Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λήγει το συμβόλαιο μου το φοιτητικό αρχές Ιανουαρίου και οι προσφορές που βγήκαν για ανανέωση είναι το λιγότερο τραγικές. Είχα γράψει και το καλοκαίρι που σε γνωστό δεν του ανανέωναν το φοιτητικό και οι προσφορές ήταν άθλιες. Μου δίνουν 4 GB με 29 ευρώ και 50 μηνύματα. Το άλλο πρόγραμμα είναι με 10 GB και 100 μηνύματα με 32 ευρώ. Το φοιτητικό τώρα μου δίνει ότι και το πρόγραμμα με 10 GB που μου προτείνουν με πολύ λιγότερα χρήματα. Σημείωση ότι οι προσφορές είναι με έκπτωση παγίου(με επιδότηση το πρόγραμμα με 29 ευρώ πάει στα 32 ευρώ και αυτό με τα 32 ευρώ πάει στα 50 ευρώ). Το πρόγραμμα με τα 29 ευρώ(και μόνο με έκπτωση παγίου)έχει 18 μήνες δέσμευση. Θα το προσπαθήσω για ανανέωση με φοιτητική ιδιότητα και αν δεν κάτσει συνεχίζω αορίστου με 2-3 ευρώ αύξηση που συμφέρει. Όλα αυτά θα τα δω από την νέα χρονιά

Ευτυχώς που έχω και ένα καρτοκινητό Vodafone CU και δεν πιέζομαι για άμεση ανανέωση 

Edited by aektzhs 1

13 ώρες πριν, georgebad said:

Μόνο σε εμένα το unlimited έγινε 91gb σε roaming εντός ευρωπαϊκής ; 

78Gb. μου έδωσαν εμένα από το unlimited στην Σουηδία που πήγα την προηγούμενη εβδομαδα

14 ώρες πριν, georgebad said:

26 minutes ago, cocu said:

78Gb. μου έδωσαν εμένα από το unlimited στην Σουηδία που πήγα την προηγούμενη εβδομαδα

Πως το βλέπουμε;

Και μια ερώτηση...

Τα μηνύματα RCS δεν χρεώνονται; Γιατί  βλέπω στην εφαρμογή  ότι οσα μηνύματα έχουν φύγει σαν RCS δεν έχουν αφαιρεθεί  απο το σύνολο των μηνυμάτων σε αντίθεση με τα SMS που αφαιρούνται κανονικά.... περιμένω σε 10 μέρες και τον λογαριασμό για να το επιβεβαιώσω.

Edited by TeoT

14 ώρες πριν, georgebad said:

Ποτέ δεν έδινε unlimited data στο εξωτερικό η COTE. Όταν το είχα στη Μάλτα μου είχαν δώσει 65-68, κάτι τέτοιο. 

56 minutes ago, TeoT said:

Πως το βλέπουμε;

Και μια ερώτηση...

Τα μηνύματα RCS δεν χρεώνονται; Γιατί  βλέπω στην εφαρμογή  ότι οσα μηνύματα έχουν φύγει σαν RCS δεν έχουν αφαιρεθεί  απο το σύνολο των μηνυμάτων σε αντίθεση με τα SMS που αφαιρούνται κανονικά.... περιμένω σε 10 μέρες και τον λογαριασμό για να το επιβεβαιώσω.

Όταν είσαι σε καθεστώς roaming, στο COSMOTE App βλέπεις τι έχεις προς καταναλωση στο εξωτερικό. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

7 ώρες πριν, TeoT said:

Τα μηνυματα RCS "ταξιδεύουν" μέσω δεδομένων και δεν χρεώνονται σαν sms. Κάτι δηλαδή σαν τα μηνύματα μέσω WhatsApp κλπ.
Για να δουλέψει αυτό πρέπει εσύ και ο δέκτης να έχετε ενεργοποιήσει την επιλογη για τα RCS στην εφαρμογή που χρησιμοποιείται για να στέλνετε sms (εφόσον αυτή υποστηρίζει RCS). Η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί Google Messages.
Αν ο δέκτης για οποιοδήποτε λόγο δεν έχει ενεργοποιημένα RCS η εφαρμογή σου θα την στείλει σαν sms.
Αν ο δέκτης έχει ενεργοποιημένα RCS αλλά βρίσκεται εκτός δικτύου θα λάβει το μήνυμα όταν βρεθεί εντός δικτύου όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

On 9/12/2024 at 11:36 ΠΜ, georgebad said:

Πώς μπορείς να το δεις αυτό? Εμένα, που υπέγραψα χθες το συμβόλαιο και ενεργοποιήθηκε επιτόπου, μου είπαν (προφορικά), ότι θα έχω έως 76GB το μήνα, για χρήση κατά την περιαγωγή εντός Ε.Ε. Ωστόσο, δε φαίνεται κάπου αυτό στο app.

15 minutes ago, Mad_Scientist said:

Πώς μπορείς να το δεις αυτό? Εμένα, που υπέγραψα χθες το συμβόλαιο και ενεργοποιήθηκε επιτόπου, μου είπαν (προφορικά), ότι θα έχω έως 76GB το μήνα, για χρήση κατά την περιαγωγή εντός Ε.Ε. Ωστόσο, δε φαίνεται κάπου αυτό στο app.

IMG_3065.thumb.jpeg.2fee0436a0754a721245b2656e779314.jpeg

μόλις πας εξωτερικό θα στο βγάλει στο COSMOTE app 

18 minutes ago, georgebad said:

IMG_3065.thumb.jpeg.2fee0436a0754a721245b2656e779314.jpeg

μόλις πας εξωτερικό θα στο βγάλει στο COSMOTE app 

Φαίνεται το κάτω νούμερο φίλε 

26 minutes ago, tricker said:

Τι δώρα σου εμφάνισε στο app? 20 ευρώ για box?

Που τέτοια τύχη 

Με κάλεσαν από το 2106292463 και μου είπαν ότι η τιμή προσφοράς για την Extra SIM Advanced είναι στα €15...

Νομίζω ότι λένε ότι τιμή θέλουν και σε όποιον πιάσει...

22 minutes ago, Dromeas said:

Με κάλεσαν από το 2106292463 και μου είπαν ότι η τιμή προσφοράς για την Extra SIM Advanced είναι στα €15...

Νομίζω ότι λένε ότι τιμή θέλουν και σε όποιον πιάσει...

Αν είναι δυνατόν... απίστευτα πράγματα, τα διαβάζω και στο διπλανό φόρουμ και λέω μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα;

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

11 ώρες πριν, p_k said:

Αν είναι δυνατόν... απίστευτα πράγματα, τα διαβάζω και στο διπλανό φόρουμ και λέω μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα;

Γιατί όχι; Από εκεί που τις έδιναν τσάμπα, τώρα και ένα τάληρο να την πουλήσουν, κερδισμένοι είναι 😉. Προφανώς δεν περίμεναν να διακόψουν πιθανόν τόσοι πολλοί της extra sim και τώρα το "μαζεύουν". Πρώτα κάνουν το προϊόν να εξαρτάσαι από αυτό τα προηγούμενα χρόνια και τώρα στο ξανά πουλάνε με άλλο τρόπο. Πίστευαν ότι θα δουλέψει αυτό, αλλά αναθεώρησαν και τώρα με τις γιορτές το παίζουν Άη Βασιληδες μάλλον 😅. Μόνο που φέτος διακρίνω ο κόσμος να είναι λίγο κουρασμένος με όλα αυτά και να αρχίζει να βάζει προτεραιότητες στο τι θα αγοράσει. Μακάρι να πάρουν  ένα γερό μάθημα οι εταιρείες στο τέλος. Όχι οι εργαζόμενοι, αλλά οι διοικήσεις. Αν και τα κόστη τα μεταφέρουν πάντα προς τα κάτω θα μου πεις.. 

27 minutes ago, johnny_htc said:

Γιατί όχι; Από εκεί που τις έδιναν τσάμπα, τώρα και ένα τάληρο να την πουλήσουν, κερδισμένοι είναι 😉. Προφανώς δεν περίμεναν να διακόψουν πιθανόν τόσοι πολλοί της extra sim και τώρα το "μαζεύουν". Πρώτα κάνουν το προϊόν να εξαρτάσαι από αυτό τα προηγούμενα χρόνια και τώρα στο ξανά πουλάνε με άλλο τρόπο. Πίστευαν ότι θα δουλέψει αυτό, αλλά αναθεώρησαν και τώρα με τις γιορτές το παίζουν Άη Βασιληδες μάλλον 😅. Μόνο που φέτος διακρίνω ο κόσμος να είναι λίγο κουρασμένος με όλα αυτά και να αρχίζει να βάζει προτεραιότητες στο τι θα αγοράσει. Μακάρι να πάρουν  ένα γερό μάθημα οι εταιρείες στο τέλος. Όχι οι εργαζόμενοι, αλλά οι διοικήσεις. Αν και τα κόστη τα μεταφέρουν πάντα προς τα κάτω θα μου πεις.. 

Το μόνο που καταλαβαίνω από τη διαχείριση των extra sim και όλο αυτό είναι ότι αλλάζει ριζικά η COSMOTE αδιαφορώντας για την ένσταση των πελατών. Ξέρει ότι έχει το καλύτερο δίκτυο και αρχίζει να βαράει ανοιχτά… Ούτε χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος από τους Γερμανούς… Πιστεύω θα ανεβάσει τις τιμές παντού και φυσικά θα ακολουθήσουν και οι άλλες 

1 minute ago, tricker said:

Το μόνο που καταλαβαίνω από τη διαχείριση των extra sim και όλο αυτό είναι ότι αλλάζει ριζικά η COSMOTE αδιαφορώντας για την ένσταση των πελατών. Ξέρει ότι έχει το καλύτερο δίκτυο και αρχίζει να βαράει ανοιχτά… Ούτε χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος από τους Γερμανούς… Πιστεύω θα ανεβάσει τις τιμές παντού και φυσικά θα ακολουθήσουν και οι άλλες 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανέβουν οι τιμές, προσφορές μόνο προσωπικές και αν και φυσικά ακολουθεί όλο το τρενάκι μαζί με τις άλλες δύο μαζί, εννοείται. 

Μόνο και μόνο που ανέβασαν τις τιμές πριν το κουπόνι του gigabit voucher και με το κουπόνι πέφτουν πάλι ακριβώς στα ίδια επίπεδα που ήταν θα έπρεπε να τους είχαν μαζέψει. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι, είναι σίγουρο πως οποιαδήποτε ευκαιρία δοθεί στους παρόχους θα ανεβάσουν τις τιμές όπως μας συνηθίζουν εδώ και τόσα χρόνια.

Από την άλλη κάποιες τιμές είχαν πέσει αρκετά αλλά έχουν ανέβει πάλι και προσωπικά δεν νομίζω πως θα σταθεροποιηθούν κάπου συγκεκριμένα στο άμεσο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι οι τιμές καταλόγων που έχουν και ότι μας κάνουν δήθεν 70% έκπτωση.

1 hour ago, Arinos said:

Μόνο και μόνο που ανέβασαν τις τιμές πριν το κουπόνι του gigabit voucher και με το κουπόνι πέφτουν πάλι ακριβώς στα ίδια επίπεδα που ήταν θα έπρεπε να τους είχαν μαζέψει. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι, είναι σίγουρο πως οποιαδήποτε ευκαιρία δοθεί στους παρόχους θα ανεβάσουν τις τιμές όπως μας συνηθίζουν εδώ και τόσα χρόνια.

Από την άλλη κάποιες τιμές είχαν πέσει αρκετά αλλά έχουν ανέβει πάλι και προσωπικά δεν νομίζω πως θα σταθεροποιηθούν κάπου συγκεκριμένα στο άμεσο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι οι τιμές καταλόγων που έχουν και ότι μας κάνουν δήθεν 70% έκπτωση.

Πολυεθνικές, ολιγοπώλιο, καπιταλισμός.
Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ Arinos... 

Καλησπέρα σας.

Παρακαλώ την συμβουλή σας κι αν υπάρχει κάποιος "ομοιοπαθης" ας αναφέρει πως το χειρίστηκε.

Την Δευτέρα πήγα σε κατάστημα Γερμανός και αναβάθμισαν σε advanced την extra sim στα 25 ευρώ. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν αναβάθμιση στα 10 ευρώ χωρίς να έχουν δει ότι είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Φυσικά αρνήθηκαν να το αλλάξουν, παρ ότι επέμενα. Δυστυχώς βιάστηκα.

Edited by Nikos_x78

ποια τιμη θεωρειται καλη για απεριοριστα ολα στο κινητο, ετσι ωστε να αξιζει να φυγει απο το φοιτητικο καποιος;

1 ώρα πριν, Nikos_x78 said:

Καλησπέρα σας.

Παρακαλώ την συμβουλή σας κι αν υπάρχει κάποιος "ομοιοπαθης" ας αναφέρει πως το χειρίστηκε.

Την Δευτέρα πήγα σε κατάστημα Γερμανός και αναβάθμισαν σε advanced την extra sim στα 25 ευρώ. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν αναβάθμιση στα 10 ευρώ χωρίς να έχουν δει ότι είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Φυσικά αρνήθηκαν να το αλλάξουν, παρ ότι επέμενα. Δυστυχώς βιάστηκα.

Μπορείς να ακυρώσεις την extra SIM, δεδομένου ότι δεν έχει δέσμευση και να την ζητήσεις εκ νέου για λιγότερα χρήματα.

Εμένα με κάλεσαν και μου πρόσφεραν μια έξτρα σιμ μόνο από τις 4 που έχω στα 10€ και είπε ότι αυτή είναι η οδηγία μέχρι σήμερα για 1 μόνο και όχι για τις υπόλοιπες…. Εγώ φταίω τώρα να κάνω αίτημα φορητότητας στην κόκκινη ; 

21 ώρες πριν, kainotomia said:

ποια τιμη θεωρειται καλη για απεριοριστα ολα στο κινητο, ετσι ωστε να αξιζει να φυγει απο το φοιτητικο καποιος;

Νομίζω αυτή και πιο κάτω

IMG_20241212_191012_338.jpg

Σημερα ενεργοποιηθηκε σε δυο κινητα η συνδεση μου.Στο ενα cosmote gigamax unlimited στα 19.10 ευρω και το αλλο cosmote gigamax 20gb στα 14.70 με τους πρωτους τρεις μηνες τα παγια δωρο.Ληγει σε ενα μηνα το συμβολαιο μου fiber 300 σταθερο αλλα  μου το ανανεωνουν στα 37.90 χωρις να μπορεσουν σε αυτο το τμημα να μου δωσουν καποιο παγιο δωρο.Πρεπει να κανω  φορητοτητα(ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ) ωστε να μπορεσω να διεκδικησω κατι καλυτερο σε τιμη η καποια παγια δωρα.Οποτε πρεπει να μπω ξανα στην διαδικασια της φορητοτητας γιατι ειναι το μονο μας οπλο.

1 hour ago, Aggelos41 said:

Σημερα ενεργοποιηθηκε σε δυο κινητα η συνδεση μου.Στο ενα cosmote gigamax unlimited στα 19.10 ευρω και το αλλο cosmote gigamax 20gb στα 14.70 με τους πρωτους τρεις μηνες τα παγια δωρο.Ληγει σε ενα μηνα το συμβολαιο μου fiber 300 σταθερο αλλα  μου το ανανεωνουν στα 37.90 χωρις να μπορεσουν σε αυτο το τμημα να μου δωσουν καποιο παγιο δωρο.Πρεπει να κανω  φορητοτητα(ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ) ωστε να μπορεσω να διεκδικησω κατι καλυτερο σε τιμη η καποια παγια δωρα.Οποτε πρεπει να μπω ξανα στην διαδικασια της φορητοτητας γιατι ειναι το μονο μας οπλο.

Οι τιμές στα κινητά πολύ καλές ε;

Πως μπορούμε να πάρουμε τέτοια τιμή; 

Χωρίς σταθερή γραμμή δύσκολο το βλέπω.