vodafone, τους εξηγω και αφου μιλησα με 3 άτομα η τελευταια κοπελα που μιλησα μου λέει να παω στο κατάστημα που το πήρα να γίνει αντικατάσταση. Την ρώτησα αν πρέπει να στείλουν κάποια εντολή και μου είπε όχι και ότι αν δεν το αλλάζουν απο το κατάστημα να τους εξηγήσω ότι μιλησα με τα κεντρικά και να καλέσουν κι εκείνοι. ΕΕΕΕ...πάω εκεί, τους εξηγώ και μου λένε οκ...να καλέσουμε στα κεντρικά...παίρνουν ρε παιδιά απο το κατάστημα στα κεντρικά και αυτός η αυτή που μίλησαν τους είπε ότι δεν θα γίνει αντικατάσταση και οτι πρέπει να πάει στο service της Acer. Το άφησα εκεί να το στείλουν αυτοί και έφυγα. Απο τότε είμαι στα τηλέφωνα με την Vodafone αλλα ακρη δεν έχω βγάλει. Σήμερα έστειλα επιστολή στη προστασια καταναλωτών. Ελεος ρε παιδια, το netbook ηταν μέρος της σύμβασης, εγω με ποιο τρόπο αποζημιώνομαι?
  15. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.....:cry: κάνε κάτι να μας δώσουν το 4.0 OS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.........................................:cat:
  16. Καλημέρα σε όλους παιδιά, Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη. Κοιτούσα στο oteshop για προσφορές και πρόσεξα αυτό... http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MainPageOTESHOP αριστερά και λίγο προς τα κάτω έχει ένα banner που λέει όλες οι συσκευές δωρεάν στα cosmote απεριόριστα και μάλιστα η προσφορά λήγει σήμερα!!! Γνωρίζετε κάτι επι του θέματος?
  17. Δεν αντιλέγω, κατάντια είναι!!!! Είναι αστείο όμως, για μένα τουλάχιστον. :lol::lol::lol: και δεν σημαίνει αυτό οτι κοροϊδέυω!!!
  18. παιδιά είναι ότι πιο αστείο έχω δεί στο youtube. http://www.youtube.com/watch?v=11ucbrzxkls Το είδα 20 φορές και ακόμη γελάω!!!
  19. ναι.:mad: τι να πω!!! περιεργο!!! μα τι στο καλο γινεται?
  20. οχι δεν ειναι προσωπικο. το ανεβασα
×
×
  • Create New...