alex_n80 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Μετά από 10+ χρόνια σκέφτομαι να γυρίσω σε whatsup,συγκριτικά με πρίν 2 χρόνια είχα πάρει το 1500-20 σε 2 αριθμούς με διπλασιασμό χρόνου ομιλίας προς τρίτους,1 gb δωρο και στις 2 γραμμές και 2Χ245€ επιδότηση για s8 plus με 35.77€ πάγιο. Τώρα μου δίνουν το 1500 με δώρο extra 200' προς όλους η 1gb σε κάθε γραμμή, με 41.67 δεν μου φαίνεται καλήη προσφορά,τι λέτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Τι χρήση κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ο τελευταιος λογαρισμος που βλεπω:Το ένα νούμερο 15' σταθερά,2ωρες σε cosmote,15'για τρίτους,1,6gb 20sms για cosmote. Το 2ο :20' σταθερά,90' σε cosmote,30' για 3ους,500mb, 20smscosmote +20 για 3ους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Σε καλύπτουν άνετα τα Whatsup. Με ανανέωση 12€στο ενα θα έχεις 1700ΜΒ Ίντερνετ, 400 λεπτά προς Whatsup, 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και SMS. Στο δεύτερο μπορείς να καλύπτεσαι και με ανανέωση 10€ και το πακέτο των 8,5€. Υπόψιν, μεταφέρονται όλα τα λεπτά και τα ΜΒ αν ενεργοποιήσεις ξανά το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Επίσης μπορείς να κάνεις ανταλλαγή για 3 μέρες αν σου τελειώσει κάτι και να πάρεις δωρεάν Ίντερνετ για 1 ώρα δύο φορές τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Οπότε δεν εχει νόημα να πληρώνω παραπάνω σε συμβόλαιο, οτι προσφορά και να μου κάνουν δε νομίζω να είναι στα 25 ευρω για τα δύο,ξέχασα να πώ οτι έχω και το cosmote one που πέρνω αλλα 100' προς όλους η data.Απο πακέτα κτλ δεν εχω ιδέα εχω να ασχοληθω χρόνια με καρτοκινητά αλλα θα τα μάθω,ευχαριστω πολύ φίλε Paanos για τη βοήθεια και το χρόνο σου Edited June 20, 2019 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Οπότε δεν εχει νόημα να πληρώνω παραπάνω σε συμβόλαιο, οτι προσφορά και να μου κάνουν δε νομίζω να είναι στα 25 ευρω για τα δύο,ξέχασα να πώ οτι έχω και το cosmote one που πέρνω αλλα 100' προς όλους η data.Απο πακέτα κτλ δεν εχω ιδέα εχω να ασχοληθω χρόνια με καρτοκινητά αλλα θα τα μάθω,ευχαριστω πολύ φίλε Paanos για τη βοήθεια και το χρόνο σουΕπειδή έχεις Cosmote One θα παίρνεις και 1000' για κλήσεις προς τα κινητά και τα σταθερά του C1, δεν μπορείς να πάρεις bonus λεπτών ή ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Bonus εννοείς πχ οταν κανεις reload που διαλέγεις data λεπτα κτλ ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Όχι. Τα συμβόλαια στο Cosmote One μπορούν να διαλέξουν 1GB ή 200' κάθε μήνα δωρεάν. τα καρτοκινητα δεν έχουν τέτοια επιλογή, παίρνεις μόνο 1000' προς κινητά και σταθερά του Cosmote One. Όλα τα Bonus του Whatsup (Reload It, πάρε μοιρασε κλπ) δεν έχουν καμία αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Οταν συμβολαιο ελληνικο παει στη κυπρο διακοπες μπορει να παιρνει ελλαδα με τα ενσωματωμενα λεπτα ομιλιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Σε όλη την Ευρωπαίκη ένωση Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Σε όλη την Ευρωπαίκη ένωση Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα θυμίσουμε ότι στο εξωτερικό ισχύουν μόνο τα λεπτά προς όλους, όχι τα λεπτά προς Cosmote ή εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_x77 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλαιό mobile L (700'+ 150sms +2.6gb συνολικά) στα 28.4 ευρώ. Με πήραν και μου πρότειναν αλλαγή το νέο mobile L (2000'+2000sms+5gb) για ένα χρόνο, εως ότου λήξει το παλαιό, στα 32 ευρώ. Την ομιλία και τα SMS που έχω τώρα δεν τα καταναλώνω. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Δηλαδή τα ΜΒ τα καταναλώνεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Eγώ έκανα μετάβαση στο καινούριο XL της Cosmote το οποίο το θεωρώ το τέλειο πρόγραμμα.15GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους στην ίδια τιμή που είχα στο παλιό XL 47,5 ευρώ το μήνα.Άργησαν αλλα επιτέλους ξύπνησαν εκεί στην Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_x77 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Τα mb φροντίζω να μην τα εξαντλώ ώστε να μην χρεώνομαι. Χρησιμοποιώ και τις κατά καιρούς προσφορές. Οπότε αν είχα έξτρα mb θα τα χρησιμοποιουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλαιό mobile L (700'+ 150sms +2.6gb συνολικά) στα 28.4 ευρώ. Με πήραν και μου πρότειναν αλλαγή το νέο mobile L (2000'+2000sms+5gb) για ένα χρόνο, εως ότου λήξει το παλαιό, στα 32 ευρώ. Την ομιλία και τα SMS που έχω τώρα δεν τα καταναλώνω. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για την προσφορά. LOL, και εμενα με πήραν για αναβάθμιση στο ίδιο πρόγραμμα στα 36.7. Αν μου έκαναν στα 32 εγώ να σου πω την αλήθεια μάλλον θα τη δεχόμουν την προσφορά για τα GB. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Τα mb φροντίζω να μην τα εξαντλώ ώστε να μην χρεώνομαι. Χρησιμοποιώ και τις κατά καιρούς προσφορές. Οπότε αν είχα έξτρα mb θα τα χρησιμοποιουσα. Τότε σε συμφέρει η προσφορά για τα +4€ που θα δίνεις γιατί αφενός με το my internet Δεν παίζει να χρεωθείς παραπάνω για δεδομένα και αφετέρου θα έχεις σχεδόν διπλάσια mb, από τα 2,6 Θα πας στα 5gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_x77 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά αποδεχτηκα την προσφορά στα 32 ευρώ. Τους ζήτησα να κρατήσω το έξτρα 1.5 GB (δώρο που είχα από πριν) και το αποδέχτηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Τι εννοεί ο ποιητής; είναι συμβόλαιο και όχι κάρτα.. Τι εννοεί 5GB δώρο με online ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Τι εννοεί ο ποιητής; είναι συμβόλαιο και όχι κάρτα.. Τι εννοεί 5GB δώρο με online ανανέωση; Εάν ανανεώσεις το συμβόλαιό σου για άλλους 12 μήνες μέσω της εφαρμογής, θα πάρεις 1 μήνα 5GB δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μπήκα στην εφαρμογή My Cosmote και μου πέταξε μήνυμα για το Giga Max. Πάτησα τον αριθμό του συμβολαίου μου (που ήταν 10GB 12,9 ευρώ) και ξαφνικά τα 10GB έγιναν 20GB. Επίσης το πακέτο μου άλλαξε όνομα σε Giga Max 10gb και ξαφνικά η χρέωση έγινε στα 20,9ευρώ Πήρα ένα τηλ στο 13888, και μου είπαν ότι το site γράφει την αρχική τιμή (20,9) και όχι την τελική (12,9), οπότε δεν άλλαξε τίποτα για το κόστος του συμβολαίου. Για τα 10 gb εξτρα, μου είπε οτι είναι προσφορά για τους επόμενους 3 μήνες ακόμα και στους υφιστάμενους πελάτες Καλό δωράκι για το καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Μπήκα στην εφαρμογή My Cosmote και μου πέταξε μήνυμα για το Giga Max. Πάτησα τον αριθμό του συμβολαίου μου (που ήταν 10GB 12,9 ευρώ) και ξαφνικά τα 10GB έγιναν 20GB. Επίσης το πακέτο μου άλλαξε όνομα σε Giga Max 10gb και ξαφνικά η χρέωση έγινε στα 20,9ευρώ Πήρα ένα τηλ στο 13888, και μου είπαν ότι το site γράφει την αρχική τιμή (20,9) και όχι την τελική (12,9), οπότε δεν άλλαξε τίποτα για το κόστος του συμβολαίου. Για τα 10 gb εξτρα, μου είπε οτι είναι προσφορά για τους επόμενους 3 μήνες ακόμα και στους υφιστάμενους πελάτες Καλό δωράκι για το καλοκαίριΤο giga max αν το επιλέξουμε θα μπει μόνιμα στο πρόγραμμα συμβολαίου ή το βάζουμε όποιο μήνα θέλουμε εμείς? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Το giga max αν το επιλέξουμε θα μπει μόνιμα στο πρόγραμμα συμβολαίου ή το βάζουμε όποιο μήνα θέλουμε εμείς? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Από οτι φαίνεται (και απο όσο μου είπαν στο τηλέφωνο), πλέον τα πακέτα δεδομένων στα προγράμματα συμβολαίου ονομάστηκαν Giga Max και δεν νομίζω να αποτελεί πακέτο που το ενεργοποιείς χειροκίνητα μια φορά τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Γίνονται πραγματάκια.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Το giga max αν το επιλέξουμε θα μπει μόνιμα στο πρόγραμμα συμβολαίου ή το βάζουμε όποιο μήνα θέλουμε εμείς? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΑνανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα αλλά μπορείς για τον επόμενο μήνα να το αλλάξεις ή να το ακυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts