Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το κάνει η vodafone. Μια προσφορά ήταν πριν από μερικούς μήνες.

Εγώ έχω πάρει και το ποσό της επιδότησης cash το καλοκαίρι από Cosmote shop και μάλιστα από δύο ανεξάρτητες συνδέσεις!

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ακούστε ιστορία να γελάσετε!!

Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός και πήρα το nokia N96 με σύνδεση στο πρόγραμμα MULTI MESSAGE MANIA.

Η κοπελιά μου έκανε κανονικά την σύνδεση, πλήρωσα και την συσκευή 580ευρώ (τόσα έβγαινε με την επιδότηση) και όλα καλά.

Αυτό έγινε το πρωι. Το βράδυ, έβαλα την καινούρια sim στο κινητό μου, και παρατήρησα πως δεν έπαιρνα σήμα...παίρνω από άλλο τηλέφωνο τον αριθμό της καινούριας μου σύνδεσης, και μου βγάζει μήνυμα πως ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται!!

Παίρνω τηλέφωνο στην cosmote, και από εκεί μου λένε πως η κάρτα sim που μου έδωσαν, δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο πρόγραμμα, και ότι επίσεις δεν βλέπουν στο ονομά μου καμία σύνδεση MULTI αν κι εγώ έχω στα χέρια μου το συμβόλαιο! Επίσεις, ο αριθμός της sim μου είναι ο ίδιος με τον αριθμό sim που αναγράφετε στο συμβόλαιο!... Οπότε, αν κατάλαβα καλά, μου έδωσαν ένα κινητό με σύνδεση, χωρίς να μου κάνουν σύνδεση!...

Η ερώτηση μου είναι απλή:

Επειδή εγώ δεν πρόκειται να χρησιμοποιούσα την σύνδεση έτσι κι αλλιώς, να παω πίσω στο κατάστημα να τους πω το λάθος τους, ή να το παίξω τουμπεκί, και να γλιτώσω τα λεφτά από την επιδότηση του κινητού?

Από την στιγμή που στην cosmote δεν εμφανίζεται κάποια σύνδεση στο ονομά μου, μπορούν μετά να μου ζητήσουν να τους πληρώσω πάγιο?

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ακούστε ιστορία να γελάσετε!!

Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός και πήρα το nokia N96 με σύνδεση στο πρόγραμμα MULTI MESSAGE MANIA.

Η κοπελιά μου έκανε κανονικά την σύνδεση, πλήρωσα και την συσκευή 580ευρώ (τόσα έβγαινε με την επιδότηση) και όλα καλά.

Αυτό έγινε το πρωι. Το βράδυ, έβαλα την καινούρια sim στο κινητό μου, και παρατήρησα πως δεν έπαιρνα σήμα...παίρνω από άλλο τηλέφωνο τον αριθμό της καινούριας μου σύνδεσης, και μου βγάζει μήνυμα πως ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται!!

Παίρνω τηλέφωνο στην cosmote, και από εκεί μου λένε πως η κάρτα sim που μου έδωσαν, δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο πρόγραμμα, και ότι επίσεις δεν βλέπουν στο ονομά μου καμία σύνδεση MULTI αν κι εγώ έχω στα χέρια μου το συμβόλαιο! Επίσεις, ο αριθμός της sim μου είναι ο ίδιος με τον αριθμό sim που αναγράφετε στο συμβόλαιο!... Οπότε, αν κατάλαβα καλά, μου έδωσαν ένα κινητό με σύνδεση, χωρίς να μου κάνουν σύνδεση!...

Η ερώτηση μου είναι απλή:

Επειδή εγώ δεν πρόκειται να χρησιμοποιούσα την σύνδεση έτσι κι αλλιώς, να παω πίσω στο κατάστημα να τους πω το λάθος τους, ή να το παίξω τουμπεκί, και να γλιτώσω τα λεφτά από την επιδότηση του κινητού?

Από την στιγμή που στην cosmote δεν εμφανίζεται κάποια σύνδεση στο ονομά μου, μπορούν μετά να μου ζητήσουν να τους πληρώσω πάγιο?

2 περιπτώσεις κατ'εμέ μπορεί να συμβαίνουν.

1. είτε ξέχασαν να στην ενεργοποιήσουν (απίθανο), αλλά λογικά αυριο - μεθαύριο θα το δουν και θα το κάνουν

2. Να έδωσαν εντολή ενεργοποίησης, αλλά λόγω κολληματος του συστήματος να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, οπότε δεν φαίνεται ακόμη σαν ενεργός αριθμός Cosmote. Σήμερα και χτες είχε αρκετά τέτοια κολλήματα η Cosmote

Τι να πω... έχουν πάντως περάσει 3 μέρες τώρα, και το simάκι εξακολουθεί να μένει νεκρό...

Κάτι μου λέει πως απλά γλίτωσα 120 ευρώ!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τι να πω... έχουν πάντως περάσει 3 μέρες τώρα, και το simάκι εξακολουθεί να μένει νεκρό...

Κάτι μου λέει πως απλά γλίτωσα 120 ευρώ!

Τυχεράκια! πάντως, υπάρχει και άλλη περίπτωση, να περάστηκε η αίτηση, να μην εγκρίθηκε, ο υπάλληλος να μην το κατάλαβε (να νόμισε δηλαδή πως η αίτηση εγκρίθηκε), και να σου παρέδωσε. Θα τον σκίσει το αφεντικό του όταν (και αν) το καταλάβει)

Τυχεράκια! πάντως, υπάρχει και άλλη περίπτωση, να περάστηκε η αίτηση, να μην εγκρίθηκε, ο υπάλληλος να μην το κατάλαβε (να νόμισε δηλαδή πως η αίτηση εγκρίθηκε), και να σου παρέδωσε. Θα τον σκίσει το αφεντικό του όταν (και αν) το καταλάβει)

Και πως γίνεται αν δεν εγκρίθηκε η αίτηση, να μου έδωσαν το συμόλαιο που βγαίνει από το σύστημά τους με όλα μου τα στοιχεία??

Και πως γίνεται αν δεν εγκρίθηκε η αίτηση, να μου έδωσαν το συμόλαιο που βγαίνει από το σύστημά τους με όλα μου τα στοιχεία??

Από τη στιγμή που καταχωρείται η αίτηση, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης συμβολαίου, (ώστε να υπογράψει ο πελάτης, και να μην περιμένει στούμπακας στο μαγαζί μεχρι να γίνει η ενεργοποίηση, γιατί καμια φορά η ενεργοποίηση μπορεί να αργήσει, και ο πελάτης να μην έχει χρόνο να περιμένει). Στην τελευταία (4η) σελίδα του συμβολαίου σου, η ημερομηνία είναι τυπωμένη από το σύστημα ? (μιλάμε για το σημείο που αριστερά πρέπει να έχει ημερομηνία και δεξιά χώρο για υπογραφή πελάτη). Αν η ημερομηνία δεν έχει τυπωθεί από το σύστημα (δηλαδή είναι συμπληρωμένη χειρόγραφα ή είναι κενή), σημαίνει πως η εκτύπωση έγινε προτού ενεργοποιηθεί η αίτηση.

Μια ερωτηση: Γινεται να μεταφερθω απο συμβολαιο σε καρτα με τον ιδιο αριθμο? cosmote εχω

Φυσικά γίνεται. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote ή Γερμανού και θα γίνει η δουλειά σου.

Παιδια ειμαι συνδρομητης στην Cosmote εδω και 10 χρονια ακριβως.πριν 4 χρονια πηγα αλλαξα το συμβολαιο και το εκανα 90.

Σημερα πηγα να ρωτησω για επιδοτηση και μου ειπαν οτι εχω 40 ευρο για επιδοτηση νεας συσκευης και εφοσον αλλαξω προγραμμα και παω σε μεγαλυτερο γιατι απλουστατα αυτο που ειμαι τωρα εχει καταργηθει!

εως τωρα δεν εχω παρει ποτε επιδοτηση,αλλα και τα 40 ευρο που δινουν,τα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ :mad: :down:

εχω καμια ελπιδα να ανεβει η επιδοτηση μου εαν παω σε αποκλειστικο καταστημα της Cosmote???

Σημερα πηγα για τις ερωτησεις μου στον Γερμανο :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ειμαι συνδρομητης στην Cosmote εδω και 10 χρονια ακριβως.πριν 4 χρονια πηγα αλλαξα το συμβολαιο και το εκανα 90.

Σημερα πηγα να ρωτησω για επιδοτηση και μου ειπαν οτι εχω 40 ευρο για επιδοτηση νεας συσκευης και εφοσον αλλαξω προγραμμα και παω σε μεγαλυτερο γιατι απλουστατα αυτο που ειμαι τωρα εχει καταργηθει!

εως τωρα δεν εχω παρει ποτε επιδοτηση,αλλα και τα 40 ευρο που δινουν,τα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ :mad: :down:

εχω καμια ελπιδα να ανεβει η επιδοτηση μου εαν παω σε αποκλειστικο καταστημα της Cosmote???

Σημερα πηγα για τις ερωτησεις μου στον Γερμανο :whistle:

Η επιδότηση δεν αλλάζει είτε πας σε Γερμανό, είτε σε Cosmote shop, είτε σε OTEshop, είτε σε οποιοδήποτε άλλο dealer της Cosmote. Cosmote shops υπάρχουν κάπου 20 σε όλη τη χώρα. Από τη στιγμή που εξαγόρασε τον Γερμανό, σταμάτησε να αναπτύσσει το δίκτυό της , γι'αυτό τα Cosmote shops θα μείνουν τόσα ή θα μειωθούν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών, και να αιτηθείς μεγαλύτερης επιδότησης (αν και θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι λίγες)

Παιδιά,έχει επιδότηση το Καρτοσυμβόλαιο 25?:worry:Και εάν ναι πόσο?:worry:

Thanks!

Σαφώς και έχει. Ξεκινά από 40 ευρώ, και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 80, ανάλογαμε τη συσκευή (όσο πιο ακριβή τόσο πιο μεγάλη). Π.Χ, SE W200 46,6 από αρχική 85, ενώ το Ν82 340 από αρχική 415. Αν πληρώνεις με ΠΚ, + 12 ευρώ πρόσθετη επιδότηση.

Η επιδότηση δεν αλλάζει είτε πας σε Γερμανό, είτε σε Cosmote shop, είτε σε OTEshop, είτε σε οποιοδήποτε άλλο dealer της Cosmote. Cosmote shops υπάρχουν κάπου 20 σε όλη τη χώρα. Από τη στιγμή που εξαγόρασε τον Γερμανό, σταμάτησε να αναπτύσσει το δίκτυό της , γι'αυτό τα Cosmote shops θα μείνουν τόσα ή θα μειωθούν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών, και να αιτηθείς μεγαλύτερης επιδότησης (αν και θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι λίγες)

Καταλαβα :( Ματαιος ο κοπος για κατι καλυτερο.δεν παω καθολου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαφώς και έχει. Ξεκινά από 40 ευρώ, και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 80, ανάλογαμε τη συσκευή (όσο πιο ακριβή τόσο πιο μεγάλη). Π.Χ, SE W200 46,6 από αρχική 85, ενώ το Ν82 340 από αρχική 415. Αν πληρώνεις με ΠΚ, + 12 ευρώ πρόσθετη επιδότηση.

Thanks:).Αυτά που μου έγραψες ισχύουν γιατί όταν πήγα και ρώτησα πόσο μου δίνουν ένα κινητό με 95€ στο Καρτοσυμβόλαιο 25 μου είπαν 50€ ενώ όταν τους ρώτησα για μεγαλύτερης αξίας κινητό η επιδότηση ανέβηκε.:cool:

Εχω 2 γραμμες συμβολαιου στην Vodafone οπου ανηκουν στο ονομα μου. Εαν τις μεταφερω με φορητοτητα στην Cosmote, μπορω να επιλεξω οικογενειακο πακετο με εκπτωση 10% στα μηνιαια παγια και να επιλεξω το cosmote 210 + multi40;

Γιατι στην σελιδα της cosmote δεν ειδα στην κατηγορια "οικογενειακο" αν μπορω να επιλεξω προγραμμα multi.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Τώρα που οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια συνέργεια μεταξύ Lufthansa και Cosmote, ώστε να αποκομίζουν πχ παραπάνω αεροπορικά μίλια μέσω του λογαριασμού cosmote σε συνδυασμό ή όχι με την αντίστοιχη πιστωτική κάρτα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Εχω 2 γραμμες συμβολαιου στην Vodafone οπου ανηκουν στο ονομα μου. Εαν τις μεταφερω με φορητοτητα στην Cosmote, μπορω να επιλεξω οικογενειακο πακετο με εκπτωση 10% στα μηνιαια παγια και να επιλεξω το cosmote 210 + multi40;

Γιατι στην σελιδα της cosmote δεν ειδα στην κατηγορια "οικογενειακο" αν μπορω να επιλεξω προγραμμα multi.

ναι, μπορείς

παιδιά μια ερώτηση..

έχει βγάλει πρόγραμμα συμβολαίου η cosmote που να συνδυάζει λεπτά ομιλίας και δεδομένα 3g όπως έχουν βγάλει η vodafone και η wind αντίστοιχα για την αξοιοποίηση του iphone 3g και άλλων παρόμοιων κινητών?

ευχαριστώ...

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

παιδιά μια ερώτηση..

έχει βγάλει πρόγραμμα συμβολαίου η cosmote που να συνδυάζει λεπτά ομιλίας και δεδομένα 3g όπως έχουν βγάλει η vodafone και η wind αντίστοιχα για την αξοιοποίηση του iphone 3g και άλλων παρόμοιων κινητών?

ευχαριστώ...

Eγω προχθες που ρωτησα πηρα αρνητικη απαντηση! βεβαια εχω μια ελπιδα,γιατι οι υπαλληλοι εκει δεν ηξεραν και πολλα :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μια ερώτηση..

ευχαριστώ...

Μπορείς (εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο) με οποιοδήποτε πρόγραμμα ομιλίας να συνδιάσεις:

1. Wireless internet easy basic (WIEASY), χωρίς πάγιο και χρέωση από το κρώτο kB

2. WIEASY 200 MB, με 13 ή 15 ευρώ το μήνα

3. WIEASY 5GB, με 29,5 ευρώ το μήνα

4. WIEASY απεριόριστα, με 49 ευρώ το μήνα (όριο 30 GB)

Γεια σας παιδιά!

Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα του ΟΤΕ της κορίνθου, για να πάρω με επιδότηση κανα κινητό! Έχουμε πάρει αρκετά ... και πιστευα πως θα εχει μεινει ενα ποσό για την επιδότηση.

Ο αρμοδιος του προγράμματος αυτού μου είπε, οτι τελειωσανε οι επιδοτησεις για φετος, και απο του χρονου , ειπε! δεν προσδιορισαι καθολου, απλα αυτο ειπε!

Υφισταται κατι τετοιο με τις επιδοτησεις?

Ευχαριστω εκτ των προτερων!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6