cmvr Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Είπαμε τσάμπα δεν γίνεται τίποτα. Όπως στην καρτοκινητή δεν φαίνεται να αλλάξει τίποτα. Το μόνο που αξίζει είναι το mobile broadband που είναι πλέον η φθηνότερη σε δεδομένα με τα 20 ευρώ τα 40gb και 35 ευρώ τα 80GB. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Μετά από πόσους μήνες από την 24μηνη ανανέωση, μπορούμε να αλλάξουμε πρόγραμμα και να πάμε σε φθηνότερο? Sent from OnePlus 7T Pro Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Χωρίς πρόστιμο μετ'α απο 24. Αλλιώς με πρόστιμο όποτε θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Υποβάθμιση δεν γίνεται ούτε με ποινη, μόνο κατάργηση μπορείς να κάνεις με ποινή όταν είσαι εντός δεσμευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ψάχνοντας για σύνδεση με απεριόριστα βρήκα το cosmote mobile platinum όπου αναφέρει ότι όλα είναι απεριοριστα στα 150/μήνα. Ξέρει κάποιος αν τα δεδομένα έχουν περιορισμό/κοφτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 (edited) Ψάχνοντας για σύνδεση με απεριόριστα βρήκα το cosmote mobile platinum όπου αναφέρει ότι όλα είναι απεριοριστα στα 150/μήνα. Ξέρει κάποιος αν τα δεδομένα έχουν περιορισμό/κοφτη;Θεωρητικά όχι. Παλιά είχε πτώση ταχύτητας στα 1.75 Mbps μετά από τα 20gb. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει tethering για να δίνεις στο λάπτοπ και σε άλλες συσκευές internet. Απλά είναι πανάκριβο το πακέτο επειδή έχουν την τάση να βάζουν και όλα τα πρόσθετα για κλήσεις εκτός Ελλάδος. Αν το είχαν μόνο για απεριόριστες κλήσεις και δεδομένα εντός Ελλάδος με χαμηλότερη τιμή θα άξιζε αλλά έτσι δεν λέει αν δεν είναι η δουλειά σου να ταξιδεύεις πολύ Ευρώπη και να μιλάς δωρεάν με κόσμο που είναι σε αυτές τις χώρες. Απλά προσπάθησα πόσες φορές να μιλήσω μαζί τους και δεν κάλεσαν ποτέ πίσω από την φόρμα επικοινωνίας. Τελικά τους κάλεσα στην υποστήριξη αφού δεν επικοινωνούσαν αυτοί και κάθε ένας που απαντούσε έλεγε άλλα. Κατανοητό γιατί δεν είναι κάτι που πουλάνε κάθε μέρα. Ότι και να ζητήσεις να το ζητήσεις γραπτώς και αν το κάνεις το συμβόλαιο να διαβάσεις πολύ καλά τους όρους πριν υπογράψεις γιατί μιλάμε για ένα συμβόλαιο που κάνει 1800 ευρώ τον χρόνο. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ένα τέτοιο συμβόλαιο στην Ευρώπη παίζει από 30 με 40 ευρώ και εδώ ζητάνε 150 ευρώ τον μήνα. Αν απλά θέλεις δεδομένα για τα βασικά δες και το φθηνιαρικο απεριόριστο της άλλης που έχει πτώση στο 1 Mbps μετά τα 15 gb που συνδιατικα με σταθερή θα σου έρθει στο 30αρι σε προσφορά από τα 45 που έχει κανονική τιμή. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 21, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Καλησπέρα ! Μια φαινομενικά χαζή ερώτηση γιατί θα τρελαθώ. Ένας φίλος μου έχει 3 νούμερα στη Cosmote και αν κατάλαβα καλά τα 2 είναι με κοινή δεξαμενή (το λέω σωστά;) και αυτός με την αδερφή του μοιράζονται τα λεπτά και τα MB. Αν θυμάμαι καλά έχουν 25 με 30 GB και 3000 λεπτά με πάγιο κοντά στα 80 και οι 3 αριθμοί. Ο τρίτος αριθμός Πρέπει να είναι καρτοσυμβολαιο . Χθες μου είπε ότι έχει επιδότηση 1500 ευρώ για 18μηνο συμβόλαιο. Υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοια επιδότηση; Εγώ υπολογίζω κοντά στα 200 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι και γιος του Αισώπου, λέει αρκετά ψέματα. Εγώ επέμενα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ούτε 300 ευρώ επιδότηση. Θέλω απλά να ξέρω χονδρικά πόσο μπορεί να έχει επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Υπάρχει περίπτωση να του δώσανε μεγαλύτερη προσφορά, αλλά όχι για το καρτοσυμβολαιο. Τα family (στο πακέτο που είναι, υποθέτω ότι ξεπερνάνε και την χρήση) πάνω από 400€ πολύ δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Και τα 400 πολλά δεν είναι; υπάρχει περίπτωση να δώσουν το 40% σε επιδότηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Και τα 400 πολλά δεν είναι; υπάρχει περίπτωση να δώσουν το 40% σε επιδότηση; Η επιδότηση παίζει κάπως με τον μέσο όρο των παγίων, ίσως αν κάνουν πχ 200€ κάθε μήνα και οι 3 γραμμές η επιδότηση τους να είναι 200€+ κάτι ακόμα; Είναι μπερδεμένο γενικά, ανά λίγο καιρό αλλάζουν και ποτέ ο κάθε πελάτης δεν είχε ίδια μεταχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Η επιδότηση παίζει κάπως με τον μέσο όρο των παγίων, ίσως αν κάνουν πχ 200€ κάθε μήνα και οι 3 γραμμές η επιδότηση τους να είναι 200€+ κάτι ακόμα; Είναι μπερδεμένο γενικά, ανά λίγο καιρό αλλάζουν και ποτέ ο κάθε πελάτης δεν είχε ίδια μεταχείριση. Κατάλαβα! Σ'ευχαριστώ πολύ Πάνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Θεωρητικά όχι. Παλιά είχε πτώση ταχύτητας στα 1.75 Mbps μετά από τα 20gb. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει tethering για να δίνεις στο λάπτοπ και σε άλλες συσκευές internet. Απλά είναι πανάκριβο το πακέτο επειδή έχουν την τάση να βάζουν και όλα τα πρόσθετα για κλήσεις εκτός Ελλάδος. Αν το είχαν μόνο για απεριόριστες κλήσεις και δεδομένα εντός Ελλάδος με χαμηλότερη τιμή θα άξιζε αλλά έτσι δεν λέει αν δεν είναι η δουλειά σου να ταξιδεύεις πολύ Ευρώπη και να μιλάς δωρεάν με κόσμο που είναι σε αυτές τις χώρες. Απλά προσπάθησα πόσες φορές να μιλήσω μαζί τους και δεν κάλεσαν ποτέ πίσω από την φόρμα επικοινωνίας. Τελικά τους κάλεσα στην υποστήριξη αφού δεν επικοινωνούσαν αυτοί και κάθε ένας που απαντούσε έλεγε άλλα. Κατανοητό γιατί δεν είναι κάτι που πουλάνε κάθε μέρα. Ότι και να ζητήσεις να το ζητήσεις γραπτώς και αν το κάνεις το συμβόλαιο να διαβάσεις πολύ καλά τους όρους πριν υπογράψεις γιατί μιλάμε για ένα συμβόλαιο που κάνει 1800 ευρώ τον χρόνο. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ένα τέτοιο συμβόλαιο στην Ευρώπη παίζει από 30 με 40 ευρώ και εδώ ζητάνε 150 ευρώ τον μήνα. Αν απλά θέλεις δεδομένα για τα βασικά δες και το φθηνιαρικο απεριόριστο της άλλης που έχει πτώση στο 1 Mbps μετά τα 15 gb που συνδιατικα με σταθερή θα σου έρθει στο 30αρι σε προσφορά από τα 45 που έχει κανονική τιμή. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ,υποστηρίζει tethering και ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι η χρήση στο εξωτερικό όπου μπορείς να καταναλώσεις 57gb... Μάλλον θα προχωρήσω μετά τις γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελε να ρωτήσω παρακαλώ αν υπάρχει ακόμα η υπηρεσία της Cosmote, SIM Only, ή κάτι άλλο τέλος πάντων που να πληρώνεις μόνο τη SIM χώρος να σου δίνει παροχές σε τίποτα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Υπάρχει νομίζω το βασικό με 5€ πάγιο και 200ΜΒ κάθε μήνα. Edit: από το site της cosmote COSMOTE MOBILE BASIC Μηνιαίο Πάγιο 4,90 € Εθνικές κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις) 0,01233 €/δευτ. Κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις) προς Ευρωπαϊκή Ένωση 0,2356 €/λεπτό Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Εθνικά Δίκτυα 0,25 €/SMS Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Δίκτυα Ευρωπαϊκής Ένωσης 0,0744 €/SMS Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Ξένα Δίκτυα 0,2218 €/SMS Χρέωση για πλοήγηση στο Internet μέσω Mobile Internet DayPass Pack 1,30 € / ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Επειδή είναι γιορτές και δε θέλω να ενοχλήσω το τηλεφωνικό κέντρο, μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου είναι το πέναλτι για διακοπή ενός διετούς συμβολαίου κινητής που λήγει Μάιο του 2021? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 28, 2019 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Το αναγράφει στο συμβόλαιο σου. Αν δεν κάνω λάθος είναι η υπολειπόμενη έκπτωση (πχ αν έχεις 7€ έκπτωση κάθε μήνα και μένουν ακόμα 14 μήνες, είναι 14χ7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Τί έγινε ρε παιδιά; Πέρασαν κι όλας οι 10 μέρες απεριόριστου ίντερνετ από την Cosmote? Για τσεκάρετε λίγο την εφαρμογή... Εμένα πάντως δεν αναγράφεται και μου ήρθε και μήνυμα ότι έχω καταναλώσει το 80% του χρόνου μου. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Σε εμένα που το έβαλα στις 16 έχει λήξει από τις 26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 31/12 λήγει σε εμένα, ακόμα εδώ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 29 βράδυ έληγε σε εμένα, με έκοψαν από νωρίς και έφαγα 200mb άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Υπάρχει νομίζω το βασικό με 5€ πάγιο και 200ΜΒ κάθε μήνα. Edit: από το site της cosmote Πήρα στο 13888 και δεν έχουν ιδέα για το Mobile Basic Το έχει βάλει κανείς; Μπορεί άραγε να συνδυαστεί με πρόσθετα πακέτα χρόνου, SMS και δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-449b-5de4-e053-181f12ac3db5 Εδώ είναι ο τιμοκατάλογος. Λογικά θα μπορείς να προσθέσεις ό,τι πακέτο έχουν τα αλλα προγράμματα, όπως giga max κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 29 βράδυ έληγε σε εμένα, με έκοψαν από νωρίς και έφαγα 200mb άδικα. Άλλη ώρα έληξε από αυτήν που είχε στην εφαρμογή; Κυνήγα το τότε. Εάν ισχύει θα την πατήσει πολύς κόσμος που δεν έχει ενεργοποιήσει το myinternet και φυσικά η εταιρία θα αρπάξει αρκετά ευρώ από τους ανυποψίαστους. Αλλά οκ "λάθη" γίνονται...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ναι, αρκετές ώρες νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Η επιδότηση πως υπολογίζεται; Δλδ για συμβόλαιο 150ευρώ/μηνα τι επιδότηση θα έχω σε έκπτωση στο πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts