terkos2 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Παιδιά σωστά όλα αυτά, δεν αναφέρατε όμως το πέναλτυ που πρέπει να πληρώσει αν σπάσει το συμβόλαιο, το οποίο είναι το ένα τέταρτο του υπολοίπου μέχρι την λήξη του συμβολαίου. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν
opmgls Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 33 minutes ago, terkos2 said: Παιδιά σωστά όλα αυτά, δεν αναφέρατε όμως το πέναλτυ που πρέπει να πληρώσει αν σπάσει το συμβόλαιο, το οποίο είναι το ένα τέταρτο του υπολοίπου μέχρι την λήξη του συμβολαίου. Αν το είχε κάνει πριν βγει το ΝΕΟ (όπως έγραψε) πρέπει να μην έχουν μείνει πολλοι μήνες μέχρι την λήξη του. Τώρα έμαθε τι μπορεί να κάνει όταν έρθει η ώρα. 3 Παράθεση
evris2013 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, opmgls said: Αν το είχε κάνει πριν βγει το ΝΕΟ (όπως έγραψε) πρέπει να μην έχουν μείνει πολλοι μήνες μέχρι την λήξη του. Τώρα έμαθε τι μπορεί να κάνει όταν έρθει η ώρα. Όχι έχω αρκετούς μήνες ακόμα. 12.11.2027 λήγει το συμβόλαιο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε το ΝΕΟ. Αλλά όταν έκανα μείωση παγίου πέρσι αντί επιδότησης, δεν υπήρχε το ΝΕΟ. Το ΝΕΟ πρέπει να ξεκίνησε όταν μπήκε το 2026 και μετά. Αν θυμάμαι καλά. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
opmgls Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, evris2013 said: Όχι έχω αρκετούς μήνες ακόμα. 12.11.2027 λήγει το συμβόλαιο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε το ΝΕΟ. Αλλά όταν έκανα μείωση παγίου πέρσι αντί επιδότησης, δεν υπήρχε το ΝΕΟ. Το ΝΕΟ πρέπει να ξεκίνησε όταν μπήκε το 2026 και μετά. Αν θυμάμαι καλά. Έτσι όπως τα γράφεις αν έφευγες τώρα θα πλήρωνες μεγάλο "πρόστιμο", περίπου 135€. Του χρόνου πάλι τέτοια εποχή το ξανασυζητάμε ανάλογα με το τι "παίζει" τότε. 2 Παράθεση
evris2013 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, opmgls said: Έτσι όπως τα γράφεις αν έφευγες τώρα θα πλήρωνες μεγάλο "πρόστιμο", περίπου 135€. Του χρόνου πάλι τέτοια εποχή το ξανασυζητάμε ανάλογα με το τι "παίζει" τότε. Όχι δεν είχα σκοπό να φύγω τώρα. Ξέρω ότι έχει πρόστιμο. Απλά ρωτούσα για να μάθω. Δεν έχω κάνει ποτέ φορητότητα ή να το γυρίσω σε καρτοκινητό. Πάντα στα συμβόλαια ήμουν. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
greatst Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Για απλή ανανέωση 2ετούς συμβολαίου σταθερής (100άρα VDSL2, απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά), μου βγάζει προσφορά το app (5+ μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο!) 28,90 ευρώ/μήνα (την τιμή που έχω ήδη εδώ και κοντά 4 χρόνια). Υπάρχει περίπτωση με παζάρια τηλεφωνικά να πάρω και κάνα δώρο στα καρτοκινητά μου (όπως 10 ευρώ/μήνα δώρο και 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα δώρο για 2 χρόνια, όπως όταν είχα έρθει με φορητότητα); 3 Παράθεση
CaptainNickGR Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 32 minutes ago, greatst said: Για απλή ανανέωση 2ετούς συμβολαίου σταθερής (100άρα VDSL2, απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά), μου βγάζει προσφορά το app (5+ μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο!) 28,90 ευρώ/μήνα (την τιμή που έχω ήδη εδώ και κοντά 4 χρόνια). Υπάρχει περίπτωση με παζάρια τηλεφωνικά να πάρω και κάνα δώρο στα καρτοκινητά μου (όπως 10 ευρώ/μήνα δώρο και 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα δώρο για 2 χρόνια, όπως όταν είχα έρθει με φορητότητα); Αν κάνεις αίτηση φορητότητας τηλεφωνικά για να πας σε άλλον πάροχο σίγουρα θα τα πάρεις, γιατί οι καμπάνιες ανανεώσεων δεν δίνουν τίποτα επιπλέον και σίγουρα θα είναι πιο ακριβό το πρόγραμμα. 2 3 Παράθεση
elkons Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, greatst said: Για απλή ανανέωση 2ετούς συμβολαίου σταθερής (100άρα VDSL2, απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς κινητά και σταθερά), μου βγάζει προσφορά το app (5+ μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο!) 28,90 ευρώ/μήνα (την τιμή που έχω ήδη εδώ και κοντά 4 χρόνια). Υπάρχει περίπτωση με παζάρια τηλεφωνικά να πάρω και κάνα δώρο στα καρτοκινητά μου (όπως 10 ευρώ/μήνα δώρο και 1000 λεπτά ομιλίας το μήνα δώρο για 2 χρόνια, όπως όταν είχα έρθει με φορητότητα); Φίλος σήμερα, τον πήραν από εναν αριθμό, τα κινητά του τα χει στη Cosmote, σταθερή Vodafone. 2 καρτοκινητά το ενα 60€ 1000'/3GB και 10€ μηνα/1000'/ 3GB κάτι τέτοιο, 100αρα στα 19,90€ κλειδωμένη τιμή +ΦΠΑ.. εβαλε και Tv πήγε +10 και κάτι ψιλά. 1 3 Παράθεση Hlias.
opmgls Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Φίλος σήμερα, τον πήραν από εναν αριθμό, τα κινητά του τα χει στη Cosmote, σταθερή Vodafone. 2 καρτοκινητά το ενα 60€ 1000'/3GB και 10€ μηνα/1000'/ 3GB κάτι τέτοιο, 100αρα στα 19,90€ κλειδωμένη τιμή +ΦΠΑ.. εβαλε και Tv πήγε +10 και κάτι ψιλά. Παρομοίως, φίλος πριν 2 εβδομάδες πήγε την σταθερή από Nova σε Telecom 100αρα με 19.90€ χωρίς να πάει άλλα νούμερα εκεί. 1 3 Παράθεση
elkons Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Πρωτόγνωρες τιμές για την εταιρεία πάντως..100αρα δεν βλέπαμε κάτω από 24€ με τίποτα. 3 2 Παράθεση Hlias.
Ninjis Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κυριακή έκανα αίτηση για 100mbps ftth στα 18,90 και δύο μηνεσ δώρο. Σήμερα Τρίτη πρωί ήρθε ο τεχνικός πέρασε οπτικη και όλα κομπλέ 5 Παράθεση
opmgls Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Δημ. 29 Σεπτεμβρίου (edited) 15 ώρες πριν, Ninjis said: Κυριακή έκανα αίτηση για 100mbps ftth στα 18,90 και δύο μηνεσ δώρο. Σήμερα Τρίτη πρωί ήρθε ο τεχνικός πέρασε οπτικη και όλα κομπλέ Ωραίος! Μια διευκρίνηση εδώ οτι οι τιμές για 100αρα που αναφέρθηκαν πριν το δικό σου μηνυμα αφορουν χαλκό VDSL. Όσον αφορά την περίπτωση του φίλου μου, εκείνος ζήτησε οπτική ίνα, αλλά του είπαν οτι δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί στην περιοχή του παρότι μένει σε πολύ κέντρικό μέρος της Αθήνας. Edited 30 Σεπτεμβρίου by opmgls 5 Παράθεση
leo06 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Δημ. 30 Σεπτεμβρίου On 29/9/2026 at 12:17 ΠΜ, evris2013 said: Όχι έχω αρκετούς μήνες ακόμα. 12.11.2027 λήγει το συμβόλαιο. Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε το ΝΕΟ. Αλλά όταν έκανα μείωση παγίου πέρσι αντί επιδότησης, δεν υπήρχε το ΝΕΟ. Το ΝΕΟ πρέπει να ξεκίνησε όταν μπήκε το 2026 και μετά. Αν θυμάμαι καλά. Το ΝΕΟ ξεκίνησε το 2021, η αρχική τιμή για τα απεριόριστα ήταν 33 ευρώ. 3 Παράθεση
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 04:03 μμ Δημ. Τρίτη στις 04:03 μμ (edited) Πως τις βλέπετε τις προσφορές ανανέωσης; Λείπει η προσφορά για unlimited αυτη που μας ενδιαφέρει στην εξυπηρέτηση πελατών δεν έβγαλα άκρη θα πάω σε κατάστημα. Μου ανέφερε τις ίδιες προσφορες ενώ ζητούσα τιμη για unlimited. Edited Τρίτη στις 04:04 μμ by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
KPG1913 Δημ. Τρίτη στις 06:52 μμ Δημ. Τρίτη στις 06:52 μμ Εμένα που λένε όλα unlimited 38€ για ανανέωση προερχόμενος από 2 ανανεώσεις με unlimited πρόγραμμα 4 Παράθεση
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 05:01 πμ Δημ. Τετάρτη στις 05:01 πμ (edited) 10 ώρες πριν, KPG1913 said: Εμένα που λένε όλα unlimited 38€ για ανανέωση προερχόμενος από 2 ανανεώσεις με unlimited πρόγραμμα Για νέα σύνδεση στην εφαρμογή μου το δίνει στα 24,60€, 38€ είναι πολύ ακριβό!! Edited Τετάρτη στις 05:03 πμ by Antonio21 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
evris2013 Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Για νέα σύνδεση στην εφαρμογή μου το δίνει στα 24,60€, 38€ είναι πολύ ακριβό!! Αν κάνεις το ΝΕΟ, κάπου εκεί δεν είναι η τιμή; 4 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
zerv_5800 Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ (edited) Κύριοι καλησπέρα. Σε ένα μήνα 07/11 λήγει το συμβόλαιο του σταθερού μου το cosmote fiber 100 Full TV pack που έχω. Το θέμα είναι το τμήμα ακυρώσεων δεν μου κάνει ουσιαστική έκπτωση. Το ίδιο ποσό στα 52,05€ και μόνο με ένα μήνα πάγιο δώρο μόνο που έτσι βγαίνει 49,88€ στα 2 χρόνια και 3gb δώρο έξτρα στο κινητό whatsup. Ενώ στους νέους συνδρομητές για 100 άρα έχει 48,50. Στην Nova έχει 10 ευρώ σχεδόν ποιο φθηνό. Να πάω λέτε να κάνω μια αίτηση φορητοτητας online από το pc θα με ξανά πάρουν για προσφορά η παίζει να γίνει να αλλάξει και να πάω στην άλλη εταιρία. Και αίτηση φορητοτητας να κάνω δεν ξέρω πόσο κάτω από τα 48,50 που έχει προσφορά για νέους συνδρομητές μπορεί να πέσει.. Ουσιαστικά δεν θέλω να φύγω. Τι λέτε να κάτσω στα αυγά μου και να δεχθώ την προσφορά ανανέωσης? Αύριο μεσημέρι θα με ξανά πάρουν από το τμήμα ακυρώσεων να δουν τι έχω αποφασίσει. Edited Τετάρτη στις 07:29 μμ by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S26 Ultra / Watch Ultra 2 😉
Antonio21 Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ 7 ώρες πριν, evris2013 said: Αν κάνεις το ΝΕΟ, κάπου εκεί δεν είναι η τιμή; Το neo για νέα σύνδεση κοστίζει 33€, για να πάρεις αυτήν την τιμή πρέπει να είναι το κινητό σου για παράδειγμα what's up και να σου βγάλει προσφορά. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 09:45 μμ Δημ. Τετάρτη στις 09:45 μμ 2 ώρες πριν, zerv_5800 said: Κύριοι καλησπέρα. Σε ένα μήνα 07/11 λήγει το συμβόλαιο του σταθερού μου το cosmote fiber 100 Full TV pack που έχω. Το θέμα είναι το τμήμα ακυρώσεων δεν μου κάνει ουσιαστική έκπτωση. Το ίδιο ποσό στα 52,05€ και μόνο με ένα μήνα πάγιο δώρο μόνο που έτσι βγαίνει 49,88€ στα 2 χρόνια και 3gb δώρο έξτρα στο κινητό whatsup. Ενώ στους νέους συνδρομητές για 100 άρα έχει 48,50. Στην Nova έχει 10 ευρώ σχεδόν ποιο φθηνό. Να πάω λέτε να κάνω μια αίτηση φορητοτητας online από το pc θα με ξανά πάρουν για προσφορά η παίζει να γίνει να αλλάξει και να πάω στην άλλη εταιρία. Και αίτηση φορητοτητας να κάνω δεν ξέρω πόσο κάτω από τα 48,50 που έχει προσφορά για νέους συνδρομητές μπορεί να πέσει.. Ουσιαστικά δεν θέλω να φύγω. Τι λέτε να κάτσω στα αυγά μου και να δεχθώ την προσφορά ανανέωσης? Αύριο μεσημέρι θα με ξανά πάρουν από το τμήμα ακυρώσεων να δουν τι έχω αποφασίσει. Είναι πολλά.. Που βρίσκεσαι και αν έχεις καλές γραμμές και στις άλλες, Η άλλη εταιρεία θα σου βγει όσο λες, αλλά ξεκινάει κ άλλη πλατφόρμα Αν το αφήσεις έτσι να τρέχει, θα παραμείνει ίδια η τιμή γιατί, ίσως τα πράγματα θα αλλάξουν στα επόμενα δύο χρόνια που θα είσαι δεσμευμένος με συνδρομή τα 50 κάθε μήνα δεν είναι και λίγα. Από την άλλη, αν είσαι τόσο ευχαριστημένος, τους τα δίνεις και ησυχάζεις. 4 Παράθεση
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 01:46 μμ Δημ. Πέμπτη στις 01:46 μμ Μετά από επικοινωνία με την telecom εμφανίστηκε αυτή η προσφορά την επέλεξα αλλά δεν είναι πολύ καλή για να είναι Αληθινό; Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω εάν ισχύει η συνοπτική σύμβαση η ή τελική τιμή που έγραφε η εφαρμογή. Κάποια βοήθεια παρακαλώ! Εντάξει κατέβασα το συμβόλαιο. Νομίζω πάλι συμφέρει, εάν και τον Φευρουαριο θα γίνει αύξηση στο πάγιο. 2 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..
evris2013 Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Δημ. Πέμπτη στις 07:04 μμ 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Νομίζω πάλι συμφέρει, εάν και τον Φευρουαριο θα γίνει αύξηση στο πάγιο. Κάθε αρχές του χρόνου αυξάνεται. Πρώτη φορά θα είναι; 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂
zerv_5800 Δημ. Παρασκευή στις 07:46 πμ Δημ. Παρασκευή στις 07:46 πμ (edited) Εγώ τελικά εχθές έκανα αίτηση φορητοτητας στην Nova. Μου έκαναν απίστευτη προσφορά. Το EON+ Fiber 300 στα 40 με 3 πάγια δώρο και το EON+ Fiber 100 με 3 μήνες πάγιο δώρο επίσης. Όχι άμεση σύνδεση αλλά με 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης. Έτσι βγαίνει 35 και 33,50 αντίστοιχα. Για να δούμε όταν με πάρει πίσω η Telekom τι προσφορά θα μου δώσει και αν αξίζει να μείνει αλλά δύσκολο το βλέπω!! Τι λέτε?? Edited Παρασκευή στις 08:59 πμ by zerv_5800 2 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S26 Ultra / Watch Ultra 2 😉
minast Δημ. Παρασκευή στις 11:40 πμ Δημ. Παρασκευή στις 11:40 πμ 3 ώρες πριν, zerv_5800 said: Εγώ τελικά εχθές έκανα αίτηση φορητοτητας στην Nova. Μου έκαναν απίστευτη προσφορά. Το EON+ Fiber 300 στα 40 με 3 πάγια δώρο και το EON+ Fiber 100 με 3 μήνες πάγιο δώρο επίσης. Όχι άμεση σύνδεση αλλά με 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης. Έτσι βγαίνει 35 και 33,50 αντίστοιχα. Για να δούμε όταν με πάρει πίσω η Telekom τι προσφορά θα μου δώσει και αν αξίζει να μείνει αλλά δύσκολο το βλέπω!! Τι λέτε?? Έχε υπόψη σου ότι για τις 14 μέρες που έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης ο τρέχων πάροχος (Telekom στην προκειμένη περίτπωση) δεν έχει ενημέρωση για την φορητότητα. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με το πέρας των 14 ημερών, οπότε και θα είναι ταυτόσημη με το να είχες ζητήσει άμεση φορητότητα. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις ένα μικρό παράθυρο λίγων ωρών για ανέξοδη υπαναχώρηση, εφόσον επιλέξει η Telekom να σου κάνει αντιπροσφορά. Δεν νομίζω ότι θα είναι ανταγωνιστική με της Nova, εάν δεν έχεις κινητά στην Telekom. Έχε υπόψη σου ότι όποιο πάροχο και να διαλέξεις, τα τηλεοπτικά (ειδικά αθλητικά) αναμένεται να μεταβληθούν αρκετά εντός της διάρκειας της σύμβασης. 4 Παράθεση
Aggelos41 Δημ. Χθες στς 07:11 πμ Δημ. Χθες στς 07:11 πμ Καλημέρα και απο εμένα Αν και το συμβόλαιο του λήγει 25 Ιανουαρίου με στείλανε στο app την εξής προσφορά 2 Παράθεση
Recommended Posts