Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα έληξε το mobile family L κ σε επικοινωνία με το τμήμα ακυρώσεων για να μου δώσουν κωδικό κ να μεταβώ σε Cosmokarta/What's up η τελική προσφορά ήταν η εξής:

- 700' ομιλίας, 150sms, 1.150mb η μία γραμμή

- 400' ομιλίας, 200sms, 700mb η άλλη

- 12 gb mobile internet

Στην τιμή των 66.30€.

Δεν δέχτηκα κ όταν της εξήγησα πως με 7€ στο What's up θα έχω 400' πρός What's up - 1200mb - 300' πρός όλους, η απάντηση ήταν ότι η ελάχιστη χρονική διάρκεια είναι 3' κ θα χρεώνεστε περισσότερα κλπ...

Όταν ανταπάντησα πως ακόμα κ έτσι, με 2 ενεργοποιήσεις στο παραπάνω πρόγραμμα θα έχω κ τις διπλάσιες παροχές τότε το επιχείρημα ήταν πως θα χρεωθώ 15€ κόστος μετατροπής ανά γραμμή κ αν θέλω να επιστρέψω σε συμβόλαιο θα μπορέσω να το κάνω μετά από 3 μήνες.

Αυτά από εμένα κ πάω σε κατάστημα τρέχοντας...

Κι εγώ ομοιοπαθής, η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν για Mobile L σε οικογενειακό πακέτο ήταν ~27€ το ένα, με λίγα περισσότερα μου δίνει Red 1 η Vodafone. Μετά μια κοπελιά άρχισε το ψηστήρι για το ότι η Vodafone "δεν είναι το ίδιο", και στο τέλος όταν ζήτησα επιβεβαίωση για την ημερομηνία διακοπής προσπαθούσε να με πείσει ότι στους λογαριασμούς που έρχονται δεν προπληρώνεις το πάγιο του επόμενου μήνα (όπως αναφέρει ρητά ο λογαριασμός).

Σε ποιό τηλέφωνο πήρες για να πάρεις κωδικό ακύρωσης? Σου είπαν σε πόσες μέρες θα ολοκληρωθεί η μετατροπή σε κάρτα? Θέλω να αποφύγω να το κάνω τελευταία στιγμή, γιατί εάν καθυστερήσουν να κάνουν την αλλαγή, οι χρεώσεις του επόμενου μήνα με πλήρη τιμή συμβολαίου είναι πολύ μεγάλες...

σημερα πηρα και εγω κωδικους διακοπης.οι προσφορες που μου εκαναν ηταν για τα γελια για τις 2 γραμμες που εχω.λοιπον παω σε καταστημα δινω κωδικους και γινονται καρτοκινητα?θελω το ενα να γινει frog το αλλο whats up.πως τ κανω αυτο?τ λεω στν υπαλληλο?

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν μιας κ τα έχω πρόσφατα!

Παίρνεις στο 13888, ζητάς κωδικό ακύρωσης κ με αυτόν πηγαίνεις σε κατάστημα Cosmote/Γερμανός. Ο υπάλληλος ανοίγει την καρτέλα κ προχωρά στην διακοπή του συμβολαίου, έρχεται sms ενεργοποίησης αρχικά σε Cosmokarta κ μετέπειτα κάνεις μια οποιαδήποτε κλήση για να ακούσεις το ηχογραφημένο μήνυμα της εταιρίας.

Στη συνέχεια στέλνεις "ΑΛΠΑΚ" στο 1314 κ σου έρχεται sms που σε καλεί να στείλεις πάλι στο ίδιο τετραψήφιο "W" αν θέλεις να μεταφερθεί στο Wup χωρίς χρέωση & "Frog" για το ομώνυμο με χρέωση 3€.

Ακολουθεί ένας κυκεώνας sms διαγραφής από Cosmokarta, καλωσορίσματος στο Wup κλπ πληρώνεις 10€ για τον αρχικό χρόνο ομιλίας στον υπάλληλο κ τα υπόλοιπα 15€/γραμμή στον τελικό λογαριασμό.

Το app του What's Up είναι πολύ εύχρηστο & εύχομαι να δικαιωθούμε κ εμείς αλλά κ η τσέπη μας για αυτή την αλλαγή!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη για τη βοήθεια κ τις πληροφορίες που μοιράζονται μαζί μας!

ωραιος.αντε να δουμε τι θα δουμε.αν ειμαι whats up μπορω μετα να το κανω frog?

ωραιος.αντε να δουμε τι θα δουμε.αν ειμαι whats up μπορω μετα να το κανω frog?

Ναι με 3€ χρεωση.Και στα Frog εχει κοπει εδω και ενα χρονο η μεταφορα υπολοιπου μεταξυ καρτοκινητων κοσμοτε και ανανεωση χρονου απο αριθμο συμβολαιου.Δηλαδη το easy transfer.

Αν ζητησεις Frog και γινει κοσμοκαρτα κανε τους φασαρια να σου πιστωσουν και τα 3€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δηλαδη για να φυγω απο wind καρτοκινητο και να παω whatsup θα πληρωσω; Σε ποιον απο τους 2; Ξερουμε ποσα;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Δηλαδη για να φυγω απο wind καρτοκινητο και να παω whatsup θα πληρωσω; Σε ποιον απο τους 2; Ξερουμε ποσα;

Κοσμοτε και 30€ χρεωση φορητοτητας.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Κοσμοτε και 30€ χρεωση φορητοτητας.
ΑΑΑΟΥΤΣ.... σοβαρα τοσα ειναι;;; τελος το σχεδιο φορητοτητα....

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ΑΑΑΟΥΤΣ.... σοβαρα τοσα ειναι;;; τελος το σχεδιο φορητοτητα....

Ναι εκτος Cyta.

Αυτη δεν ελεγαν οτι κλεινει κσι φευγει απο Ελλαδα;

Ipad 3,Ipad 5

Είμαι δέκα χρόνια στην εταιρία cosmote με εταιρικό συμβόλαιο αλλά στο δικό μου ΑΜΦ και όταν ζήτησα το νούμερο μου να γίνει καρτοκινητό μου ζητούν 15€ τέλη απενεργοποιήσεις.

Η επιτροπή τηλεπικοινωνιών γιατί τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν ?

M. K.

Είμαι δέκα χρόνια στην εταιρία cosmote με εταιρικό συμβόλαιο αλλά στο δικό μου ΑΜΦ και όταν ζήτησα το νούμερο μου να γίνει καρτοκινητό μου ζητούν 15€ τέλη απενεργοποιήσεις.

Η επιτροπή τηλεπικοινωνιών γιατί τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν ?

ΑΦΜ θελεις να πεις.

Οσο για το τελος ισχυει αυτο,αν το κανεις καρτα πρεπει να παρεις ενα μηνα πριν κωδικο διακοπης και να πας σε καταστημα.Ζητας να γινει καρτοκινητο(κοσμοκαρτα το κανουν μονο,και κακως που δεν γινεται να παει αμεσως Frog/Whats Up).Αφου γινει κοσμοκαρτα,θα στειλεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα στειλεις το αντιστοχο λεκτικο για να γινει whats up.Δωρεαν η πρωτη φορα,εξαιρειται το Frog με χρεωση 3€ και μετα αν κανεις ξανα αλλαγη πακετου μενουν τα mb και το χρηματικο υπολοιπο με αφαιρεση 3€ επειδη αλλαξες πακετο.Μετα θα ερθουν ενας χαμος απο sms καλωσηρθατε κλπ.

Κατεβασε το Whats Up app και δες τα πακετα.

Και επειδη ξερω οτι θα ρωτησεις γιατι να το κανεις whats up και οχι κοσμοκαρτα θα σου απαντησω και αυτο το ερωτημα εξ αρχης.

1)Καλυτερα πακετα ομιλιας

2)περισσοτερα πακετα δεδομενων

3)προσφορες deals for you με 1+1 δωρο.

4) Δωρα καθε τοσο(συνηθως GB) μεσα απο το facebook page.

5) Διαφορες υπηρεσιες που δεν εχει η κοσμοκαρτα/Frog (παρε καβατζα,

παρε μοιρασε,supershare,reload it)

6) Εχεις το cosmote easy transfer για μεταφορα χρηματων απο αλλο καρτοκινητο ή απο συμβολαιο οπου θεωρειται ανανεωση απο καταστημα/online.Στο Frog εχει διακοπει ενω σε κοσμοκαρτα ισχυει ακομα.

7) Διπλασιασμος των παροχων του reload it με 10€ ανανεωση απο καταστημα/online με 1.200Mb το μηνα,240' προς Whats Up για ενα μηνα και 2GB για μια βδομαδα.Σε ανανεωση απο περιπτερο παιρνεις τα μισα.Η κοσμοκαρτα και η frog δινουν λιγοτερα bonus ανανεωσης.

8)Δυνατοτητα να ελεγχεις την καρτα σου και online.Το Whats Up app πλεον εφτασε στο επιπεδο των MyCU και MyF2G τα οποια ηταν πιο ευχρηστα ανεκαθεν σε σχεση με το whats up app.Σε κοσμοκαρτα/frog δουλευει το MyCosmote αλλα χρειαζεται παλι να κανεις κληση ή sms στο 1330.Μονο υπολοιπο και ανανεωση χρονου μπορεις να κανεις.

9) Δυνατοτητα μεταφορας λεπτων εκτος απο mb.Στο Whats up γινεται με τα κανονικα πακετα(εξαιρουνται τα προνομιακα πακετα ή προσφορες μονο για σενα).Σε κοσμοκαρτα/frog δεν γινεται.

Ο μονος λογος για να πας Frog ειναι το ιντερνετ(τα 4GB με 4,4€) και η χρεωση ανα δευτερολεπτο στα πακετα ομιλιας οπως η Q(εχει 60' με 3€ και καθε 2-3 βδομαδες ειναι 60+60 στην ιδια τιμη).Η κοσμοκαρτα ειναι μονο αν κανεις κλησεις και οχι για ιντερνετ.

Λοιπον επειτα απο φορητοτητα

Cosmote xl 1500 προς ολους με 3.4 gb internet 30€

και

Σταθερο vdsl 50 με 30' κινητα στα 31€

Υπάρχουσες γραμμές στην Κοσμοτέ/ΟΤΕ εννοείς όπου έκανες φορητότητα να πας σε άλλο πάροχο και σου έδωσαν τις παραπάνω τιμές έτσι;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ΑΦΜ θελεις να πεις.

Οσο για το τελος ισχυει αυτο,αν το κανεις καρτα πρεπει να παρεις ενα μηνα πριν κωδικο διακοπης και να πας σε καταστημα.

Τον κωδικό φαντάζομαι τον δίνουν άμεσα. Η μετατροπή σε κάρτα, λένε ότι κάνει "έως 30 μέρες", αλλά δεν έχω δει στο φόρουμ πολλούς να έχουν τόση καθυστέρηση.

Το ερώτημα είναι: Για κάποιον που είναι στον τελευταίο μήνα συμβολαίου, ποιά είναι μία καλή στιγμή να ζητήσει την μετατροπή, ώστε να εξαντλήσει τον μήνα του, αλλά να μην μπει στον επόμενο?

Τον κωδικό φαντάζομαι τον δίνουν άμεσα. Η μετατροπή σε κάρτα, λένε ότι κάνει "έως 30 μέρες", αλλά δεν έχω δει στο φόρουμ πολλούς να έχουν τόση καθυστέρηση.

Το ερώτημα είναι: Για κάποιον που είναι στον τελευταίο μήνα συμβολαίου, ποιά είναι μία καλή στιγμή να ζητήσει την μετατροπή, ώστε να εξαντλήσει τον μήνα του, αλλά να μην μπει στον επόμενο?

Οσο πιο αμεσα γινεται,γιατι υπαρχουν σκοπιμα καθυστερησεις.Η μανα μου το 2014 την πατησε με την Wind απο συμβολαιο σε καρτοκινητο.

Kαλησπέρα παιδιά

Ειμαι σε συμβόλαιο cosmote και ληγει εντός 1 μήνα.

Αν κάνω φορητότητα σε κάποιο κατάστημα (της Wind για παραδειγμα που το ειχα κανει και πριν 1,5 χρόνο) λογικα θα μου δωσουν καρτα sim κατευθείαν, δεν θα έχω περιθώριο χρονικό να αλλάξω γνώμη με κάποια αντιπροσφορά της cosmote?

Ρωτάω γιατί κάπου αναφέρθηκε οτι αν παραλάβεις sim δεν έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης.. πριν 1.5 χρόνο είχα παραλάβει κανονικά καρτα σιμ για καρτοκινητο wind, ειχα υπογράψει και την επόμενη μου έκανε προσφορά η cosmote.. δεν ισχυει αυτο τώρα?

Υπάρχουσες γραμμές στην Κοσμοτέ/ΟΤΕ εννοείς όπου έκανες φορητότητα να πας σε άλλο πάροχο και σου έδωσαν τις παραπάνω τιμές έτσι;

Ακριβως. Απλα αναφερω τις τιμες.

30 μερες εχεις τηλεφωνο ομως?η ειναι νεκρο?

Οχι,εχεις τηλεφωνο και ενα πρωι θα γυρισει αυτοματα σε κοσμοκαρτα με sms.Θα δωσεις και 15€ τελος αποσυνδεσης για το συμβολαιο.

αυριο που θα παω δηλαδη να γυρισω τα 2 συμβολαια σε καρτα θα δωσω 10 ευρω για το καθενα για ομιλια και τα 15 της αποσυνδεσης οταν ερθει ο τελικος λογαριασμος του συμβολαιου.σωστα?20 ευρα θα δωσω αυριο συνολο?εχουμε και αφραγκιες.χαχα.

αυριο που θα παω δηλαδη να γυρισω τα 2 συμβολαια σε καρτα θα δωσω 10 ευρω για το καθενα για ομιλια και τα 15 της αποσυνδεσης οταν ερθει ο τελικος λογαριασμος του συμβολαιου.σωστα?20 ευρα θα δωσω αυριο συνολο?εχουμε και αφραγκιες.χαχα.

Ναι,ενα 20αρικο για καρτα στο καθενα και 30€ τελη για καθε νουμερο στο τελικο λογαριασμο.

30 στο καθενα οχι 15?αν βαλω 10 ευρω ομιλια στο καθενα πειραζει?η θελει 20 οπωσδηποτε.

30 στο καθενα οχι 15?αν βαλω 10 ευρω ομιλια στο καθενα πειραζει?η θελει 20 οπωσδηποτε.

2 νουμερα δεν ειπες οτι εχεις;

10€ καρτα και 15€ τελος αποσυνδεσης στο τελευταιο λογαριασμο θα πληρωσεις.

20€ εννοω συνολικα(10+10) για τα 2 νουμερα και 30€ συνολο για τα τελη αποσυνδεσης(15+15).Σε μπερδεψα αλλα στα εκανα συνολο τι θα δωσεις για τα 2 νουμερα.

Για να το κλεισουμε εδω.

1)Θα βαλεις 10€ καρτα στο καθε αριθμο.

2)Στο τελευταιο λογαριασμο θα δωσεις 15€ για τα τελη αποσυνδεσης στο καθε αριθμο.