nark Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 15/12 έγινε η διακοπή συμβολαίου μου και η μετατροπή του σε κάρτα. Ο λογαριασμός μου έβγαινε κάθε 27 του μήνα και τον λάμβανα ηλεκτρονικά στο e-mail μου. Δεν ερχόταν δηλαδή με ταχυδρομείο στο σπίτι. Επειδή δικαιούμαι ποσό επιστροφής θα έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός στο σπίτι; Γιατί στο e mail μου απλά πήρα ένα μήνυμα στο οποίο εμφαζίζεται ποσό πληρωμής είναι 0 ευρώ, ενώ το σύνολο τρέχοντος λογαριασμού που βλέπω στην ανάλυση είναι -24,27. Θα πρέπει να περάσεις από ένα κατάστημα και να κάνεις αίτηση για επιστροφή του ποσού. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, όπου μετά από 20 μέρες μου πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό που έδωσα στην αίτηση. Γενικά όταν σου χρωστάνε, πρέπει να ασχοληθείς εσύ... :mad: Χρόνια πολλά και με το καλό ο νέος χρόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Θα πρέπει να περάσεις από ένα κατάστημα και να κάνεις αίτηση για επιστροφή του ποσού. Στο λέω από προσωπική εμπειρία, όπου μετά από 20 μέρες μου πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό που έδωσα στην αίτηση. Γενικά όταν σου χρωστάνε, πρέπει να ασχοληθείς εσύ... :mad: Χρόνια πολλά και με το καλό ο νέος χρόνος! Α τόσο καλά δηλαδή...κι εγώ νόμιζα ότι σου ερχόταν ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός και απλά πήγαινες κι έπαιρνες τα χρήματα σου. Δεν πρόκειται να τους χαρίσω τίποτα πάντως. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποσο περιπου θα μου κοστισει να διακοψω μια συνδεση κοσμοτε...το συμβολαιο το ανανεωσα τωρα στις 10 δεκεμβρη...δεν εχω καποια πιστωση με παραμονη στο συμβολαιο νομιζω...το μονο που εχω ειναι μια εκπτωση 4 Ε στο παγιο μεσω της επιδοτησης που ειχα...ειμαι στο απεριοριστα 20.Πηρα τηλ στο 13838 και μου ειπαν οτι δεν ξερουν...αν ειναι δυνατον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δινεις πισω τα 4 ευρω που σου πιστωθηκαν αυτο τον πρωτο μηνα,και φυσικα το "μηνιατικο"που χρωστας......Οτι αλλο σου πουν ειναι για να σε φοβισουν Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefavra Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Σωστος! :D Πηρα τηλεφωνο και επιτελους πετυχα συνεννοησημη υπαλληλο! :D bye bye Συνδεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Έχω 18μηνο συμβόλαιο Cosmote και σκέφτομαι μετά τους 12 μήνες να το διακόψω. Τι ποσοστό επιστρέφω από την έκπτωση πάγιου που είχα πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μεχρι ΚΑΙ τον δωδεκατο μηνα επιστρεφεις το 100%..απο τον δεκατοτριτο μηνα και μετα ξεκιναι ποσοστιαια μειωση της επιδοτησης που πηρες Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μεχρι ΚΑΙ τον δωδεκατο μηνα επιστρεφεις το 100%..απο τον δεκατοτριτο μηνα και μετα ξεκιναι ποσοστιαια μειωση της επιδοτησης που πηρες Αν το διακόψω στους 12 μήνες και μία ημέρα, ποιο είναι το ποσοστό που θα πληρώσω? Επίσης έχω το δικαίωμα να μετατρέψω το συμβόλαιο σε καρτοσυμβολαιο μετά τους 12 μήνες ή θεωρείται ακύρωση του συμβολαίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πρεπει να συμπληρωθει ο 13ος για να δωσεις το 80%...Για αλλαγη συμβολαιου διαφερει απο εταιρια σε εταιρια...ΑΝ σε θελουν για πελατη λογικα θα στο αλλαξουν και θα στο κανουν. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εχω σοβαρη ερωτηση. Φιλος μου εχει ενα νουμερο κοσμοτε σε οικογενειακο συμβολαιο με ισχυ ακομα ενα χρονο. Επειδη πληρωνει πολλα και μπορει να εξοικονομει πολλα χρηματα εχοντας CU, θελει να το κοψει. Εγω που ειχα συμβολαιο το εκοψα με ενα penalty της ταξης των 15€. Μπορει να κανει το ιδιο ή θα βρει εμποδια επειδη ειναι οικογενειακο? Και αν βρει εμποδια μπορει να κανει αιτηση για φορητοτητα για να γλυτωσει απο το συμβολαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ανάλογα με την επιδότηση που έχει πάρει. Αν έχει πάρει συσκευή και το συμβόλαιο θέλει πάνω από 6 μήνες για να λήξει, θα χρεωθεί όλο το ποσό. Αν έχει πάρει επιδότηση για πίστωση θα χρεωθεί τους μήνες επί την έκπτωση που έχει, εκτός αν βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο όπου αρχίζει να υπάρχει κάποια μείωση. Για να ενημερωθεί ακριβώς μπορεί να καλέσει στο 13838. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ανάλογα με την επιδότηση που έχει πάρει. Αν έχει πάρει συσκευή και το συμβόλαιο θέλει πάνω από 6 μήνες για να λήξει, θα χρεωθεί όλο το ποσό. Αν έχει πάρει επιδότηση για πίστωση θα χρεωθεί τους μήνες επί την έκπτωση που έχει, εκτός αν βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο όπου αρχίζει να υπάρχει κάποια μείωση. Για να ενημερωθεί ακριβώς μπορεί να καλέσει στο 13838. Δν εχει παρει καμια επιδοτηση. Το προγραμμα υπηρχε ηδη και καποια στιγμη περυσι μπηκε κι αυτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αν έχει λήξει η δέσμευση ή αν είχε γίνει αορίστου χρόνου δεν επιβαρύνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλα τελικα τις κοψαν ολοι τις προσφορες? Μονο με αιτηση φορητοτητας κανεις την δουλεια σου πλεον? Μεχρι και στο 2108006300 σταματησαν τις προσφορες για φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά, υπάρχει τρόπος να μπλοκάρουμε έναν αριθμό συγκεκριμένο και να μην μπορεί να μας πάρει ούτε τηλέφωνο ούτε να μας στείλει μήνυμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μόνο από συσκευή με Black list. H Cosmote δεν μπορεί να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Πως μπορω να δω αν ενας αριθμος εδχει το ενεργοποιημενο το traveller, ωστε να μην χρεωνεται διαρκεια κλησεις αλλα απο τα δωρεαν του? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παντως πλεον δεν δινει κανεις επιδοτηση αξια λογου,τον μαρτιο εχω και δεν βλεπω φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πως μπορω να δω αν ενας αριθμος εδχει το ενεργοποιημενο το traveller, ωστε να μην χρεωνεται διαρκεια κλησεις αλλα απο τα δωρεαν του? Τελικα traveller υπαρχει το κοιταξα, αλλα ξερει κανεις να μου πει ποια ειναι η χρεωση στις εξερχομενες? Ατυος που σε παιρνει χρεωνεται βαση του προγραμματος του, αλλα αυτος που βρισκεται εξωτερικο και δεχεται την κληση, χρεωνεται μονο την χρεωση του παγιου τελους κλησης (0.80) και οχι χρονο απο την ομιλια του? Επισης ισχυει οτι αυτη την περιοδο τρεχει προσφορα και οι εισερχομενες ειναι δωρεαν μεχρι 60 λεπτα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημέρα. Έχω σύνδεση cosmote και πακέτο internet on the go εδω και 2 χρόνια, συνδεδεμένο με το λογαριασμό μου για μπορώ να χρησιμοποιώ τα data στο κινητό. Πριν περίπου ένα μήνα που πήγα στον Γερμανό της περιοχής μου, ενημερώθηκα ότι υπήρχε μια καλή προσφορά τότε στο on the go, και αν ήθελα να διακόψω τον αριθμό που είχα και ταυτόχρονα να κάνω την νέα σύνδεση με τα μισά χρήματα. Αυτό λοιπόν έκανα κι εγώ... Το κακό είναι ότι μου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός! όταν επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση της Cosmote με ενημέρωσαν ότι η νέα σύνδεση On the go δεν ήταν συνδεδεμένη με το λογαριασμό του κινητού μου κι έτσι χάλασα παραπάνω mb απ ότι είχα δικαίωμα!Αφού τους είπα ότι ήταν κάτι που δε γνώριζα και 2 χρόνια τώρα είμαι συνδεδεμένος με το On the go μου είπαν να πάω στο Γερμανό να λυθεί το θέμα. Ερώτηση...Πως μπορεί να λυθεί το θέμα τώρα;θα μου βγάλουν νέο λογαριασμό αναγνωρίζοντας το λάθος τους;Θα μου πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό;Γιατί δε το έκαναν απευθείας και μου είπαν να πάω στον Γερμανό που έκαναν τη σύνδεση; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλημέρα. Έχω σύνδεση cosmote και πακέτο internet on the go εδω και 2 χρόνια, συνδεδεμένο με το λογαριασμό μου για μπορώ να χρησιμοποιώ τα data στο κινητό. Πριν περίπου ένα μήνα που πήγα στον Γερμανό της περιοχής μου, ενημερώθηκα ότι υπήρχε μια καλή προσφορά τότε στο on the go, και αν ήθελα να διακόψω τον αριθμό που είχα και ταυτόχρονα να κάνω την νέα σύνδεση με τα μισά χρήματα. Αυτό λοιπόν έκανα κι εγώ... Το κακό είναι ότι μου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός! όταν επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση της Cosmote με ενημέρωσαν ότι η νέα σύνδεση On the go δεν ήταν συνδεδεμένη με το λογαριασμό του κινητού μου κι έτσι χάλασα παραπάνω mb απ ότι είχα δικαίωμα!Αφού τους είπα ότι ήταν κάτι που δε γνώριζα και 2 χρόνια τώρα είμαι συνδεδεμένος με το On the go μου είπαν να πάω στο Γερμανό να λυθεί το θέμα. Ερώτηση...Πως μπορεί να λυθεί το θέμα τώρα;θα μου βγάλουν νέο λογαριασμό αναγνωρίζοντας το λάθος τους;Θα μου πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό;Γιατί δε το έκαναν απευθείας και μου είπαν να πάω στον Γερμανό που έκαναν τη σύνδεση; Θα πιστωθεί σε επόμενο λογαριασμό. Παλιότερα πού το είχα κάνει ( ακόμα το ίδιο ισχύει φαντάζομαι ) έπρεπε να σταλεί ενυπόγραφο αίτημα στο αρμόδιο τμήμα προκειμένου να το ελέγξουν και να αποφασίσουν. Θυμάμαι ότι δεν είχαν αργήσει ιδιαίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κάλεσα σημερα την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και αφού είχα αναμονή πέραν του 15 λεπτού !!! Και 2 φορές έπεσε η γραμμή, σε σημείο που με κάλεσαν οι ίδιοι πίσω μετα, ζήτησα την ενεργοποίηση του 4G. ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ άκουσα οτι για να το εχω, θα πρεπει να εχω πρόγραμμα πλεον των 750mb .!!! Data....... Αλλιώς μένω στο 3G..... Ξέρετε κατι για αυτο;;; Το έχετε ξανακουσει;;; Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κάλεσα σημερα την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και αφού είχα αναμονή πέραν του 15 λεπτού !!! Και 2 φορές έπεσε η γραμμή, σε σημείο που με κάλεσαν οι ίδιοι πίσω μετα, ζήτησα την ενεργοποίηση του 4G. ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ άκουσα οτι για να το εχω, θα πρεπει να εχω πρόγραμμα πλεον των 750mb .!!! Data....... Αλλιώς μένω στο 3G..... Ξέρετε κατι για αυτο;;; Το έχετε ξανακουσει;;; Τι πρόγραμμα έχεις? Γιατί το 4G είναι δωρεάν από το απεριόριστα 45 και πάνω. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εχω ατομικό λογαριασμό σε εταιρικό πακέτο. (VPN). Σχετικά με data, δίνω 5€ για 200mb. Θα επρεπε να παω 10€ για 750mb για να μου το ανοίξουν...!!! Έτσι μου είπε...!! Άσχετα εαν κανω 40€-50€ ανά λογαριασμό δλδ....!!! Και μόνο τα καρτοτηλέφωνα με τις προσφορές, να καρπώνονται το 4g.. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδια ειχα ενα WhatsUp στο ονομα μου οπου εγινε συμβολαιο στο ονομα του πατερα μου, αν το ξανακανω καρτοκινητο μπορει αν ερθει ξανα στο ονομα μου η δε γινεται εκ νεου μεταβιβαση? Θελω σιγουρη απαντηση παιδια! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts