Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

min anisixeis, mexri to prwi tha sou exei erthei minima pws sou energopoiithikan ta aperiorista sms (ta opoia gia tin akriveia einai 20.000sms) kai xekina na stelneis! :lol:

Σημερα εβαλα καρτα των 9 ευρω κ εστειλα sms600 στο 1313, για να εχω τα 600 sms, κ μου εστειλαν μνμ οτι εχω 600 λεπτα ομιλιας κ οταν εχω τα απεριοριστα sms θα με ενημερωσουν με μνμ.

Ακομα μνμ δεν μ εχουν στειλει!Παιζει τπτ κ δεν το εχω καταλαβει? :worry:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οντως μου εστειλαν το πρωι μνμ οτι εχω 20.000 sms!!!!!!!! Τρελαθηκα λεμε, ποτε θα προλαβω να τα στειλω ολα αυτα!!! :lol:

Βεβαια το κουλο στην ολη υποθεση ειναι οτι εστειλα να ενεργοποιησω τα 600 sms ΜΟΝΟ κ μου ενεργοποιησαν τα 600 λεπτα!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Οντως μου εστειλαν το πρωι μνμ οτι εχω 20.000 sms!!!!!!!! Τρελαθηκα λεμε, ποτε θα προλαβω να τα στειλω ολα αυτα!!! :lol:

Βεβαια το κουλο στην ολη υποθεση ειναι οτι εστειλα να ενεργοποιησω τα 600 sms ΜΟΝΟ κ μου ενεργοποιησαν τα 600 λεπτα!

Ε, μην τα θες όλα δικά σου... Και 20.000 sms και να μην γίνονται λάθη... Ακόμα και τα συστήματά τους τα έπαιξαν από τα πολλά overflow... :p

Ε, μην τα θες όλα δικά σου... Και 20.000 sms και να μην γίνονται λάθη... Ακόμα και τα συστήματά τους τα έπαιξαν από τα πολλά overflow... :p

Τουλαχιστον με παρηγορουν τα 20.000 sms :D

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Πριν από περίπου 3 ώρες έστειλα μήνυμα στο 1313 για την ενεργοποίηση της προσφοράς με τα απεριόριστα (ή έστω 20000) μηνύματα.

Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα που έλεγε ότι μπήκαν τα 600 λεπτά και ότι όταν μπουν και τα απεριόριστα μηνύματα θα με ειδοποιήσουν εκ νέου.

Ακόμα όμως δεν μου έχει έρθει μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκαν.Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση???

Πριν από περίπου 3 ώρες έστειλα μήνυμα στο 1313 για την ενεργοποίηση της προσφοράς με τα απεριόριστα (ή έστω 20000) μηνύματα.

Μετά από λίγο ήρθε μήνυμα που έλεγε ότι μπήκαν τα 600 λεπτά και ότι όταν μπουν και τα απεριόριστα μηνύματα θα με ειδοποιήσουν εκ νέου.

Ακόμα όμως δεν μου έχει έρθει μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκαν.Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση???

Ναι.. Φυσιολογική είναι.. εμένα έκανε περίπου 4 ώρες για να μου στείλει το μήνυμα και να μου δώσει τα απεριόριστα μηνύματα..

Ναι.. Φυσιολογική είναι.. εμένα έκανε περίπου 4 ώρες για να μου στείλει το μήνυμα και να μου δώσει τα απεριόριστα μηνύματα..

nai nai ypomoni !!

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Παιδιά καλημέρα, ξέρει κανένας αν τα 600 λεπτά και SMS ισχύουν για ένα μήνα απο την ενεργοποίηση τους ή μέχρι το τέλος του μήνα?

Παιδιά καλημέρα, ξέρει κανένας αν τα 600 λεπτά και SMS ισχύουν για ένα μήνα απο την ενεργοποίηση τους ή μέχρι το τέλος του μήνα?

Για ενα μηνα ισχυουν απο την ενεργοποιηση τους.;)

Πράγματι,μετά από 6-7 ωρίτσες ήρθε το μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκαν.

Πάντως λίγο σπαστικό αυτό να αργεί τόσο πολύ να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία!

καλησπερα. Δυστηχως εχασα την καρτουλα sim watshup , που ειχα ενεργοποιημενα τα 1000 λεπτα καθε μηνα. Τωρα γινεται αν παω να τους πω οτι την εχασα να μου βγαλουν αλλη για τον αριθμο μου? η το ξεχναω?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα. Δυστηχως εχασα την καρτουλα sim watshup , που ειχα ενεργοποιημενα τα 1000 λεπτα καθε μηνα. Τωρα γινεται αν παω να τους πω οτι την εχασα να μου βγαλουν αλλη για τον αριθμο μου? η το ξεχναω?

Με 16€ θα σου εκδώσουν άλλη κάρτα.

δεν ξερω αν συμφερει τοσα πολλα, αν ειναι περνω καινουρια με 5 ευρω

και την προσφορα με τα 1000 λεπτα και μηνυματα που θα την ξαναβρεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ήρθε μήνυμα από την Cote πως αν βάλω 9 ευρώ κάρτα θα μπουν αυτόματα άλλα 3ευρώ.

Έχει έρθει σε κανέναν άλλο ή είμαι από τους ****φαρδους ; :p

κατά διαστήματα το στέλνουν σε διάφορους. Δεν ξέρω με τι κριτήρια.

Σε εμένα πάντως δεν έχει έρθει ποτέ... :(

στέλνω C στο 1314 και μου απαντάει "λάθος πληκτρολόγιση". Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, τί πάθανε σήμερα?

Θα στείλεις πρώτα ΑΛΠΑΚ

το έχω ήδη κάνει. Μου απαντάει με το γνωστό sms στείλε C στο 1314.

Θα πάρω την εξυπηρέτηση.

Έχω what's up και θέλω να χρησιμοποιώ το email που δίνει η cosmote ...@mycosmos.gr μέσω του κινητού μου.Έχω ένα lgkp500.Μπορώ να το κάνω?Εάν ναι,πώς θα ρυθμίσω την συσκευή μου για να διαβάzω τα email με τον ίδιο τρόπο που διαβάζω τα sms?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εκαναν περικοπες στο προσωπικο εκει στην Κοσμοτε; Απο εχθες διακοπηκε το συμβολαιο μου για να γινει καρτα, (χωρις να με ενημερωσουν βεβαια), εγινε σε 1 ολοκληρη ημερα η μετατροπη (1 μερα χωρις τηλεφωνο! ) και τωρα δε δουλευει η καρτα.

Οταν παιρνω στον αριθμο μου λεει οτι εχω φραγη εισερχομενων, και οταν παιρνω εγω μου βγαζει ενα μηνυμα "Ανυπαρκτος αριθμος".

Πηρα το 1313 και λεει να δοκιμασω αυριο παλι, γιατι εχει φορτο εργασιας το αρμοδιο τμημα πολυ, και ισως να μην τελειωσε η διαδικασια!

ΕΛεοΣ 2 ημερες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ δεν εχω τηλεφωνο...

Samsung S21 Ultra

Για να ενεργοποιηθεί η κάρτα σου πρέπει να κάνεις μια κλήση .

έτσι ενεργοποιούνται όλα τα καρτοκινητά.

Αφου το λεει οτι καλεσε και το 1313 και εναν αλλο αριθμο και δεν εγινε τιποτα.

Στην κοσμοτε κανουν διακοπες...:ninja:

Αφου το λεει οτι καλεσε και το 1313 και εναν αλλο αριθμο και δεν εγινε τιποτα.

Στην κοσμοτε κανουν διακοπες...:ninja:

Για Να απαντήσει Το 1313 και να του πει για φόρτο , πάει να πει ότι το πήρε από άλλο ενεργό, άρα η απάντηση μου εξακολουθεί να ισχύει.