egoeimai Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μίλησα σήμερα με το c.c της cosmote για να προσθέσω τα 200λεπτά πρός σταθερά με 5 ευρώ ,και τελικά μου το πέρασε αφαιρώντας μόνο τα 500sms προς cosmote ,απο την ηδη ενεργοποιημένη προσφορα που είχα και αφορούσε 500min +500 sms πρός cosmote για ολο το 2009. κρίμα. Δε γίνεται δλδ να έχεις και τα 2; Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εκανα αλλαγη οικονομικου προγραμματος μεσω my account. Σε 5 λεπτα μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε η αλλαγη. Τωρα δηλαδη εχω το καινουργιο προγραμμα; Καθε 1 του μηνος γινεται εκδοση λογαριασμου. Σημερα 27 εγινε αλλαγη προγραμματος. Εχω αναλογικα τα λεπτα απο 27 - 1 και μετα κανονικα; Τελος, θα ΠΡΟ-πληρωσω τιποτα παγια; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Τα λεπτά θα σου πάνε αναλογικά με τις μέρες. Το ίδιο και το πάγιο. Αναλογικά. Δεν θα πληρώσεις διπλό όπως τον πρώτο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ok ευχαριστω. Επιτηδες το εκανα τελος μηνος για να μην περιμενω πολλες μερες μεχρι την εκδοση λογαριασμου για την ενημερωση υπολοιπου. Οταν στελνω τωρα μου λεει οτι επειδη αλλαξα προγραμμα θα ειναι διαθεσιμη μετα της 1/5 :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Συγνώμη εάν αναφέρθηκε ήδη: το πρόγραμμα i-20 της Cosmote μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε κινητό ή είναι μόνο για iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Συγνώμη εάν αναφέρθηκε ήδη: το πρόγραμμα i-20 της Cosmote μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε κινητό ή είναι μόνο για iPhone? Τα προγράμματα "cosmote i" μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου ανεξαρτήτου συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Τα προγράμματα "cosmote i" μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου ανεξαρτήτου συσκευής. Thanks alany! Χμμμ... ενδιαφέρον μου φαίνεται το i-20: τώρα έχω COSMOKAPTA Προνομιακή δηλαδή βάζω μια κάρτα 20ευρώ τον μήνα και έχω 45' για 7μέρες από την κάθε κάρτα + ~63' για τον υπόλοιπο μήνα + 40ΜΒ ενώ με ~18,5ευρώ (20ευρώ μειον έκπτωση μη-επιδότησης συν τέλη) θα έχω 50' για ένα μήνα + 50 μηνύματα + 500ΜΒ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fallen AngeL Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σε ανανέωση του προνομιακού συμβολαίου αν δεν πάρω επιδότηση επιδότηση συσκευής θα έχω έκπτωση στο λογαριασμό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Σε ανανέωση του προνομιακού συμβολαίου αν δεν πάρω επιδότηση επιδότηση συσκευής θα έχω έκπτωση στο λογαριασμό μου; οχι, εκπτωση αντι επιδοτησης ισχυει μονο για νεες συνδεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ανάλογα την επιδότησή σου. Αν έχεις για παράδειγμα 90€ επιδότηση: 90/12μήνες = 7,5€ λιγότερα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου. Αν μετά τον πρώτο χρόνο μου έρθει επιδότηση και τα νούμερα είναι έτσι όπως τα γράφεις, τον επόμενο χρόνο θα φτάσει σε σημείο η cosmote να με πληρώνει.... Δεν στέκει αυτό που λες.... Κάθε μήνα 7,5€ λιγότερα.... 'Η μήπως εννοείς ότι αναλόγως τι λογαριασμό κάνω κάθε μήνα, θα μου το μειώνουν κατά 7,5€.... Κατατόπισέ με! :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αν μετά τον πρώτο χρόνο μου έρθει επιδότηση και τα νούμερα είναι έτσι όπως τα γράφεις, τον επόμενο χρόνο θα φτάσει σε σημείο η cosmote να με πληρώνει.... Δεν στέκει αυτό που λες.... Κάθε μήνα 7,5€ λιγότερα.... 'Η μήπως εννοείς ότι αναλόγως τι λογαριασμό κάνω κάθε μήνα, θα μου το μειώνουν κατά 7,5€.... Κατατόπισέ με! :O οχι ειναι ετσι οπως τα λεει! και εγω το εχω κανει αυτο! αντι για πχ. 90 ευρω επιδοτηση συσκευης τα παιρνεις σταδιακα σαν εκπτωση στον λογαριασμο σου. (90ευρω/12μηνες) Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 οχι ειναι ετσι οπως τα λεει! και εγω το εχω κανει αυτο! αντι για πχ. 90 ευρω επιδοτηση συσκευης τα παιρνεις σταδιακα σαν εκπτωση στον λογαριασμο σου. (90ευρω/12μηνες) σιγουρα ειναι ετσι? γιατι σε αλλη εταιρεια τοση ηταν η επιδοτηση της γυναικας μου και οταν της εκοψαν απο το παγιο το ποσο ηταν 4Ε το μηνα, δηλαδη 48Ε. δεν την επαιρνε ολη την επιδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ABlackCat Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αν ξέρετε ….ετοιμάζομαι να κάνω φορητοτητα αριθμού ( από voda ) και να μπω στο Multi 26 και να ενεργοποιήσω το smart play κάνοντας και μια καινούργια internet on the go 10g. Δικαιούμαι επίδοση συσκευης για το multi ? Αν ναι πόσο περίπου?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 οχι, εκπτωση αντι επιδοτησης ισχυει μονο για νεες συνδεσεις Δεν ισχύει αυτό που λες. Έκπτωση αντί επιδότησης δικαιούνται και οι υπάρχουσες συνδέσεις που θα ανανεώσουν σύμβαση. Εdit: Με τη προϋπόθεση ότι η εξυπηρέτηση θα γίνει απο αποκλειστικά καταστήματα cosmote ( είτε σε κατάστημα είτε μέσω courier ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δεν ισχύει αυτό που λες. Έκπτωση αντί επιδότησης δικαιούνται και οι υπάρχουσες συνδέσεις που θα ανανεώσουν σύμβαση. Εdit: Με τη προϋπόθεση ότι η εξυπηρέτηση θα γίνει απο αποκλειστικά καταστήματα cosmote ( είτε σε κατάστημα είτε μέσω courier ) hmmmm ειδες? σε εμας που δουλευουμε σε ΟΤΕ δεν μας τα λενε αυτα...ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση...:worry::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 hmmmm ειδες? σε εμας που δουλευουμε σε ΟΤΕ δεν μας τα λενε αυτα...ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση...:worry::X No problemo αγαπητέ ΟΤΕτζή. Έχεις δώσει τόσες έγκυρες απαντήσεις που αυτό ήταν ένα πταίσμα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 γνωρίζετε σε πόσο διάστημα (μετά απο νέα σύνδεση), μπορούμε να μεταφερθούμε σε μικρότερο πάγιο ? υπάρχει κάποια χρέωση σε αυτή τη περίπτωση και τι γίνεται με την επιδότηση της συσκευής που πήρες ? Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 3 μήνες κ καμία επιπλέον χρέωση λόγω επιδότησης εκτός κ αν κάνεις διακοπή...Το έκανα κ γω σήμερα!Πρόσεχε μόνο 3 μήνες από την μέρα της σύνδεσης όχι της έκδοσης του λογαριασμού... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Απο σημερα βγηκαν νεες επιδοτησεις στα περισσοτερα συμβολαια cosmote (αρκετα καλες για τα δεδομενα της cote :D:rolleyes:) και θα ισχυουν απο σημερα μεχρι νεωτερας...δεν ειναι προσφορα απλα μεγαλωσαν της επιδοτησεις νεων/φορητοτητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Απο σημερα βγηκαν νεες επιδοτησεις στα περισσοτερα συμβολαια cosmote (αρκετα καλες για τα δεδομενα της cote :D:rolleyes:) και θα ισχυουν απο σημερα μεχρι νεωτερας...δεν ειναι προσφορα απλα μεγαλωσαν της επιδοτησεις νεων/φορητοτητων. Επιπλέον επιδοτήσεις απο 15 - 270€, ανάλογα πάντα με το πρόγραμμα και την συσκευή. Μικρά βήματα, άλλα χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό για να κάνουμε καμιά γραμμή... όπως για παράδειγμα τα +300€ επιδότηση που είχε βγάλει πριν 1 μήνα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Επιπλέον επιδοτήσεις απο 15 - 270€, ανάλογα πάντα με το πρόγραμμα και την συσκευή. Μικρά βήματα, άλλα χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό για να κάνουμε καμιά γραμμή... όπως για παράδειγμα τα +300€ επιδότηση που είχε βγάλει πριν 1 μήνα! Το σήμα πρέπει να φτιάξει, αλλά αυτό είναι αλλού παππά ευαγγέλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Σε περιπτωση που καποιος εχει οικογενειακο προγραμμα με 2 συνδεσεις που μιλανε δωρεαν μεταξυ τους, το απεριοριστο ισχυει και στις βιντεοκλησεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 αν σκεφτεις πως ολες οι εταιριες μειωναν επιδοτησεις γιατι θελουν να τις κοψουν τελειως (οπως στην Ευρωπη αν δεν κανω λαθος) ειναι ενα σημαντικο βημα αυτη η εστω και μικρη αυξηση το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει. οσο για την βιντεοκληση που ρωταει ο φιλος λογικα θα ειναι μεσα στο χρονο μιας και απο αρχη του χρονου στα συμβολαια δεν εχει ξεχωριστη τιμολογιση...λογικα παντα...:worry: ενα τηλεφωνακη στην cosmote θα στο επαληθευσει ή καποιος που εκανε παρομοια χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Σε περιπτωση που καποιος εχει οικογενειακο προγραμμα με 2 συνδεσεις που μιλανε δωρεαν μεταξυ τους, το απεριοριστο ισχυει και στις βιντεοκλησεις ? Σε καμία περίπτωση. Η videoκλήση θα χρεωθεί στον χρόνο ομιλίας του οικονομικού σου προγράμματος και όχι στον ενδοοικογενειακό χρόνο ομιλίας. Και αυτό είναι 101% σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manorf Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Hi μαγκες.:DΕίναι το 1ο μου μυνημα στο φορουμ συγχωρεστε με αν εχω κανει καποιο λαθος.... Η Whats up της cosmote λήγει σε 1 χρόνο μετά την ενεργοποιηση της ή ληγει σε 1 χρονο αν δεν εχεις ανανεωσει τον χρονο ομιλίας μετα απο 1 χρονο? Και οταν λεμε "ληγει" δε μπορεις ουτε να ανανεωσεις ουτε να δεχεσαι τηλεφωνηματα?Σα να σου καταστρέφεται η sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts