damierom Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 1 minute ago, Arinos said: Με κάλεσαν για να μου προτείνουν το gigamax unlimited στα 35€ ή ένα άλλο με απεριόριστα και 2.5 GB στα 20€. Τι τιμές είναι αυτές; Γιατί να δεσμευτώ 2 χρόνια, με έως 3€ αναπροσαρμογή τιμής. Θα δεσμευτώ 2 χρόνια ενώ πχ το neo έχει 30-33 ευρώ ή με what's up στην ουσία παίρνω τα απεριόριστα και τα 2.5 GB με 13 ή 15 ευρώ χωρίς δέσμευση Συμφωνώ. Έχω όμως την υποψία ότι δεν θα είναι μόνιμη η προσφορά του NEO με 33€ απεριόριστα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 8 minutes ago, damierom said: Συμφωνώ. Έχω όμως την υποψία ότι δεν θα είναι μόνιμη η προσφορά του NEO με 33€ απεριόριστα... Κι εγώ έτσι λέω και το πιο πιθανό είναι να αυξήσουν την τιμή έστω και λίγο. Είναι παράλογο όμως αυτή την στιγμή να δίνουν τέτοια τιμή στο gigamax unlimited όταν υπάρχει το neo με λιγότερα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 47 minutes ago, damierom said: Συμφωνώ. Έχω όμως την υποψία ότι δεν θα είναι μόνιμη η προσφορά του NEO με 33€ απεριόριστα... Δεν νομίζω ότι πρόκειται περί προσφοράς. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 2 ώρες πριν, Arinos said: Με κάλεσαν για να μου προτείνουν το gigamax unlimited στα 35€ ή ένα άλλο με απεριόριστα και 2.5 GB στα 20€. Τι τιμές είναι αυτές; Γιατί να δεσμευτώ 2 χρόνια, με έως 3€ αναπροσαρμογή τιμής. Θα δεσμευτώ 2 χρόνια ενώ πχ το neo έχει 30-33 ευρώ ή με what's up στην ουσία παίρνω τα απεριόριστα και τα 2.5 GB με 13 ή 15 ευρώ χωρίς δέσμευση Ψαρευουν κοροιδα και οποιος πεσει στο αγκιστρι. Κλασικη cosmote. Για ακριβως ιδιες υπηρεσιες ο ενας πληρωνει 15 ευρω και ο αλλος 40. Και οι 2 εκαναν συμβολαιο ακριβως την ιδια μερα τον ιδιο μηνα την ιδια χρονια. Οποιος παει με το σταυρο στο χερι και λεει ναι σε οτι προτεινουν τοτε θα καταντησει να πληρωνει 2-3 φορες πανω απο αυτο που πρεπει και δεν προκειται να δει προσφορα ποτε. Ο αλλος που θα απειλησει με φορητοτητα και γενικα δειξει οτι εχει καταναλωτικη συνειδηση και δεν ειναι κοροιδο θα παρει την τιμη που του αξιζει. Μην τους αφηνετε τιποτα και πειτε τα και σε φιλους συγγενεις να μην πεφτουν κοροιδα του καρτελ. Οσοι καταλαβαινουν τελος παντων γιατι καποιοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα μια ζωη θα πληρωνουν τα περισσοτερα και θα λενε και ευχαριστω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 4 minutes ago, king2009 said: Ψαρευουν κοροιδα και οποιος πεσει στο αγκιστρι. Κλασικη cosmote. Για ακριβως ιδιες υπηρεσιες ο ενας πληρωνει 15 ευρω και ο αλλος 40. Και οι 2 εκαναν συμβολαιο ακριβως την ιδια μερα τον ιδιο μηνα την ιδια χρονια. Οποιος παει με το σταυρο στο χερι και λεει ναι σε οτι προτεινουν τοτε θα καταντησει να πληρωνει 2-3 φορες πανω απο αυτο που πρεπει και δεν προκειται να δει προσφορα ποτε. Ο αλλος που θα απειλησει με φορητοτητα και γενικα δειξει οτι εχει καταναλωτικη συνειδηση και δεν ειναι κοροιδο θα παρει την τιμη που του αξιζει. Μην τους αφηνετε τιποτα και πειτε τα και σε φιλους συγγενεις να μην πεφτουν κοροιδα του καρτελ. Οσοι καταλαβαινουν τελος παντων γιατι καποιοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα μια ζωη θα πληρωνουν τα περισσοτερα και θα λενε και ευχαριστω. Πάντως πολλούς τους μιλάς για φορητότητα και σε κοιτάνε λες και ήρθες απ' το διάστημα... Ακόμα και για την καρτοκινητή!! Είμαστε πολύ πίσω σε καταναλωτική συνείδηση όπως λες!! 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Πάντως πολλούς τους μιλάς για φορητότητα και σε κοιτάνε λες και ήρθες απ' το διάστημα... Ακόμα και για την καρτοκινητή!! Είμαστε πολύ πίσω σε καταναλωτική συνείδηση όπως λες!! Και σου λένε κιόλας "δεν θέλω να αλλάξω αριθμό" 😅😅 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 7 ώρες πριν, damierom said: Συμφωνώ. Έχω όμως την υποψία ότι δεν θα είναι μόνιμη η προσφορά του NEO με 33€ απεριόριστα... το 33 ευρώ δεν είναι προσφορά είναι μόνιμο δεύτερον αν έχεις COSMOTE one αντί για 33 πάει στα 29,70 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 6 ώρες πριν, ANAGNPANA said: το 33 ευρώ δεν είναι προσφορά είναι μόνιμο δεύτερον αν έχεις COSMOTE one αντί για 33 πάει στα 29,70 Το "μόνιμο" αφήστε να το κρίνει ο χρόνος. Μη βιάζεστε... γιατί η εμπειρία στην Ελλάδα... άλλα μας λέει... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 14 ώρες πριν, Arinos said: Με κάλεσαν για να μου προτείνουν το gigamax unlimited στα 35€ ή ένα άλλο με απεριόριστα και 2.5 GB στα 20€. Τι τιμές είναι αυτές; Γιατί να δεσμευτώ 2 χρόνια, με έως 3€ αναπροσαρμογή τιμής. Θα δεσμευτώ 2 χρόνια ενώ πχ το neo έχει 30-33 ευρώ ή με what's up στην ουσία παίρνω τα απεριόριστα και τα 2.5 GB με 13 ή 15 ευρώ χωρίς δέσμευση Αν είχε τις extrasim θα ήταν μια χαρά. Έτσι είναι απλά κοροϊδία πας ΝΕΟ και ξεμπερδεύεις. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 minute ago, cmvr said: Αν είχε τις extrasim θα ήταν μια χαρά. Έτσι είναι απλά κοροϊδία πας ΝΕΟ και ξεμπερδεύεις. Αυτό ακριβώς. Ούτε χρονική δέσμευση ούτε τίποτα. Και ο πρώτος μήνας δώρο. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου On 22/5/2024 at 1:40 ΜΜ, P_papadis said: Φοβερή προσφορά ανανέωσης 0.13€ εκπτώση μου έκαναν τον μήνα μην είμαι και αχάριστος 🤣 99 στις 100 περιπτώσεις η "προσφορά" ανανέωσης είναι προς τα πάνω. Τώρα με τέτοια χαμηλή τιμή ακόμη και αυτή η ελάχιστη έκπτωση είναι σημαντική. 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Η τιμή είναι απίστευτα καλή για κοσμοτε. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 2 ώρες πριν, p_k said: Η τιμή είναι απίστευτα καλή για κοσμοτε. Απλά τους έχεις παρεξηγήσει. 😝 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 20 ευρώ Unlimited στην Cosmote εγώ θα έστελνα και γλυκά στα κεντρικά στο Μαρούσι αν έπαιρνα τέτοια τιμή κάποτε.... 2 1 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 3 ώρες πριν, zerokill said: 20 ευρώ Unlimited στην Cosmote εγώ θα έστελνα και γλυκά στα κεντρικά στο Μαρούσι αν έπαιρνα τέτοια τιμή κάποτε.... Καλύτερα να τους στείλεις σουτζούκ λουκούμ να έχει και συμβολισμό το γλυκό το πως φέρονται στους παλαιούς συνδρομητές και στις ανανεώσεις συμβολαίου 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 3 ώρες πριν, zerokill said: 20 ευρώ Unlimited στην Cosmote εγώ θα έστελνα και γλυκά στα κεντρικά στο Μαρούσι αν έπαιρνα τέτοια τιμή κάποτε.... Εμένα πριν κάνα 2μηνο ήταν στα 18.30€ η προσφορά και τους είπα όταν φτιάξουν το δίκτυο στα Γιάννενα να με ξανά πάρουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 19 ώρες πριν, cmvr said: Καλύτερα να τους στείλεις σουτζούκ λουκούμ να έχει και συμβολισμό το γλυκό το πως φέρονται στους παλαιούς συνδρομητές και στις ανανεώσεις συμβολαίου 🤣 Σουτζουκ λουκούμ είναι αυτά;; Τα πέρασα για κάτι άλλο.. 🤣🤣🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) Χτες παρατήρησα αυτό στο What's Up Edited 30 Μαΐου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 5 minutes ago, elkons said: Χτες παρατήρησα αυτό στο What's Up Περίοδος ανανεώσεων και ανακαταταξεων στην εταιρεία. Αλλά το θέμα είναι να έβαζαν κάποιο καινούργιο πακέτο 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 2 minutes ago, johnny_htc said: Περίοδος ανανεώσεων και ανακαταταξεων στην εταιρεία. Αλλά το θέμα είναι να έβαζαν κάποιο καινούργιο πακέτο 😏 Επίσης να φτιάξουν το Frog App τόσα χρόνια ίδιο μενού έχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 11 minutes ago, elkons said: Επίσης να φτιάξουν το Frog App τόσα χρόνια ίδιο μενού έχει Πολλές φορές σκέφτονται να πειράξουν τα apps γιατί όταν ο κόσμος έχει μάθει να δουλεύει κάτι και είναι λειτουργικό, πρώτον δεν πρέπει να χαλάσεις την εμπειρία χρήσης και δεύτερον άμα το πειράξεις, δεν πρέπει να το γεμίσεις κολλήματα στη λειτουργία του. "Ενέσεις" ανανέωσης το καλύτερο, απλά να έχουν σκοπό σιγά σιγά. Just now, johnny_htc said: Πολλές φορές σκέφτονται να πειράξουν τα apps γιατί όταν ο κόσμος έχει μάθει να δουλεύει κάτι και είναι λειτουργικό, πρώτον δεν πρέπει να χαλάσεις την εμπειρία χρήσης και δεύτερον άμα το πειράξεις, δεν πρέπει να το γεμίσεις κολλήματα στη λειτουργία του. "Ενέσεις" ανανέωσης το καλύτερο, απλά να έχουν σκοπό σιγά σιγά. Να μη πειράξουν * 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) Συμβόλαιο καρτοσυμβολαιο και ΝΕΟ Edited 30 Μαΐου by ANAGNPANA 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 9 minutes ago, ANAGNPANA said: Από 01/06 λένε θα αλλάξουν τα προγραμμματα και οι τιμές της COSMOTE Που το είδες φίλε;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Που το είδες φίλε;;;; Το ανέφερε ένας τύπος σε ένα άλλο φόρουμ ότι τον πήραν τηλέφωνο και του το είπαν λες να επαναφέρουν και την έξτρα σιμ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 15 minutes ago, ANAGNPANA said: Το ανέφερε ένας τύπος σε ένα άλλο φόρουμ ότι τον πήραν τηλέφωνο και του το είπαν λες να επαναφέρουν και την έξτρα σιμ? Πολυ πιθανο ερχονται αρκετες εξελιξεις για να δουμε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts