Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 6/10/2025 at 3:04 ΜΜ, Serraios1 said:

Ως νέος Νίκος Ξανθόπουλος συνεχίζω να ζω την μοντέρνα εκδοχή της Οδύσσειας του Ξενιτεμένου. 

Βρίσκομαι στις ΗΠΑ και δεν πρόκειται να γυρίσω Ελλάδα για άλλον ένα χρόνο ακόμα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να αποκτήσω γραμμή κινητού αριθμού επιβεβαιωμένη με το όνομα μου και συνδεδεμένη με το ΑΦΜ μου για να μπορέσω να να έχω επιτέλους ένα τηλέφωνο στο όνομα μου για το gov.gr. 

Πριν από 6 μήνες μπόρεσα και πήρα καρτοκινητό Vodafone, αλλά επειδή ήταν καρτοκινητό το ΑΦΜ μου δεν συνδεόταν, από την Vodafone την έστειλαν σε ΚΕΠ και εκεί παρόλο που είχε γενικό πληρεξούσιο δεν της το έκαναν. 

Ως εκ τούτου, αυτό τον μήνα έκανα αίτηση για συμβόλαιο κινητής στον Κοσμοτέ. Ο κοσμοτέ έστειλε το απαραίτητο υλικό, η αδελφή μου το παρέλαβε από τα ΕΛΤΑ Courrier πριν μια βδομάδα και τους έδωσε την συγκεκριμένη εξουσιοδότηση που της έκανα για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

Έκτοτε έχω μιλήσει 3-4 φορές με τον Κοσμοτέ για να δω ότι έχουν παραλάβει τα έγγραφα μου και ότι η αίτηση μου ολοκληρώθηκε ομαλά. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε εκπρόσωπος μου λέει διαφορετικά πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ακριβώς πώς λειτουργεί η διαδικασία.

Η εκπρόσωπος με την οποία μίλησα σήμερα μου είπε ότι η σύνδεση θα ενεργοποιηθεί 14 μέρες μετά την παραλαβή. Όχι ΩΣ 14 μέρες μετά την παραλαβή. Σε 14 μέρες ακριβώς. Μου είπε επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για την ενεργοποίηση, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Την ρώτησα αν χρειάζεται να δουν την εξουσιοδότηση μου που θα τους την στείλουν τα ΕΛΤΑ για να ολοκληρωθεί η αίτηση και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, εφόσον τα ΕΛΤΑ έκαναν την παράδοση, η αίτηση έχει εγκριθεί.

Αντίθετα, γκουγκλάροντας, η ΑΙ του γκουγκλ μου λέει ότι πρέπει να βάλω τη SIM που μου έστειλαν σε κινητό και να μπω στην εφαρμογή της Κοσμοτέ για να ενεργοποιήσω την σύνδεση. 

Πώς σκατά λειτουργεί το ρημάδι η διαδικασία; Η αδελφή μου θα φύγει για εξωτερικό και αυτή σε μια βδομάδα κια δεν ξέρω αν πρέπει να της πω να μου στείλει τις ΣΙΜ να το λειτουργήσω το κινητό από εδώ ή αν θα μου κάνω ζημιά και δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω απέξω. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για το θέμα της ενεργοποίησης της σιμ ρε φίλε πριν φυγει ας βάλει τις σιμ καρτες σε ενα κινητό να πάρουν μπρος και μετα ας βγάλει φώτο τα  pin puk να στα στειλει μια φωτογραφία και την φυσική σιμ απλα σε φάκελο κουριερ και στην στέλνει.Θα βγάλεις άκρη πιστεύω απλα θα περιμένεις.Εφοσον το κινητο ενεργοποιηθει και ολα καλα μπαινει σε κατασταση περιαγωγης  θα την βαλεις στο κινητο σου στο εξωτερικο και κανεις τα υπολοιπα.

1 hour ago, zerokill said:

Πριν από 6 μήνες μπόρεσα και πήρα καρτοκινητό Vodafone, αλλά επειδή ήταν καρτοκινητό το ΑΦΜ μου δεν συνδεόταν,

Πάντως αυτό δεν ισχύει γενικά. Δεν ξέρω γιατί σε εσένα συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάντα καρτοκινητό είχα και μία χαρά δηλωμένο αφμ και gov και τα πάντα.

• 2 weeks later...

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Ουυ 5GB στη πληρωμή αντί 3

Στο GIGAMAX UNLIMITED δίνει τα 3GB στη πληρωμή χωρίς λόγο..

Hlias.

Και η ανακοίνωση χωρίς καμία αναφορά πλέον στο brand name COSMOTE, πέραν της ονομασίας των προγραμμάτων. Ετοιμαζόμαστε και για άλλες αλλαγές; 😉 

Το ότι πλέον στις εμπορικές ανακοινώσεις υπογράφουν ως Όμιλος ΟΤΕ και όχι COSMOTE TELEKOM, δεν είναι τυχαίο. Έχουμε περάσει στη φάση που το brand name COSMOTE εξαλείφεται. 

Τώρα το παρατήρησα... πουθενά το τσίρκο με όλα τα χρώματα μαζί. 

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Έστω το σώζει με κάνα GB παραπάνω. Με έχει μπερδέψει όμως η ανακοίνωση εάν πάρει το GIGAMAX UNLIMITED Π αύξηση. 

Τουλάχιστον εξηγήθηκαν.. Όχι σαν την nova πρίν μήνες που ανακοίνωσε τις αυξήσεις τελευταία στιγμή χωρίς να δώσει κάτι. 

Hlias.

4 ώρες πριν, elkons said:

Ουυ 5GB στη πληρωμή αντί 3

Στο GIGAMAX UNLIMITED δίνει τα 3GB στη πληρωμή χωρίς λόγο..

Αν εχεις κι αλλο νουμερο χωρις unlimited στα δινει σε αυτο αρα υπαρχει λογος για καποιους .

Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο μου GIGAMAX UNLIMITED Π, την προηγούμενη εβδομάδα είχε προσφορά στα 52 ευρώ. Σήμερα βγήκε άλλη "προσφορά".... δείτε παρακάτω... πάνε καλά; ποιος θα ανανεώσει σε αυτήν την τιμή;

εικόνα_Viber_2025-10-23_17-45-21-879.jpg

Edited by fotisk13

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα  Samsung Galaxy S26 Ultra

17 minutes ago, fotisk13 said:

Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο μου GIGAMAX UNLIMITED Π, την προηγούμενη εβδομάδα είχε προσφορά στα 52 ευρώ. Σήμερα βγήκε άλλη "προσφορά".... δείτε παρακάτω... πάνε καλά; ποιος θα ανανεώσει σε αυτήν την τιμή;

Κανείς.

Κάνε αίτηση φορητότητας να το πάρεις στα 18 και κάτι ψιλά με 3 μήνες δώρο..

16 minutes ago, riki_ said:

Κανείς.

Κάνε αίτηση φορητότητας να το πάρεις στα 18 και κάτι ψιλά με 3 μήνες δώρο..

Αν κάνω αίτηση να γίνει καρτοκινητο frog; δεν θα με πάρουν για προσφορά;

Edited by fotisk13

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα  Samsung Galaxy S26 Ultra

Μπορεί να μην ενδιαφερθούν και τόσο, παραμένεις στο ίδιο δίκτυο. Το καλύτερο είναι αίτηση σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα για συμβόλαιο για Cosmote unlimited Παλιό.. 

Screenshot_20251026_094800_Messages.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

10 ώρες πριν, Antonio21 said:

Το ίδιο μήνυμα ήρθε και εμένα 25 λεπτά νωρίτερα και σε κάποιους γνωστούς μου εχθές.

Μάλλον θα το λάβουν όλοι όσοι έχουν παλαιά συμβόλαια.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

On 26/10/2025 at 9:49 ΠΜ, Antonio21 said:

Μας προσφέρουν περισσότερη αξία! 
Πουλάνε αέρα… με αξία , και παίρνουν λεφτά. 

On 24/10/2025 at 7:23 ΜΜ, fotisk13 said:

Προσπάθησε να το προχωρήσεις και κατέβασε τους όρους του συμβολαίου, εκεί θα δεις την πραγματική τιμή.

Εγώ δίνω 26+€, στην εφαρμογή βγάζει προσφορά 58,33€, αν το προχωρήσω στο συμβόλαιο αναγράφει 30,83€.

Πήγαινε κάτω κάτω, εκεί που Accept contract terms. 

Προφανώς και δε θα δεχθώ να τους δώσω ούτε 1€ παραπάνω από αυτά που δίνω τώρα.

1682898317_Screenshot2025-10-28at15_43_49.thumb.png.325ca53b9b3f77b26999d259ee7bc754.png

1305186196_Screenshot2025-10-28at15_45_09.thumb.png.dc0650f6b8cf7c949682590aebe21107.png

Μιλάμε για μεγάλο τσίρκο. Η χειρότερη εφαρμογή και site εταιρείας τέτοιου μεγέθους. 

Στο νούμερο της συζύγου μου βγάζει άλλη τιμή, ενώ είναι σε family τα νούμερα.

Edited by djuan1988
مفاجأة

Αίσχος... πρέπει να διορθωθούν αυτά τα πράγματα. Όπως επίσης να ξεκινήσουν πλέον τα συμβόλαια σε καινούργιους πελάτες να αναφέρουν σωστά τις τιμές τους και όχι προ εκπτώσεων που δεν αναφέρονται και στο συμβόλαιο.

Τηρούν τις συμφωνημένες τιμές αλλά πρέπει επιτέλους να φαίνονται και στα συμβόλαια όπως και οι εκπτώσεις.

Πολλά προβλήματα βλέπουμε φέτος σχετικά με συμβόλαια.

Για το παραπάνω μήπως έχετε και σταθερό και δίνει κάποια έκπτωση και λήγει και το συμβόλαιο του σταθερού και γίνεται ένα μπέρδεμα μετά;

Έχω ένα κινητό Cosmote Neo 10gb και θέλω να το πάω σε gigamax με περισσότερα gb. Έχει σταθερό στο ίδιο ΑΦΜ, αλλά τι με συμφέρει να το αφήσω νεο ή να το γυρίσω σε καρτοκινητό και να πάρω προσφορά, σε ποιο σενάριο είναι πιο πιθανόν να μου δώσουν πιο συμφέρουσα τιμή; 

34 minutes ago, dennis99 said:

Έχω ένα κινητό Cosmote Neo 10gb και θέλω να το πάω σε gigamax με περισσότερα gb. Έχει σταθερό στο ίδιο ΑΦΜ, αλλά τι με συμφέρει να το αφήσω νεο ή να το γυρίσω σε καρτοκινητό και να πάρω προσφορά, σε ποιο σενάριο είναι πιο πιθανόν να μου δώσουν πιο συμφέρουσα τιμή; 

Μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα τι προσφορές έχουν για μετατροπή από ΝΕΟ και τι για μετατροπή από καρτοκινητό 

Έχουν ξεφύγει με τις τιμές αυτοί..

Κιουβιπ ονλι να ψάχνονται!!!

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

1 ώρα πριν, Nickchris36 said:

Έχουν ξεφύγει με τις τιμές αυτοί..

Κιουβιπ ονλι να ψάχνονται!!!

Ποιος ο λόγος να επενδύεις σε ποιοτική διαφοροποίηση, αν δεν μπορείς να εισπράξεις  premium για το προϊόν σου; 

Πραγματικό γεγονός μπροστά μου σε κατάστημα. Περιμένω να με εξυπηρετήσει η κοπέλα στο κατάστημα και μπροστά μου έχω έναν κύριο. Όταν φτάνει ο κύριος μπροστά μου στην σειρά ζήτησε ανανέωση στα συμβόλαια κινητής του και στο σταθερό στο οποίο σταθερό ήθελε να βάλει και Full pack TV. Τα κινητά ήταν Family οπότε του λέει η κοπέλα πάμε αναγκαστικά σε δύο διαφορετικά συμβόλαια. Τον ρωτάει τι ανάγκες έχετε και λέει γύρω στα 8-9 GB τον μήνα και του βγάζει τιμή ακούστε 29/μήνα το καθένα(Gigamax 9). Της λέει έφυγα για vf που με πήραν χτες τηλέφωνο και μου δίνουν τα πάντα απεριόριστα στα 16 τον μήνα στο καθένα. Του λέει η κοπέλα κάντε ότι σας συμφέρει. Πάνε στο σταθερό και του λέει ανανέωση χωρίς τηλεόραση τα 100 Mbps στα 30 και με το Full Pack TV στα 60/μήνα. Της λέει θα φύγω από εσάς μετά από 20+ χρόνια πελάτης γιατί στο κινητό η vf μου δίνει τις τιμές που είπα και στο σταθερό το πακέτο με την τηλεόραση η Nova μου το αφήνει ένα δεκάρικο σχεδόν κάτω

Λέω εγώ τώρα είναι δυνατόν την σήμερον ημέρα να δίνονται τέτοιες τιμές

Το καλύτερο δεν το είπα όταν τους απείλησε πως θα φύγει και από συνδρομητής σταθερής του είπε και που θα πάτε αφού δικό μας είναι το δίκτυο χαλκού

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Πραγματικό γεγονός μπροστά μου σε κατάστημα. Περιμένω να με εξυπηρετήσει η κοπέλα στο κατάστημα και μπροστά μου έχω έναν κύριο. Όταν φτάνει ο κύριος μπροστά μου στην σειρά ζήτησε ανανέωση στα συμβόλαια κινητής του και στο σταθερό στο οποίο σταθερό ήθελε να βάλει και Full pack TV. Τα κινητά ήταν Family οπότε του λέει η κοπέλα πάμε αναγκαστικά σε δύο διαφορετικά συμβόλαια. Τον ρωτάει τι ανάγκες έχετε και λέει γύρω στα 8-9 GB τον μήνα και του βγάζει τιμή ακούστε 29/μήνα το καθένα(Gigamax 9). Της λέει έφυγα για vf που με πήραν χτες τηλέφωνο και μου δίνουν τα πάντα απεριόριστα στα 16 τον μήνα στο καθένα. Του λέει η κοπέλα κάντε ότι σας συμφέρει. Πάνε στο σταθερό και του λέει ανανέωση χωρίς τηλεόραση τα 100 Mbps στα 30 και με το Full Pack TV στα 60/μήνα. Της λέει θα φύγω από εσάς μετά από 20+ χρόνια πελάτης γιατί στο κινητό η vf μου δίνει τις τιμές που είπα και στο σταθερό το πακέτο με την τηλεόραση η Nova μου το αφήνει ένα δεκάρικο σχεδόν κάτω

Λέω εγώ τώρα είναι δυνατόν την σήμερον ημέρα να δίνονται τέτοιες τιμές

Το καλύτερο δεν το είπα όταν τους απείλησε πως θα φύγει και από συνδρομητής σταθερής του είπε και που θα πάτε αφού δικό μας είναι το δίκτυο χαλκού

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Άκου θράσος.. 

Ευτυχώς πλέον δεν ειναι παντου μονοπώλιο και ο καταναλωτής έχει επιλογές.. 

Στη περιοχή μου την κοροιδια τη σταθερή την εκοψα κατα τα αλλα είχα 50mbps ..τα λεφτα τα θέλουν όμως κάθε μηνα..

Ποτε δεν τα έπιασα..

Κοροιδια ...

Ασε που ούτε καν οπτικη εδω προς το παρόν..βλέπετε ειναι εκτος Πόλης..Αν φέρει ποτέ εδω οπτική το ξανασυζητάμε.. 

Ας μη πω για κινητη επίσης για τη περιοχή μου αναφέρομαι...Που έχει έψιλον με το τσουβάλι στα σπιτια μέσα και η ασταθεια του αιώνα συνεχίζεται ..

Ευτυχώς αναβαθμίσεις γίνονται και έχουμε επιλογές..

Και εγώ την εκθειαζω για την υπέροχη της πανελλαδικα γενικά αλλα είπαμε.. 

Κάπου ωπα..

1 hour ago, leo06 said:

Στο site τα 100 με φουλ πακ έχουν 55.90

Εχουν χαζέψει τι πουλάνε χρυσαφι?😆

Για αυτό παίρνεις κιουβιπ τ κανεις και χοτ σποτ και εισαι τζαμι..☺️

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!