Jump to content

ceidmaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ceidmaster

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ceidmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει κανένας θέμα με την μπροστινή κάμερα? Σαν να κάνει θόρυβο η εικόνα.παίζει να έχω κάποια λάθος ρύθμιση?
  2. Τρελενομαιιιιιιιιιιιιιι είστε τρελοί.Αγαπημένες μου πιθανότητες,καθήστε μου μια φορά σας παρακαλώ.Στοίχημα ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.
  3. Κάθε φορά μου το γύρισαν διορθωμένο(τη μία φορά με καμμένο τον αισθητήρα προσανατολισμού) αλλά δε μου δίνουν λεπτομέρειες.Εφαρμογές μόνο από το market κατεβάζω,απλά είχα διαβάσει κάπου ότι μπορούσε να προκαλεί το freeze-reboot κάποια εφαρμογή για τη μπαταρία ή για εξοικονόμηση ενέργειας,για ένα widget μπαταρίας έχω υποψίες...ΕΝτάξει αλλά άμα πρέπει να το στέλνω 15 μέρες στο σέρβις για ένα freeze τι να το κάνω το κινητό? To bootloop πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω...Βέβαια μου άλλαξαν πλακέτα δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό.
  4. l3ft3r1s δύο φορές μου παρουσιάσε φαινόμενο freeze & reboot όταν προσπαθούσα να μπω σε οποιαδήποτε εφαρμογή μετά από εκούσια επανεκκίνηση της συσκευής(για να ξεκολλήσει).Πιθανότατα έφταιγε κάποια εφαρμογη. Άλλη μία άρχισε μόνο του να κάνει επανεκκινήσεις και δεν σταματούσε,και δεν μπορούσα καν να μπω στο μενού για hard reset. Αυτά με 4.0.3 & 4.0.4.Το έχω στείλει 4 φορές στο σέρβις επειδή με hard reset δε λυνόταν το πρόβλημα.Το έχω 7-8 μήνες και περίπου 3 είναι στο σέρβις..
  5. Πέρασα την 4.1.1 στο t-Mobile μου.Μου φαίνεται ανώτερο από πριν το τηλέφωνο,πιο smooth,πιο ωραίο.Μου το αναγνωρίζει σαν δίσκο στον υπολογιστή,μια χαρά περνάω αρχεία.Ένα πρόβλημα μόνο,δεν μου το βλέπει το HTC Sync.Καμία λύση? Κατά τα άλλα σίγουρα ανώτερο του ICS,πάρα πολύ καλή δουλειά από την HTC. Επίσης έχετε ακούσει να λύνεται το πρόβλημα των επανεκκινήσεων με την 4.1?Πείτε μου ναι,έχω υποφέρει από αυτό το πράγμα.:worry:
  6. Εφόσον δεν εσε καλύπτει η εγγύηση αφού για τη σπασμένη οθόνη φταίει ο χρήστης,εγώ θα το επιχειρούσα και μόνος μου.Το πρόβλημα είναι αν αναιρείται η εγγύηση για το υπόλοιπο του χρόνου από τη στιγμή που το ανοίγεις εσύ,οπότε ρώτα αυτό για να είσαι σιγουρος.Εφόσον δεν σου κόβουν την εγγύηση,αν δεν είναι ήδη εκτός εγγύησης λόγω της οθόνης,δοκίμασε το αλλιώς,κρίμα που θα δώσεις τόσα λεφτά.
  7. Ρε παιδιά,για να μην γράφονται ανακρίβειες,να πω κι εγώ που είμαι καμμένος από το κινητό τι γίνεται στην περίπτωση των branded κινητών?Μιλάω για tmobile branded OneS Γερμανίας Απλά να πω πως το έχω στείλει 4 φορές σε 8 μήνες στο service για διάφορους λόγους,είμαι σπασμένος αλλά το αγαπώ το παλιοκινητό. Λοιπόν διορθώνεται από το service της Arvato το κινητό,το επίσημο της HTC στην Ελλάδα,και σε περίπτωση που χρειάζεται ανταλλακτικό και ας πούμε δεν το έχεις βουτήξει στο νερό,απλά περιμένεις να έρθει από τη χώρα προέλευσης του κινητού,που μπορεί να κάνει μέχρι 1-2 μήνες.Εγώ άλλαξα πλακέτα και το κινητό το είχα στον σε 3-4 εβδομάδες,ικανοποιητικός χρόνος.Αν κάποιο ανταλλακτικό είναι συμβατό με τα ελληνικά ανταλλακτικά μπορεί να στα αλλάξουν με αυτά που έχει σε απόθεμα η HTC Greece.Η εγγύηση είναι πανευρωπαική και δεν πληρώνεις κάτι εφόσον πληρούνται οι όροι ορθής χρήσης. Σε περίπτωση που επιθυμείς αντικατάσταση και έχει βλάβη που επιδέχεται αντικατάστασης,τότε πρέπει να το στείλεις εσύ με δικά σου έξοδα στη Γερμανία πχ για να το ελέγξουν και να σου στείλουν άλλο.
  8. Δωστε το σε μένα που το έχω και ανάγκη.. :P Βολεύομαι κι ας μην είναι HTC One
  9. Ρε παιδιά άρχισε μόνο του να κάνει επανεκκινήσεις και δεν σταματάει,νομίζω του τελείωσε η μπαταρία.Τι κάνω τώρα? Είχα και παλιότερα προβλήματα αλλά εκεί μάλλον πρέπει να έφταιγε ένα widget μπαταρίας,έμπαινε κανονικά αλλά όποτε προσπαθούσα να μπω σε κάποια εφαρμογή έκανε freeze & reboot. Τώρα είναι διαφορετικά,βγάζει μόνο τα αρχικά,HTC,Tmobile και πάλι τα ίδια.
  10. Ώπα κι εμένα δε μου τη βγάζει πια...Την κατέβασα μια φορά και μετά που είδα αρνητικά σχόλια δεν την εγκατέστησα...Τώρα που ξανακοίταξα δεν μου τη βγάζει..Τι γίνεται? Στην Arvato θα μπορούν να μου εγκαταστήσουν την πανευρωπαική έκδοση σε branded κινητό?
  11. Είδα την αναβάθμιση το Σάββατο,την έχω κατεβάσει και κολλάω λίγο λόγω των παραπόνων.Έτρεχα τους προηγούμενους μήνες στο service και δε θέλω να έχω πάλι μπλεξίματα.Δεν ξέρω τι να κάνω..Μέχρι να διαβάσω περισσότερες θετικές γνώμες δεν την φοράω.branded T-mobile.. Αλλά θέλω να γευτώ λίγο JB:)
×
×
  • Create New...