Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες σήμερα είναι περίεργη η ημέρα στα καρτοκινητά της cosmote. Αναμένονται κάποιες αλλαγές τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε χρεώσεις...

Ώπα????

Εσύ κάτι ξέρεις.... Για πες μας κι εμάς! Τι να περιμένουμε??

Πες τα ήρεμα γιατι θα φέρω και λάμπα αν χρειαστεί για την ανάκριση! χαχαχα:ninja:

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

άδικα χάρηκα...νεκρό πάλι...

προσπάθησα να πάρω το 1313 και βγήκε μήνυμα για προσωρινή υπερφόρτωση δικτύου...

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

Εμένα πάντως, τώρα μου δούλεψε το 1314...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Και Χανια τωρα ολα οκ.Να βγαλει εστω καποια ανακοινωση να μας ενημερωσει τι εγινε.Ας πει ακομη και καμια φθηνη δικαιολογια,αλλα μην μας εχουν τελειως χεσμενους.

Επειδή πέρασε ο μήνας και δεν ανανέωσα τον Μάρτιο για να έχω τον Απρίλη 1000 λεπτά και 1000 sms τι πρέπει να κάνω?Εστειλα 2009 στο 1313 και μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έχει λήξει.

Επειδή πέρασε ο μήνας και δεν ανανέωσα τον Μάρτιο για να έχω τον Απρίλη 1000 λεπτά και 1000 sms τι πρέπει να κάνω?Εστειλα 2009 στο 1313 και μου ήρθε μήνυμα ότι η προσφορά έχει λήξει.

Τα χασες! Κανε μια ανανεωση τωρα για να τα παρεις τον Μαιο.Δεν μπορεις να τα ξαναενεργοποιησεις οπως την πρωτη φορα.Αν ηταν ετσι δεν το χαμε τοσο εννοια να προλαβουμε να ανανεωσουμε πριν τελειωσει ο μηνας...

Παίδες σήμερα είναι περίεργη η ημέρα στα καρτοκινητά της cosmote. Αναμένονται κάποιες αλλαγές τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε χρεώσεις...

ε για καλο δε θα ειναι... το ονειρο να κοπει το 1 λεπτο το λεπτο το εχω δει καιρο... ή να βαζεις νταβατζιλικι καρτα 10αρα οπως οι αλλοι κτλ.Ας μη το γρουσουζευω....

Και στην Κέρκυρα όλα καλά πλέον.Ελπίζω να μην ξανασυμβούν τέτοια περίεργα.:mad:

Εξάλλου από τις 24 Απριλίου θα είμαι στη Wind.:D;)

Νέο πακέτο call them all από την cosmote.

Στείλτε την λέξη 1000 στο 1313 και με 7,5 ευρώ έχετε για 30 ημέρες 1000 λεπτά ομιλίας και βίντεοκλήσεων καθώς και 1000 sms προς whats up χρήστες. Ελάχιστη χρέωση ομιλίας τα 3 λεπτά.

Πολύ καλό πακέτο! Ειδικά σε σύγκριση με το plus 600'+600sms...

Άντε να δούμε και καμια κίνηση για wireless internet στα καρτοκινητά!!

Προσφέρει το whats up κάποιο πακέτο για δωρεάν μηνύματα ή κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα?

Προσφέρει το whats up κάποιο πακέτο για δωρεάν μηνύματα ή κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα?

Νομίζω πως όχι.. Αν ισχύει κάτι άλλο ας με διορθώσει κάποιος..

Για δωρεάν κλήσεις, όχι...

Για δωρεάν μηνύματα όμως, είναι όλα τα πακέτα sms 30-500 εκτός του sms 600 για what's up, και του καινούριου sms 1000 για what's up...

αρα αναγκαστικα μενω vodafone :p

Μηπως καταργηθηκε η προσφορα των 1000 λεπτων με 1 ευρω και θα πρεπει εμεις που τα ενεργοποιησαμε να βαζουμε απο τους επομενους μηνες με 7,5 ευρω καθε μηνα 1000 λεπτα την νεα προσφορα?:(

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Μηπως καταργηθηκε η προσφορα των 1000 λεπτων με 1 ευρω και θα πρεπει εμεις που τα ενεργοποιησαμε να βαζουμε απο τους επομενους μηνες με 7,5 ευρω καθε μηνα 1000 λεπτα την νεα προσφορα?:(

Η προσφορά ήταν αρκετά σαφής, γιατί αγχώνεσαι; Ενεργοποίησες αρχικά με 1€ και πρέπει κάθε μήνα να κάνεις τουλάχιστον μια ανανέωση με τουλάχιστον 3€ και θα έχεις τα 1000 λεπτά και τα 1000 μηνύματα για τον επόμενο μήνα. Και φυσικά, το 1€ στο πήρε η cosmote για την ενεργοποίηση, η προσφορά για τους επόμενους μήνες είναι εντελώς δωρεάν, δεν σου τραβά κάποιο ποσό κάθε μήνα δηλαδή. Οκ?

Νέο πακέτο call them all από την cosmote.

Στείλτε την λέξη 1000 στο 1313 και με 7,5 ευρώ έχετε για 30 ημέρες 1000 λεπτά ομιλίας και βίντεοκλήσεων καθώς και 1000 sms προς whats up χρήστες. Ελάχιστη χρέωση ομιλίας τα 3 λεπτά.

Πολύ καλό πακετάκι, ειδικά για κάποιον ξεχασιάρη που δεν έβαλε κάρτα τον προηγούμενο μήνα! ;):p

Για δωρεάν κλήσεις, όχι...

Για δωρεάν μηνύματα όμως, είναι όλα τα πακέτα sms 30-500 εκτός του sms 600 για what's up, και του καινούριου sms 1000 για what's up...

θέλω σε όλα τα δικτυα

mms εχει το πσκετο του γουατσ απ?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

αυτο εννοω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ