Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας. 

Έχω ήδη cosmote tv έπρεπε να κάνω διακοπή και νέα σύνδεση για πιο καλή τιμή στην σταθερή. 

Η λογική μου λέει ότι θα πάρω από το καφαο που είναι κοντά στο σπίτι μου όπως τώρα. 

Μακάρι να έχει καλή ταχύτητα με την Νόβα πιάνει καρφί 100.

Με βάση τα νούμερα της γραμμής εάν δεν κάνω λάθος πιστεύω θα πιάσει καλή ταχύτητα. 

Screenshot_20241219_111956_com.android.gallery3d_edit_1426706087382820.jpg

Edited by Antonio21

17 minutes ago, Antonio21 said:

Καλημέρα σας. 

Έχω ήδη cosmote tv έπρεπε να κάνω διακοπή και νέα σύνδεση για πιο καλή τιμή στην σταθερή. 

Η λογική μου λέει ότι θα πάρω από το καφαο που είναι κοντά στο σπίτι μου όπως τώρα. 

Με βάση τα νούμερα της γραμμής εάν δεν κάνω λάθος πιστεύω θα πιάσει καλή ταχύτητα. 

Τα στατιστικά του ρουτερ είναι τέλεια και άλλωστε έχεις attainable rate στα 260 mbps. Εγώ θα προχωρούσα άφοβα. 

Ναι για αυτό προχώρησα. 

Τώρα θα περιμένω 14 ημέρες. 

7 minutes ago, Antonio21 said:

Ναι για αυτό προχώρησα. 

Τώρα θα περιμένω 14 ημέρες. 

Εν τω μεταξύ, ποιο zte σου έχει δώσει η νόβα; Το Η288Α; Βράχος αυτό το ρουτερ και όλα τα zte γενικά, 1123 ώρες σύνδεση on. Cosmote άμα σου δώσουν το H1600 επίσης πολύ καλό. Για τα speedport τα καινούργια, δεν γνωρίζω. 

Λήγουν τα συμβόλαια μου ,gigamax unlimited και fiber 300 και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα μήπως και πάρω κάποια καλύτερη προσφορά από COSMOTE.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και σε ποια εταιρεία να κάνω φορητότητα;Φοργτοτητα με συμβόλαιο ή σε καρτοκινητό;

Ευχαριστω πολύ 

Σε καρτοκινητό. Αυτοί δε βλέπουν έτσι κ αλλιώς τον τύπο σύνδεσης που θα πάει το κινητό. Καρτοκινητό γιατί έτσι θα γλιτώσεις τα πέναλτι και να μπλέκεις με υπαναχωρήσεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά κ αναγκαστείς να φύγεις 

46 minutes ago, Antonio21 said:

Καλημέρα σας. 

Μέσα στο σπίτι έχεις την καμπίνα; 😄

Οι γραμμές χαλκού υποχρεωτικά εξυπηρετούνται από το ίδιο KV και ενεργή καμπίνα, από όποιον πάροχο και να πάρεις υπηρεσία. Με το καλό να σου μπει ο χρόνος και η γραμμή 😉

@johnny_htcλογικά κανένα Speedport Plus 2 θα του δώσουν. Παρά τα θέματά του, είναι εν γένει πιο απροβλημάτιστο από το H1600, το οποίο νομίζω έχουν σταματήσει να το δίνουν σε νέες συνδέσεις.

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Έχω μόνο cosmote tv με ρωτήσανε αριθμό κινητού και αφμ δεν με κάλεσαν σήμερα. 

Σκέφτομαι για την 200 άρα Fttc σε σταθερό είναι η μόνη εταιρία που την δίνει άκομα. 

Μόλις με κάλεσαν. 

Cosmote unlimited 22€ με ένα πάγιο δώρο. 

Cosmote 200 άρα Fttc 35€ με δύο πάγια δώρο και πίστωση τα τελη μεταφοράς γραμμής. 

Από Nova πας Cosmote; πριν λίγο καιρό δε πηγές Nova στη σταθερή; θα τα κόψεις και θα πληρώσεις τόσα τέλη;..

Το ένα σπίτι είναι το πατρικό μου και το άλλο εκεί που νοικιάζω. 

Στο Πατρικό έβαλα nova 5g home αυτό επειδή πάει τρένο και υπάρχει μόνο adsl ούτε καν Fiber VDSL θα μείνει για όσο. 

Στο σπίτι που μένω θα το κάνω cosmote. 

2 ώρες πριν, minast said:

Μέσα στο σπίτι έχεις την καμπίνα; 😄

Οι γραμμές χαλκού υποχρεωτικά εξυπηρετούνται από το ίδιο KV και ενεργή καμπίνα, από όποιον πάροχο και να πάρεις υπηρεσία. Με το καλό να σου μπει ο χρόνος και η γραμμή 😉

@johnny_htcλογικά κανένα Speedport Plus 2 θα του δώσουν. Παρά τα θέματά του, είναι εν γένει πιο απροβλημάτιστο από το H1600, το οποίο νομίζω έχουν σταματήσει να το δίνουν σε νέες συνδέσεις.

Το speed port 2 στέλνουν. 

Τι θέματα έχει; 

Τουλάχιστον είναι Wi-Fi 6 σε σχέση με άυτο που έχω τώρα της Nova zte δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα 4 χρόνια τώρα. 

6 minutes ago, Antonio21 said:

Στο Πατρικό έβαλα nova 5g home αυτό επειδή πάει τρένο και υπάρχει μόνο adsl ούτε καν Fiber VDSL θα μείνει για όσο. 

Τι θέματα έχει; 

Τουλάχιστον είναι Wi-Fi 6 σε σχέση με άυτο που έχω τώρα της Nova zte δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα 4 χρόνια τώρα. 

Αστειευόμουν για "μέσα στο σπίτι" γιατί έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα σήματος.

Το Plus 2 γενικά είναι αποτελεσματικό και απροβλημάτιστο, απλά είναι λίγο πιο περιοριστικό το μενού του. Μην προδιατίθεσαι αρνητικά χωρίς λόγο 🙂.

Έχει γιατί η καμπίνα της πρώην wind είναι πολύ κοντά. 

Αλλά ftth δεν το βλέπω σύντομα.. 

7 ώρες πριν, paanos said:

Σε καρτοκινητό. Αυτοί δε βλέπουν έτσι κ αλλιώς τον τύπο σύνδεσης που θα πάει το κινητό. Καρτοκινητό γιατί έτσι θα γλιτώσεις τα πέναλτι και να μπλέκεις με υπαναχωρήσεις σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά κ αναγκαστείς να φύγεις 

Έχω και σταθερό στην COSMOTE.

Ληγουν και τα δύο με μια έβδομαδα διαφορά.

Άρα αναγκαστικά αν δεν πάει κάτι καλά,θα πρέπει να κάνω υπαναχώρηση;

Θελω να κάνω φορητότητα και στα δύο για να πάρω προσφορά και για τα δύο .

5 ώρες πριν, Antonio21 said:

Τι θέματα έχει; 

Το speedport 2 plus το μαύρο θα σου δώσουν ή το Arcadyan ή το Sercomm

Εγώ έχω το Arcadyan κανένα πρόβλημα δεν έχω, διακοπές πάλι δεν έχω το μενού μέτριο γιατί στα 5Ghz ενώ έχω συνδεδεμένες συσκευές στη πύλη λεει 0 αλλά τις εμφανίζει πως είναι συνδεδεμένες στα 5Ghz (βέβαια για ψυχαναγκαστικούς απασχολεί αυτό αλλιώς απλά δε σε νοιάζει )

Καλό είναι το εργαλείο γενικά έχω 50αρα πιάνει 53 στο μενού και στο κινητό 50-51

Πρέπει η Cosmote να βάλει στο App όμως ενημέρωση Firmware των ρουτερ μιας και δεν υπάρχει στη πύλη θέλει να βάλω ένα αρχείο το οποίο απλά δε το βρίσκω,δεν υπάρχει,δε ξέρω πως ενημερώνεται. 

Το App της Telekom δίνει τη δυνατότητα αυτή..

Έχω γράψει και σε άλλο νήμα (Nova) ότι έχω σταθερό και 2 κινητά στη Nova, τα οποία άλλαξα από ΙΑΝ 23 σε συμβόλαιο με 13€ (απεριόριστα + 2GB). Επειδή τώρα μου προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€, με τη δικαιολογία ότι καταργήθηκε (!), ψάχνω στη Voda και στην Cosmote για αντίστοιχα πακέτα.

Στην 1η οι προσφορές τους τόσο από την ίδια όσο και από συνεργάτη ήταν με διαφορά 11 λεπτών, αλλά με κάποια data παραπάνω, που δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Στην Cosmote δεν μπόρεσα να βρω συνδυασμούς στην ιστοσελίδα

Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει σχετικές πληροφορίες ή και τηλέφωνα επικοινωνίας (ακόμη και με πμ) θα με βοηθήσει αρκετά.

12 minutes ago, makap said:

Έχω γράψει και σε άλλο νήμα (Nova) ότι έχω σταθερό και 2 κινητά στη Nova, τα οποία άλλαξα από ΙΑΝ 23 σε συμβόλαιο με 13€ (απεριόριστα + 2GB). Επειδή τώρα μου προσφέρουν το ίδιο πακέτο με 14€, με τη δικαιολογία ότι καταργήθηκε (!), ψάχνω στη Voda και στην Cosmote για αντίστοιχα πακέτα.

Στην 1η οι προσφορές τους τόσο από την ίδια όσο και από συνεργάτη ήταν με διαφορά 11 λεπτών, αλλά με κάποια data παραπάνω, που δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει σχετικές πληροφορίες ή και τηλέφωνα επικοινωνίας (ακόμη και με πμ) θα με βοηθήσει αρκετά.

Ένα τηλ επικοινωνίας για προσφορές Cosmote είναι 2106295102

Αν σε ενδιαφέρει κυρίως απεριόριστα ομιλία βέβαια μόνο, πάρε από το τηλ κάνα What's Up νε 15€ στάνταρ απεριόριστα ομιλία κ 2.5GB (πακέτο 13.50€) αλλά στο 2106295102 πολλές φορές δίνουν δώρα πχ για ένα χρόνο να σ βάζουν 10€ μέσα στη κάρτα αυτόματα κάθε μήνα κλπ ειδικά όταν ακούνε σταθερό. Πχ ένας φίλος με φορητότητα προς Cosmote σταθερό κ κινητό 22€ Gigamax unlimited, οπότε το Gigamax 2.5GB ίσως το πάρεις σε προνομιακή τιμή αν και τα 2.5GB είναι πολύ λίγα σήμερα..βέβαια ανάλογα τι χρήση κάνεις.

3 minutes ago, elkons said:

Αν σε ενδιαφέρει κυρίως απεριόριστα ομιλία βέβαια μόνο, πάρε από το τηλ κάνα What's Up νε 15€ στάνταρ απεριόριστα ομιλία κ 2.5GB (πακέτο 13.50€) αλλά στο 2106295102 πολλές φορές δίνουν δώρα πχ για ένα χρόνο να σ βάζουν 10€ μέσα στη κάρτα αυτόματα κάθε μήνα κλπ ειδικά όταν ακούνε σταθερό. Πχ ένας φίλος με φορητότητα προς Cosmote σταθερό κ κινητό 22€ Gigamax unlimited, οπότε το Gigamax 2.5GB ίσως το πάρεις σε προνομιακή τιμή αν και τα 2.5GB είναι πολύ λίγα σήμερα..βέβαια ανάλογα τι χρήση κάνεις.

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες, ειδικά, για τη 2η!

11 ώρες πριν, elkons said:

Το speedport 2 plus το μαύρο θα σου δώσουν ή το Arcadyan ή το Sercomm

Εγώ έχω το Arcadyan κανένα πρόβλημα δεν έχω, διακοπές πάλι δεν έχω το μενού μέτριο γιατί στα 5Ghz ενώ έχω συνδεδεμένες συσκευές στη πύλη λεει 0 αλλά τις εμφανίζει πως είναι συνδεδεμένες στα 5Ghz (βέβαια για ψυχαναγκαστικούς απασχολεί αυτό αλλιώς απλά δε σε νοιάζει )

Καλό είναι το εργαλείο γενικά έχω 50αρα πιάνει 53 στο μενού και στο κινητό 50-51

Πρέπει η Cosmote να βάλει στο App όμως ενημέρωση Firmware των ρουτερ μιας και δεν υπάρχει στη πύλη θέλει να βάλω ένα αρχείο το οποίο απλά δε το βρίσκω,δεν υπάρχει,δε ξέρω πως ενημερώνεται. 

Το App της Telekom δίνει τη δυνατότητα αυτή..

Το speedport 2 plus μου στέλνουν το γραφεί και στην αίτηση. 

27/12 θα παραλάβω τον εξοπλισμό έχω απορία πόσο χρόνο θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας. 

ΥΓ:Μάλλον δεν θα προχωρήσει η αίτηση για το κινητό από ότι καταλαβαίνω από αυτό εδώ. 

Είχα μια διαμάχη με την εταιρία το 2009 με καταγγελίες στην ΕΕΤ από μέριας μου για χρέωση mobile internet στο νησί της Κω  στο κέντρο του νησιού με Περιαγωγή σε Τουρκίκο δίκτυο την οποία αμφισβήτησα και δεν το δέχτηκαν ποτέ έπρεπε λέει να προσέχω. 

1203€ χρέωση. 

Βρήκα και τον φάκελο μου. 

Τώρα όπως και να έχει για μένα το να φαίνομαι κάπου ότι χρωστάω είναι άσχημο. 

Μόλις μίλησα με τους λογαριασμούς της Cosmote δεν υπάρχει κάποιο χρέος στον φάκελο μου θέλουν απλά εγγύηση 100€ για να προχωρήσει η διαδικασία.

Τι κάνουμε τώρα; 

Screenshot_20241220_044241.jpg

Screenshot_20241220_051648-01.jpeg

IMG_20241220_053907_edit_1476535896949696-01.jpeg

Edited by Antonio21

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Το speedport 2 plus μου στέλνουν το γραφεί και στην αίτηση. 

27/12 θα παραλάβω τον εξοπλισμό έχω απορία πόσο χρόνο θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία φορητότητας. 

ΥΓ:Μάλλον δεν θα προχωρήσει η αίτηση για το κινητό από ότι καταλαβαίνω από αυτό εδώ. 

Είχα μια διαμάχη με την εταιρία το 2009 με καταγγελίες στην ΕΕΤ από μέριας μου για χρέωση mobile internet στο νησί της Κω  στο κέντρο του νησιού με Περιαγωγή σε Τουρκίκο δίκτυο την οποία αμφισβήτησα και δεν το δέχτηκαν ποτέ έπρεπε λέει να προσέχω. 

1203€ χρέωση. 

Βρήκα και τον φάκελο μου. 

Τώρα όπως και να έχει για μένα το να φαίνομαι κάπου ότι χρωστάω είναι άσχημο. 

Μόλις μίλησα με τους λογαριασμούς της Cosmote δεν υπάρχει κάποιο χρέος στον φάκελο μου θέλουν απλά εγγύηση 100€ για να προχωρήσει η διαδικασία.

Τι κάνουμε τώρα; 

Screenshot_20241220_044241.jpg

Screenshot_20241220_051648-01.jpeg

IMG_20241220_053907_edit_1476535896949696-01.jpeg

Σε όλους ζητάνε εγγύηση 100€ για αυτό το πρόγραμμα, ή όντως σε έχουν βάλει σε μαύρη λίστα ως κακοπληρωτή.
ΥΓ. Λογικα, ακόμη και αν είχες μπει σε μαύρη λίστα, μετά από 15 χρόνια θα είχες βγει.

10 minutes ago, Antonio21 said:

Τι εννοείτε σε όλους ζητάνε; 

Γράφεις ζητάνε 100€ εγγύησή. Αυτό το ζητάνε σε όλους; Εγώ δεν το έχω ξανακουσει. Μόνο στην ενέργεια (ΔΕΗ κλπ).

Όχι δεν ζητάνε σε όλους νομίζω σε ελάχιστες περιπτώσεις, ότι έχω διαβάσει. 

Το έχουν αναφέρει ξανά εδώ στο φόρουμ για την ύπαρξη εγγύησης. 

Screenshot_20241220_103552.jpg

Edited by Antonio21

16 ώρες πριν, elkons said:

Νεώτερα από την επικοινωνία με την Cosmote.

Κάλεσα το γνωστό σταθερό, η κοπέλα κράτησε τα στοιχεία μου και σταθερό + 1 κινητό και προ ολίγου με πήρε άλλη για την προσφορά.

Ξεκίνησε από το σταθερό και για 50 vdsl (δεν θα γράψω λεπτομέρειες του πακέτου) έδωσε 28,90(!) και για τα κινητά με 2,5 GB (14,74 το 1ο και 17,90 το 2ο (!!!).

Απάντησα ότι οι τιμές είναι υπερβολικές και είπε ότι "η Cosmote είναι η πρώτη εταιρεία και οι άλλες παίρνουν απ' αυτήν (!!!). Επανέλαβα το περιστατικό με το σταθερό+ κινητό στα 22€ και απάντησε ότι "αποκλείεται" (!!!).

Ανταπάντησα, ευγενικά ότι, δεν είναι αυτή η πραγματικότητα, αλλά κατάλαβα ότι έπεσα στο τοίχο και δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Τελικά, είναι μονόδρομος η Nova, με τα όποια προβλήματά της.

Edited by makap

Ο,τι και να πούμε είναι λίγο...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

16 ώρες πριν, makap said:

Το διάβασα καλύτερα τώρα.

Επειδή έχω το ίδιο πρόγραμμα για τον πατέρα μου στην Nova δεν καταργήθηκε στα 13€ απλά έκαναν αύξηση 1€.

Για συμβόλαια μόνο η vodafone με πιο πολλά data με προσφορές μόνο. 

Αλλιώς cu καρτοκινητό πιο πολλά προσφέρει από το Unlimited 2 στα 13€

10 minutes ago, Antonio21 said:

Το διάβασα καλύτερα τώρα.

Επειδή έχω το ίδιο πρόγραμμα για τον πατέρα μου στην Nova δεν καταργήθηκε στα 13€ απλά έκαναν αύξηση 1€.

Για συμβόλαια μόνο η vodafone με πιο πολλά data με προσφορές μόνο. 

Αλλιώς cu καρτοκινητό πιο πολλά προσφέρει από το Unlimited 2 στα 13€

Το ίδιο λέμε για τη Nova. Απλά, χρησιμοποίησα την φράση που είπε η υπάλληλος για να δικαιολογήσει την αύξηση κατά 1€.

Όπως έγραψα, και η Voda μου έδωσε, από 2 πηγές, μια εκπρόσωπος της Voda και άλλη συνεργάτη από Θεσ/νίκη την ίδια προσφορά με αυτή που πληρώνω συνολικά τώρα, με λίγα λεπτά λιγότερα, αλλά αυξημένα τα data στα κινητά που δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.