Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από 10+ χρόνια σκέφτομαι να γυρίσω σε whatsup,συγκριτικά με πρίν 2 χρόνια είχα πάρει το 1500-20 σε 2 αριθμούς με διπλασιασμό χρόνου ομιλίας προς τρίτους,1 gb δωρο και στις 2 γραμμές και 2Χ245€ επιδότηση για s8 plus με 35.77€ πάγιο. Τώρα μου δίνουν το 1500 με δώρο extra 200' προς όλους η 1gb σε κάθε γραμμή, με 41.67 δεν μου φαίνεται καλήη προσφορά,τι λέτε?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ο τελευταιος λογαρισμος που βλεπω:Το ένα νούμερο 15' σταθερά,2ωρες σε cosmote,15'για τρίτους,1,6gb 20sms για cosmote.

Το 2ο :20' σταθερά,90' σε cosmote,30' για 3ους,500mb, 20smscosmote +20 για 3ους

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σε καλύπτουν άνετα τα Whatsup. Με ανανέωση 12€στο ενα θα έχεις 1700ΜΒ Ίντερνετ, 400 λεπτά προς Whatsup, 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και SMS. Στο δεύτερο μπορείς να καλύπτεσαι και με ανανέωση 10€ και το πακέτο των 8,5€.

Υπόψιν, μεταφέρονται όλα τα λεπτά και τα ΜΒ αν ενεργοποιήσεις ξανά το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Επίσης μπορείς να κάνεις ανταλλαγή για 3 μέρες αν σου τελειώσει κάτι και να πάρεις δωρεάν Ίντερνετ για 1 ώρα δύο φορές τον μήνα.

Οπότε δεν εχει νόημα να πληρώνω παραπάνω σε συμβόλαιο, οτι προσφορά και να μου κάνουν δε νομίζω να είναι στα 25 ευρω για τα δύο,ξέχασα να πώ οτι έχω και το cosmote one που πέρνω αλλα 100' προς όλους η data.Απο πακέτα κτλ δεν εχω ιδέα εχω να ασχοληθω χρόνια με καρτοκινητά αλλα θα τα μάθω,ευχαριστω πολύ φίλε Paanos για τη βοήθεια και το χρόνο σου Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Οπότε δεν εχει νόημα να πληρώνω παραπάνω σε συμβόλαιο, οτι προσφορά και να μου κάνουν δε νομίζω να είναι στα 25 ευρω για τα δύο,ξέχασα να πώ οτι έχω και το cosmote one που πέρνω αλλα 100' προς όλους η data.Απο πακέτα κτλ δεν εχω ιδέα εχω να ασχοληθω χρόνια με καρτοκινητά αλλα θα τα μάθω,ευχαριστω πολύ φίλε Paanos για τη βοήθεια και το χρόνο σου
Επειδή έχεις Cosmote One θα παίρνεις και 1000' για κλήσεις προς τα κινητά και τα σταθερά του C1, δεν μπορείς να πάρεις bonus λεπτών ή ομιλίας.

Bonus εννοείς πχ οταν κανεις reload που διαλέγεις data λεπτα κτλ ;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Όχι. Τα συμβόλαια στο Cosmote One μπορούν να διαλέξουν 1GB ή 200' κάθε μήνα δωρεάν. τα καρτοκινητα δεν έχουν τέτοια επιλογή, παίρνεις μόνο 1000' προς κινητά και σταθερά του Cosmote One. Όλα τα Bonus του Whatsup (Reload It, πάρε μοιρασε κλπ) δεν έχουν καμία αλλαγη.

Οταν συμβολαιο ελληνικο παει στη κυπρο διακοπες μπορει να παιρνει ελλαδα με τα ενσωματωμενα λεπτα ομιλιας?

Σε όλη την Ευρωπαίκη ένωση

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε όλη την Ευρωπαίκη ένωση

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να θυμίσουμε ότι στο εξωτερικό ισχύουν μόνο τα λεπτά προς όλους, όχι τα λεπτά προς Cosmote ή εξωτερικό.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλαιό mobile L (700'+ 150sms +2.6gb συνολικά) στα 28.4 ευρώ. Με πήραν και μου πρότειναν αλλαγή το νέο mobile L (2000'+2000sms+5gb) για ένα χρόνο, εως ότου λήξει το παλαιό, στα 32 ευρώ. Την ομιλία και τα SMS που έχω τώρα δεν τα καταναλώνω. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για την προσφορά.

Eγώ έκανα μετάβαση στο καινούριο XL της Cosmote το οποίο το θεωρώ το τέλειο πρόγραμμα.15GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους στην ίδια τιμή που είχα στο παλιό XL 47,5 ευρώ το μήνα.Άργησαν αλλα επιτέλους ξύπνησαν εκεί στην Cosmote...

Τα mb φροντίζω να μην τα εξαντλώ ώστε να μην χρεώνομαι. Χρησιμοποιώ και τις κατά καιρούς προσφορές. Οπότε αν είχα έξτρα mb θα τα χρησιμοποιουσα.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλαιό mobile L (700'+ 150sms +2.6gb συνολικά) στα 28.4 ευρώ. Με πήραν και μου πρότειναν αλλαγή το νέο mobile L (2000'+2000sms+5gb) για ένα χρόνο, εως ότου λήξει το παλαιό, στα 32 ευρώ. Την ομιλία και τα SMS που έχω τώρα δεν τα καταναλώνω. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για την προσφορά.

LOL, και εμενα με πήραν για αναβάθμιση στο ίδιο πρόγραμμα στα 36.7. Αν μου έκαναν στα 32 εγώ να σου πω την αλήθεια μάλλον θα τη δεχόμουν την προσφορά για τα GB.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Τα mb φροντίζω να μην τα εξαντλώ ώστε να μην χρεώνομαι. Χρησιμοποιώ και τις κατά καιρούς προσφορές. Οπότε αν είχα έξτρα mb θα τα χρησιμοποιουσα.

Τότε σε συμφέρει η προσφορά για τα +4€ που θα δίνεις γιατί αφενός με το my internet Δεν παίζει να χρεωθείς παραπάνω για δεδομένα και αφετέρου θα έχεις σχεδόν διπλάσια mb, από τα 2,6 Θα πας στα 5gb

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Τελικά αποδεχτηκα την προσφορά στα 32 ευρώ. Τους ζήτησα να κρατήσω το έξτρα 1.5 GB (δώρο που είχα από πριν) και το αποδέχτηκαν.

• 2 weeks later...
Screenshot-20190705-164011-COSMOTE.jpg

Τι εννοεί ο ποιητής; είναι συμβόλαιο και όχι κάρτα.. Τι εννοεί 5GB δώρο με online ανανέωση;

Εάν ανανεώσεις το συμβόλαιό σου για άλλους 12 μήνες μέσω της εφαρμογής, θα πάρεις 1 μήνα 5GB δώρο.

Μπήκα στην εφαρμογή My Cosmote και μου πέταξε μήνυμα για το Giga Max. Πάτησα τον αριθμό του συμβολαίου μου (που ήταν 10GB 12,9 ευρώ) και ξαφνικά τα 10GB έγιναν 20GB. Επίσης το πακέτο μου άλλαξε όνομα σε Giga Max 10gb και ξαφνικά η χρέωση έγινε στα 20,9ευρώ

Πήρα ένα τηλ στο 13888, και μου είπαν ότι το site γράφει την αρχική τιμή (20,9) και όχι την τελική (12,9), οπότε δεν άλλαξε τίποτα για το κόστος του συμβολαίου. Για τα 10 gb εξτρα, μου είπε οτι είναι προσφορά για τους επόμενους 3 μήνες ακόμα και στους υφιστάμενους πελάτες

Καλό δωράκι για το καλοκαίρι

Μπήκα στην εφαρμογή My Cosmote και μου πέταξε μήνυμα για το Giga Max. Πάτησα τον αριθμό του συμβολαίου μου (που ήταν 10GB 12,9 ευρώ) και ξαφνικά τα 10GB έγιναν 20GB. Επίσης το πακέτο μου άλλαξε όνομα σε Giga Max 10gb και ξαφνικά η χρέωση έγινε στα 20,9ευρώ

Πήρα ένα τηλ στο 13888, και μου είπαν ότι το site γράφει την αρχική τιμή (20,9) και όχι την τελική (12,9), οπότε δεν άλλαξε τίποτα για το κόστος του συμβολαίου. Για τα 10 gb εξτρα, μου είπε οτι είναι προσφορά για τους επόμενους 3 μήνες ακόμα και στους υφιστάμενους πελάτες

Καλό δωράκι για το καλοκαίρι

Το giga max αν το επιλέξουμε θα μπει μόνιμα στο πρόγραμμα συμβολαίου ή το βάζουμε όποιο μήνα θέλουμε εμείς?

The day is my enemy, the night my friend

Το giga max αν το επιλέξουμε θα μπει μόνιμα στο πρόγραμμα συμβολαίου ή το βάζουμε όποιο μήνα θέλουμε εμείς?

Από οτι φαίνεται (και απο όσο μου είπαν στο τηλέφωνο), πλέον τα πακέτα δεδομένων στα προγράμματα συμβολαίου ονομάστηκαν Giga Max και δεν νομίζω να αποτελεί πακέτο που το ενεργοποιείς χειροκίνητα μια φορά τον μήνα

Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα αλλά μπορείς για τον επόμενο μήνα να το αλλάξεις ή να το ακυρώσεις.