Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω συνδεση και θελω να την κανω καρτοκινητο, βεβαια πρεπει να τους πληρωσω 105€ μια επιδοτηση. Αν δε τα πληρωσω αμεσα θα με πριζουν στα τηλεφωνα; Ξερει κανεις να πει;
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια εχω συνδεση και θελω να την κανω καρτοκινητο, βεβαια πρεπει να τους πληρωσω 105€ μια επιδοτηση. Αν δε τα πληρωσω αμεσα θα με πριζουν στα τηλεφωνα; Ξερει κανεις να πει;

Εμενα οταν εκανα την συνδεση καρτοκινητο μου ζητησαν ενα ποσο της επιδοτησης πισω εξοφληση τα παγια και μετα εγινε η μετατροπη.Φανταζομαι αν δεν πληρωσεις το ποσο της επιδοτησης που πρεπει δεν σου κανουν διακοπη συμβολαιου και μετατροπη σε καρτοκινητο.

Τι να σου πουμε;;

Αφού πήρες επιδότηση, πρεπει να την επιστρέψεις; Πως θα γίνει δλδ;;

Αλλιως συνεχίζεις με το συμβόλαιο μεχρι την ολοκλήρωση.

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Τι να σου πουμε;;

Αφού πήρες επιδότηση, πρεπει να την επιστρέψεις; Πως θα γίνει δλδ;;

Αλλιως συνεχίζεις με το συμβόλαιο μεχρι την ολοκλήρωση.

Οποτεδήποτε και αν επιστραφεί η επιδότηση, συμφέρει τον πελάτη αφού θα σταματήσει να πληρώνει το συμβόλαιο. Σε κάθε είδους επιδότηση, χαμένος πάντα είναι ο πελάτης. Εκτός αν κάποιος νομίζει ότι οι εταιρείες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Έχω οικογενειακό συμβόλαιο με δυο αριθμούς. Σκέφτομαι να τα κάνω κοσμοκαρτα και τα δυο . Τώρα τρέχει η προσφορά 200 λεπτά με 5 ευρο, αλλά αυτήν COSMOTE μου είπαν ότι η προσφορά είναι μέχρι 15 του μηνός . Επειδή δεν έχω εμπειρία από καρτοκινητή . Στην περίπτωση που πάψει να υπάρχει αυτή η προσφορά οι συνδρομητές που την είχαν ενεργοποιήσει από πριν ,εξακολουθούν να την έχουν έχουν ή προσαρμοζοντε στα νέα δεδομένα και αυτοί ;

Έχω οικογενειακό συμβόλαιο με δυο αριθμούς. Σκέφτομαι να τα κάνω κοσμοκαρτα και τα δυο . Τώρα τρέχει η προσφορά 200 λεπτά με 5 ευρο, αλλά αυτήν COSMOTE μου είπαν ότι η προσφορά είναι μέχρι 15 του μηνός . Επειδή δεν έχω εμπειρία από καρτοκινητή . Στην περίπτωση που πάψει να υπάρχει αυτή η προσφορά οι συνδρομητές που την είχαν ενεργοποιήσει από πριν ,εξακολουθούν να την έχουν έχουν ή προσαρμοζοντε στα νέα δεδομένα και αυτοί ;

Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για το συγκεκριμένο πακέτο http://goo.gl/0Qmhb

εχθες ενεργοποιησα το 4g μεσω τις εφαρμογης cosmote του appstore. υπαρχει καποιο τελος ενεργοποιησης η καπιο μηνιαιο παγιο???

Γνωριζετε αν γινεται να σπασει καποιο απο τα οικογενειακα προγραμματα της προσφορας( απεριοριστα 65 με ~22€ ;)

Με τέτοια προσφορά που έχεις υπάρχει και "μεγάλη" δέσμευση λογικά. Θα υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση για να διακόψεις το συμβόλαιο. Θα χρεωθείς ότι εκπτώσεις έχεις πάρει μέχρι τώρα από την επιδότηση.

Καταλαβα.. Δυστηχως δεν με καλυπτουν τα 1500mb με τπτ κΙ να βαλεις εξτρα κοστιζει οσο ολο το παγιο :)

Γιατί δεν κάνεις ένα internet on the go 2gb με 15 ευρώ? Κι αν έχεις σταθερό τηλέφωνο στον οτε μπορείς να ελέγξεις αν μπορείς να συνδυάσεις επιπλέον έκπτωση σε ένα από τα συμβόλαια κινητής.

Την προσφορα την παιρνει ο αλλος αριθμος του οικογενειακου... Και οπως ειπα και πριν τα 15€ παραπανω για ιντερνετ ειναι σχεδον ενα παγιο ακομα ..

Γνωριζετε αν γινεται να σπασει καποιο απο τα οικογενειακα προγραμματα της προσφορας( απεριοριστα 65 με ~22€ ;)

ισχυει ακομη κατι τετοιο?

Την προσφορα την παιρνει ο αλλος αριθμος του οικογενειακου... Και οπως ειπα και πριν τα 15€ παραπανω για ιντερνετ ειναι σχεδον ενα παγιο ακομα ..

Άρα η άλλη γραμμή αν ήταν στα 22 θα έπεσε κι άλλο.. γύρω στα 15? Ίσως και παρακάτω..

Νομίζω ζητάς υπερβολικά πράγματα. Έχεις ένα πρόγραμμα που κανονικά κοστίζει γύρω στα 73 ευρώ χωρίς εκπτώσεις. Το να πας στα 37 ευρώ (22+15 κινητό και internet) πάλι είσαι στα μισά χρήματα του κανονικού παγίου! Έχεις πάρει και την έκπτωση του οτε όπως αναφέρεις στην άλλη γραμμή οπότε έχει γίνει ήδη μία επιπλέον μείωση στο συνολικό λογαριασμό.

Εκτός αν το πρόγραμμα που έχεις δεν το αξιοποιείς καταλλήλως (όσον αφορά τον χρόνο ομιλίας) και σε ενδιαφέρει μόνο το internet τότε ναι το καρτοκινητό σε συμφέρει περισσότερο σε wind που με 5 ευρώ δίνει 1gb.

Κι όμως φίλε...δεν ξέρω.. Τώρα έβαλα εφαρμογή να το παρακολουθώ μπας και φταιει τπτ αλλο... Το φτανω χωρις χρηση youtube κτλ..

Έχω απεριόριστα 20, και η 18μηνη δέσμευση που είχα τελείωσε ξέρω ότι τις εποχές που ζούμε οι επιδοτήσεις είναι μηδαμινές αλλά τα ψίχουλα που δίνουν 40 ευρω για 12 μηνες και 80 για 24 μήνες τα δίνουν και με ημερομηνία λήξης, στην περίπτωση μου είναι η 10/4 αυτό και αν είναι τραγικό δηλαδή τι τσαμπουκας είναι αυτος, θα δεσμευτω δηλαδή και δε θα μου δώσουν επιδότηση μετά? Πως την έχουν δει?

Edit αν τους πάρεις κιόλας τηλέφωνο και τους παραπονεθεις για την επιδότηση καθώς σχεδόν πάντα υπερεβαινα το κλασσικό πάγιο έχουν έτοιμη την κλασσική απάντηση... η επιδότηση διαφέρει ανάλογα το κινητό που θα επιλέξετε... το δουλεμα δλδ αλλά τεσπα εμένα με ενοχλεί το ότι έχει ημερομηνία λήξης η επιδότηση, το θεωρώ μεγάλο τσαμπουκά από την εταιρεία λες και δε μας έχει ανάγκη!

Edited by warlock7

Έχω απεριόριστα 20, και η 18μηνη δέσμευση που είχα τελείωσε ξέρω ότι τις εποχές που ζούμε οι επιδοτήσεις είναι μηδαμινές αλλά τα ψίχουλα που δίνουν 40 ευρω για 12 μηνες και 80 για 24 μήνες τα δίνουν και με ημερομηνία λήξης, στην περίπτωση μου είναι η 10/4 αυτό και αν είναι τραγικό δηλαδή τι τσαμπουκας είναι αυτος, θα δεσμευτω δηλαδή και δε θα μου δώσουν επιδότηση μετά? Πως την έχουν δει?

Edit αν τους πάρεις κιόλας τηλέφωνο και τους παραπονεθεις για την επιδότηση καθώς σχεδόν πάντα υπερεβαινα το κλασσικό πάγιο έχουν έτοιμη την κλασσική απάντηση... η επιδότηση διαφέρει ανάλογα το κινητό που θα επιλέξετε... το δουλεμα δλδ αλλά τεσπα εμένα με ενοχλεί το ότι έχει ημερομηνία λήξης η επιδότηση, το θεωρώ μεγάλο τσαμπουκά από την εταιρεία λες και δε μας έχει ανάγκη!

Κάνε αίτηση φορητότητας σε άλλα εταιρία (συμβόλαιο) για να σε καλέσουν προσφέροντας σου κάτι καλύτερο (χωρίς ενδεχομένως να χρειαστεί να φύγεις) ή πραγματοποίησε την φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας ώστε να επιστρέψεις σε συμβόλαιο της Cosmote ως νέος πελάτης με καλύτερη προσφορά από αυτήν που σου δίνουν τώρα!:cool:

ώστε να επιστρέψεις σε συμβόλαιο της Cosmote ως νέος πελάτης με καλύτερη προσφορά από αυτήν που σου δίνουν τώρα!:cool:

Χλωμό μάλλον γιατί κρατάει στα αρχεία όλους τους παλιούς πελάτες.

το θεωρώ μεγάλο τσαμπουκά από την εταιρεία λες και δε μας έχει ανάγκη!

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μας έχουν ανάγκη. Ειδικά οι έχοντες αυτή την άποψη, απλώς θα αλλάζουν εταιρείες και θα παραμένουν δυσαρεστημένοι. Το μάρκετινγκ τα λέει αυτά.

Μην τυχόν μόνο και συμφωνήσουν μεταξύ τους, όπως στην Αμερική και τότε να δείτε κλάμα.

Ε, όχι και δε μας έχουν ανάγκη, εγώ προσωπικά έχω το συμβόλαιό για την επιδότηση έστω για αυτό το μικροποσο αν το γυρίσουμε και εμείς οι λίγοι σε κάρτα τα κέρδη τους μετά θα είναι πολύ περιορισμένα!

Ε, όχι και δε μας έχουν ανάγκη, εγώ προσωπικά έχω το συμβόλαιό για την επιδότηση έστω για αυτό το μικροποσο αν το γυρίσουμε και εμείς οι λίγοι σε κάρτα τα κέρδη τους μετά θα είναι πολύ περιορισμένα!

Γιατί δεν το έχεις κάνει έως τώρα? Σίγουρα υπάρχει λόγος και το κακό είναι ότι αυτοί τον ξέρουν.

Το βλέπουν στο προφίλ σου ως χρήστη. Άλλωστε αυτή είναι κατά βάθος η διαφήμιση που κάνουν.

Επιλέγουν συγκεκριμένα προφίλ στις ενέργειες προώθησης.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μου φαίνεται αν δεν μου δώσουν την επιδότηση όταν την θελω θα πάω σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας φυσικά!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μου φαίνεται αν δεν μου δώσουν την επιδότηση όταν την θελω θα πάω σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας φυσικά!

Τώρα μιλάς σωστά. Η εμμονή σε μια εταιρεία φαίνεται. Η αποφασιστικότητα στο φτηνότερο επίσης. Αν σταματήσεις να δέχεσαι την εκμετάλλευση από μία εταιρία, εφόσον υπάρχει η φορητότητα, τότε θα γλυτώσεις λεφτά και θα κερδίσεις την ελευθερία στην επιλογή. Αν επίσης σταματήσεις να φοβάσαι και την αλλαγή αριθμού, τότε θα δεις τι θα πει πραγματική ελευθερία.

παντως επειδη δουλευω στο τμημα φορητοτητας και προσφορων της COSMOTE αυτην την περιοδο δινουμε σε πελατες VODAFONE (οχι WIND ειναι θεμα marketing) ασχετα εαν εχει συμβολαιο η καρτοκινητο VODAFONE το απερ65 (που τρεχει κοντα στα 70ευρο) τελικη τιμη σκετο στα 36 ευρο(με παγιο τελη κ φπα μεσα) και σε οικογενειακο(2 γραμμες και πανω) το δινουμε στα 32 ευρο..ξεκινησε απο το Σαββατο αυτη η προσφορα και λογικα θα τρεξει αλλες δεκα μερες το πολυ...η προσφορα δεν τρεχει σε καταστηματα η στο διαδυκτιο,ειναι μοναχα τηλεφωνικα απ οτι γνωριζω... Edited by dimitris_origina