mathewgx Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ναι , αλλα δεν ισχυει για φορητοτητα. Ετσι δεν είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ναι , αλλα δεν ισχυει για φορητοτητα. Ετσι δεν είναι ; Ναι σωστά. Αλλά η μετάβαση σε νέο αριθμό για ιδιώτες, είναι πανεύκολη υπόθεση και αξίζει για την οικονομία που προσφέρει. Πάντα για κάποιον που χρειάζεται αυτή την οικονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ενω ειχα συμβολαιο εκανα ατηση φορητοτητας και πηρα το Απεριοριστα 45 με οικογενειακο στα 25 τελικη τιμη το ξερω οτι υπαρχει και το 65 στα 21 ευρω αλλα δεν με επαιρνε για παραπανω τουλαχιστον κλειδωσα την τιμη για 18 μηνες και με την εκπτωση του φοιτητικου θα παει 20 ευρω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ενω ειχα συμβολαιο εκανα ατηση φορητοτητας και πηρα το Απεριοριστα 45 με οικογενειακο στα 25 τελικη τιμη το ξερω οτι υπαρχει και το 65 στα 21 ευρω αλλα δεν με επαιρνε για παραπανω τουλαχιστον κλειδωσα την τιμη για 18 μηνες και με την εκπτωση του φοιτητικου θα παει 20 ευρω Με ποιον τρόπο ή από ποιο κατάστημα συγκεκριμένα πήρες αυτή την προσφορά; Αν είναι να πάμε κι εμείς.!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εγω πηρα το απεριοριστο 65 στα 25ε.την παλευουν εκει στην cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Φιλοι τις καλησπερες μου, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειχα συμβολαιο με Cosmote το οποιο προωρα ανανεωσα τον περασμενο Μαρτιο (εληγε Σεπτεμβριο του 2013) και ενω μου ειπαν για 18μηνη διαρκεια ανανεωσης δλδ με ληξη τον Σεπτεμβριο του 2014, η επιδοτηση εληξε τωρα τον Μαρτιο και απο 20€ που πληρωνα ,μου ηρθε λογαριασμος 40€ !!! Τους πηρα τηλεφωνο και ζητησα διακοπη αλλα τοτε μου ειπαν οτι υποχρεουμαι να πληρωσω προστιμο για την προωρη διακοπη του συμβολαιου 169€.Ερωτηση: γινεται να δεχομαι ποινη για προωρη διακοπη χωρις να υπαρχει καποια επιδοτηση πλεον? :confused: Το προγραμμα το οποιο ειχα ηταν το Cosmote 35' με διπλασιασμο χρονου ομιλιας προς ολους (συνολο 200') και 400MB data συν τα 1500' / 1500 SMS προς το δικτυο της Cosmote.Επειτα απο πολλα πηρα προσφορα για νεα 18μηνη ανανεωση στο "νεο 35'" παλι με διπλασιασμο (240', 600ΜΒ) αλλα κοστος 23€. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν η προταση τους αξιζει ή μπορω να βρω στα ιδια πανω κατω χρηματα κατι καλυτερο.Eιμαι χρηστης Smartphone. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 εγω πηρα το απεριοριστο 65 στα 25ε.την παλευουν εκει στην cosmote?? Έγινε πρόσφατα αυτό; Με οικογενειακό ή απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Φιλοι τις καλησπερες μου, χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειχα συμβολαιο με Cosmote το οποιο προωρα ανανεωσα τον περασμενο Μαρτιο (εληγε Σεπτεμβριο του 2013) και ενω μου ειπαν για 18μηνη διαρκεια ανανεωσης δλδ με ληξη τον Σεπτεμβριο του 2014, η επιδοτηση εληξε τωρα τον Μαρτιο και απο 20€ που πληρωνα ,μου ηρθε λογαριασμος 40€ !!! Τους πηρα τηλεφωνο και ζητησα διακοπη αλλα τοτε μου ειπαν οτι υποχρεουμαι να πληρωσω προστιμο για την προωρη διακοπη του συμβολαιου 169€.Ερωτηση: γινεται να δεχομαι ποινη για προωρη διακοπη χωρις να υπαρχει καποια επιδοτηση πλεον? :confused: Το προγραμμα το οποιο ειχα ηταν το Cosmote 35' με διπλασιασμο χρονου ομιλιας προς ολους (συνολο 200') και 400MB data συν τα 1500' / 1500 SMS προς το δικτυο της Cosmote.Επειτα απο πολλα πηρα προσφορα για νεα 18μηνη ανανεωση στο "νεο 35'" παλι με διπλασιασμο (240', 600ΜΒ) αλλα κοστος 23€. Θα ηθελα την βοηθεια σας αν η προταση τους αξιζει ή μπορω να βρω στα ιδια πανω κατω χρηματα κατι καλυτερο.Eιμαι χρηστης Smartphone. Ευχαριστω προκαταβολικα. Είναι παράνομη η ποινή, ακόμα και αν την γράφει το συμβόλαιο, γιατί αντιβαίνει στην ελεύθερη επιλογή παροχου. Συνηθισμένη τακτική της κοτε. Στην πράξη βλέπω ότι έχεις λίγες απαιτήσεις που καλύπτονται άνετα με καρτοκινητό και 2g δίκτυο. Έχεις σήμα wind στην περιοχή σου? Για να δούμε που θα πας. Τα συμβόλαια είναι ασύμφορα πλέον. Τα λεπτά προς κοτε τα εξαντλείς? SMS στέλνεις? Είναι επαγγελματικο η ιδιωτική η χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με ποιον τρόπο ή από ποιο κατάστημα συγκεκριμένα πήρες αυτή την προσφορά; Αν είναι να πάμε κι εμείς.!:) πηρα στο 2106290500 τους ειπα οτι εκανα φορητοτητα σε wind και τι μπορουν να μου κανουν για να μεινω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Οικογενειακό. Τα 2 νούμερα τα ανανέωσα στα 25ε και το τριτο το είχα στα 23ε(το είχα κάνει ανανέωση παλαιοτετα).τους είπα ότι φίλοι μου ανανέωσαν στα 23ε μου είπαν μην συγκρίνετε με άλλους κτλ Δεν μπορώ να παρακαλάω για μερικά ευρώ και να μου συμπεριφεροντε ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εγω με απλο δηλαδη να μην περιμενω και πολλα με φορητοτητα απο βοντα που θελω να πραγματοποιησω. Αναρωτιεμαι αν θα παιξει καμια καλη προσφορα το επομενο διαστημα ή αν τσαμπα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 να σου πω φιλε μου πρωτη φορα δυσκολευτηκα να πετυχω καλη προσφορα για συμβολαιο.μακαρι να πεσουν ή να κρατηθουν οι τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδια , μια βοηθεια αν γνωρίζετε. Σημερα ληγει το συμβολαιο cosmote που εχω και πηγα σε ένα κατάστημα wind για φορητοτητα. Υπεγραψα τα συμβολαια αφου η υπάλληλος με ενημερωσε ότι εχω το δικαιωμα ακυρωσης για 1 εργασιμη ημερα. Μετα από 45 λεπτα (!!!) με πηραν από την cosmote και μου εκαναν μια πολύ καλη προταση που με συμφερει. Μου ειπαν να παω από το κατάστημα Wind να ακυρωσω την φορητοτητα. Μετα από 30 λεπτα , πηγα στο κατάστημα και ζητησα ακυρωση αλλα η υπάλληλος μου ειπε ότι δεν μπορουσε να την ακυρωσει από το κατάστημα , αλλα θα εστελνε ένα e-mail στα κεντρικα . Σε ερωτηση μου ποτε θα γινοταν τελικα η ακυρωση , μου απαντησε ότι πρεπει να γινει την 1η εργασιμη (δηλαδή την Δευτερα) αλλα μου αφησε και κατι υπονοουμενα ότι μπορει να μην προλαβει το τμημα ακυρωσεων και τελικα να προωθηθεί η φορητοτητα. Τι μπορω να κανω ; Δεν θελω να χασω την προσφορα της Cosmote (αν και επρεπε να ζητησω φορητοτητα για να μου κανουν μια καλη προταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Πονηρος ο....υπαλληλος.... ... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Που σημαινει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 φιλε μου τι προσφορα ητανε?πηρες sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Η Cosmote μου προτεινε μειωση 40% στο παγιο. Καρτα sim πηρα , την εχω ακομη σφραγισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Η Cosmote μου προτεινε μειωση 40% στο παγιο. Καρτα sim πηρα , την εχω ακομη σφραγισμενη. Οτι προτείνουν είναι προς δικό τους όφελος. Μελετούν το προφίλ σου και σου προτείνουν κάτι που σίγουρα δεν συμφέρει, αν το κοιτάξεις από την μεριά της οικονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Παιδια , μια βοηθεια αν γνωρίζετε. Σημερα ληγει το συμβολαιο cosmote που εχω και πηγα σε ένα κατάστημα wind για φορητοτητα. Υπεγραψα τα συμβολαια αφου η υπάλληλος με ενημερωσε ότι εχω το δικαιωμα ακυρωσης για 1 εργασιμη ημερα. Μετα από 45 λεπτα (!!!) με πηραν από την cosmote και μου εκαναν μια πολύ καλη προταση που με συμφερει. Μου ειπαν να παω από το κατάστημα Wind να ακυρωσω την φορητοτητα. Μετα από 30 λεπτα , πηγα στο κατάστημα και ζητησα ακυρωση αλλα η υπάλληλος μου ειπε ότι δεν μπορουσε να την ακυρωσει από το κατάστημα , αλλα θα εστελνε ένα e-mail στα κεντρικα . Σε ερωτηση μου ποτε θα γινοταν τελικα η ακυρωση , μου απαντησε ότι πρεπει να γινει την 1η εργασιμη (δηλαδή την Δευτερα) αλλα μου αφησε και κατι υπονοουμενα ότι μπορει να μην προλαβει το τμημα ακυρωσεων και τελικα να προωθηθεί η φορητοτητα. Τι μπορω να κανω ; Δεν θελω να χασω την προσφορα της Cosmote (αν και επρεπε να ζητησω φορητοτητα για να μου κανουν μια καλη προταση). Πήγαινε σε ένα κατάστημα wind με ένα έγγραφο αίτημα ακύρωσης. Ζήτα να το στείλουν με φαξ ή email και να σημειώσουν επάνω στο έγγραφό σου την ημερομηνία και ώρα αποστολής με σφραγίδα του καταστήματος και υπογραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Οτι προτείνουν είναι προς δικό τους όφελος. Μελετούν το προφίλ σου και σου προτείνουν κάτι που σίγουρα δεν συμφέρει, αν το κοιτάξεις από την μεριά της οικονομίας. ορισμενος προσφορες ειναι πολυ καλες εγω πηρα τελικη τιμη για το Aπεριοριστα 45 25 ευρω θεωρω καλη την προσφορα μαλιστα με το φοιτητικο θα πεσει στα 20 ευρω οποτε ειμαστε οκ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ορισμενος προσφορες ειναι πολυ καλες εγω πηρα τελικη τιμη για το Aπεριοριστα 45 25 ευρω θεωρω καλη την προσφορα μαλιστα με το φοιτητικο θα πεσει στα 20 ευρω οποτε ειμαστε οκ Όταν το 65 το έδιναν 19.90 δεν το λες και σούπερ προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Όταν το 65 το έδιναν 19.90 δεν το λες και σούπερ προσφορά. Πότε παιζόταν αυτή η προσφορά; Προφανώς ήταν για οικογενειακό, έτσι δεν είναι; Είναι πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πότε παιζόταν αυτή η προσφορά; Προφανώς ήταν για οικογενειακό, έτσι δεν είναι; Είναι πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον; Ήταν για φορητότητα. Πάντως προχτές έκανε ένας φίλος μου αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητό και του το δώσανε (vodafone). Ίδες προσφορές κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πότε παιζόταν αυτή η προσφορά; Προφανώς ήταν για οικογενειακό, έτσι δεν είναι; Είναι πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον; Την συγκεκριμενη προσφορα μου την εκαναν πριν 2 εβδομαδες (αν ψαξεις τα post θα το δεις) και γνωριζω οτι σιγουρα ισχυε και την Παρασκευη που περασε. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Είναι παράνομη η ποινή, ακόμα και αν την γράφει το συμβόλαιο, γιατί αντιβαίνει στην ελεύθερη επιλογή παροχου. Συνηθισμένη τακτική της κοτε. Στην πράξη βλέπω ότι έχεις λίγες απαιτήσεις που καλύπτονται άνετα με καρτοκινητό και 2g δίκτυο. Έχεις σήμα wind στην περιοχή σου? Για να δούμε που θα πας. Τα συμβόλαια είναι ασύμφορα πλέον. Τα λεπτά προς κοτε τα εξαντλείς? SMS στέλνεις? Είναι επαγγελματικο η ιδιωτική η χρήση? Μενω σε αγροτικη περιοχη και δεν εχω ικανοποιητικο σημα απο τους εναλλακτικους (πρεπει να βγω εκτος σπιτιου για να μπω στο δικτυο τους).Απο την αλλη και ενω ημουν ετοιμος να αποδεχθω την προσφορα τους με στεναχωρησε η αναφορα σε ποινη για προωρη διακοπη και πλεον σκεφτομαι να προβω σε ερωτημα στην ΕΕΤΤ. Οσο για την χρηση τα 200' προς ολους ηταν καλα για τις αναγκες μου, τα 1500' Cosmote να εκανα 150' βια το μηνα, τα δε data ουδεποτε τα ξεπερναγα.Το τηλεφωνο ειναι ιδιωτικης χρησης.Σκεφτομαι και το σεναριο της καρτοκινητης Cosmote με 5€ / 200' και αλλα 5€ τα 500ΜΒ (συνολο 10€) και ξεμπερδευω απλα με προβληματιζει η αλλαγη αριθμου (τον εχω 7 χρονια :worry:). Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts