kefalos7 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αντε παιδια να ξεκινησουμε τις φορητοτες με το καλο,Ανακοινωσε αυξησεις η cosmote https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/050218_anakoinwsh.pdf ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατα μεγαλη πιθανοτητα δεν εχει γινει data entry στην αιτηση απο την μερια της wind και γι αυτο δεν την εχουν στειλει αιτημα στην cosmote για να τραβηξουν την γραμμη σου. και τωρα τι κανω φιλε; Μολις πηρα τηλεφωνο σε wind και μου ειπαν και καλα οτι πρωτα θα υπογραψω και μετα θα γινει αιτημα αλλα απ'οσο ξερω το αιτημα γινεται κατευθειαν οταν κανεις την αιτηση :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Αντε παιδια να ξεκινησουμε τις φορητοτες με το καλο,Ανακοινωσε αυξησεις η cosmote https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/050218_anakoinwsh.pdf Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω να μας καλύπτει αυτό. Βάσει Ε.Ε.Τ.Τ. όπως έγραψα και στο τοπικ για τις νέες αυξήσεις, η Ε.Ε.Τ.Τ. είχε βάλει χέρι στις αυξήσεις παγίων, αυτοί εδώ αυξάνουν τιμοκαταλόγους σε υπηρεσίες. Εκτός αν ανήκεις στο Basic, τότε μπορείς να καταγγείλεις σύμβαση. Παραθέτω κι εδώ: Συμβάσεις ορισμένου χρόνου: Ο πάροχος δεν θα έχει δικαίωμα, στη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης, να αυξάνει το πάγιο ή να μειώνει τον χρόνο ομιλίας/όγκο δεδομένων του προγράμματος υπηρεσιών. Πηγή: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0735.html Edited February 13, 2018 by Bernadi7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και τωρα τι κανω φιλε; Μολις πηρα τηλεφωνο σε wind και μου ειπαν και καλα οτι πρωτα θα υπογραψω και μετα θα γινει αιτημα αλλα απ'οσο ξερω το αιτημα γινεται κατευθειαν οταν κανεις την αιτηση :worry: Ετσι γινεται πλεον φιλε μου.Στελνουν τα καινουργια συμβολαια,υπογραφεις,τα παραλαμβανουν,γινεται καταχωρηση και φευγει αιτημα προς cosmote. H cosmote λαμβανει το αιτημα ,επικοινωνει μαζι μου για τα περαιτερω. Εντος 6 ωρων πρεπει η cosmote να απαντησει στην wind για την μεταφορα. Παντως σε μενα μου εχει τυχει μεχρι και βδομαδα για να με παρει η cosmote τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalos7 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ετσι γινεται πλεον φιλε μου.Στελνουν τα καινουργια συμβολαια,υπογραφεις,τα παραλαμβανουν,γινεται καταχωρηση και φευγει αιτημα προς cosmote. H cosmote λαμβανει το αιτημα ,επικοινωνει μαζι μου για τα περαιτερω. Εντος 6 ωρων πρεπει η cosmote να απαντησει στην wind για την μεταφορα. Παντως σε μενα μου εχει τυχει μεχρι και βδομαδα για να με παρει η cosmote τηλεφωνο. αα ενταξει,επομενως να μην ανησυχω; μολις υπογραψω αυριο να περιμενω χτυπημα απο κοσμο ε; παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ασε τα ζωα μου αργα ειναι,εμπλεξες και με wind.Υποψη οτι η wind δεν εχει πενταψηφιο αριθμο για να παρεις και να ακυρωσεις την φορητοτητα ,ακολουθεις της επιλογες απο μενου οπως ειναι εχει η wind, γι αυτο ξεκινα να απο τωρα να γραφεις το κειμενακι για ακυρωση φορητοτητας,βρες fax ή καταστημα wind για να το στειλεις και μερικα τηλεφωνηματ στην wind αν πηραν το fax. Η wind ξερει οτι ειναι μουφες οι φορητοτητες και μας κανει καψονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω να μας καλύπτει αυτό. Βάσει Ε.Ε.Τ.Τ. όπως έγραψα και στο τοπικ για τις νέες αυξήσεις, η Ε.Ε.Τ.Τ. είχε βάλει χέρι στις αυξήσεις παγίων, αυτοί εδώ αυξάνουν τιμοκαταλόγους σε υπηρεσίες. Εκτός αν ανήκεις στο Basic, τότε μπορείς να καταγγείλεις σύμβαση. Παραθέτω κι εδώ: Συμβάσεις ορισμένου χρόνου: Ο πάροχος δεν θα έχει δικαίωμα, στη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης, να αυξάνει το πάγιο ή να μειώνει τον χρόνο ομιλίας/όγκο δεδομένων του προγράμματος υπηρεσιών. Πηγή: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0735.html Η Ε.Ε.Τ.Τ. απαγόρευσε την αλλαγή στο πάγιο μέχρι να λήξει το συμβόλαιο σου. Δεν απαγόρευσε την αλλαγή τιμοκαταλόγου παγίου για νέους συνδρομητές. Η απαγόρευση αυτή είναι απόλυτη. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ. Αν γίνει είναι άκυρη . Αν όμως αλλάξουν τιμές εκτός συμβολαίου (και αυτό κάνει η Cosmote ) μπορείς να φύγεις αζημίως εντός δύο μηνών από την εφαρμογή των αυξήσεων ( και όχι από την ανακοίνωση τους) Με λίγα λόγια μπορεις να φύγεις αζημίως από 1η Απριλίου Μέχρι 31 Μαΐου 2018 Στο Basic δεν γίνεται καταγγελία διότι είναι σύμβαση αορίστου χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εγώ έχω οικογενειακό και η έκπτωση από 10% θα πάει 7%. Έμμεσα αλλάζει το ποσό που θα πληρώνω κάθε μήνα. Δεν κατάλαβα γιατί να μην μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα αφού αλλάζει μονομερος το συμβόλαιο..και ας πήρα επιδότηση Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω να μας καλύπτει αυτό. Βάσει Ε.Ε.Τ.Τ. όπως έγραψα και στο τοπικ για τις νέες αυξήσεις, η Ε.Ε.Τ.Τ. είχε βάλει χέρι στις αυξήσεις παγίων, αυτοί εδώ αυξάνουν τιμοκαταλόγους σε υπηρεσίες. Εκτός αν ανήκεις στο Basic, τότε μπορείς να καταγγείλεις σύμβαση. Παραθέτω κι εδώ: Συμβάσεις ορισμένου χρόνου: Ο πάροχος δεν θα έχει δικαίωμα, στη διάρκεια του ορισμένου χρόνου της σύμβασης, να αυξάνει το πάγιο ή να μειώνει τον χρόνο ομιλίας/όγκο δεδομένων του προγράμματος υπηρεσιών. Πηγή: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0735.html Αλλάζουν την μείωση παγίου στα οικογένειακα οπότε καλύπτουν αρκετά συμβόλαια χωρίς να τα ονομάζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Στο 1330 1 γίγα για τον έρωτα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Στο 1330 1 γίγα για τον έρωτα :lol::lol:Τα σημειώσω πως δεν ισχύει για τα στιουντεντ καρτοσυμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Τι στέλνουμε στο 1330 και ισχύει για συμβόλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Ωπα.... Νόμιζα ότι στέλνουμε τον αριθμό 1 στο 1330!!! Δεν στέλνουμε αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Έκπτωση παγίου σ' οικογενειακό, απλά γελάω :lol: Τάχα μου έκπτωση μ' αρχική 85,18 ενώ τ' ονομαστικό είναι 44,02 και με τις εκπτώσεις πάει 35,65!!! Αν και για γέλια είναι να πληρώνεις από μόνο του τόσα!!! Για το άλλο νούμερο, ίδιες επιδοτήσεις 110€ για iPhone/υπερεπιδοτούμενα κι 70€ για διάφορες συσκευές, ότι είχα στο φοιτητικό καρτοσυμβόλαιό μου! Α, επειδή το 2ο είναι καρτοσυμβόλαιο, κομμένα τα 1.500' αν ανανεώσω πάνε στα 900' κι οικογενειακώς πάμε Wind. Λυπάμαι, αλλά δεν έχω όρεξη για παζάρια με το καρτέλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Κλίση στο 1330 για 3 γίγα το ΣΚ τι έπαθε μας πέθαναν στο τσάμπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Κλίση στο 1330 για 3 γίγα το ΣΚ τι έπαθε μας πέθαναν στο τσάμπα :lol:Κλήση, όχι SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 ναι, κληση και μετα πατας το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Protoboulia Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλά πόσο γύφτοι είναι στην cosmote στο what's up δίνουν δωρεάν 3gb για την καθαρά δευτέρα και για το συμβόλαιο που πληρώνουμε κάθε μήνα πρέπει να δώσεις 0.90 λεπτά!! Απλά γύφτοι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Γιατι αραγε να κανει καποιος συμβολαιο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Γιατι αραγε να κανει καποιος συμβολαιο; Πλέον πολλοί πάροχοι στην Ευρώπη αρχίζουν να δίνουν λεπτά προς ΕΕ ως "προς όλους". Στα δικά μας το βλέπω να αργεί ακόμα. Ξέρω ήδη κόσμο που χρησιμοποιεί καθημερινά συνδέσεις άλλης χώρας σε roaming στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) Παιδιά έχω καρτοσυμβολαιο student με σταθερό μηνιαίο πάγιο 11€. Μολις εκδόθηκε ο πρώτος μου λογαριασμός στα 11€ (δεν βγήκα εκτός παγίου δηλαδή) αλλά έχω απορία σχετικά με αυτά που μου δείχνει η εφαρμογή. Τι μπορεί να είναι;;; εδώ δείχνει τα χρήματα που θα χάλαγα αν ήμουν με κάρτα με βάση τις κλήσεις και τα SMS που έστειλα αυτό το μήνα; ;; Το 16,26 τι μπορεί να είναι; Edited February 18, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Παιδιά έχω καρτοσυμβολαιο student με σταθερό μηνιαίο πάγιο 11€. Μολις εκδόθηκε ο πρώτος μου λογαριασμός στα 11€ (δεν βγήκα εκτός παγίου δηλαδή) αλλά έχω απορία σχετικά με αυτά που μου δείχνει η εφαρμογή. Τι μπορεί να είναι;;; εδώ δείχνει τα χρήματα που θα χάλαγα αν ήμουν με κάρτα με βάση τις κλήσεις και τα SMS που έστειλα αυτό το μήνα; ;; Το 16,26 τι μπορεί να είναι; Να σε ρωτησω ειναι 11ε με φορους+τελη κτλ τελικη τιμη ή 11ε με επιπλεον τα τελη.Μηπως τα 16.42ε ειναι τελικη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Να σε ρωτησω ειναι 11ε με φορους+τελη κτλ τελικη τιμη ή 11ε με επιπλεον τα τελη.Μηπως τα 16.42ε ειναι τελικη τιμη? Τελική τιμή είναι τα 11€!!!!και το 1€ από αυτά θα μου μπαίνει στην κάρτα κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabolion1 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Τελική τιμή είναι τα 11€!!!!και το 1€ από αυτά θα μου μπαίνει στην κάρτα κάθε μήνα.Προφανώς με κάποια προσφορά (έκπτωση) πρέπει να το έχεις. Έχω κ εγώ το ίδιο πρόγραμμα στα 10 και κάτι με ΦΠΑ αλλά έχω για 12 μήνες 5 ευρώ έκπτωση λόγο σταθερού και έκπτωση λόγο οικογενειακού. Το έχεις εσύ για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου αυτή την τιμή? Από πού σε κάλεσαν για αυτή την προσφορά? Πριν ήσουνα καρτοκινητο Cosmote? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Τώρα διάβασα πιο προσεκτικά και είδα ότι είναι πρώτος λογαριασμός. Μήπως είναι αναλογική χρέωση μέχρι να αρχίσει ο κύκλος τιμολόγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Πλέον στο site βλέπω πως το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο είναι στα 17,81 (από και καλά αρχική 22,58) πήραν σιωπηλά την ανηφόρα οι τιμές, όπως και στη wind 18,63 ενώ ήταν λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts