johnthegreek Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν κάποιος ενεργοποιήσει την προσφορά των 1000 λεπτών ομιλίας και των 1000 sms τον Απρίλιο και αμέσως μετά ανανεώσει με μια κάρτα των 3€ θα έχει σιγουρέψει τα λεπτά και τα sms για τον Μάιο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν έχεις κάνει ανανέωση τον Μάρτιο και πήρες λεπτά για τον Απρίλιο, από 1-30 Απριλίου θα πρέπει να κάνεις ανανέωση 3 ευρώ τουλάχιστον για να έχεις καινούρια 1000' τον Μαιο κ.ο.κ. Γενικά μια φορά το μήνα για να πάρεις λεπτά τον επόμενο Ευχαριστώ πολύ :) Αν και δεν τα τρώω όλα τα λεπτά και τα μηνύματα η προσφορά αξίζει πάντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν κάποιος ενεργοποιήσει την προσφορά των 1000 λεπτών ομιλίας και των 1000 sms τον Απρίλιο και αμέσως μετά ανανεώσει με μια κάρτα των 3€ θα έχει σιγουρέψει τα λεπτά και τα sms για τον Μάιο;:worry: Για ενεργοποιήσεις πακέτων μέχρι τέλος Μαρτίου νομίζω ότι ισχύει η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Πρώτη ενεργοποίηση μέχρι 31/3 (να φανταστείτε την έχουν βγάλει και από το site την προσφορά). Μετά δεν ενεργοποιείται. Αρα φίλε μου αν δεν το έχεις ενεργοποιήσει και σε ενδιαφέρει κάντο άμεσα. Απλά κάνε μια ανανέωση μετά την ενεργοποίηση και μέχρι τέλος Μαρτίου για να είσαι οκ μέχρι τέλος Απριλίου. Μετά μια ανανέωση τον Απρίλιο για να είσαι οκ τον Μαιο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μέσα στον Μαϊο θα εχει εγκατασταθεί πλήρως η νεα πλατφόρμα των καρτοκινητών της cosmote, αυτό σημαίνει οτι δεν θα υπάρχει το πρόβλημα της χωρητικότητας στο πράσινο δίκτυο,στις εξερχόμενες κλήσεις των καρτοκινητών. Αν ξέρεις ή αν μάθεις λεπτομέρειες πες μας. Είναι σίγουρο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Hello παιδια...ακουσα σημερα οτι εαν κανεις καποιο τηλεφωνημα που διαρκει λιγοτερο απο 3 λεπτα τοτε η χρεωση δεν γινετε απο τα 1000 δωρεαν λεπτα της προσφορας αλλα απο τις μοναδες τις καρτας! ισχυει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Hello παιδια...ακουσα σημερα οτι εαν κανεις καποιο τηλεφωνημα που διαρκει λιγοτερο απο 3 λεπτα τοτε η χρεωση δεν γινετε απο τα 1000 δωρεαν λεπτα της προσφορας αλλα απο τις μοναδες τις καρτας! ισχυει??? Aν η κληση ειναι σε whats up τοτε ΟΧΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν ξέρεις ή αν μάθεις λεπτομέρειες πες μας. Είναι σίγουρο αυτό? Φίλος μου μηχανικός που δουλεύει στην cosmote και μάλιστα σε πολυ καλή θεση και βαθμό μου το ''σφύριξε''.Όταν θα εχω νέα θα το αναφέρω αλλά και σίγουρα θα το νοιώσουμε στην πράξη. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Hello παιδια...ακουσα σημερα οτι εαν κανεις καποιο τηλεφωνημα που διαρκει λιγοτερο απο 3 λεπτα τοτε η χρεωση δεν γινετε απο τα 1000 δωρεαν λεπτα της προσφορας αλλα απο τις μοναδες τις καρτας! ισχυει??? Μήπως είναι κάποια άλλη υπηρεσία που πρόκειται να βγει; Μήπως είναι κάτι αντίστοιχο του freeze που έχει στα συμβόλαια; Μάλλον για μελλοντικό πακέτο θα πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 προς Morning Αυτό που αναφέρατε δεν έχει καμμιά, μα καμμιά σχέση με την πραγματικότητα κάποιος σας παραπληροφόρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Παιδιά έκανα ανανέωση μέσα Μαρτίου και η προσφορά με τα 1000' και 1000sms τελειώνει σήμερα και ξαναενεργοποιείται 1η Απριλίου. Τώρα πότε πρέπει να κάνω ανανέωση για να έχω συνεχή ροή της προσφοράς; Ευχαριστώ :d Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Μάρτιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 28/2. Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Απρίλιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/3. Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Μάιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 30/4. Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Ιούνιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/5. Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Ιούλιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 30/6. Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Αύγουστο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/7. Αν θέλετε να γράψω και για τους επόμενους μήνες μπορούμε να το κάνουμε. * Απαραίτητη διευκρίνηση: * Οταν λέμε Μάρτιο εννοούμε από 01/03/2009 - 31/03/2009 * Οταν λέμε Απρίλιο εννοούμε από 01/04/2009 - 30/04/2009 * Οταν λέμε Μάιο εννοούμε από 01/05/2009 - 31/05/2009. Αν δεν γνωρίζετε και για τους επόμενους μπορούμε να σας βοηθήσουμε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2712820#post2712820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Μήπως είναι κάποια άλλη υπηρεσία που πρόκειται να βγει; Μήπως είναι κάτι αντίστοιχο του freeze που έχει στα συμβόλαια; Μάλλον για μελλοντικό πακέτο θα πρόκειται. Ah οκ τότε...ισως ήταν παραπληροφόρηση! ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ah οκ τότε...ισως ήταν παραπληροφόρηση! ευχαριστώ πάντως! Για να διευκρινιστεί 100% το θέμα, αν μια κλήση είναι μικρότερη από 3', αφαιρούνται 3' από τα 1000'. Κάτι σαν το πάγιο τέλος κλήσης που υπήρχε παλιά. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Για να διευκρινιστεί 100% το θέμα, αν μια κλήση είναι μικρότερη από 3', αφαιρούνται 3' από τα 1000'. Κάτι σαν το πάγιο τέλος κλήσης που υπήρχε παλιά. Ελπίζω να βοήθησα. Για την ακρίβεια, κάτι σαν την ελάχιστη χρέωση στο ταξί. Και 100 μέτρα πιο κάτω να σε παει, τα 3 ευρώ θα τα πληρώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ή πιο απλά, κάτι σαν την ελάχιστη χρεωση ανά κλήση των προγραμμάτων συμβολαίου που είναι 30". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vet Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 πώς μπορώ να μάθω πότε έβαλα τελευταία φορά κάρτα στην whats up μου?? μπορώ να το καταλάβω από την ημερομηνία λήξης της κάρτας??(1314 κ επιλογή 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 πώς μπορώ να μάθω πότε έβαλα τελευταία φορά κάρτα στην whats up μου?? μπορώ να το καταλάβω από την ημερομηνία λήξης της κάρτας??(1314 κ επιλογή 3) 1314 επιλογη 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 πώς μπορώ να μάθω πότε έβαλα τελευταία φορά κάρτα στην whats up μου?? μπορώ να το καταλάβω από την ημερομηνία λήξης της κάρτας??(1314 κ επιλογή 3) Ναι από το 2 μπορείς να μάθεις πότε έβαλες κάρτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ναι από το 2 μπορείς να μάθεις πότε έβαλες κάρτα.:) Ελπιζω να γινει αυτη η μειωση στις χρεωσεις του γουατσαπ,κοσμοκαρτας, 23 λεπτα το λεπτο προς ολους και 0,03 το μηνυμα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ελπιζω να γινει αυτη η μειωση στις χρεωσεις του γουατσαπ,κοσμοκαρτας, 23 λεπτα το λεπτο προς ολους και 0,03 το μηνυμα. Που το είδες αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 to προθεμα 6955χχχχχχ σε ποια εταιρεια ανηκει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 vodafone... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εγώ ενεργοποίησα αυτό με τα 1000+1000 αλλά τελικά έχω μόνο τα 1000 λεπτά ομιλίας. Δεν μπορώ να στείλω με την καμία μήνυμα. Το κακό είναι οτι δεν έχω και κάρτα για να πάρω την εξυπηρέτηση. Ξέρετε τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εγώ ενεργοποίησα αυτό με τα 1000+1000 αλλά τελικά έχω μόνο τα 1000 λεπτά ομιλίας. Δεν μπορώ να στείλω με την καμία μήνυμα. Το κακό είναι οτι δεν έχω και κάρτα για να πάρω την εξυπηρέτηση. Ξέρετε τι παίζει??? Εάν έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο ενεργοποιείται φραγή για τα εξερχόμενα μηνύματα.. Πρέπει να ανανεώσεις το χρόνο σου και η φραγή θα αρθεί αυτόματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εάν έχεις πολύ χαμηλό υπόλοιπο ενεργοποιείται φραγή για τα εξερχόμενα μηνύματα.. Πρέπει να ανανεώσεις το χρόνο σου και η φραγή θα αρθεί αυτόματα.. Thanks. Θα ανανεώσω αν είναι αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts