gpapas640 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ακριβώς. Δεν υπάρχει περιορισμός. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό αποκλείεται. Σίγουρα θα υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης είτε περιορισμός στην ταχύτητα από έναν όγκο και πανω. Ρίχτε μια ματιά στα ψιλα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Αυτό αποκλείεται. Σίγουρα θα υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης είτε περιορισμός στην ταχύτητα από έναν όγκο και πανω. Ρίχτε μια ματιά στα ψιλα γράμματα. Δεν θα έχει ούτε το ένα ούτε το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω κακού σήματος στο σπίτι με τη Vodafone (δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος με το wifi calling) και επειδή σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιό μου, λέω να την κάνω προς cosmote η οποία αποδεδειγμένα έχει σήμα στο σπίτι. Έχω το RED1 με έξτρα τα social (σύνολο 5gb) με πολύ λίγη χρήση ομιλίας (άντε 2-3 ώρες το μήνα το πολύ) και χρήση data από 1GB έως 3-4gb το καλοκαίρι. Πως μου προτείνετε να κινηθώ? Πήρα μια πρόταση για οικογενειακό (5gb) στην τιμή που παίζει και τώρα στο internet αλλά η γυναίκα μου καταναλώνει γύρω στα 4-5gb το μήνα οπότε θα είμαστε οριακά. Αυτή τη στιγμή δίνω 44 ευρώ για το RED1 με τα social extra. Δεν με έχουν πάρει ακόμη για ανανέωση οπότε δεν ξέρω που θα πάει αυτή η τιμή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καρτοκινητο θα σε καλυπτε άνετα, ενδεικτικά με ανανέωση 20€ θα έχεις 300' προς όλους, 3800mb, 2gb για social και κάτι ακόμα σε δώρο. Συνδυασμό whatsup πακέτων 8,5€ και diy αναφέρομαι. Όλα μεταφέρονται με την ενεργοποίηση ίδιων πακέτων στον επόμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Λόγω κακού σήματος στο σπίτι με τη Vodafone (δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος με το wifi calling) και επειδή σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιό μου, λέω να την κάνω προς cosmote η οποία αποδεδειγμένα έχει σήμα στο σπίτι. Έχω το RED1 με έξτρα τα social (σύνολο 5gb) με πολύ λίγη χρήση ομιλίας (άντε 2-3 ώρες το μήνα το πολύ) και χρήση data από 1GB έως 3-4gb το καλοκαίρι. Πως μου προτείνετε να κινηθώ? Πήρα μια πρόταση για οικογενειακό (5gb) στην τιμή που παίζει και τώρα στο internet αλλά η γυναίκα μου καταναλώνει γύρω στα 4-5gb το μήνα οπότε θα είμαστε οριακά. Αυτή τη στιγμή δίνω 44 ευρώ για το RED1 με τα social extra. Δεν με έχουν πάρει ακόμη για ανανέωση οπότε δεν ξέρω που θα πάει αυτή η τιμή. ΕυχαριστώΚαρτοκινητο θα σε καλυπτε άνετα, ενδεικτικά με ανανέωση 20€ θα έχεις 300' προς όλους, 3800mb, 2gb για social και κάτι ακόμα σε δώρο. Συνδυασμό whatsup πακέτων 8,5€ και diy αναφέρομαι. Όλα μεταφέρονται με την ενεργοποίηση ίδιων πακέτων στον επόμενο μήνα.Whats up Θα σου περισσεύουν και λεφτα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sveltosss Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Καρτοκινητο θα σε καλυπτε άνετα, ενδεικτικά με ανανέωση 20€ θα έχεις 300' προς όλους, 3800mb, 2gb για social και κάτι ακόμα σε δώρο. Συνδυασμό whatsup πακέτων 8,5€ και diy αναφέρομαι. Όλα μεταφέρονται με την ενεργοποίηση ίδιων πακέτων στον επόμενο μήνα.Ευχαριστώ. What's up και κοσμοκαρτα είναι διαφορετικά πράγματα? Έχω μπερδευτεί. Ξεκινοντας με τη φορητότητα σε ποιο από τα 2 ζητάω να πάω? Τα παραπάνω που έγραψες είναι έξτρα πακέτα που βάζω κάθε μήνα αν Θέλω? Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 23, 2019 by sveltosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Είναι διαφορετικά πακέτα καρτοκινητης της Cosmote. Δεν τα βάζεις προαιρετικά, ουσιαστικά προαγοραζεις τα λεπτά, τα ΜΒ και τα μηνύματα ανά μήνα. Αν δεν αγοράσεις πακέτο, βάζοντας κάρτα απλά θα έχεις μόνο τα €, που για χρήση χωρίς πακέτο δεν συμφέρουν. Από την φορητότητα συνήθως πάει σε κοσμοκαρτα, πριν βάλεις πρώτη φορά κάρτα το γυρνάς με ένα μήνυμα σε whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σκεφτομαι να το κανω να δω ποσα θα μπορεσω να κατεβασω κανοντας hotspot το κινητο στον υπολογιστη. Απο ταχυτητα παιζει στα 140MB εδω και συνδεση σπιτιου στα 50MB. Τριπλασια κοντα. Ολο τον υπολοιπο χρονο πληρωνουμε το 1GB 8 ευρω και τωρα δινουν στα 3 ευρω πανω απο 2000GB εφοσον καποιος κατεβαζει συνεχομενα στα 140mb.Τελικά το έκανες το πείραμα να μας πεις; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Τελικά το έκανες το πείραμα να μας πεις; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηταν μονο για καρτοσυμβολαια ενω ειχα whats up και πηρα το πακετο με τα 2 ευρω και 10gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Πηρα προσφορα απο cosmote με φορητοτητα απο Vodafone 3 γρεμμες σε οικογενειακο 1. 2000 λεπτα προς ολους και 2000 sms και 5GB δεδομενα 72 ευρω τελικη τιιμη 2. Απεριοριστα ομιλια προς ολους και απεριοριστα sms και 10GB παρα κατι 100 ευρω τελικη τιμη Και στα δυο μπορω να βαλω οριο GB για καθε γραμμη αλλα οχι σε λεπτα ομολιας. Θα σκεφτω την 1. περιπτωση Τα 2000 λεπτα μηνυματα και 5 γίγα αφορούν την κάθε γραμμη ετσι; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Τα 2000 λεπτα μηνυματα και 5 γίγα αφορούν την κάθε γραμμη ετσι; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk ProΌχι είναι τα πακέτα family με κοινά δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Παιδιά η προσφορά με τα απεριόριστα έληγε Δευτέρα στις 23:59 ή κάνω λάθος? Edited November 11, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Σωστά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Ναι εχει λήξει. Τώρα εχουν στείλει μέσω της MyCosmote εφαρμογής σε ορισμένα καρτοσυμβόλαιο (και συμβόλαια) μια "προσφορά" για 3Gb /μήνα με 6,90 Ευρώ αλλά δεν νομίζω οτι αξίζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 (edited) Σωστά.....Γιατί έγινε κάτι περίεργο και έχω κολλήσει. Χτες το βράδυ έκανα upload σε cloud κάτι αρχεία μέσω hot spot από το κινητό και κατά τις 23:30 που κοιτάω το my cosmote app, βλέπω να γράφει διαθέσιμα mb για το πρόγραμμα συμβολαίου 0! Δηλαδή καταναλώθηκαν όλα τα mb από το πρόγραμμα συμβολαίου χωρίς να έρθει κάποια ειδοποίηση ή οτιδήποτε, ενώ υποτίθεται είχα ακόμα απεριόριστα. Και τώρα έχω κολλήσει τι έχει γίνει, γιατί αν χρησιμοποιούσε για ώρα mb από το πρόγραμμα συμβολαίου, την κάτσαμε την βάρκα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 12, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Υποτίθεται ότι δεν ίσχυαν μέσω Hotspot τα απεριόριστα.. Εγώ έφαγα 300GB όμως μέσω Hotspot... Απλά το αναφέρω επειδή μου το τόνισαν από το τηλέφωνο που τους πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Υποτίθεται ότι δεν ίσχυαν μέσω Hotspot τα απεριόριστα.. Εγώ έφαγα 300GB όμως μέσω Hotspot... Απλά το αναφέρω επειδή μου το τόνισαν από το τηλέφωνο που τους πήρα.Το Σάββατο πάλι με hot spot δεν μου είχε καταναλώσει data από το πρόγραμμα. Εν πάσει περιπτώσει εφόσον μου έτρωγε από το πρόγραμμα θα έπρεπε να στείλει μια ειδοποίηση ότι τελειώνουν τα data ή ότι έφτασες στο 80%. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Το my internet Το έχεις ενεργο; τωρα πόσα mb εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Το my internet Το έχεις ενεργο; τωρα πόσα mb εχεις;Ναι, απ' όσο βλέπω ενεργό είναι το my internet. Μετά τις 12 το βράδυ της ίδιας ημέρας έγινε η ανανέωση χρήσης του μήνα, οπότε πλέον έχω τα mb του μήνα. Ίσως γι' αυτό έγινε αυτό το μπέρδεμα, ήταν να γίνει η αλλαγή χρήσης του μήνα στις 12 το βράδυ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έδειχνε τόση ώρα πριν μηδενικά mb. Στο λογαριασμό που βγήκε χτες πάντως δεν είδα κάποια χρέωση, ελπίζω ούτε στον επόμενο και απλά να συνέβη όλο αυτό επειδή ήταν να γίνει η αλλαγή της χρήσης. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 14, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Αφού είχες το my internet Δεν τίθεται θέμα να είχες χρεωθεί. Αν έστω τα απεριόριστα δεν λειτουργούσαν και σου έτρωγε τα δικά σου το ανέβασμα των αρχείων θα είχε σταματήσει μόλις είχαν τελειώσει τα mb. Αρα λογικά δούλευε κανονικά το unlimited Και μάλλον ήταν σκαλωμα της εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Πάντως η Cosmote μάλλον δεν θέλει νέους πελάτες..πήρα στο 13888 και τους λέω έχω 3 συμβόλαια σε άλλη εταιρεία που λήγουν τέλος του μήνα. Δώστε μου μία προσφορά καθώς σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε σας. Και η προσφορά τους; Τιμές καταλόγου για τα 2 νούμερα και 5 ευρώ φθηνότερα από την τιμή καταλόγου για το τρίτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πάντως η Cosmote μάλλον δεν θέλει νέους πελάτες..πήρα στο 13888 και τους λέω έχω 3 συμβόλαια σε άλλη εταιρεία που λήγουν τέλος του μήνα. Δώστε μου μία προσφορά καθώς σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε σας. Και η προσφορά τους; Τιμές καταλόγου για τα 2 νούμερα και 5 ευρώ φθηνότερα από την τιμή καταλόγου για το τρίτο.Για κάποιο λόγο υπάρχουν και οι κατάλογοι. Δεν είναι διαφημιστικοί... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Δεν είναι τιμή καταλόγου αυτή στο site, προσφορά είναι. Η τιμή καταλόγου μερικές φορές είναι και διπλάσια από την τιμή του site. Envoyé de mon SM-A705FN en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Για κάποιο λόγο υπάρχουν και οι κατάλογοι. Δεν είναι διαφημιστικοί... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή θες να μου πεις ότι υπάρχει εδώ μέσα έστω και ένα άτομο που πληρώνει πάγιο καταλόγου; Και δεν μιλάω για τιμή site. Για αρχική τιμή καταλόγου μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ποιο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts