doganos Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 42 minutes ago, dragon11 said: Εγω εχω wind tre καρτοκινητο και ακου τι δινει: Στην Ιταλια απεριοριστη ομιλια και sms και 100GB. Για την Ε.Ε απεριοριστη ομιλια και sms και 12GB Ολα αυτα με 12 ευρουλακια τον μηνα. Δεν χρησιμοποιω καθολου ελληνικους παροχους Κλεφτες. Στα συμβόλαια τί δίνει τότε; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 12 ώρες πριν, doganos said: Στα συμβόλαια τί δίνει τότε; Μαλλον παπαδες χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 On 21/9/2022 at 10:51 ΜΜ, petpapoy said: Καλησπέρα. Και σε κατάστημα, την ίδια απάντηση πήρα. 38€ και αυτη η τιμή μονο αν εχεις σταθερό cosmote. Δηλαδή 41,8 χωρίς σταθερό αν βάλουμε το 10% που είναι από την έκπτωση του one. Δηλαδή μαζί με τη μικρότερη vdsl πάει στα 65 το λιγότερο. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Παίδες, ξερεί κανείς ποιο δίκτυο παίζει με COSMOTE στη Μάλτα? Επίσης, τί παροχές θα έχω με το Unlimited ?? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Παίδες, ξερεί κανείς ποιο δίκτυο παίζει με COSMOTE στη Μάλτα? Επίσης, τί παροχές θα έχω με το Unlimited ?? Ορίστε. Δωρεάν λεει στο σάιτ. Και 5GSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Νομίζω το unlimited δίνει γύρω στα 30-40GB για χρήση στην ΕΕ. Πήγαινε στο Tech Lounge->Τεχνολογικοί διαξιφισμοί->Σύγκριση συμβολαίων κινητής, και θα δεις ακριβώς ποσά είναι τα GB στο πακέτο σου 45 GB είναι για χρήση στην ΕΕ από το COSMOTE unlimited Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Εάν θυμάμαι καλά με είχαν ενημερώσει πρόσφατα ότι έχει ανέβει στα 50 GB στο roaming Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Ούτε 45 ούτε 50 GB. Το όριο είναι 60GB Για το πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 60GB. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα. Κάποια προσφορά για το COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED υπάρχει αυτήν την στιγμή για φορητοτητα χωρίς σταθερή; Η τιμή του είναι στα 54€ Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 1 hour ago, AlexM2 said: Ούτε 45 ούτε 50 GB. Το όριο είναι 60GB Για το πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 60GB. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Εμ και αυτή η cosmote ας αποφασίσει σε ποιο σημείο της σελίδας θα το γράφει 😀 Μόλις ανανέωσα τους πίνακες στο https://myphone.gr/forum/topic/181416/?do=findComment&comment=7103951 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα. Κάποια προσφορά για το COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED υπάρχει αυτήν την στιγμή για φορητοτητα χωρίς σταθερή; Η τιμή του είναι στα 54€ Μετά από αίτηση φορητότητας προς wind, μου έδωσαν το gigamax unlimited στα 28€/μήνα (μετά την αφαίρεση του τέλος κινητής) και χωρίς να έχω σταθερό COSMOTE.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 (edited) 11 minutes ago, iCostas said: Μετά από αίτηση φορητότητας προς wind, μου έδωσαν το gigamax unlimited στα 28€/μήνα (μετά την αφαίρεση του τέλος κινητής) και χωρίς να έχω σταθερό COSMOTE. Sent from my iPhone using Tapatalk Τέλεια χτύπα το. Δηλαδή 31 ευρώ με τους φόρους. Edited October 3, 2022 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Τέλεια χτύπα το.Το έχω χτυπήσει εδώ και ένα μήνα Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Κι εμένα μου είχαν κάνει αυτή την προσφορά όταν είχα κάνει φορητότητα και δεν την είχα πάρει, τώρα το μετανιώνω 😭 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 1 minute ago, wayfunbug said: Κι εμένα μου είχαν κάνει αυτή την προσφορά όταν είχα κάνει φορητότητα και δεν την είχα πάρει, τώρα το μετανιώνω 😭 Μην το μετανιώνεις θα βγουν ξανά προσφορές και αν έχεις δοκιμάσει το δίκτυο εκεί που είσαι το βαράς. Το λέω γιατί δυο φίλοι που το πήραν με την τότε προσφορά του Μάιου ο ένας στα 30€ και ο άλλος στα 33€ ο ένας στην Αθήνα και ο ένας στη Θράκη στο σπίτι τους ήταν για τα πανηγύρια με απαράδεκτες ταχύτητες και τα κάνανε ατελώς διακοπή. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετική με τη διαδικασία της φορητότητας. Πάει καιρός που είχα κάνει φορητότητα και μάλλον τώρα θα αναγκαστώ είτε να κάνω φορητότητα είτε να το γυρίσω σε καρτοκινητό γιατί η προσφορά ανανέωσης είναι τραγική. Αν κάνω φορητότητα και πάρω καλύτερη προσφορά να μείνω στην cosmote, μετά ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να ακυρωθεί η φορητότητα? Και ποιο είναι το χρονικό περιθώριο για να κάνω τη διαδικασία? Παλαιότερα απλά θυμάμαι είχα στείλει ένα fax για ακύρωση της φορητότητας χωρίς να έχω περάσει στο δίκτυο της άλλης εταιρίας, αλλά απ'οσο ξέρω έχουν αλλάξει τα πράγματα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετική με τη διαδικασία της φορητότητας. Πάει καιρός που είχα κάνει φορητότητα και μάλλον τώρα θα αναγκαστώ είτε να κάνω φορητότητα είτε να το γυρίσω σε καρτοκινητό γιατί η προσφορά ανανέωσης είναι τραγική. Αν κάνω φορητότητα και πάρω καλύτερη προσφορά να μείνω στην cosmote, μετά ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω? Και ποιο το χρονικό περιθώριο να κάνω τη διαδικασία? Παλαιότερα απλά θυμάμαι είχα στείλει ένα fax για ακύρωση της φορητότητας χωρίς να έχω περάσει στο δίκτυο της άλλης εταιρίας, αλλά απ'οσο ξέρω έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εγώ που έκανα φορητότητα στην wind, αφού δέχτηκα την προσφορά της COSMOTE, κάλεσα στο 13899 και πληκτρολόγησα τον αριθμό της αίτησης μου που είχε έρθει με SMS… αλλά άμα δεχτείς την προσφορά της COSMOTE, θα σου τα πουν και οι ίδιοι.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Εγώ που έκανα φορητότητα στην wind, αφού δέχτηκα την προσφορά της COSMOTE, κάλεσα στο 13899 και πληκτρολόγησα τον αριθμό της αίτησης μου που είχε έρθει με SMS… αλλά άμα δεχτείς την προσφορά της COSMOTE, θα σου τα πουν και οι ίδιοι.Sent from my iPhone using TapatalkΕυχαριστώ! Άρα δεν έχει κάτι το πολύπλοκο η διαδικασία. Θα τα βάλω κάτω και θα δω τι θα κάνω. 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 3 ώρες πριν, cmvr said: Μην το μετανιώνεις θα βγουν ξανά προσφορές και αν έχεις δοκιμάσει το δίκτυο εκεί που είσαι το βαράς. Το λέω γιατί δυο φίλοι που το πήραν με την τότε προσφορά του Μάιου ο ένας στα 30€ και ο άλλος στα 33€ ο ένας στην Αθήνα και ο ένας στη Θράκη στο σπίτι τους ήταν για τα πανηγύρια με απαράδεκτες ταχύτητες και τα κάνανε ατελώς διακοπή. Άρα πρέπει να περιμένω ανάλογη προσφορά όπως του Μαΐου μέχρι τότε υπόμονη.. 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Ευχαριστώ! Άρα δεν έχει κάτι το πολύπλοκο η διαδικασία. Θα τα βάλω κάτω και θα δω τι θα κάνω. Πολύ εύκολη η διαδικασία που παίρνει κυριολεκτικά 1-2 λεπτά.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 2 ώρες πριν, zananiro said: Ευχαριστώ! Άρα δεν έχει κάτι το πολύπλοκο η διαδικασία. Θα τα βάλω κάτω και θα δω τι θα κάνω. Δεν είναι καθόλου πολύπλοκο. Το έκανα και εγώ με κάλεσαν, ακύρωσα την αίτηση και γύρισα πίσω και με πολύ καλή προσφορά. Έχω το unlimited με 16.90 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 16.90€ τόσο φτηνά;; Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 1 hour ago, Antonio21 said: 16.90€ τόσο φτηνά;; Ναι αλλά μαζί με σταθερή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Εάν επιτρέπεται τι πρόγραμμα έχεις στην σταθερή. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 2 minutes ago, Antonio21 said: Εάν επιτρέπεται τι πρόγραμμα έχεις στην σταθερή. Τώρα έχω 200Mbps αλλά δεν παίζει ρόλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts