Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έχω προβλήματα με τα σήματα και το 3G και έχω 18μηνο συμβόλαιο πότε μπορώ τουλάχιστον να αλλάξω οικονομικό πρόγραμμα μη δίνω τσάμπα τον μήνα 50 ευρώ? έχω 750MB δεδομένα και πάνε τσάμπα!

Νεος Συνδρομητης Cosmote και θα ηθελα να μαθω

1. Πως απενεργοποιω τον τηλεφωνητη,

2. Οταν μιλαω ή ειναι το τηλεφωνο κλειστο να ερχονται σε μηνυμα οι κλησεις,

3. Να μην μπορει να γινει συνδεση στο internet,mms και οπου αλλου μπορει να υπαρχει "κρυφη" χρεωση. (η συσκευη μου ειναι iphone).

4. Η ενημερωση υπολοιπου ειναι απο π.χ. απο 8/3 εως 8/4. Δηλαδη ποτε ειναι η νεα αρχη? 8/4 ή 9/4.

5. Δεν μπορω να στειλω μηνυμα απο iPhone

3. Να μην μπορει να γινει συνδεση στο internet,mms και οπου αλλου μπορει να υπαρχει "κρυφη" χρεωση. (η συσκευη μου ειναι iphone).

4. Η ενημερωση υπολοιπου ειναι απο π.χ. απο 8/3 εως 8/4. Δηλαδη ποτε ειναι η νεα αρχη? 8/4 ή 9/4.

3. Για να είσαι σίγουρος οτι δε θα χρεώνεσαι internet απλά απενεργοποιείς την υπηρεσία (αν είναι ενεργή) καλώντας 1212 ή 13838 (απο σταθερό).

4. Αν στείλεις sms στο 1256 τον αριθμό 1 και σου πεί έχεις τόσο χρόνο ομιλίας μέχρι 8/4 σημαίνει οτι 12 το βράδυ 8/4 θα ανανεωθεί ο χρόνος σου. Δηλαδή αρχίζει 9/4.

Όπως έχω ξαναπέι όλα τα παραπάνω μπορούν να απαντηθούν σε 2 λεπτά απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

3. Για να είσαι σίγουρος οτι δε θα χρεώνεσαι internet απλά απενεργοποιείς την υπηρεσία (αν είναι ενεργή) καλώντας 1212 ή 13838 (απο σταθερό).

4. Αν στείλεις sms στο 1256 τον αριθμό 1 και σου πεί έχεις τόσο χρόνο ομιλίας μέχρι 8/4 σημαίνει οτι 12 το βράδυ 8/4 θα ανανεωθεί ο χρόνος σου. Δηλαδή αρχίζει 9/4.

Όπως έχω ξαναπέι όλα τα παραπάνω μπορούν να απαντηθούν σε 2 λεπτά απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Μια μικρή διόρθωση........

Όταν το μήνυμα λέει :

έχεις τόσο χρόνο ομιλίας μέχρι 8/4 σημαίνει οτι ο χρόνος ισχύει μέχρι τις 12 το βράδυ 7/4. Στις 8/4 εκδίδεται ο λογαριασμός άρα ανανεώνεται και ο χρόνος ομιλίας.

Από το site της COSMOTE:

Η ενημέρωση που παρέχει η υπηρεσία «Έλεγχος υπολοίπου» περιλαμβάνει τα εξής:

1. Το Υπόλοιπο του Πακέτου Υπηρεσιών που έχετε διαθέσιμο προς κατανάλωση μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του επόμενου λογαριασμού σας.

2. Την ημερομηνία έκδοσης του επόμενου σας λογαριασμού μέχρι την οποία ισχύει το παραπάνω υπόλοιπο.

Πηρα το 1212 και

για τα (1),(2) μου το εκαναν αυτοι,

για το (3) μου ειπαν οτι οι Ρυθμισεις WAP για το iPhone δεν μπορουν να παιξουν αρα δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωθω,

για το (4) ειναι οντως απο 9/4 και

για το (5) μου ειπαν να βαλω την SIM σε αλλο κινητο και να δω το κεντρο μηνυματων. Εβαλα την καρτα σε ενα sony , ειχε το +3097100000, την ξαναβαλα στο iphone και ολα καλα.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, απλα ηθελα να αποφυγω το τηλ. στο 1212 που υποχρεωτικα σε βαζουν να παιρνεις.

Α, και ermis1975, ειλικρινα συγγνωμη.

Πηρα το 1212 και

για τα (1),(2) μου το εκαναν αυτοι,

για το (3) μου ειπαν οτι οι Ρυθμισεις WAP για το iPhone δεν μπορουν να παιξουν αρα δεν υπαρχει περιπτωση να χρεωθω,

για το (5) μου ειπαν να βαλω την SIM σε αλλο κινητο και να δω το κεντρο μηνυματων. Εβαλα την καρτα σε ενα sony , ειχε το +3097100000, την ξαναβαλα στο iphone και ολα καλα.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, απλα ηθελα να αποφυγω το τηλ. στο 1212 που υποχρεωτικα σε βαζουν να παιρνεις.

Α, και ermis1975, ειλικρινα συγγνωμη.

SORRY.......αλλά το (4)

ΔΕΝ είναι όπως στο είπαν .....

όταν έχεις λογαριασμό από 8/3 έως 8/4

και το μήνυμα σου στείλει: "έχεις 100 λεπτά μέχρι 8/4" (π.χ.)

αυτό σημαίνει πως αυτά τα 100 λεπτά ισχύουν μέχρι 7/4 στις 23:59 !!!

Από 8/4 στις 00:00 θα έχεις πάλι όλο το χρόνο ομιλίας που σου αναλογεί !!!

Για να μή μπερδευόμαστε με την ανανέωση χρόνου 12 το βράδυ θα ξέρω να σας πώ σίγουρα μιας και εμένα λέει μέχρι 15/4.

Εχω το απεριοριστα 35. εχω 1500 λεπτα προς cosmote και σταθερα.

Σταθερα μονο του ΟΤΕ ή και των αλλων?

Δηλαδη αν εχει ο αλλος Forthnet σταθερο εχω χρεωση ή ειναι μεσα στα 1500?

Ευχαριστω

Ευχαριστω

Είναι για όλα τα νούμερα τηλεφώνου που ξεκινάνε από 2, άρα για όλα τα σταθερά ανεξαρτήτου εταιρείας.

Ευχαριστω

Φιλε εχω το ιδιο προγραμμα και θελω να κανω την εξης ερωτηση!

Εχουμε και 120 λεπτα προς αλλα δικτυα κινητων...ποια ειναι αυτα??

στο λογαριασμο που μου ηρθε ολα τα τηλεφωνα σε wind,vodafone τα χρεωνει!

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...

Drazen #3

Φιλε εχω το ιδιο προγραμμα και θελω να κανω την εξης ερωτηση!

Εχουμε και 120 λεπτα προς αλλα δικτυα κινητων...ποια ειναι αυτα??

στο λογαριασμο που μου ηρθε ολα τα τηλεφωνα σε wind,vodafone τα χρεωνει!

οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...

Μήπως έκανες πρόσφατα αλλαγή οικονομικού πακέτου και δεν είχε γίνει η ενημέρωση;

Μήπως έκανες αλλαγή ή νέα σύνδεση στα μέσα της περιόδου που εκδίδεται ο λογαριασμός? Εγώ όταν έστειλα 1 στο 1256 αντί για 120 λεπτά μου έβγαζε λιγότερα μέχρι την έκδοση λογαριασμού.

Μήπως έκανες πρόσφατα αλλαγή οικονομικού πακέτου και δεν είχε γίνει η ενημέρωση;

Μήπως έκανες αλλαγή ή νέα σύνδεση στα μέσα της περιόδου που εκδίδεται ο λογαριασμός? Εγώ όταν έστειλα 1 στο 1256 αντί για 120 λεπτά μου έβγαζε λιγότερα μέχρι την έκδοση λογαριασμού.

Εκανα μεταβιβαση (την οποια χρεωθηκα με 21 ευρω χωρις να με ενημερωσουν)

και αμεσως αλλαγη πακετου σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35

Μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος ο οποιος ηταν για 15 μερες...

Λογικα απο δω και περα θα ειναι κανονικα οι χεωσεις ?

Drazen #3

Ε ναί γι αυτό. Αλλά δεν είχες στείλει 1 στο 1256 ή ΕΥ για να ενημερωθείς για τον υπόλοιπο χρόνο? Εμένα μου είχε 1500 λεπτά για cosmote και σταθερά και 50 λεπτά για τα υπόλοιπα. Τώρα το 1500 μπορεί να ήταν επειδή είχα καρτοκινητό και είχε και καμια 10ρια ευρώ μέσα όταν πήγα στο πακέτο απεριόριστα 35.... αλλοιώς τα έχασα.

εμενα ενω λεει ατοκες δόσεις πήρα το κινητο μου με επιδοτηση και πλήρωσα και τοκους στην πιστωτική το λεει και ο λογαριασμός!

Ενώ στο site της Cosmote λεει ΑΤΟΚΕΣ δοσεις!!!

Ακομα μαθαίνω......

εμενα ενω λεει ατοκες δόσεις πήρα το κινητο μου με επιδοτηση και πλήρωσα και τοκους στην πιστωτική το λεει και ο λογαριασμός!

Πάρε τους τηλέφωνο και πες τους να σου επιστρέψουν τους τόκους.

Αν η αποδειξη που υπεγραψες δεν εγραφε χ ατοκες δοσεις δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι σε σχεση με την τραπεζα.

Αν μπορεις να αποδειξεις οτι η Cosmote ελεγε για ατοκες μπορεις να στραφεις εναντιον της και μονο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εκανα μεταβιβαση (την οποια χρεωθηκα με 21 ευρω χωρις να με ενημερωσουν)

και αμεσως αλλαγη πακετου σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35

Μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος ο οποιος ηταν για 15 μερες...

Λογικα απο δω και περα θα ειναι κανονικα οι χεωσεις ?

Το χαρτί που σου βάζουν να υπογράψεις και εσύ και ο προηγούμενος που είναι στο όνομα του το λέει ξεκάθαρα ότι η χρέωση είναι 18,..€ χωρίς φπα και θα χρεωθεί στον πρώτο λογαριασμό στο όνομα του οποίου μεταβιβάζεται!

Όσο για τα άλλα που χρεώθηκες δες στην αναλυτική από πότε έχεις πάει στο απεριόριστα35!

Edited by cocu

Ο λογαριασμός της κάρτας λέει τόκους cosmote ή τόκους επειδή άργησες να πληρώσεις τη πιστωτική σου ? Το ποσό που έχει δίπλα στη γραμμή COSMOTE να κοιτάξεις και να το πολλαπλασιάσεις με τις δόσεις που έχεις συμφωνίσει.

Καλησπέρα. Έστειλα sms στο 1333 για ενεργοποίηση των 100 δωρεαν ΜΒ με 5 ευρώ το μήνα και μου ήρθε μνμ ότι το αίτημα είναι επεξεργασία. Αυτό αρκεί ή θα πρέπει να μου έρθει κι sms επιβεβαίωσης;

Ο λογαριασμός της κάρτας λέει τόκους cosmote ή τόκους επειδή άργησες να πληρώσεις τη πιστωτική σου ? Το ποσό που έχει δίπλα στη γραμμή COSMOTE να κοιτάξεις και να το πολλαπλασιάσεις με τις δόσεις που έχεις συμφωνίσει.

Ο λογαριασμος του Courier απο Cosmote λεει:

κιν τηλ 169,26

τοκοι εντοκων δοσεων 6,02

και φυσικα ολα αυτα προ ΦΠΑ 21%

ενω αν μπεις στο site της Cosmote λεει μεχρι 12 ατοκες αλλα επειδη δεν ειχε option για επιδοτηση συσκευης πηρα τηλ στο 2102505777 βεβαια η υπαλληλος μου ειπε για τοκους αλλα με ποιο δικαιωμα;;;;

Ακομα μαθαίνω......

Τότε οι άτοκες μπορεί να ισχύουν μόνο μέσω του site. Πως πχ η Voda λεει έκπτωση Χ ευρώ αν αγοράσεις απο μέσω internet.. Δε χάνεις να πάρεις να κάνεις παράπονο!

Είδα στο my account στις ενεργές υπηρεσίες μου βγάζει την υπηρεσία Μηνιαίο Πάσο My View 'n' Web (40 MB) την οποία δεν έχω ενεργοποιήσει!!!

Έχω απλά ενεργοποιήσει το Internet On the Phone Starter!

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Μπας κι έχει κανείς ιδέα;

Ξέρει κανείς τι ακριβώς λέει η Προσφορά του Γερμανού με το PS3 και μέχρι πότε είναι;

Update: Λοιπόν, μίλησα με το Γερμανό και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για μετατροπες από καρτοκινητό Cosmote σε συμβόλαιο Απεριόριστα 35 ή Καρτοσυμβόλαιο 25, και είναι το PS2 και όχι το PS3 μέχρι τέλος αποθεμάτων.

Edited by soublaki-3