nikolasn80 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 κριμα γιατι το χω και ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Εδώ και μία ώρα δεν μπορώ να ανανεώσω το υπόλοιπο μου.Ενώ στο 1314 δέχεται τις εντολές 1 και 2 όταν πατάω το 3 δεν ακούγεται τίποτα.:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κανε ανανέωση με αποστολή μηνύματος ΑΝΑ κενό και αριθμός στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κανε ανανέωση με αποστολή μηνύματος ΑΝΑ κενό και αριθμός στο 1314 Ούτε αναφορά παράδοσης δεν μου έρχεται από το sms στο 1314.Επίσης εδώ και 5 λεπτά μου γράφει "Δίκτυο Απασχολημένο" και δεν μπορώ να κάνω ούτε κλήσεις!.:mad::down::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Περαστικα :( τουλαχιστον εχεις full σημα, lol :) Aλλα δεν εισαι ο μονος, απ'οτι βλεπω εχουν πληθυνει τα παραπονα για αδυναμια κλησεων στα καρτοκινητα της κοσμοτε....ξερει κανεις απο μεσα τπτ παραπανω? Τι γινεται? Ειναι απλα υπερφορτωση, εργασιες αναβαθμισης/αλλαγης , τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Η προσφορά των 1000 λεπτών το έβγαλε off το δίκτυο... Σε τεχνικές λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να μπούμε, γιατί είναι πολλά τα πιθανά σενάρια που συμβαίνουν, αλλά την αιτία του προβλήματος την ξέρουμε... Ήταν "τίγκα" το δίκτυο και απλά τα έφτυσε με την προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Αφού πατήσεις 3, πληκτρολόγησε το 16ψήφιο χωρίς να περιμένεις να ακούσεις την φωνή. Το έχω κάνει και έχει δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Άντε πάλι τα ίδια... Αρχισε πάλι να μην βγαίνει κλήση!! για να δούμε σήμερα, πόσες φορές θα χρειαστεί να καλέσουμε για να βγάλουμε γραμμή??:X Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Άντε πάλι τα ίδια... Αρχισε πάλι να μην βγαίνει κλήση!! για να δούμε σήμερα, πόσες φορές θα χρειαστεί να καλέσουμε για να βγάλουμε γραμμή??:X 19 φορές [χωρίς υπερβολές]πάλευα να βάλω μια κλήση τελικά δεν τα κατάφερα... Οπότε αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα υπομονή μέχρι το 2010 που θα λήξει η προσφορά του 2009 :p:lol: [εκτός κ αλλάξετε εταιρία;).] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 19?? γιατι σταματησες στις 19? αλλη μια και εφτανες το στρογγυλο 20!! Απαραδεκτο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 19?? γιατι σταματησες στις 19? αλλη μια και εφτανες το στρογγυλο 20!! Απαραδεκτο παντως... Φαίνεται πιο αληθινό το 19, ότι τα μέτρησε... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 19?? γιατι σταματησες στις 19? αλλη μια και εφτανες το στρογγυλο 20!! Απαραδεκτο παντως... Γιατί αν δοκίμαζα κ άλλη φορά θα την πλήρωνε το κινητό:p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Άντε πάλι τα ίδια... Αρχισε πάλι να μην βγαίνει κλήση!! για να δούμε σήμερα, πόσες φορές θα χρειαστεί να καλέσουμε για να βγάλουμε γραμμή??:X και εγω τα ιδια..... αυτο ειναι γενικο φαινομενο της cosmote? ή συμβαινει μονο στα καρτοκινητα της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Είναι γενικό φαινόμενο,αλλά συμβαίνει πιο έντονα στα καρτοκινητά της! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 έχει πάρει τον κάτω δρόμο το δίκτυο...κρίμα... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πίταρε το δίκτυο τους, πλάκωσε πολύς κόσμος από το νέο έτος που βγήκε η προσφορά των 1000'+1000sms. Απο εκεί που είμασταν ελάχιστοι πριν 3+ χρόνια που βγήκε το call600, τώρα όποιον και να καλέσεις έχει WU-1000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μά8εις αν ένας αρι8μός είναι what's up ή όχι?? Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μά8εις αν ένας αρι8μός είναι what's up ή όχι?? Και για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314 (π.χ. WU 6971234567). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 ^ ευχαριστώ πολύύύ!!!:D Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ft Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Τι έλεγε η διαφήμιση; "Είναι σπαστικο να μην έχεις σήμα"; Τουλάχιστον σήμα έχουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 προσπαθω σημερα να αλλαξω πακετο απο κοσμοκαρτα σε whats up και δεν μπορω στελνω αλπακ στο 1314 και μου λεει για νεο whats up στειλε w στο1314 και μετα μου ξαναστελνει λαθος πληκτολογιση τι να κανω το βρηκα τελικα επρεπε να στειλω W ALPAK ΣΤΟ 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 προσπαθω σημερα να αλλαξω πακετο απο κοσμοκαρτα σε whats up και δεν μπορω στελνω αλπακ στο 1314 και μου λεει για νεο whats up στειλε w στο1314 και μετα μου ξαναστελνει λαθος πληκτολογιση τι να κανω το βρηκα τελικα επρεπε να στειλω W ALPAK ΣΤΟ 1314 άλλαξε το σύστημα...? εγώ ήξερα ότι έπρεπε να στείλεις μόνο τη λέξη ΑΛΠΑΚ. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα. Τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησα τα 1000' ομιλίας και έκανα και 1 ανανέωση των 3€ πριν τελειώσει ο μήνας. Το πρόβλημα είναι ότι τον τρέχον μήνα δεν μου έδωσαν πάλι 1000' ομιλίας. Το κατάλαβα πριν όταν τελείωσε η κάρτα μου. Γιατί έγινε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα. Τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησα τα 1000' ομιλίας και έκανα και 1 ανανέωση των 3€ πριν τελειώσει ο μήνας. Το πρόβλημα είναι ότι τον τρέχον μήνα δεν μου έδωσαν πάλι 1000' ομιλίας. Το κατάλαβα πριν όταν τελείωσε η κάρτα μου. Γιατί έγινε αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αν είσαι 100% σίγουρος ότι όλα τα έκανεσ όπως έπρεπε και ότι οι αριθμοί που καλούσες είναι WU τότε πάρε το 1313 να το πεις να σου βρουν το πρόβλημα! Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 αν είσαι 100% σίγουρος ότι όλα τα έκανεσ όπως έπρεπε και ότι οι αριθμοί που καλούσες είναι WU τότε πάρε το 1313 να το πεις να σου βρουν το πρόβλημα! Γιατί τί έπρεπε να κάνω; Και έβαλα κάρτα πριν τελειώσει ο Μάρτης και τηλεφώνησα μόνο σε whatsup χρήστες. Σήμερα ξαφνικά όπως μίλαγα με whatsup φίλη, άκουσα ένα μήνυμα που έλεγε έχετε 1λεπτό χρόνο ομιλίας. Το έκλεισα αμέσως και έστειλα ΥΠΟΛ στο 1313 και μου έστειλαν δεν έχετε άλλο χρόνο ομιλίας, ούτε sms. :(:(:( Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts