Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση, γιατι κοντευω να τρελαθω με ολα αυτα που ακουω και διαβαζω!! Μεχρι πριν λιγες μερες επαιζε μια διαφημιση του Γερμανου στην τηλεοραση, που ελεγε πως με συνδεση στο προγραμμα cosmote απεριοριστα εχεις εκπτωση σε οποια συσκευη θελεις... Πριν λιγο ομως ειδα μια διαφημιση που ελεγε πως με συνδεση στο cosmote απεριοριστα παιρνεις ΔΩΡΕΑΝ οποια συσκευη θελεις και 10 ευρω εκπτωση στο παγιο (για cosmote 35 και πανω)!! Η απορια μου ομως ειναι η εξης, μου δινουν δωρεαν τη συσκευη, με οποιαδηποτε συνδεση και αν επιλεξω να κανω?? Ακομα και σε αυτη με τα 10 ευρω?? Δεν το νομιζω, οποτε αν δειτε τη διαφημιση πειτε μου...

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτο που ισχυει ειναι

Σε προγραμματα Απεριοριστα 35 και ανω -10 ευρω εκπτωση στο παγιο για 1 χρονο

Σε προγραμματα 35+45 επιδοτηση 300 ευρω

σε προγραμματα 55+65 επιδοτηση 400 ευρω

και στα αρκετα μεγαλυτερα εως 600 ευρω

το 10 ευρω απεριοριστο δινει 60 ευρω επιδοτηση.

Τι να εννοώ; Αυτό που γράφω! :p Ότι εάν το κατάλαβα σωστά, δίνει κάθε μήνα έκπτωση στο πάγιο (για μη-χρήση επιδότησης αγοράς συσκευής) ένα αρκετά μεγάλο ποσό! Στο 12μηνο εάν θυμάμαι καλά βγαίνει ~155 ευρώ! Τσεκάρετε το! ;)

Ισχύει για ανανεώσεις;

Αυτο που ισχυει ειναι

Σε προγραμματα Απεριοριστα 35 και ανω -10 ευρω εκπτωση στο παγιο για 1 χρονο

Σε προγραμματα 35+45 επιδοτηση 300 ευρω

σε προγραμματα 55+65 επιδοτηση 400 ευρω

και στα αρκετα μεγαλυτερα εως 600 ευρω

το 10 ευρω απεριοριστο δινει 60 ευρω επιδοτηση.

Ισχύει για νέες γραμμές και φορητότητες. Η προσφορά θα τρέξει μέχρι και το Μ. Σάββατο. Όσοι πιστοί....

Edited by madcorny
:ninja:

Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζει η Cosmote τις επιδοτήσεις, σίγουρα για ανανεώσεις και όπως φαίνεται και για νέες χρεώσεις.

Σημερα εκλεισα 9 μηνες στην Κοσμοτε με 18μηνο συμβολαιο. Γινεται να κατεβω προγραμμα; Γιατι στο myaccount μου βγαζει επιλογες μονο προς τα πανω.
Samsung S21 Ultra

Σημερα εκλεισα 9 μηνες στην Κοσμοτε με 18μηνο συμβολαιο. Γινεται να κατεβω προγραμμα; Γιατι στο myaccount μου βγαζει επιλογες μονο προς τα πανω.

Καλύτερα να καλέσεις δωρεάν το 1213 για αλλαγή προγράμματος.

Την αμέσως επόμενη μέρα απο εκείνη που κλείνεις 9 μήνες θα μπορέσεις, άρα αύριο.

Καλύτερα να καλέσεις δωρεάν το 1213 για αλλαγή προγράμματος.

Καταργήθηκε το 1213 για συνδρομητές. Μόνο για αντιπροσώπους είναι.

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων.

το "αυριο" ειναι σημερα βασικα. Γιατι εκανα νεα συνδεση 31 του μηνος. Σημερα εχουμε 1 αρα επρεπε να μπορω να κατεβω....

Επισης οταν γινει αλλαγη προγραμματος προς τα κατω, μπορω μετα απο ποσο καιρο να το ξανακατεβασω;

Samsung S21 Ultra

το "αυριο" ειναι σημερα βασικα. Γιατι εκανα νεα συνδεση 31 του μηνος. Σημερα εχουμε 1 αρα επρεπε να μπορω να κατεβω....

Επισης οταν γινει αλλαγη προγραμματος προς τα κατω, μπορω μετα απο ποσο καιρο να το ξανακατεβασω;

Μετά από 1 μήνα.

παλι καλα που μου αργησανε τις φορητοτητες και με 2 συνδεσεις σε 35

εχω επιδοτηση 600 ευρω και περιμενω το htc hd2:D:D

ωραια γουστα!!!!:lol:

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

γίνεται να ενώσω 2 επιδοτήσεις ? του πατέρα μου και την δικιά μου? είναι και τα 2 φορητότητα από wind sστο απεριοριστα 35. στον γερμανό μου είπανε ότι δεν γίνεται
PaOk RE!!!!

zipperant πρέπει να είναι στο ιδιο όνομα και να μην έχετε πάρει επιδότηση από τη Wind τους τελευταίους 12 μήνες..Αλλιώς δε βρίσκω πρόβλημα.

Βασικα γινεται,αν θελει να σε εξυπηρετησει το καταστημα,ψαχτο..εγω το κανω εδω κ 4 χρονια,κ μονο οι wind το κανουν,γιαυτο κ δεν αλλαζω εταιρια,γιατι οι αλλοι ειναι μλκ...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

έχω 18μηνο συμβόλαιο γίνεται να σπάσει κάπως να αλλάξω εταιρια (εννοείτε με το ίδιο νούμερο) ΠΡΙΝ σπάσουν τα νεύρα μου??????

έχω 18μηνο συμβόλαιο γίνεται να σπάσει κάπως να αλλάξω εταιρια (εννοείτε με το ίδιο νούμερο) ΠΡΙΝ σπάσουν τα νεύρα μου??????

Γίνεται, αλλά θα πρέπει να πληρώσεις το υπόλοιπο της επιδότησης που έχεις λάβει από την Cosmote.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

ωχ θα είναι μεγάλο ποσό γιατί πήρα το iphone 3GS 16GB οπότε δεν με συμφέρει! μάλλον θα πρέπει να κάνω υπομονή να ληξει!

γίνεται να ενώσω 2 επιδοτήσεις ? του πατέρα μου και την δικιά μου? είναι και τα 2 φορητότητα από wind sστο απεριοριστα 35. στον γερμανό μου είπανε ότι δεν γίνεται

Φίλε μου θα πάρεις απάντηση στην ερώτηση σου μέσα από την ιστοριούλα που γράφω παρακάτω (που μου συνέβη σήμερα).

Προχτές 30/3 έφερα το νούμερο μου από Wind σε Cosmote Απεριόριστα 35. Το ίδιο βράδυ πρόσεξα τη διαφήμιση του Γερμανού για την επιδότηση 600€ και για τη μείωση 10€ στο πάγιο (για τη μείωση του παγίου το ήξερα από πριν λόγω τηλεφωνήματος που δέχτηκα κι εγώ από την Σ.Κ. Εισαγωγική). Εχτές 31/3 έφερα και της γυναίκας μου το νούμερο επίσης από Wind σε Cosmote Απεριόριστα 35.

Η επιδότηση για την οποία γνώριζα όταν έκανα τη δική μου σύνδεση στις 30/3 ήταν 163,50€, και επειδή με 163,50€ δεν έπαιρνα καμιά συσκευή καλύτερη από το 5800ΧΜ που έχω, επέλεξα να ενσωματωθεί η επιδότηση μου σε μείωση του παγίου μου.

Έλα όμως που από εχτές 31/3 τέθηκε σε ισχύ η προσφορά για τα νέα αυξημένα ποσά επιδότησης... Έτσι η γυναίκα μου έχει επιδότηση 302,50€, ενώ εγώ 163,50€. Το "πονηρό" σημείο είναι πως αν επιλέξεις να μη πάρεις συσκευή, τότε φυσικά δεν ενσωματώνεται όλο αυτό το ποσό σε μείωση του παγίου αλλά μόνο τα 163,50€.

Έτσι άρχισα να κάνω "αμαρτωλές" σκέψεις πως αν είχα κι εγώ 302,50€ επιδότηση και ένωνα τις 2 επιδοτήσεις, τότε το HTC HD2 θα ήταν πολύ κοντά. ;) Πήγα λοιπόν σήμερα στον Γερμανό, τους ψιλοεκβίασα λίγο πως θα ακυρώσω τουλάχιστον τη δική μου φορητότητα (και όντως θα το έκανα) αν δεν έκαναν κάτι, και τελικά ακύρωσαν την προχτεσινή μου αίτηση, και μου έκαναν καινούρια σήμερα φυσικά με 302,50 επιδότηση. Έτσι λοιπόν σε καναδυό εβδομάδες θα ενωθούν 2 επιδοτήσεις (που σημειωτέον δεν είναι στο ίδιο όνομα), και θα πάρω το HD2 πληρώνοντας τη διαφορά των 95 ευρώ (η συσκευή έχει 698€).

Το συμπέρασμα μου από όλα αυτά είναι πως κάθε μαγαζί μπορεί να κάνει με διάφορα τρικ το "κέφι" του πελάτη, αρκεί να έχουν όρεξη να σε εξυπηρετήσουν...

Εγω σημερα τους πηρα τηλ. για να μεταφερω σε voda 5 νουμερα και μου εκαναν την επιδοτηση απο 100 σε 180+φπα δηλ. περιπου 218 ευρω στον καθενα και οταν τις ειπα οτι παλι δεν με συμφερει μου εδωσε και 2 μηνες δωρεαν παγια στον καθενα δηλ. αλλα 60= 278 και τελικα εκατσα cosmote γιατι για να επαιρνα 300+2 μηνες δωρεαν δηλ. 378 απο voda (και μονο για αγορα συσκευη ενω στον οτε μου ταχωσαν στον λογαριασμο!) επρεπε να κατσω και 8 μηνες με παγιο 38 ευρω!

Μου εδωσε και απεριοριστα ενδοεταιρικα με 2.6!

Δηλ. αν μιλησω εναν ολοκληρο χρονο το πακετο μου 30ευρωΧ12=360 στο τελος του χρονου θα τους εχω δωσει 90 ευρουλακια και περσυ μου πηραν για τα ιδια 456!(38 ευρω εδινα τον μηνα γιατι το ενδοεταιρικο το χρεωναν 10 ευρω νομιζω!)

και μου ειχαν δωσει 90 ευρω επιδοτηση !

Δηλ. για τα ιδια φετος 280 ευρω λιγοτερα, αντε και του χρονου να μας πληρωνουν κι'απο πανω!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: αν θέλω να κάνω μεταβίβαση ενός (μόνο) αριθμού από εταιρικό σε ατομικό στο απεριόριστα 35 δεν δικαιούμαι -10ε έκπτωση και την επιδότηση για συσκευή;;

Φίλε μου θα πάρεις απάντηση στην ερώτηση σου μέσα από την ιστοριούλα που γράφω παρακάτω (που μου συνέβη σήμερα).

Προχτές 30/3 έφερα το νούμερο μου από Wind σε Cosmote Απεριόριστα 35. Το ίδιο βράδυ πρόσεξα τη διαφήμιση του Γερμανού για την επιδότηση 600€ και για τη μείωση 10€ στο πάγιο (για τη μείωση του παγίου το ήξερα από πριν λόγω τηλεφωνήματος που δέχτηκα κι εγώ από την Σ.Κ. Εισαγωγική). Εχτές 31/3 έφερα και της γυναίκας μου το νούμερο επίσης από Wind σε Cosmote Απεριόριστα 35.

Η επιδότηση για την οποία γνώριζα όταν έκανα τη δική μου σύνδεση στις 30/3 ήταν 163,50€, και επειδή με 163,50€ δεν έπαιρνα καμιά συσκευή καλύτερη από το 5800ΧΜ που έχω, επέλεξα να ενσωματωθεί η επιδότηση μου σε μείωση του παγίου μου.

Έλα όμως που από εχτές 31/3 τέθηκε σε ισχύ η προσφορά για τα νέα αυξημένα ποσά επιδότησης... Έτσι η γυναίκα μου έχει επιδότηση 302,50€, ενώ εγώ 163,50€. Το "πονηρό" σημείο είναι πως αν επιλέξεις να μη πάρεις συσκευή, τότε φυσικά δεν ενσωματώνεται όλο αυτό το ποσό σε μείωση του παγίου αλλά μόνο τα 163,50€.

Έτσι άρχισα να κάνω "αμαρτωλές" σκέψεις πως αν είχα κι εγώ 302,50€ επιδότηση και ένωνα τις 2 επιδοτήσεις, τότε το HTC HD2 θα ήταν πολύ κοντά. ;) Πήγα λοιπόν σήμερα στον Γερμανό, τους ψιλοεκβίασα λίγο πως θα ακυρώσω τουλάχιστον τη δική μου φορητότητα (και όντως θα το έκανα) αν δεν έκαναν κάτι, και τελικά ακύρωσαν την προχτεσινή μου αίτηση, και μου έκαναν καινούρια σήμερα φυσικά με 302,50 επιδότηση. Έτσι λοιπόν σε καναδυό εβδομάδες θα ενωθούν 2 επιδοτήσεις (που σημειωτέον δεν είναι στο ίδιο όνομα), και θα πάρω το HD2 πληρώνοντας τη διαφορά των 95 ευρώ (η συσκευή έχει 698€).

Το συμπέρασμα μου από όλα αυτά είναι πως κάθε μαγαζί μπορεί να κάνει με διάφορα τρικ το "κέφι" του πελάτη, αρκεί να έχουν όρεξη να σε εξυπηρετήσουν...

και εγω ετσι ακριβως φιλε μου προεκυψε ενα προβλημα με την φορητοτητα και καθυστερησε και μετα οταν ξανα μιλησα επεσα σε αυτην την προσφορα:D....αλλα απο cosmote εδωσα επιπλεον για το hd2 αλλα 105 ευρω ειχε κοντα στα 710ευρω νομιζω ενω ο γερμανος το εχει πιο κατω!!!

αντε καλοριζικα μας!:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

φίλε μου εμένα μ είπαν ότι αν δεν είναι στο ίδιο όνομα δεν γίνεται να ενωθούν οι επιδοτήσεις...

PaOk RE!!!!