elkons Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 4 minutes ago, marios239 said: 45€ + 2 πάγια δώρο στο home internet. Άρα 21 τους 2 πρώτος μήνες και μετά 45. Και παραπάνω έκανα ένα λάθος, τώρα πληρώνουν 62+16+16=94€! Εγώ είχα μείνει στα κανονικά καρτοκινητά ενώ είναι neo. Άρα το κόστος μειώνεται τελικά κατά 38€/μήνα! Στους δικούς τους αριθμούς που είναι ήδη στην cosmote. Μου είπαν μόλις αποδεχθώ το συμβόλαιο να μπω και να τα κάνω cosmokarta ή what's up απ'την εφαρμογή. Μια χαρά λοιπόν 🙂 Αρα σε όσους δεν λήγει το συμβόλαιο και η τιμή είναι μάπα τραβάει μια φορητότητα και τσιμπάει αντιπρόταση με καλύτερες παροχές και τιμή! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 minute ago, elkons said: Μια χαρά λοιπόν 🙂 Αρα σε όσους δεν λήγει το συμβόλαιο και η τιμή είναι μάπα τραβάει μια φορητότητα και τσιμπάει αντιπρόταση με καλύτερες παροχές και τιμή! Πραγματικά, μόνο με φοβέρα καταλαβαίνουν αυτοί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Καλησπέρα ομάδα, απορία, δέχτηκα πρόταση από cosmote για κινητό μαζί με σταθερό , μου στείλαν τα συμβόλαια αλλά για το κινητό δεν βλέπω την τιμή που συμφωνήσαμε, μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό και έπειτα να μειωθεί και το κινητό; Σας έχει τύχει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 hour ago, dimtz said: Καλησπέρα ομάδα, απορία, δέχτηκα πρόταση από cosmote για κινητό μαζί με σταθερό , μου στείλαν τα συμβόλαια αλλά για το κινητό δεν βλέπω την τιμή που συμφωνήσαμε, μήπως πρέπει να ενεργοποιηθεί πρώτα το σταθερό και έπειτα να μειωθεί και το κινητό; Σας έχει τύχει; Που είδες την τιμή του κινητού; Στο app? Γενικά έχουν αναφερθεί ότι μπορεί και να ξεκινήσει να τρέχει το συμβόλαιο και το app να δείχνει άλλα, αλλά διαβεβαιωνουν ότι η τιμή είναι ο, τι έχετε συμφωνήσει. Μάλλον σου δείχνει κάποια τιμή καταλόγου να φανταστώ, σωστά; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) Στο συμβόλαιο που έστειλαν φαίνεται άλλο ποσό από αυτό που συμφώνησα, απλά μου είπαν ενεργοποιείται πρώτα το σταθερό και έπειτα μετά από δύο τρεις μέρες το κινητό και ίσως τότε να ενεργοποιείται η έξτρα έκπτωση , άντε τώρα να βγει άκρη Edited September 29, 2025 by dimtz 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 21 minutes ago, dimtz said: Στο συμβόλαιο που έστειλαν φαίνεται άλλο ποσό από αυτό που συμφώνησα, απλά μου είπαν ενεργοποιείται πρώτα το σταθερό και έπειτα μετά από δύο τρεις μέρες το κινητό και ίσως τότε να ενεργοποιείται η έξτρα έκπτωση , άντε τώρα να βγει άκρη Εγώ είχα πάθει αυτό χωρίς σταθερό στο συμβόλαιο.. Μόνο με πρόταση συμβολαίου κινητής στο gigamax unlimited..Μέχρι να δώ τον πρώτο λογαριασμό που εκδόθηκε με είχε φάει το άγχος.. Κάτι γίνεται που ακόμα δεν το έχω καταλάβει.. Σε παίρνουν τα τμήματα προσφορών μου μάλλον δεν είναι ενημερωμένοι στα ''κεντρικά'' της cosmote και σου δίνουν άλλες τιμές. Μου είχαν πεί οτι θα πληρώνω αυτά που συμφωνήσαμε (όπως και έγινε) αλλα δεν μπορούν να φανούν οι εκπτώσεις στα χαρτιά του συμβολαίου.. δεν ξέρω για ποιόν λόγο.. Θα σου έλεγα να μην ανησυχείς.. 3 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Μια χαρά λοιπόν 🙂 Αρα σε όσους δεν λήγει το συμβόλαιο και η τιμή είναι μάπα τραβάει μια φορητότητα και τσιμπάει αντιπρόταση με καλύτερες παροχές και τιμή! Κάνουμε την αίτηση τηλεφωνικά μόνο, σε άλλο παροχο και μετά πείτε μου σε σταθερη πως κάνουμε την ακύρωση αφού έχουμε δεχθεί την προφορά; Ευχαριστώ. Εάν πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός και ζητήσω διακοπή θα την δεχτούν η θα μου πουν σαν την vodafone θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα και μετά; Edited September 29, 2025 by Antonio21 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 12 ώρες πριν, Antonio21 said: Κάνουμε την αίτηση τηλεφωνικά μόνο, σε άλλο παροχο και μετά πείτε μου σε σταθερη πως κάνουμε την ακύρωση αφού έχουμε δεχθεί την προφορά; Ευχαριστώ. Εάν πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός και ζητήσω διακοπή θα την δεχτούν η θα μου πουν σαν την vodafone θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα και μετά; Μάλλον θα καλέσουν το αρμόδιο κατευθείαν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 On 29/9/2025 at 9:42 ΜΜ, dimtz said: Στο συμβόλαιο που έστειλαν φαίνεται άλλο ποσό από αυτό που συμφώνησα, απλά μου είπαν ενεργοποιείται πρώτα το σταθερό και έπειτα μετά από δύο τρεις μέρες το κινητό και ίσως τότε να ενεργοποιείται η έξτρα έκπτωση , άντε τώρα να βγει άκρη Καλα και εγω που ενεργοποιησα κινητη και σταθερη ιδια μερα απο φορητοτητα παλι δεν περασανε οι εκτπωσεις στον πρωτο λογαριασμο ... περνανε στον επομενο.. πληρωνεις και απλα πιστωνεται στους επομενους. 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 1 ώρα πριν, zerokill said: Καλα και εγω που ενεργοποιησα κινητη και σταθερη ιδια μερα απο φορητοτητα παλι δεν περασανε οι εκτπωσεις στον πρωτο λογαριασμο ... περνανε στον επομενο.. πληρωνεις και απλα πιστωνεται στους επομενους. Ήρθες κι εσύ Cosmote;; Τώρα το είδα. Καλύτερη κάλυψη από Vodafone;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 Παιδιά για φοιτητικό νούμερο εκτός από το 13€/μήνα για 9 μήνες όλα απεριόριστα και το καρτοσυμβολαιο με 13€ περίπου το μήνα για 12 μήνες όλα απεριόριστα έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 On 1/10/2025 at 10:23 ΠΜ, katsiletra said: Ήρθες κι εσύ Cosmote;; Τώρα το είδα. Καλύτερη κάλυψη από Vodafone;; Ναι το γύρισα Cosmote και άφησα της κόρης με ενα unlimited στα 17 ευρώ το οποίο ανανέωσα για 2 χρόνια ... οκ Χανιά μέσα η αλήθεια ειναι οτι οι ταχύτητες ειναι με διαφορά μπροστά στην ισχύ του σήματος όμως βλέπω οτι η Cosmote πχ στο σπίτι μου μέσα είμαστε 1-2 γραμμούλες ενω με vodafone ειχαμε φουλ σημα καρφωμένο. Δεν έχω πάει και εκτός κάπου ώστε να εχω εικόνα της κάλυψης σε πιο περίεργα σημεία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως με τις κλήσεις ούτε εχω δει Edge κάπου. Σε τυφλά σημεία που δεν είχα με vodafone πχ στην περιοχή του Πολυκλαδικού και η Cosmote έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Στο ιντερνετ ναι οι ταχύτητες είναι με διαφορά καλύτερες αλλά στο σήμα δεν εχω δει καλύτερη κάλυψη εντός της πόλης. 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 Kαλησπερα ληγει το συμβολαιο της συζυγου τελος του μηνα,οι προσφορες που εχει στο cosmote app ειναι αστα να πανε. να κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλο παροχο μπας και δωσει αντιπροσφορα η cosmote ? τι κινησεις πρεπει να κανω ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 (edited) Καλά ρε παιδιά, τι υπερπροσφορά είναι αυτή που μου έκανε η Cosmote ; Πραγματικά τρέχω να την κλείσω άμεσα! 😂😂😂 Edited October 3, 2025 by Greg29Ms 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, Greg29Ms said: Καλά ρε παιδιά, τι υπερπροσφορά είναι αυτή που μου έκανε η Cosmote ; Πραγματικά τρέχω να την κλείσω άμεσα! 😂😂😂 Και εμένα της ίδιες προσφορές... μου κάνανε. Εγώ πληρώνω τώρα 27 ευρώ το μήνα. Την αίτηση διακοπής ποσες μέρες πριν την κάνουμε; Edited October 4, 2025 by fotisk13 1 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας θα κάνετε και θα σας καλέσουν για προσφορά.. Εχω και εγώ μια ερώτηση έχει πάρει κάποιος φίλος αυτές τις τιμές της προσφοράς χωρίς κάποιο voucher? Σας ευχαριστώ πολύ!! 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 45 minutes ago, Antonio21 said: Αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας θα κάνετε και θα σας καλέσουν για προσφορά.. Εχω και εγώ μια ερώτηση έχει πάρει κάποιος φίλος αυτές τις τιμές της προσφοράς χωρίς κάποιο voucher? Σας ευχαριστώ πολύ!! Πολύ καλή προσφορά αλλά θα ισχύει μετά από 20 ημέρες; Εγώ έχω το 500 με voucher στα 32.52€ από 5 Μαίου αν θυμάμαι καλά. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Δεν δικαιούμαι voucher λόγο ότι είχα 200 vdsl πλέον έχει περάσει στο σύστημα χωρίς voucher η γραμμή μου. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Αν γυρίσεις στα 100 μετά δεν θα δικαιούσαι το voucer; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας θα κάνετε και θα σας καλέσουν για προσφορά.. Εχω και εγώ μια ερώτηση έχει πάρει κάποιος φίλος αυτές τις τιμές της προσφοράς χωρίς κάποιο voucher? Σας ευχαριστώ πολύ!! Μπορείς να κάνεις "αλλαγή" σε αυτό το πρόγραμμα αν έχεις ήδη δέσμευση στο 1 gbps με 48€ το μήνα; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; 1 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, terkos2 said: Αν γυρίσεις στα 100 μετά δεν θα δικαιούσαι το voucer; Δεν μου το έκαναν ήθελαν να πλήρωσω ρήτρα υποβάθμισης. Γίνεται όμως!! Edited October 5, 2025 by Antonio21 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Δεν μου το έκαναν ήθελαν να πλήρωσω ρήτρα υποβάθμισης. Γίνεται όμως!! Με την φράση σου παραπάνω "είχα 200 vdsl" υπέθεσα ότι λήγει ή έληξε το συμβόλαιο σου για αυτό είπα να το γυρίσεις σε 100αρι ώστε να δικαιούσαι μετά το voucher. Την ρήτρα την πληρώνεις ακόμη και αν υποβαθμίσεις στην λήξη του συμβολαίου; Τι πόσο είναι αυτή η ρήτρα υποβάθμισης; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, Antonio21 said: Αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας θα κάνετε και θα σας καλέσουν για προσφορά.. Εχω και εγώ μια ερώτηση έχει πάρει κάποιος φίλος αυτές τις τιμές της προσφοράς χωρίς κάποιο voucher? Σας ευχαριστώ πολύ!! αν το καρτοσυμβολαιο λήγει 04/26 και κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό τώρα, θα με καλέσουν για αντιπροσφορά και καλή ή να μην το επιχειρήσω και να περιμένω προς τη λήξη ; επίσης πληρώνω 15,26 ευρώ το μήνα για αυτό... πως υπολογίζω τη ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ; Edited October 6, 2025 by Greg29Ms 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serraios1 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 (edited) Ως νέος Νίκος Ξανθόπουλος συνεχίζω να ζω την μοντέρνα εκδοχή της Οδύσσειας του Ξενιτεμένου. Βρίσκομαι στις ΗΠΑ και δεν πρόκειται να γυρίσω Ελλάδα για άλλον ένα χρόνο ακόμα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να αποκτήσω γραμμή κινητού αριθμού επιβεβαιωμένη με το όνομα μου και συνδεδεμένη με το ΑΦΜ μου για να μπορέσω να να έχω επιτέλους ένα τηλέφωνο στο όνομα μου για το gov.gr. Πριν από 6 μήνες μπόρεσα και πήρα καρτοκινητό Vodafone, αλλά επειδή ήταν καρτοκινητό το ΑΦΜ μου δεν συνδεόταν, από την Vodafone την έστειλαν σε ΚΕΠ και εκεί παρόλο που είχε γενικό πληρεξούσιο δεν της το έκαναν. Ως εκ τούτου, αυτό τον μήνα έκανα αίτηση για συμβόλαιο κινητής στον Κοσμοτέ. Ο κοσμοτέ έστειλε το απαραίτητο υλικό, η αδελφή μου το παρέλαβε από τα ΕΛΤΑ Courrier πριν μια βδομάδα και τους έδωσε την συγκεκριμένη εξουσιοδότηση που της έκανα για τον συγκεκριμένο σκοπό. Έκτοτε έχω μιλήσει 3-4 φορές με τον Κοσμοτέ για να δω ότι έχουν παραλάβει τα έγγραφα μου και ότι η αίτηση μου ολοκληρώθηκε ομαλά. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε εκπρόσωπος μου λέει διαφορετικά πράγματα και δεν είμαι σίγουρος ακριβώς πώς λειτουργεί η διαδικασία. Η εκπρόσωπος με την οποία μίλησα σήμερα μου είπε ότι η σύνδεση θα ενεργοποιηθεί 14 μέρες μετά την παραλαβή. Όχι ΩΣ 14 μέρες μετά την παραλαβή. Σε 14 μέρες ακριβώς. Μου είπε επίσης ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα για την ενεργοποίηση, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Την ρώτησα αν χρειάζεται να δουν την εξουσιοδότηση μου που θα τους την στείλουν τα ΕΛΤΑ για να ολοκληρωθεί η αίτηση και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, εφόσον τα ΕΛΤΑ έκαναν την παράδοση, η αίτηση έχει εγκριθεί. Αντίθετα, γκουγκλάροντας, η ΑΙ του γκουγκλ μου λέει ότι πρέπει να βάλω τη SIM που μου έστειλαν σε κινητό και να μπω στην εφαρμογή της Κοσμοτέ για να ενεργοποιήσω την σύνδεση. Πώς σκατά λειτουργεί το ρημάδι η διαδικασία; Η αδελφή μου θα φύγει για εξωτερικό και αυτή σε μια βδομάδα κια δεν ξέρω αν πρέπει να της πω να μου στείλει τις ΣΙΜ να το λειτουργήσω το κινητό από εδώ ή αν θα μου κάνω ζημιά και δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω απέξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited October 6, 2025 by Serraios1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 (edited) On 6/10/2025 at 11:28 ΠΜ, Greg29Ms said: αν το καρτοσυμβολαιο λήγει 04/26 και κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό τώρα, θα με καλέσουν για αντιπροσφορά και καλή ή να μην το επιχειρήσω και να περιμένω προς τη λήξη ; επίσης πληρώνω 15,26 ευρώ το μήνα για αυτό... πως υπολογίζω τη ρήτρα πρόωρης αποχώρησης ; Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν αντιπροσφορά. Πάντως η πρόωρη αποχώρηση είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων, και όποια μη αποσβεσθείσα επιδότηση. Edited October 7, 2025 by minast 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts