Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπιασα!!!Έπιασα γραμμή...

λοιπόν...και για όσους ενδιαφέρονται.........

η αλλαγή γίνεται από 1 κάθε ημερολογιακού μήνα...δηλ. τώρα 1 Σεπτεμβρίου μου είπανε...δηλ. σε 3 ημέρες στέλνοντας πάλι αυτό το μνμ.Το κακό είναι ότι μου μηδενίστηκε η κάρτα...:( Ευτυχώς είχε μέσα μόνο 3 ευρώ και αυτά ήταν δλωρο με την ενεργοποίηση:D

Αν και αρχίζω να σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να περιμένω 3 μέρες για αλλαγή του αριθμού.......και βέβαια να βάλω και κάρτα....ή καλύτερα με 5 ευρώ να αγοράσω νέο πακέτο σύνδεσης...έτσι κ αλλιώς το 1 λεπτό το λεπτό με ενδιαφέρει...

Ξέρει κανείς αν ενεργοποιώντας cosmokarta σου δίνει τα 5 ευρώ μαζεμένα ή ένα κάθε μήνα??επίσης πολύ σημαντικό......στη βόνταφον, για να μου δλινουν το 1 ευρό το μήνα απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τουλάχιστον μία ανανέωση(στην ουσία η πρώτη ανανέωση)...εδώ ισχύει κάτι τέτοιο??

Και γιατί δεν πάς σε κάποιο κατάστημα Cosmote ή Γερμανός να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας απο 3 ευρώ εώς 100 ευρώ??.Εάν βάλεις κάρτα των 3 ευρώ γλυτώνεις α)Νέο αριθμό που σημαίνει και Νέα κάρτα Sim στη συλλογή σου και β)γλυτώνεις 2 ευρώ.Μέσα στο πνεύμα της οικονομίας είμαι:lol::lol:.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και γιατί δεν πάς σε κάποιο κατάστημα Cosmote ή Γερμανός να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας απο 3 ευρώ εώς 100 ευρώ??.Εάν βάλεις κάρτα των 3 ευρώ γλυτώνεις α)Νέο αριθμό που σημαίνει και Νέα κάρτα Sim στη συλλογή σου και β)γλυτώνεις 2 ευρώ.

Μισο, γιατί μου άρεσε αυτό που μου είπες...

άμα πάω σε Γερμανό, μπορώ να περάσω 3 ευρώ μέσα??πως??μέσω αυτονών??χωρίς κάρτα?? Γιατί η ποιο μικρή κάρτα cosmote έίναι 9 ευρω!!!

Μέσα στο πνεύμα της οικονομίας είμαι:lol::lol:.

Είσαι...είσαι!!!;)

Μην το γελάς καθόλου!!!:p

Μισο, γιατί μου άρεσε αυτό που μου είπες...

άμα πάω σε Γερμανό, μπορώ να περάσω 3 ευρώ μέσα??πως??μέσω αυτονών??χωρίς κάρτα?? Γιατί η ποιο μικρή κάρτα cosmote έίναι 9 ευρω!!!

Μπορείς να πάς σε κάποιο κατάστημα Γερμανός ή Cosmote και να τους πείς:''Θέλω να ανανεώσω το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού μου''.Και αυτοί θα σου πουν πόσα θες να βάλεις και εσύ θα πείς 3 ευρώ.Για να καταλάβεις μέχρι και λεπτά μπορούν να σου βάλουν (π.χ 3,01 ευρώ).Τέλος Πάντων.Το μόνο που χρειάζεται για να βάλεις χρόνο ομιλίας απο Γερμανό ή Cosmote είναι να ξέρεις τον αριθμό του κινητό σου και φυσικά να έχεις...3 ευρώ στη τσέπη σου :lol::lol:.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Και με το παραπάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy:

Καλά, ήθελα να ξερα που ζω τόσο καιρό...........????:blink:

Γιατί κάθε φορά λέω δεν πειράζει, μια δεκάρα θα δώσω και τι έγινε...και έχω βρεθεί να σκορπάω δεκάρικα...έλεος...και να πεις ότι τα χρησιμοποιώ....

Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να ανανεώσω άλλο κινητό??που δεν έχω μαζί μου??αλλουνού??

Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να ανανεώσω άλλο κινητό??που δεν έχω μαζί μου??αλλουνού??

Φυσικά και μπορείς.Αρκεί να έχεις τον αριθμό του.Να σε ενημερώσω ότι αυτή η διαδικασία δεν ισχύει για συνδρομητές Frog.Επείσης να σε ενημερώσω ότι αυτή η διαδικασία είναι ίδια και για τις άλλες εταιρείες (Wind & Vodafone).Βέβαια στα αντίστοιχα καταστήματα της κάθε εταιρείας.

Να πω την αλήθεια για τη βόνταφον το γνώριζα, αλλά ποτέ δεν το είχα ψάξει (για να δω τι ποσά μπορώ να φορτώσω αν μπορώ να στείλω σε αλλουνού το νούμερο και τέτοια...)

Πάντος αυτό με τα άλλα κινητά είναι πολύ βολικό....αχ, αυτός ο brother που ξεμένει από μονέδες και μέσα στο στρατό δεν μπορεί να βρει κάρτα!!!!!!!:mad: Με βλέπω τακτικό πελάτη στο Γερμανο!!:lol::lol:

Μου φαίνεται πως θα σου το κόψω το γέλιο με αυτό που θα σου πω.

έχω 4 συσκευές σε λειτουργία και ετοιμάζομαι και για πέμπτη...έχω ένα σορό ενεργοποιημένα τσιπάκια με μονάδες αρκετές μέσα, τόσα που έχω χάσει τον πούσουλα και μου λήγουνε με τις μονάδες μέσα...έχω και σύνδεση και στην καλύτερη των περιπτώσεων να μου ρθει 130 ευρώ...

θες και άλλα???

(την cosmokarta, την θέλω αποκλειστικά για 1 λεπ΄το το λεπτο προς 2 νούμερα...)

οπότε πιος ο λόγος να βάζω κάθε μήνα και από μία κάρτα???για να μαζεφτεί κανένα μεγάλο ποσό, να την ξεχάσω και αυτήν καμιά μέρα σε ένα συρτάρι και να μου λήξει???

απλά όπως ήταν το πακέτο που είχα αρχικό χρόνο 3 ευρό ήμουν υπερκαλημένη για το σκοπό που το ήθελα...άσχετα αν τα έκανα σκ@τ@!!!

Ακόμα πιστεύεις ότι συμφέρω??

:shock: :shock: :blink: :X

Νομίζω οτι το παίρνω πίσω αυτό που είπα και, το βάζω κι εγώ σε κανα συρτάρι.... :O :lol:

Πάντως αυτό που σου πρότεινε ο φίλος johnthegreek (μπράβο.! δεν το σκέφτηκα καθόλου κι ας το έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις) πρέπει να είναι ότι πρέπει γι'αυτό που θές εσύ!

Ναι, απλά πας και ζητάς να σου περάσουν όποιο ποσό θες (με ελάχιστο νομίζω τα 3ευρώ, έχει αναφερθεί πιο πίσω), το πληρώνεις γίνεται η ανανέωση χρόνου αμέσως και, είσαι κομπλέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα τα κουλά σε μένα.....

Πάω Γερμανό και τους είπα ότι θέλω να φορτώσω χρόνο ομιλίας στο καρτοκινητό μου και μου είπαν ότι το ελάχιστο που μπορώ να βάλω είναι 9 ευρω:wacko:

Τους είπα ότι εγώ ήθελα να βάλω 3-4 και βάζοντας 9 στην ουσία είναι σαν να βάζω κάρτα και πια η διαφορά...(άρα δεν υπάρχει και λόγος να πηγαίνω σε αυτούς ενώ μπορώ να πηγαίνω δίπλα στο περίπτερο-δεν το είπα βέβαια γιατί με πρόλαβαν). Οπότε με βαριά καρδιά μου βάλανε 3 ευρώ...και σχετικά με το 3 ευρώ και ένα λεπτό που διάβασα παραπάνω...δεν γίνεται...πήγα να βάλω 3,5 ευρώ και δεν με άφησαν...μου είπαν ή τρία ή 4...δεν γίνεται ενδιάμεσα...

Πάντος εγώ την δουλειά μου την έκανα...:happy:(αν και στρην αρχή πήγα να φύγω)

δεν μας τα λενε καλα στο γερμανο μου φαινεται....

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

δεν μας τα λενε καλα στο γερμανο μου φαινεται....

+1

ας μην πήγαινα να φύγω, και θα σου λεγα εγώ αν θα μου βάζανε τις μονάδες...:O(κοίτα τι κάνουν για το κέρδος...για να με κάνει να βάλω 9, μου λέει δεν γίνεται αυτό που λες...:confused:)

ααα....ρε myphone...καλά που υπάρχεις και εσύ!!!:p

Στην κοσμοκάρτα αρκεί να βάλεις μία κάρτα ανανέωσης (Minimum 3 Ευρώ από Γερμανό )

Μετά κάθε μήνα ακριβώς την μέρα που το ενεργοποίησες θα σου έρχετε από 1 ακόμα ευρώ μέχρι να γίνουν 5. Δεν χρειάζετε δεύτερη κάρτα.

Στις άλλες δύο εταιρείες απετείτε να καταναλώνεις 1 ευρώ τον μήνα (και φυσικά να έχεις βάλει αρχικά κάρτα).

Στην Wind δουλεύει και με μεταφορά χρόνου .

Στην Cosmote δεν δουλευει με μεταφορά χρόνου .Απαιτείτε κανονική ανανέωση .

Δεύτερη λεπτομέρεια

Αν αλλάξεις το πακέτο σου από Cosmokarta σε whats Up ή αντίστροφα, η προσφορά παύει να ισχύει , δεν πρόκειτε να πάρεις άλλο ευρώ. Στις άλλες δύο εταιρείες ισχύει και μετά την αλλαγή πακέτου.

Όλα Αυτά ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ .

Όλα τα κουλά σε μένα.....

Πάω Γερμανό και τους είπα ότι θέλω να φορτώσω χρόνο ομιλίας στο καρτοκινητό μου και μου είπαν ότι το ελάχιστο που μπορώ να βάλω είναι 9 ευρω:wacko:

Τους είπα ότι εγώ ήθελα να βάλω 3-4 και βάζοντας 9 στην ουσία είναι σαν να βάζω κάρτα και πια η διαφορά...(άρα δεν υπάρχει και λόγος να πηγαίνω σε αυτούς ενώ μπορώ να πηγαίνω δίπλα στο περίπτερο-δεν το είπα βέβαια γιατί με πρόλαβαν). Οπότε με βαριά καρδιά μου βάλανε 3 ευρώ...και σχετικά με το 3 ευρώ και ένα λεπτό που διάβασα παραπάνω...δεν γίνεται...πήγα να βάλω 3,5 ευρώ και δεν με άφησαν...μου είπαν ή τρία ή 4...δεν γίνεται ενδιάμεσα...

Πάντος εγώ την δουλειά μου την έκανα...:happy:(αν και στρην αρχή πήγα να φύγω)

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.Κανένα Cosmote Shop δεν έχεις στην περιοχή σου?:worry:.Πάντως δεν είναι καλά να σου λέτε ότι το χαμηλότερο ποσό είναι 9 ευρώ!:mad:!.Τι κάνουν για να πάρουν λεφτά!.Εμένα πάντως με χάρα εξυπηρέτηση μου κάνουν όταν βάζω υπόλοιπο το οποίο το έχω κόψει λόγω συμβολαίου.Τέλος Πάντων.Πάρε στα κεντρικά γραφεία του Γερμανού.Μου φαίνεται ότι θέλουν τηλέφωνα για να ξυπνήσουν!!.

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.Κανένα Cosmote Shop δεν έχεις στην περιοχή σου?:worry:.Πάντως δεν είναι καλά να σου λέτε ότι το χαμηλότερο ποσό είναι 9 ευρώ!:mad:!.Τι κάνουν για να πάρουν λεφτά!.Εμένα πάντως με χάρα εξυπηρέτηση μου κάνουν όταν βάζω υπόλοιπο το οποίο το έχω κόψει λόγω συμβολαίου.Τέλος Πάντων.Πάρε στα κεντρικά γραφεία του Γερμανού.Μου φαίνεται ότι θέλουν τηλέφωνα για να ξυπνήσουν!!.

Εεεε...αφού στο τέλος μου τα βάλανε....τώρα να κάτσω να ψάχνομαι...???

'Οχι...νομίζω δεν έχει Οτέ σοπ...Μόνο μέσα στον Οτε...

όταν βάζω υπόλοιπο το οποίο το έχω κόψει λόγω συμβολαίου.

??? τι καινούρια είναι αυτά??

Καλά...θα χαζέψω τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται...

Εεεε...αφού στο τέλος μου τα βάλανε....τώρα να κάτσω να ψάχνομαι...???

'Οχι...νομίζω δεν έχει Οτέ σοπ...Μόνο μέσα στον Οτε...

όταν βάζω υπόλοιπο το οποίο το έχω κόψει λόγω συμβολαίου.

??? τι καινούρια είναι αυτά??

Καλά...θα χαζέψω τελείως εδώ μέσα μου φαίνεται...

Enoo oti stamatisa Na vazo karta epeidi ekana symbolaio sti vodafone.katalaves??:worry:

P.S:Eimai me wind plus non-stop

Enoo oti stamatisa Na vazo karta epeidi ekana symbolaio sti vodafone.katalaves??:worry:

P.S:Eimai me wind plus non-stop

Ναι!!!:Dκατάλαβα!!!:D

Πριν τα έλεγες λίγο κωδικοποιημένα...και τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι...μπλόκαρε!!!:O

Σκέφτικα κάτι σε καρτοσυμβόλαιο...ή ότι έκοψες τη σύνδεση και πληρώνεις το υπόλοιπο της συσκευής...ή κάτι τέτοιο...ξέρω...άσχετα!!

Άρα...βάζεις καμιά φορά κάρτα (και σου κάνουνε τεμενάδες) cosmokarta...έχεις σύνδεση vodafone...και είσαι στο non stop τησ wind....

κατάλαβα:!:

όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!!!!!!:p

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας υπάρχουν δύο καταστήματα Γερμανός .

Στο ένα όταν ζήτησα 5 ανανεώσεις των 3 ευρώ μου είπαν ότι τους έπεσα το σύστημα ....

Στο δεύτερο μου τις κάναν κανονικά αλλά ο Υπάλληλος πήγε και ρώτησε πρώτα τον προϊστάμενο.

Στην Νέα Μάκρη Πήγα και ζήτησα 10 ανανεώσεις και μπορώ να πώ ότι με εξυπηρέτησαν με μεγάλη προθυμία .

Καλά, γιατί λένε "μας έπεσε το σύστημα και δεν μπορούμε να βάλουμε μονάδες"? Όντως γίνεται αυτό? Εδώ Πάτρα μου έχει τύχει 2 φορές σε μικρά μαγαζιά της Vodafone, αλλά στο κεντρικό της Μαιζώνος, όσες φορές έχω πάει, πάντα μου βάζουν μονάδες χωρίς να μου λένε τέτοιου είδους χαζομάρες. Γιατί δηλαδή σ' αυτούς δεν πέφτει ποτέ και στους άλλους 5 λεπτά πριν είναι πεσμένο το σύστημα? Έχουν χασούρα και δεν το κάνουν? Ίσα ίσα, η εταιρεία δεν θα τους ευχαριστεί αν βάζουν πολλές μονάδες σε ένα κατάστημα?

πες μας σε ποιο Γερμανο εγινε το σκηνικο με τα 9 ευρο.Περιοχη;

Σε επαρχιακή πόλη έγινε...Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί η περιοχή έχει όλο και όλο ένα κατάστημα και θα ναι σαν να τους κράζω...(άσχετα αν τους χρειάζεται);)

Στο ένα όταν ζήτησα 5 ανανεώσεις των 3 ευρώ μου είπαν ότι τους έπεσα το σύστημα ....

Για 5 διαφορετικά κινητά??:rolleyes:

Αλλιώς ποιο το όφελος σου, να κάνεις 5 ανανεώσεις των 3 ευρώ στο ίδιο κινητό?:confused:

Στην κοσμοκάρτα αρκεί να βάλεις μία κάρτα ανανέωσης (Minimum 3 Ευρώ από Γερμανό )

Μετά κάθε μήνα ακριβώς την μέρα που το ενεργοποίησες θα σου έρχετε από 1 ακόμα ευρώ μέχρι να γίνουν 5. Δεν χρειάζετε δεύτερη κάρτα.

Στις άλλες δύο εταιρείες απετείτε να καταναλώνεις 1 ευρώ τον μήνα (και φυσικά να έχεις βάλει αρχικά κάρτα).

Στην Wind δουλεύει και με μεταφορά χρόνου .

Στην Cosmote δεν δουλευει με μεταφορά χρόνου .Απαιτείτε κανονική ανανέωση .

Δεύτερη λεπτομέρεια

Αν αλλάξεις το πακέτο σου από Cosmokarta σε whats Up ή αντίστροφα, η προσφορά παύει να ισχύει , δεν πρόκειτε να πάρεις άλλο ευρώ. Στις άλλες δύο εταιρείες ισχύει και μετά την αλλαγή πακέτου.

Όλα Αυτά ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ .

Όλα Αυτά ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ

Φαντάζομαι πόσα πακέτα έχεις αλλάξει...............:p

Πάντος πολύ χρήσιμες οι πληροφορίεςπου μας έδωσες...;)

Mporei na ginei metafora ypoloipou apo frog se what's up?

An kai poly fovamai oti h apantisi tha einai oxi giati h cosmote genika to frog to parousiazei san ksexwristo paketo pou kamia sxesh exei me tin idia tin cosmote. Gi'afto kai ta provlimata me ti foritotita apo frog se cosmote klp..

Me sigxoreite gia ta greeklish alla eimai apo wind plus nonstop..

15 λεπτά επιπλέον χρόνο ομιλίας προς όλους προσφέρει η COSMOKAPTA με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Κάθε φορά που οι πελάτες της COSMOΚΑΡΤΑ ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους, με οποιαδήποτε κάρτα, [1] κερδίζουν εντελώς δωρεάν 15 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. [2] Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας μπορούν να καταναλωθούν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανάλογα με το ποσό της κάρτας ανανέωσης:

Δωρεάν χρόνος ομιλίας προς εθνικά δίκτυα 15 λεπτά

• Με κάρτα ανανέωσης χρόνου 9€ περίοδος ισχύος 24 ώρες

• Με κάρτα ανανέωσης χρόνου 15 € περίοδος ισχύος 7 ημέρες

• Με κάρτα ανανέωσης χρόνου 20 € περίοδος ισχύος 7 ημέρες

• Με κάρτα ανανέωσης χρόνου 30€ περίοδος ισχύος 30 ημέρες

Η COSMOKAPTA, η ολοκληρωμένη λύση καρτοκινητής της COSMOTE, προσφέρει ακόμα στους πελάτες της ένα μοναδικό συνδυασμό χρεώσεων:

Χρεώσεις Συμβολαίου για ομιλία και SMS προς όλους, χωρίς δεσμεύσεις, με την Προνομιακή κάρτα ανανέωσης αξίας 20€

Χρέωση ομιλίας μόνο με 0,01€/λεπτό προς 2 επιλεγμένους προορισμούς COSMOTE

Νέα πακέτα μηνυμάτων SMS 60 και SMS 120 για πολύ φθηνές χρεώσεις από 0,065€/SMS.

Νέα, ανανεωμένη και πάντα ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς, η COSMOKAPTA συνεχίζει να αναβαθμίζει την επικοινωνία των πελατών της, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

1. Με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας από 9€ και άνω.

2. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας οι χρήστες COSMOΚΑΡΤΑ θα πρέπει να καλέσουν δωρεάν μία φορά στο 1317.

Πηγή: Δελτίο Τύπου στο cosmote.gr

Άποψή μου είναι ότι υπάρχουν πολλοί καλοί τρόποι προκειμένου να κάνεις κάποιον να βάλει μία κάρτα χρόνου ομιλίας το μήνα και όχι να τον αναγκάζεις να το κάνει για να έχει μία υπηρεσία όπως έκανε η vodafone στο ala carte και την υπηρεσόα 01 (αντίστοιχη της cosmoκάρτας).

Καλό σαν κίνηση αλλά τα 15 λεπτά για μονάχα 24 ώρες με κάρτα των 9€ είναι πολύ λίγο…

Καιρός ήταν να ακουστεί κάτι και για την Cosmoκαρτα γιατί κόντευε να πεθάνει αυτή η καρτοκινητή. Το 0,01 / λεπτό την κρατάει ζωντανή!

.

Αυτα ειναι..η cosmoκαρτα κανει προσφορες και η a la carte κοβει!Το θεμα ειναι μηπως παει να το κανει και η κοσμοκαρτα αυτο που εκανε η ala carte αλλα παει να το φερει με λαμογιαριστο τροπο.Μην βαζω ιδεες!