dasnowy Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να πάρω για προσφορά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 7 ώρες πριν, dasnowy said: Σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να πάρω για προσφορά; Ξεκίνα με το τυπικό 13888 αν δεν δοκίμασες είδη. Είχα το ξεπερασμένο πλέον family απεριόριστα (υπάρχει και σταθερό στον αφμ μου) με 61 ευρώ για 3 γραμμές. Λίγο πριν λήξει, στον Γερμανό μου είπαν για ανανέωση με 63 ευρώ. Δεν την δέχτηκα. Πήρα στο 13888 και χωρίς ταλαιπωρία μου ανανέωσαν απεριόριστα Όλα για 2 χρόνια με 17 ευρώ ανά γραμμή. *πριν κανένα μήνα έγινε αυτό. 8 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 16 ώρες πριν, kountoura said: Ξεκίνα με το τυπικό 13888 αν δεν δοκίμασες είδη. Είχα το ξεπερασμένο πλέον family απεριόριστα (υπάρχει και σταθερό στον αφμ μου) με 61 ευρώ για 3 γραμμές. Λίγο πριν λήξει, στον Γερμανό μου είπαν για ανανέωση με 63 ευρώ. Δεν την δέχτηκα. Πήρα στο 13888 και χωρίς ταλαιπωρία μου ανανέωσαν απεριόριστα Όλα για 2 χρόνια με 17 ευρώ ανά γραμμή. *πριν κανένα μήνα έγινε αυτό. Λαχείο !! 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 21 minutes ago, zerokill said: Λαχείο !! Λαχείο ναι. Πριν σχεδόν 2 χρόνια την ψυχή με έβγαλαν για να πετύχω την τιμή που είχα. Αυτή την φορά ήταν πολύ εύκολο. 9 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Neo Έως σήμερα λέει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 minutes ago, hercoulis said: Neo Έως σήμερα λέει. Δες εδώ Είπαν θα πάρει παράταση μέχρι 15/7 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Έχω ένα Giga Max 2,5GB με απεριόριστη ομιλία στον παππού. Δεν κάνει χρήση δεδομένων. Μαζί με τις εκπτώσεις έβγαινε 16€. Λήγει τον Αύγουστο και μου πρότειναν από την εφαρμογή με 10GB στα 15€ για 24 μήνες. Εννοείται το προχώρησα. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 minutes ago, MIKU said: Έχω ένα Giga Max 2,5GB με απεριόριστη ομιλία στον παππού. Δεν κάνει χρήση δεδομένων. Μαζί με τις εκπτώσεις έβγαινε 16€. Λήγει τον Αύγουστο και μου πρότειναν από την εφαρμογή με 10GB στα 15€ για 24 μήνες. Εννοείται το προχώρησα. Αμα έχει smartphone ο παππούς εννοείται! Πολύ καλα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 23 minutes ago, elkons said: Αμα έχει smartphone ο παππούς εννοείται! Πολύ καλα. Ε και να μην έχει, έκλεισε για αλλά δύο χρόνια με φθηνότερη τιμή (πάλι απεριόριστη ομιλία φαντάζομαι @MIKU, έτσι;) οπότε είναι καλυμμένος. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Και με δηλωμένη, ανοιχτή βλάβη που επηρεάζει πάλι τα δεδομένα μου από 30/6. Είναι γελοίοι. 3 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Ε και να μην έχει, έκλεισε για αλλά δύο χρόνια με φθηνότερη τιμή (πάλι απεριόριστη ομιλία φαντάζομαι @MIKU, έτσι;) οπότε είναι καλυμμένος. Ναι απεριόριστα. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 8 ώρες πριν, paanos said: Και με δηλωμένη, ανοιχτή βλάβη που επηρεάζει πάλι τα δεδομένα μου από 30/6. Είναι γελοίοι. Τα ίδια χάλια και ας άλλαξε όνομα προσφορά πιο ακριβή από την τιμή που δίνουν στην σελίδα τους. 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 (edited) Βλέπω πρόταση ανανέωσης στο Cosmote app στα 25,38€ για 24 μηνες από τα τα 25,52€ που πλήρωνα για το Cosmote Gigamax Unlimited. Κάνω αποδοχή της πρότασης και έρχεται το συμβόλαιο που εκεί αναφέρει 1-4 μήνες στα 25,38€ και 4-24 στα 31,73€ . Αμεσως μέσω chat ενημερώνομαι πως θα κάνω υπαναχώρηση και στέλνω με mail στο 13888@cosmote.gr τη φόρμα υπαναχώρησης. Από το chat μου γράφουν ότι θα γυρίσω στα 25,52€ που πλήρωνα πριν την πατήσω από τη πλασματική πρόταση που μου έκαναν μέχρι την προηγούμενη λήξη του συμβολαίου. Συμπέρασμα προσέχουμε και ελέγχουμε τις προτάσεις ανανέωσης. Σημειώση ότι στην πρόταση ανανέωσης πουθενά δεν ανάφερε ότι η τιμή ήταν για τους πρώτους 4 μήνες και μετά θα υπήρχε αύξηση , ούτε ότι μετά από ένα χρόνο μπορεί να γίνει τιμαριθμική αύξηση του παγίου . Edited July 12, 2025 by dr. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 4 ώρες πριν, dr. said: Βλέπω πρόταση ανανέωσης στο Cosmote app στα 25,38€ για 24 μηνες από τα τα 25,52€ που πλήρωνα για το Cosmote Gigamax Unlimited. Κάνω αποδοχή της πρότασης και έρχεται το συμβόλαιο που εκεί αναφέρει 1-4 μήνες στα 25,38€ και 4-24 στα 31,73€ . Αμεσως μέσω chat ενημερώνομαι πως θα κάνω υπαναχώρηση και στέλνω με mail στο 13888@cosmote.gr τη φόρμα υπαναχώρησης. Από το chat μου γράφουν ότι θα γυρίσω στα 25,52€ που πλήρωνα πριν την πατήσω από τη πλασματική πρόταση που μου έκαναν μέχρι την προηγούμενη λήξη του συμβολαίου. Συμπέρασμα προσέχουμε και ελέγχουμε τις προτάσεις ανανέωσης. Σημειώση ότι στην πρόταση ανανέωσης πουθενά δεν ανάφερε ότι η τιμή ήταν για τους πρώτους 4 μήνες και μετά θα υπήρχε αύξηση , ούτε ότι μετά από ένα χρόνο μπορεί να γίνει τιμαριθμική αύξηση του παγίου . Παιζει κάπου στην "σελίδα" της προσφορας να έγραφε με μικρά γράμματα "πατα εδώ για να δεις του όρους" ή κάτι τέτοιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 Μικρά γράμματα είχε μόνο για την extra sim τίποτε άλλο , το έψαξα .Έστειλα με email την δήλωση υπαναχώρησης στο 13888@cosmote.gr . Μηπως υπάρχει και κάποιο άλλο mail στη COSMOTE για να στείλω την δήλωση υπαναχώρησης; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Υπάρχει περίπτωση από κατάστημα να μου δώσουν καλύτερη προσφορά από το τηλέφωνο; Από κατάστημα ξέρω κόσμο που είχε πάρει το απεριόριστο με 20 ευρώ και 3 μήνες δώρο ενώ από το τηλέφωνο κάτω από 25 δεν μου το δίνουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 20€ με σταθερή τηλεφωνία μαζί; Πριν πόσο καιρό; 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 11 minutes ago, Antonio21 said: 20€ με σταθερή τηλεφωνία μαζί; Πριν πόσο καιρό; 20 ευρώ χωρίς σταθερή τηλεφωνία. Τα 25 ευρώ που μου είπαν εμένα είναι με εκπτώσεις family (4 συνδέσεις) και σταθερής. Δεν γνωρίζω πότε το έκανε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 21 ώρες πριν, dasnowy said: 20 ευρώ χωρίς σταθερή τηλεφωνία. Τα 25 ευρώ που μου είπαν εμένα είναι με εκπτώσεις family (4 συνδέσεις) και σταθερής. Δεν γνωρίζω πότε το έκανε. Κοίτα, υπάρχει περίπτωση να δίνουν πιο χαμηλά, γιατί έτσι προωθούν και κλείνουν συμβόλαια και τα μαγαζιά. Αυτό θεωρώ ότι κάνουν. Και μάλλον θα είναι η ίδια σε οποιοδήποτε μαγαζί και αν πας, αρκεί να "τρέχει" για τη γραμμή σου αυτό. Οι ίδιοι δε νομίζω να μπορούν να κάνουν και πολλά αν δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο από το σύστημα. Μετά θα κάνουν το ίδιο, θα πάρουν τηλέφωνο και θα σου δώσουν την ίδια που θα έπαιρνες και συ τηλεφωνικά δηλαδή. Κάπως έτσι πάει. Δε ξέρω αν θέλει προσοχή να την κλείσεις με τη μία την προσφορά και να μη πεις α κάτσε να το σκεφτώ και να έρθω αύριο, ίσως το σύστημα δεν την κρατήσει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Για μετατροπή gigamax 2.5 giga με πάγιο 11€ χωρίς σταθερη για αναβάθμιση σε gigamax unlimited καλύτερα σε κατάστημα; 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 4 minutes ago, Antonio21 said: Για μετατροπή gigamax 2.5 giga με πάγιο 11€ χωρίς σταθερη για αναβάθμιση σε gigamax unlimited καλύτερα σε κατάστημα; Αν έχετε χρόνο και περνάτε, απλά μπείτε και ρωτήστε 😜. Αν τρέχει να τελειώσει το συμβόλαιο σίγουρα θα βγάζει κάτι το σύστημα κιόλας 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Τελευταία φορά που πήγα γερμανο εμενα μου είχαν πει αμα θέλω να μετατρέψω το καρτοκινητο μου σε Gigamax 20GBστα 14, κατι € το ειχα αναφέρει, στο app δε το εβλεπα μόνο στο σύστημα του καταστήματος. Δεν μου ειπε εαν η τιμή θα αυξηθεί δεν ήθελα να το προχωρήσω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 https://techmaniacs.gr/cosmote-gigamax-nea-programmata/ 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Ουσιαστικά απλά καταργήθηκε το GIGAMAX 2.5GB και άλλαξαν λίγο τα προγράμματα. Σαν το Data Jump που είχε δώσει η Nova αλλά οι τιμές δεν άλλαξαν εξακολουθεί GIGAMAX UNLIMITED στο Site να είναι 41€.. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/programmata-kinitis Χμμ δε ξέρω αμα ίσχυε ήδη στα GIGAMAX UNLIMITED, απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε Ε.Ε.,ΗΠΑ και Καναδά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 53 minutes ago, elkons said: Ουσιαστικά απλά καταργήθηκε το GIGAMAX 2.5GB και άλλαξαν λίγο τα προγράμματα. Σαν το Data Jump που είχε δώσει η Nova αλλά οι τιμές δεν άλλαξαν εξακολουθεί GIGAMAX UNLIMITED στο Site να είναι 41€.. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/programmata-kinitis Χμμ δε ξέρω αμα ίσχυε ήδη στα GIGAMAX UNLIMITED, απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε Ε.Ε.,ΗΠΑ και Καναδά. Επίσης αυξήθηκε λίγο το όριο εντός ΕΕ για τα δεδομένα. "Για τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX 70GB και COSMOTE GIGAMAX Unlimited ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 61GB και 79GB, αντίστοιχα." 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts