Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ερώτηση: πώς μπορεί κάποιος να βάλει κάρτα σε καρτοκινητό cosmote ΧΩΡΙΣ να πρέπει να πάει σε κατάστημα? Έχω μια γνωστή μου στη Γερμανια με cosmocarta. Δεν καταλαβαίνει γρι η γυναίκα από ελληνικά και μου ζήτησε να την εξυπηρετήσω. Παίρνω κι εγώ μια cosmocarta και λέω, δεν μπορεί, θα έχει τον αριθμό που καλούμε από άλλο τηλέφωνο γραμμένο. Τίποτα όμως! Μπαίνω στο site της Cosmote, δε βρίσκω πουθενά κάτι σχετικό με ανανέωση (Τα μάυρα του τα χάλια το site... έτσι όπως είναι διαμορφωμένο πολύ πιθανόν να υπάρχει η δυνατότητα και να μην τη βρήκα). Περιττό να πω πως με έχουν πιάσει τα νεύρα μου γιατί είμαι χρήστης cu και έχω τους άπειρους τρόπους ανανέωσης και θεωρούσα δεδομένο πως το ίδιο ισχύει και για τα καρτοκινητά άλλων εταιριών. Δεν ήξερες, δε ρώταγες? Όποιος το πει θα έχει τα χίλια δίκια.

Υπάρχει νούμερο που καλούμε και δεν το γράφει απλά η κάρτα? Τι θα την κάνω εγώ τώρα αυτή που πήρα αφού δεν μπορώ να την περάσω στο κινητό που θέλω? Τη βοήθεια σας please γιατί δεν έχω καμία όρεξη να καλέσω στο customer care. (Έτυχε να καλέσω για τον τηλεφωνητή μιας φίλης μου και μου είπαν με απίστευτο υφάκι πως δεν μπορούμε από μόνοι μας να τον απενεργοποιήσουμε βγάζοντας τις προωθήσεις και κάναμε ολόκληρη επιβεβαίωση στοιχείων.)

Συγγνώμη αν ο τόνος μου είναι ειρωνικός αλλά ειλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα η Cosmote!!! Όλες μου οι επαφές με την εν λόγω εταιρία έχουν υπάρξει αρνητικές. Βοηθήστε με να τη συμπαθήσω. :D

Ερώτηση: πώς μπορεί κάποιος να βάλει κάρτα σε καρτοκινητό cosmote ΧΩΡΙΣ να πρέπει να πάει σε κατάστημα? Έχω μια γνωστή μου στη Γερμανια με cosmocarta. Δεν καταλαβαίνει γρι η γυναίκα από ελληνικά και μου ζήτησε να την εξυπηρετήσω. Παίρνω κι εγώ μια cosmocarta και λέω, δεν μπορεί, θα έχει τον αριθμό που καλούμε από άλλο τηλέφωνο γραμμένο. Τίποτα όμως! Μπαίνω στο site της Cosmote, δε βρίσκω πουθενά κάτι σχετικό με ανανέωση (Τα μάυρα του τα χάλια το site... έτσι όπως είναι διαμορφωμένο πολύ πιθανόν να υπάρχει η δυνατότητα και να μην τη βρήκα). Περιττό να πω πως με έχουν πιάσει τα νεύρα μου γιατί είμαι χρήστης cu και έχω τους άπειρους τρόπους ανανέωσης και θεωρούσα δεδομένο πως το ίδιο ισχύει και για τα καρτοκινητά άλλων εταιριών. Δεν ήξερες, δε ρώταγες? Όποιος το πει θα έχει τα χίλια δίκια.

Υπάρχει νούμερο που καλούμε και δεν το γράφει απλά η κάρτα? Τι θα την κάνω εγώ τώρα αυτή που πήρα αφού δεν μπορώ να την περάσω στο κινητό που θέλω? Τη βοήθεια σας please γιατί δεν έχω καμία όρεξη να καλέσω στο customer care. (Έτυχε να καλέσω για τον τηλεφωνητή μιας φίλης μου και μου είπαν με απίστευτο υφάκι πως δεν μπορούμε από μόνοι μας να τον απενεργοποιήσουμε βγάζοντας τις προωθήσεις και κάναμε ολόκληρη επιβεβαίωση στοιχείων.)

Συγγνώμη αν ο τόνος μου είναι ειρωνικός αλλά ειλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα η Cosmote!!! Όλες μου οι επαφές με την εν λόγω εταιρία έχουν υπάρξει αρνητικές. Βοηθήστε με να τη συμπαθήσω. :D

Υπάρχουν 2 τρόποι.

Πρώτος τρόπος αν έχεις συμβόλαιο cosmote καλείς χωρίς χρέωση το 1314 και ακολουθώντας τις οδηγίες περνάς την κάρτα.

Δεύτερος τρόπος καλείς από σταθερό το 6971001314 και ακολουθείς τις οδηγίες.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και αναρωτιέμαι λοιπόν: αυτό το ρημάδι το νούμερο δεν μπορούσαν να το έχουν γραμμένο και στην κάρτα?

Ανανέωση μέσω internet τελικά γίνεται?

υπαρχει τροπος να μεταφερω απο συνδεση σε καρτοκινητο κοσμοτε ενα ποσο πχ 3 ευρω οπως γινεται στη wind με το 1020??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια Γιατι η κοσμοτε δεν ειδοποιει οταν ενας αριθμος τινει να ληξει?Σημερα μου εληξε ενας αριθμος και εχασα οτι υπολοιπο ειχα προφανως και δεν ειχα προειδοποιηθει.

Πηγα να κανω κληση και μου λεει πως δεν εχω υπολοιπο.Παιρνω στο 1314 και μου λεει πως εχω 0 ευρω και πως ο λογαριασμος χρειαζεται ανανεωσει.

Σε ενα cu που ειχα παλιοτερα,μου ειχε ερθει μυνημα 1 βδομαδα πριν πως αμα δεν ανανεωνα θα εληγε.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

:lol::lol:ok:p αμάν όμως το κοντινότερο περίπτερο είναι 200μ μακριά

Και για κάποιον που είναι εξωτερικό μερικά χιλιομετρα μακρυα ας πουμε. Μην είσαι παρτάκιας!!!!! Παρεπιμπτώντος ούτε και μέσω αλλου κινητου γίνεται ανανεωση. Με παραδοσιακους τροπους μόνο....!!!!

Αφού δόθηκε η ενημερωση υπολοιπου,... σε ...οριζοντα τετραετιας θα γίνει και αυτό.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

Και για κάποιον που είναι εξωτερικό μερικά χιλιομετρα μακρυα ας πουμε. Μην είσαι παρτάκιας!!!!! Παρεπιμπτώντος ούτε και μέσω αλλου κινητου γίνεται ανανεωση. Με παραδοσιακους τροπους μόνο....!!!!

Αφού δόθηκε η ενημερωση υπολοιπου,... σε ...οριζοντα τετραετιας θα γίνει και αυτό.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2549426#1580

Και για κάποιον που είναι εξωτερικό μερικά χιλιομετρα μακρυα ας πουμε. Μην είσαι παρτάκιας!!!!!

Φάνηκε ότι είμαι παρτάκιας?Ο καθένας θα το έλεγε αυτό...

Tωρα οποιος ενεργοποιει το sms plus στο whats up θα εχει 1800 λεπτα ομιλιας και video κλησεων και 1800sms προς whats up με 7 ευρω.

H αποψη μου ειναι οτι ολο βλακειες κανει αυτη η κοσμοτε.Αυτο τωρα ειναι σκετη υπερβολη!Τι να κανεις τοσα sms και χρονο ομιλιας??

Αντι να βγαλουν κανενα οικονομικο πακετακι για ομιλια προς ολους καθονται και υπερβαλουν με τα call them all.

Eγω με τετοιες χρεωσεις δεν τολμω να παρω αλλου τηλ.παρα για αυτες τις περιπτωσεις εχω το φρογκ.

Δηλαδη ελεος!Το CU εχει το cu all day τουλαχιστον.

Tωρα οποιος ενεργοποιει το sms plus στο whats up θα εχει 1800 λεπτα ομιλιας και video κλησεων και 1800sms προς whats up με 7 ευρω.

H αποψη μου ειναι οτι ολο βλακειες κανει αυτη η κοσμοτε.Αυτο τωρα ειναι σκετη υπερβολη!Τι να κανεις τοσα sms και χρονο ομιλιας??

Αντι να βγαλουν κανενα οικονομικο πακετακι για ομιλια προς ολους καθονται και υπερβαλουν με τα call them all.

Eγω με τετοιες χρεωσεις δεν τολμω να παρω αλλου τηλ.παρα για αυτες τις περιπτωσεις εχω το φρογκ.

Σίγουρα είναι υπερβολή για το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών.

Το CU ALL DAY δεν λειτουργεί παράλληλα με το αντίστοιχο call600 της vodafone.

Δεν τα δινει μαζεμενα τα 1800.Απλα αν ενεργοποιησεις ενα σου κανει δωρο τα δυο επομενα.Περιπου το ιδιο ειναι.Γενικα αφου δεν ειναι και προς σταθερα δεν λεει.Το F2G δινει 1200 και προς σταθερα,το cu δινει και αυτο προς σταθερα με το all day...Εχεις δικιο γι΄'αυτο που λες.Το what's up αλλα και το CU σε ολά τ΄'αλλα ειναι ακριβο.Μονο το F2G με την δεσμευση τιμης στο F2G1 δινει τις φτηνοτερες χρεωσεις της αγορας και ταυτοχρονα nonstop.

Αμα κανω ανανεωση σε δυο αριθμους που εχω και εχουν ληξει απο /γερμανο τοτε θα επεκτεινω την ημερομηνια ληξης τους?

εαν εχουν περασει 13 μηνες απο την τελευταια ανανεωση χρονου τοτε τα νουμερα διαγραφονται και δεν γινεται τιποτα..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Φυσικά, μπορείς να ζητήσεις να σου επιστρέψουν το νούμερο σου εντός 6 μηνών από την ημερομηνία που διακόπηκε η σύνδεση σου

( παράγραφος 10 του άρθρου 10 του κανονισμού εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων της Ε.Ε.Τ.Τ.)

http://www.eett.gr/export/sites/default/sites/EETT/NewsReleases/Announcments/FEK_1260-B-2007.pdf

Παιδια τα νουμερα δεν εχοθν απενεργοποιηθει,εχουν απλως ληξει.

Δηλαδη ειμαι στο διαστημα που δεχομαι κλησεις,απλως εχουν μηδενιστει οι μοναδες μου και πρεπει να ανανεωσω για να μην χαθει και ο αριθμος.

Σε εναν απο αυτους που ληξαν εβαλα καρτα και ανανεωσα και το υπολοιπο αλλα και την ημερομηνια ληξης, αλλα στους αλλου δυο δεν θελω να βαλω καρτες θελω να κανω ανανεωση 3 ευρω στην καθεμια απο το γερμανο (μην καταξοδευτω κιολας!)

Απλως δεν ξερω κατα ποσο μια αυλη ανενεωση θα παρατεινη την ημερομηνια ληξης.

Αυτο βασικα ενδιαφερομαι να μαθω.

Απ'ότι ξέρω η αυλή ανανέωση χρόνου ομιλίας παρατείνη την ημερομηνία λήξης όπως και μια κανονική κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας απο το περίπτερο.:cool:

Παιδια τα νουμερα δεν εχοθν απενεργοποιηθει,εχουν απλως ληξει.

Δηλαδη ειμαι στο διαστημα που δεχομαι κλησεις,απλως εχουν μηδενιστει οι μοναδες μου και πρεπει να ανανεωσω για να μην χαθει και ο αριθμος.

Σε εναν απο αυτους που ληξαν εβαλα καρτα και ανανεωσα και το υπολοιπο αλλα και την ημερομηνια ληξης, αλλα στους αλλου δυο δεν θελω να βαλω καρτες θελω να κανω ανανεωση 3 ευρω στην καθεμια απο το γερμανο (μην καταξοδευτω κιολας!)

Απ'ότι ξέρω η αυλή ανανέωση χρόνου ομιλίας παρατείνη την ημερομηνία λήξης όπως και μια κανονική κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας απο το περίπτερο.:cool:

ότι κάνει μια "κλασσική" κάρτα ανανέωσης το κάνει και μια άυλη κάρτα