hoback4a Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 3 minutes ago, alfeios said: Αυτη τη στιγμη εχω καρτοκινητο Cosmote ΅What's Up" και με μια κάρτα των 13€ τον μηνα ειμαι εντάξει Δέχτηκα τηλεφώνημα από συνεργατη τους με την παρακατω προταση: 15,90€ τον μηνα για 4Gb internet, απεριοριστα τηλεφωνηματα σε εθνικα δυκτια και 200 SMS. Και οι πρωτοι δυο μηνες δωρό Ζητησα προθεσμία να απαντησω αυριο και κοιταξα και λιγο την εφαρμογή του What's Up που προτεινει το Cosmote NEO Εκει δίνουν με 16€ τον μήνα 7Gb internet, απεριοριστα τηλεφωνηματα σε εθνικα δυκτια και 2000 SMS. Και ο πρωτος μηνας δωρό. Επιπλέον με πληρωμή απο Payzy αυξάνουν τα μηνιαία Gb Δεν ειναι καλυτερη η δευτερη περιπτωση; Τι λετε; Δες παρακάτω αφορά πακέτο frog 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 3 minutes ago, hoback4a said: Δες παρακάτω αφορά πακέτο frog Τι σχέση έχει αυτό; 3 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 1 hour ago, alfeios said: Τι σχέση έχει αυτό; Με καρτοκινητή αν σε καλύπτει η ομιλία προς όλους έχεις περισσότερα GB σε χαμηλότερη τιμή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) Η πρόταση COSMOTE NEO ειναη πολύ καλή αυτό έχω και εγώ τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Με πληρωμή payzy τα MB διπλασιάζονται Edited 29 Απριλίου by ANAGNPANA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, alfeios said: Αυτη τη στιγμη εχω καρτοκινητο Cosmote ΅What's Up" και με μια κάρτα των 13€ τον μηνα ειμαι εντάξει Δέχτηκα τηλεφώνημα από συνεργατη τους με την παρακατω προταση: 15,90€ τον μηνα για 4Gb internet, απεριοριστα τηλεφωνηματα σε εθνικα δυκτια και 200 SMS. Και οι πρωτοι δυο μηνες δωρό Ζητησα προθεσμία να απαντησω αυριο και κοιταξα και λιγο την εφαρμογή του What's Up που προτεινει το Cosmote NEO Εκει δίνουν με 16€ τον μήνα 7Gb internet, απεριοριστα τηλεφωνηματα σε εθνικα δυκτια και 2000 SMS. Και ο πρωτος μηνας δωρό. Επιπλέον με πληρωμή απο Payzy αυξάνουν τα μηνιαία Gb Δεν ειναι καλυτερη η δευτερη περιπτωση; Τι λετε; Αδιάφορη προσφορά…καλύτερα να είσαι καρτοκινητο ή Cosmote Neo χωρίς δεσμεύσεις. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου On 26/4/2024 at 12:25 ΜΜ, katsiletra said: Για όποιον ενδιαφέρεται με κάλεσαν από το 2106269154 με 18,30€ όλα απεριόριστα. Η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα ή και για μετατροπή από καρτοκινητό whats up σε σύνδεση; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Θέλει και σταθερό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 13 ώρες πριν, DrMich said: Η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα ή και για μετατροπή από καρτοκινητό whats up σε σύνδεση; Ότι θα σας το δώσουν σε αυτή την τιμή αν πάρετε τηλέφωνο και έμεινε το αν δέχονται μετατροπή από καρτοκινητό. 3 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου μηπως ξερει κανεις τον τροπο να μαθω το password και κωδικους της συνδεσης γιατι θελω να αλλαξω ρουτερ. σε μηνυμα εχω μονο κωδικο. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 8 minutes ago, ktikti said: μηπως ξερει κανεις τον τροπο να μαθω το password και κωδικους της συνδεσης γιατι θελω να αλλαξω ρουτερ. σε μηνυμα εχω μονο κωδικο. Στο my COSMOTE στο site, έχει επιλογή να σου στείλουν τον κωδικό στο mail 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 21 ώρες πριν, DrMich said: Η προσφορά ισχύει μόνο για φορητότητα ή και για μετατροπή από καρτοκινητό whats up σε σύνδεση; Δεν ξέρω, εγώ στη Vodafone είμαι. Μπορείς να ρωτήσεις. 19 ώρες πριν, Antonio21 said: Θέλει και σταθερό; Λογικά ναι. Αλλά μπορείς να δηλώσεις συγγενικού, φιλικού κτλ προσώπου. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 15 minutes ago, leo06 said: Στο my COSMOTE στο site, έχει επιλογή να σου στείλουν τον κωδικό στο mail δεν βρισκω κατι..🙃 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 45 minutes ago, ktikti said: δεν βρισκω κατι..🙃 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 20 ώρες πριν, leo06 said: ευχαριστω!!! το βρηκα επιτελους. 2 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου @king2009 για έλα να μετρηθούμε και αυτό το μήνα 😝 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 2 ώρες πριν, MIKU said: @king2009 για έλα να μετρηθούμε και αυτό το μήνα 😝 Πήρες 2 GB από την πληρωμή λογαριασμού;😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 24 minutes ago, Gv2008 said: Πήρες 2 GB από την πληρωμή λογαριασμού;😂 Από αγορά box καταλάθος σε αυτό το νούμερο 😝 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου On 2/5/2024 at 8:04 ΜΜ, MIKU said: @king2009 για έλα να μετρηθούμε και αυτό το μήνα 😝 Αργησα λιγακι μιας και σημερα βγηκε ο λογαριασμος. Στο χρονο ομιλιας περνας ευκολα αν και λιγοτερες κλησεις μεγαλυτερη διαρκεια. Στα δεδομενα η extra sim εγραψε 8TB. Πιανουν τοπο τουλαχιστον τετοια συμβολαια γιατι βλεπω κοσμο μιλαει 2-3 ωρες το μηνα καταναλωνει και 10GB και πληρωνει 40αρια για gigamax unlimited. Για πιο λογο δεν ξερω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 54 minutes ago, king2009 said: Αργησα λιγακι μιας και σημερα βγηκε ο λογαριασμος. Στο χρονο ομιλιας περνας ευκολα αν και λιγοτερες κλησεις μεγαλυτερη διαρκεια. Στα δεδομενα η extra sim εγραψε 8TB. Πιανουν τοπο τουλαχιστον τετοια συμβολαια γιατι βλεπω κοσμο μιλαει 2-3 ωρες το μηνα καταναλωνει και 10GB και πληρωνει 40αρια για gigamax unlimited. Για πιο λογο δεν ξερω. Προς το παρόν όσο έχεις extrasim συμφέρει η πράσινη αν το πετύχεις σε καλή τιμή. Ειδάλλως συμφέρει vf που έχει i4s έστω και με όριο στα 300 GB 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) 56 minutes ago, king2009 said: Για πιο λογο δεν ξερω. Τον πολύ τον κόσμο τον εξιτάρει η ιδέα του unlimited κι ας καταναλώνει 10GB.. Αν κάνανε τη χρήση που κάνεις εσύ, το unlimited θα κόστιζε 100€! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί!! 😂😂 Edited 6 Μαΐου by Teiresias_ 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 hour ago, king2009 said: Αργησα λιγακι μιας και σημερα βγηκε ο λογαριασμος. Στο χρονο ομιλιας περνας ευκολα αν και λιγοτερες κλησεις μεγαλυτερη διαρκεια. Στα δεδομενα η extra sim εγραψε 8TB. Πιανουν τοπο τουλαχιστον τετοια συμβολαια γιατι βλεπω κοσμο μιλαει 2-3 ωρες το μηνα καταναλωνει και 10GB και πληρωνει 40αρια για gigamax unlimited. Για πιο λογο δεν ξερω. Πολλές κλήσεις αλλά σε τρώω στο χρόνο. 8 τέρα Ε; Απαπα 😝 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Προς το παρόν όσο έχεις extrasim συμφέρει η πράσινη αν το πετύχεις σε καλή τιμή. Ειδάλλως συμφέρει vf που έχει i4s έστω και με όριο στα 300 GB Ναι ειναι το απολυτο με 3 ευρω το μηνα απεριοριστα δεδομενα για 2 χρονια. Ηθελα 720 ευρω στα 2 χρονια για 50αρα vdsl με το κακιστο upload και τωρα με 72 ευρω εχω 2 χρονια απεριοριστα με ταχυτητες 20 φορες πανω στο upload απο αυτο που ειχα με την vdsl. Τα 300gb οριο δεν μου αρκουν ουτε για 2 μερες κανω αρκετο upload σε youtube οποτε μονο το πραγματικο απεριοριστο μου αρκει κατι αλλο δεν υπαρχει για το σπιτι παντα. 30 minutes ago, Teiresias_ said: Τον πολύ τον κόσμο τον εξιτάρει η ιδέα του unlimited κι ας καταναλώνει 10GB.. Αν κάνανε τη χρήση που κάνεις εσύ, το unlimited θα κόστιζε 100€! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί!! 😂😂 Ισχυει αυτο που λες σου λεει εχω απεριοριστα μπορει ενα μηνα να καταναλωσω 5gb τον αλλο 100 και παλι πας σε cosmote neo για μενα οχι σε unlimited ειδικα τα 40αρια το μηνα ειναι πολλα αν δεν το αξιοποιεις στο επακρο. 20 minutes ago, MIKU said: Πολλές κλήσεις αλλά σε τρώω στο χρόνο. 8 τέρα Ε; Απαπα 😝 Ναι λογικα μιλας αρκετες ωρες απλα λιγοτερες κλησεις το αξιοποιεις τελεια ειδικα με τα διεθνη ειναι εξαιρετικα που μιλας τοσες ωρες χωρις να φοβασαι ποσο θα χρεωθεις. Δεδομενα εχω μηνα με 6TB εχω και μηνα με 25TB. Αναλογα τι ανεβαζω στο youtube βαλε και καμια ταινια 80-90gb η μια συν android box cosmote tv που πληρωνω και μαζευονται. Γενικα αυτα τα πακετα ειναι το απολυτο να δουμε του χρονου που ληγει το συμβολαιο τι τιμες θα υπαρχουν και στο unlimited και στις extra sim αλλιως θα σκεφτω cosmote neo που ελπιζω να εχει πεσει λιγο ακομα απο τα 33 που εχει σημερα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 35 minutes ago, king2009 said: Ναι λογικα μιλας αρκετες ωρες απλα λιγοτερες κλησεις το αξιοποιεις τελεια ειδικα με τα διεθνη ειναι εξαιρετικα που μιλας τοσες ωρες χωρις να φοβασαι ποσο θα χρεωθεις. Δεδομενα εχω μηνα με 6TB εχω και μηνα με 25TB. Αναλογα τι ανεβαζω στο youtube βαλε και καμια ταινια 80-90gb η μια συν android box cosmote tv που πληρωνω και μαζευονται. Γενικα αυτα τα πακετα ειναι το απολυτο να δουμε του χρονου που ληγει το συμβολαιο τι τιμες θα υπαρχουν και στο unlimited και στις extra sim αλλιως θα σκεφτω cosmote neo που ελπιζω να εχει πεσει λιγο ακομα απο τα 33 που εχει σημερα. Σκέψου πριν το βάλω είχα το W.U. με πακέτο 90' με 7 ευρώ με έως 4 ενεργοποιήσεις το μήνα! Δηλαδή μόλις 6 ώρες. Μετά απλά έπρεπε να πάρω από το σταθερό ΟΤΕ με χρονοχρέωση ή να μην πάρω καν. Μετανιώνω πικρά που δεν το έβαλα τόσο καιρό. Με 23,50. Άσε που αν θέλω να κατεβάσω κανά παιχνίδι στο PS5 / XBOX κάνω διαμοιρασμό και είμαι τσακ μπαμ. Τις προάλλες κατέβασα 110 GB παιχνίδι σε 1,5 ώρα. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 21 minutes ago, MIKU said: Σκέψου πριν το βάλω είχα το W.U. με πακέτο 90' με 7 ευρώ με έως 4 ενεργοποιήσεις το μήνα! Δηλαδή μόλις 6 ώρες. Μετά απλά έπρεπε να πάρω από το σταθερό ΟΤΕ με χρονοχρέωση ή να μην πάρω καν. Μετανιώνω πικρά που δεν το έβαλα τόσο καιρό. Με 23,50. Άσε που αν θέλω να κατεβάσω κανά παιχνίδι στο PS5 / XBOX κάνω διαμοιρασμό και είμαι τσακ μπαμ. Τις προάλλες κατέβασα 110 GB παιχνίδι σε 1,5 ώρα. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Δεν το συζηταμε βολευει απειρα για οποιον το αξιοποιει δεν εχει αντιπαλο. Ειδικα κατω απο 30 ευρω ειναι τελειο και εννοειταιι με καρτα απλα δεν βγαινει οπως αναφερεις θα χρειαστεις 5 6 φορες παραπανω χρηματα για να καταναλωσεις τα ιδια που καταναλωσες τον Απριλιο. Μακαρι να καναμε κανα τετοιο συμβολαιο 4 5 χρονια να ξενοιαζαμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Έχετε μάθει τίποτα τι θα γίνει με τις extra sim ? Γιατί σε νέα unlimited προγράμματα δεν δίνει η COSMOTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts