poseidon2004 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Με ποιο τροπο μετατρεπουμε ενα καρτοκινητο COSMOCARTA σε WHATSUP???? Κόστος??? γραπτό μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1313 κοστος για τη 1η αλλαγη ειναι 0 Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Οι μοναδες μεταφερονται?Και τυχον προνομια,δωρεαν sms κτλ? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Οι μοναδες μεταφερονται?Και τυχον προνομια,δωρεαν sms κτλ? Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι η κάρτα συνεχίζει να είναι ίδια -7 € που κοστίζει η αλλαγή πακέτου. Όσο για τα προνόμια, καμία σχέση μεταξύ τους διότι το καθένα προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες. Για δωρεάν sms δυστυχώς δεν γνωρίζω. :-/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 3 Ευρώ στοιχίζει πια η αλλαγή πακέτου . Η πρώτη αλλαγή όμως είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 3 Ευρώ στοιχίζει πια η αλλαγή πακέτου . Η πρώτη αλλαγή όμως είναι δωρεάν. Παράδειγμα έδωσα. :p Απλά παλιότερα η αλλαγή πακέτου κόστιζε 7 €. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Η διαφιμιση κινητο-σταθερο ειναι για συμβολαιο η καρτοκινητα? -Και τι ακριβως προυποθετει? -Πως δηλαδη αναγνωριζει το αν εισαι σπιτι? -Ειναι οντως αστικες οι χρεωσεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Η διαφιμιση κινητο-σταθερο ειναι για συμβολαιο η καρτοκινητα? -Και τι ακριβως προυποθετει? -Πως δηλαδη αναγνωριζει το αν εισαι σπιτι? -Ειναι οντως αστικες οι χρεωσεις? Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2037580#post2037580 Θα σε παρακαλέσω να κάνεις πρώτα μια πρόχειρη αναζήτηση και μετά, αν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις, να το ρωτάς. Σου το λέω επειδή τελευταία ρωτάς συνεχώς πράγματα που έχουν απαντηθεί πολλές φορές ως τώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helix56 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Γεια σε ολους, χρειαζομαι τα φωτα σας .:rolleyes: Δεν μπορω να διαλεξω what's up η cosmocarta? Κυριως λιγο τηλεφωνο ενιοτε 5λεπτα, λιγο περισσοτερα μηνυματα και αναγκη ομιλιας σε περιστασιακα ταξιδια στο εξωτερικο. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη και εκτιμητεα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Γεια σε ολους, χρειαζομαι τα φωτα σας .:rolleyes: Δεν μπορω να διαλεξω what's up η cosmocarta? Κυριως λιγο τηλεφωνο ενιοτε 5λεπτα, λιγο περισσοτερα μηνυματα και αναγκη ομιλιας σε περιστασιακα ταξιδια στο εξωτερικο. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη και εκτιμητεα. Ευχαριστω. Θα έλεγα Cosmokarta με ενεργοποιημενα πακέτα sms κυρίως λόγω της cosmokarta προνομιακή με -30% χρεωσεις αλλά και την υπηρεσιά ενα λέπτο το λεπτο .. Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Παίδες είναι αλήθεια ότι οι χρεώσεις με την προνομιακή είναι 54 % φθηνότερες από κανονικό καρτοκινητό ; Όταν παίρνεις την εξυπηρέτηση πριν ακούσεις το υπόλοιπό σου λέει το παραπάνω μύνημα. Τελικά τι ισχύει 30 % ή 54 % ; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Έως 54% λέει, και εννοεί σε σχέση με whatsup και cu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 γραπτό μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1313 κοστος για τη 1η αλλαγη ειναι 0 Sto 1314 to stelneis oxi 1313.Ego arxika esteile sto 1313 kai mou eipe pos i iperesia den vrethike,kai molis koitaksa to ipoloipo eixe - 43 lepta.Me xreose 43 lepta gia na me enimerosi pos den iparxei tetoia ipiresia? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Γινεται να διαλεξω εγω συγκεκριμενο νουμερο για Whats'up εφ'οσον ειναι διαθεσιμο; 697 xxxxxxx οπου x νουμερα δικης μου επιλογης. Αν ναι, γνωριζετε τη χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Συγκεκριμενο νουμερο οχι,αλλα γενικα προς χρηστες what's up ισχυουν μειωμενες χρεωσεις και προσφορες οπως call em all 600. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L93_WHATSUP_fullstory&breadcrumbTitle=SMS+CHOICE&Title=%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20WHAT'S%20UP Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Είδατε την διαφήμιση-απάντηση της COSMOΚΑΡΤΑ στη μείωση του F2G; Λέει ότι από χρόνια δίνει αυτή τη χρέωση (0.39 ευρώ ανά λεπτό) χωρίς όμως να διευκρινίζει και την άλλη διαφορά με τα 13 λεπτά -τώρα 11- του SMS... Απάτη δηλαδή για όποιον δεν γνωρίζει... Τι λέτε, σηκώνει καταγγελία; :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Είδατε την διαφήμιση-απάντηση της COSMOΚΑΡΤΑ στη μείωση του F2G; Λέει ότι από χρόνια δίνει αυτή τη χρέωση (0.39 ευρώ ανά λεπτό) χωρίς όμως να διευκρινίζει και την άλλη διαφορά με τα 13 λεπτά -τώρα 11- του SMS... Απάτη δηλαδή για όποιον δεν γνωρίζει... Τι λέτε, σηκώνει καταγγελία; :rolleyes: :p Κοίτα λίγο γύρω σου ποιός είναι ο μέσος συνδρομητής: ρώτα απλά τί πάγιο έχει και πόσο χρεώνονται οι κλήσεις του μετά την κατανάλωση του χρόνου ομιλίας του! Θα εκπλαγείς ( ; ) με το αποτέλεσμα!!! Οπότε γιατί να κατηγορήσουμε αυτή ή την άλλη εταιρεία; Για το μέσο πίθηκο-Ελληνάρα μια χαρά είναι οι διαφημίσεις τους !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Γι αυτό είναι και πρώτη η COSMOTE... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Παιδιά μία ερώτηση. Παίζει προσφορά 20 mms δωρεάν από την cosmote; Κάτι τέτοιο ήρθε ως sms σε ένα φιλαράκι μαζί με τις ρυθμίσεις των mms στο κινητό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εμενα μου στειλανε για 40 MMS μεχρι τις 22/11.Ελαβα και ενα 2ο μυνημα που μου ελεγε οτι θα ερθει και ενα 3ο μυνημα με κατι ρυθμισεις και ενα κωδικο αμα μου ζητηθει, αλλα 3ο μυνημα τελικα δεν ηρθε (ρυθμισεις εχω για mms απο πιο παλια).Τα εχω αραγε τα 40 μεχρι τις 22/11;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εμενα μου στειλανε για 40 MMS μεχρι τις 22/11.Ελαβα και ενα 2ο μυνημα που μου ελεγε οτι θα ερθει και ενα 3ο μυνημα με κατι ρυθμισεις και ενα κωδικο αμα μου ζητηθει, αλλα 3ο μυνημα τελικα δεν ηρθε (ρυθμισεις εχω για mms απο πιο παλια).Τα εχω αραγε τα 40 μεχρι τις 22/11;:worry: Νομίζω πως ναι, αλλά αν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση θα είσαι 100 % σίγουρος. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εμενα μου στειλανε για 40 MMS μεχρι τις 22/11.Ελαβα και ενα 2ο μυνημα που μου ελεγε οτι θα ερθει και ενα 3ο μυνημα με κατι ρυθμισεις και ενα κωδικο αμα μου ζητηθει, αλλα 3ο μυνημα τελικα δεν ηρθε (ρυθμισεις εχω για mms απο πιο παλια).Τα εχω αραγε τα 40 μεχρι τις 22/11;:worry: Εμένα μου ήρθε για 20 mms πριν 1,5 μήνα και τα έχω εξαντλήσει όλα! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Είδατε την διαφήμιση-απάντηση της COSMOΚΑΡΤΑ στη μείωση του F2G; Λέει ότι από χρόνια δίνει αυτή τη χρέωση (0.39 ευρώ ανά λεπτό) χωρίς όμως να διευκρινίζει και την άλλη διαφορά με τα 13 λεπτά -τώρα 11- του SMS... Απάτη δηλαδή για όποιον δεν γνωρίζει... Τι λέτε, σηκώνει καταγγελία; :rolleyes: :p Κλασικά trick διαφημιστών...γι'αυτό μία έρευνα αγοράς δεν κάνει κακό!! Σιγά να μην έλεγε στην προκειμένη περίπτωση για τα μηνύματα,τις χρεώσεις των κλήσεων την συνέφερε να δείξει!! Και δεν χρειάζεται καταγγελία,απλά ψάξιμο από τον πελάτη πριν πάρει οτιδήποτε!!:shifty: Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Είδατε την διαφήμιση-απάντηση της COSMOΚΑΡΤΑ στη μείωση του F2G; Λέει ότι από χρόνια δίνει αυτή τη χρέωση (0.39 ευρώ ανά λεπτό) χωρίς όμως να διευκρινίζει και την άλλη διαφορά με τα 13 λεπτά -τώρα 11- του SMS... Απάτη δηλαδή για όποιον δεν γνωρίζει... Τι λέτε, σηκώνει καταγγελία; :rolleyes: : Στην αρχή δυσκολεύτηκα να καταλάβω την διαφήμιση, τελικά μας είπανε την πιο άθλια δικαιολογία. Όχι κυρία CosmOTE και κυρία Vodafone (έβγαλαν και αυτοί διαφήμιση), δεν θέλω να συγκρίνετε τις χρεώσεις ομιλίας του F2G με αυτές της Cosmoκάρτας και του a la carte, διότι είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη! Εγώ περίμενα να μειώσετε το κόστος κλήσεων φωνής (προς όλα τα δίκτυα) στα What's Up και CU αντίστοιχα... Μου ήρθε κι εμένα (στο What's Up νομίζω) ένα ενημερωτικό MMS από το +1651 για 40 δωρεάν MMS εως 22/11, αλλά δεν μου ζητάει να κάνω κάποια ενέργεια, νομίζω πως η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί αυτομάτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Μόλις προώθησα στην ΕΕΤΤ την ακόλουθη επιστολή την οποία και παραθέτω προς ενημέρωσή σας: Προς ΕΕΤΤ Αθήνα 30 Οκτωβρίου 2007 Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας ενημερώσω για μία διαφημιστική ενέργεια της Cosmote, η οποία κατά την γνώμη μου επιχειρεί να εξαπατήσει αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, όταν κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί μια καρτοκινητή σύνδεση της Cosmote, είτε αυτή ανήκει στο οικονομικό πακέτο ”Cosmokarta” είτε στο οικονομικό πακέτο ”What’s up”, καλώντας στο 1314 προκειμένου να ενημερωθεί για το υπόλοιπο της αξίας συνδιαλέξεων της κάρτας του, ακούει ένα διαφημιστικό μήνυμα. Μήνυμα το οποίο δεν μπορεί να παρακαμφθεί, μιας και μόνο αφού ολοκληρωθεί η ακρόασή του μπορείς να ακούσεις το υπόλοιπο της κάρτας σου ή να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας κλπ. Το ίδιο αυτό μήνυμα ακούγεται στους χρήστες και των δύο οικονομικών πακέτων που προαναφέρθηκαν. Το περιεχόμενό του είναι το ακούλοθο: «Θέλετε να μιλάτε προς όλους με χρεώσεις συμβολαίου έως και 54% φθηνότερα από τα άλλα προγράμματα καρτοκινητής; Ανανεώστε το χρόνο σας με την Cosmokarta προνομιακή και μιλήστε με την χαμηλότερη χρέωση της αγοράς.» Όμως, πουθενά στο μήνυμα δεν αναφέρεται ότι η χρήση της προνομιακής κάρτας των 20€ συνεπάγεται χαμηλότερες τιμές ομιλίας ΜΟΝΟ για τους συνδρομητές του οικονομικού πακέτου ”Cosmokarta”. Έτσι, κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει ακριβώς τι χρεώνεται για τις κλήσεις του και ποιες είναι οι διαφορές των χρεώσεων και των προνομίων μεταξύ των δύο αυτών πακέτων, είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθεί και ενώ είναι χρήστης του ”What’s up” να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας του κινητού του με την ”προνομιακή κάρτα” και να νομίζει ότι μιλάει φθηνότερα, ενώ στην πράξη θα χρεώνεται με τις ίδιες τιμές ανά 1’ όπως και με οποιαδήποτε άλλη κάρτα ανανέωσης (3,9,15 ή 30€). Και δυστυχώς, από την προσωπική μου εμπειρία (μέσα από συζητήσεις με γνωστούς και φίλους) γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχει μεγάλη άγνοια στους περισσότερους ή και είναι θύματα παραπληροφόρησης. Παρακαλώ όπως προβείτε στις απαραίτητες από το νομοθετικό πλαίσιο ενέργειες (καθώς και στις ενδεχόμενες κυρώσεις που μπορεί να προκύψουν) προς την εν λόγω εταιρία, προκειμένου να διορθωθεί - διευκρινιστεί το περιεχόμενο του συγκεκριμένου διαφημιστικού μηνύματος και να προστατευθούν οι χρήστες των συγκεκριμένων οικονομικών πακέτων της εταιρίας από την τωρινή ή και μελλοντικές - αντίστοιχα – “παρατυπίες – παραλείψεις” από την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Καλή κίνηση από μέρους σου αν και δεν νομίζω να εισακουστούν οι διαμαρτυρίες σου. Τι θα λέγατε όμως να έστελνε κάποιος επιστολή στην Cosmote ζητώντας την απόσυρση του φωνητικού μυνήματος - διαφήμισης ; :cool: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts