Jump to content

stefavra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stefavra

  1. Καλησπέρα. Δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικο στο φόρουμ, αν υπάρχει διορθώστε με. Έχω στην κατοχή μου το nexus 5x γυρω στον ενάμιση μήνα. Πριν μια βδόμαδα μου έσπασε το Touch Glass Digitizer ενώ η οθόνη έμεινε άθικτη. Το έχω στείλει απο την Τετάρτη στην procordia αλλα ουτε καν το εχει δει ο τεχνικος απο τοτε.Επίσης μου ειπαν οτι δεν εχουν στην ελλαδα οθονη και θα πρεπει να περιμενουν να δουν αν εχουν στπ εξωτερικο.Ρωταω λοιπον,υπαρχει καποιο αλλο καταστημα που θα μπορουσα να το στειλω και να ειμαι ησυχος για καλη δουλεια και τιμη?
  2. Ευχαριστω παρα πολυ! ολα μια χαρα...εβαλα και το double tap π ειχα δει στο g2 :P γενικα τι μπορω να πειραξω στον κερνελ?μονο οτι μ δινει το trickster mod?
  3. trickster εννοεις αυτο εδω ε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod ...α και το img το φλασαρω μεσω recovery και αυτο?
  4. Οπα βρε... και back up ειχα κανει κ ολα οκ...εκανα ενα restore και το κινητο δουλευει οπως πριν :D προφανως back up πριν κανω οτιδηποτε (αφου δεν ξερω κιολας τι κανω :P ) ααα νομιζω βρηκα κατι που μπορει να φταιει αλλα φοβαμαι να το δοκιμασω...δεν εκανα wipe cache και wipe cache dalvik...παιζει να ναι αυτο?
  5. stock rom...μονο ρουτ εχω κανει και τον bootloader ξεκλειδωτο...χμμμ...ενα franco.kernel-nightly-r193v2-JSS-linaro-prisma.zip εβαλα...μπηκα στο recovery πατησα install a zip from zip το βρηκα και το flashara :P πατατα εκανα ε?
  6. ενω flashαρα τον φρανκο απο recovery μετα το κινητο δεν ανοιγε και εμενε στο Χ...μπορει καποιος να βοηθησει? χρειαζεται να αλλαξω και ρομ εκτος απο κερνελ?
  7. Καλησπερα! εχω το κινητο απ το φλεβαρη και αποφασισα να ασχοληθω με ρουτ κερνελ κτλ...επειδη δεν εχω ξανακανει κτ παρομοιο μπορειτε να βοηθησετε στο τι κερνελ να προτιμησω κτλ? ειμαι ρουτ...
  8. Καλησπερα! Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το μενου της κοσμοτε? Γιατι δεν μπορω ουτε ηχο κλησης να αλλαξω ουτε τιποτα....ουτε ρουτ δεν με αφηνει να κανω :/
  9. Ειμαι full stock και εχω το εξης προβλημα: οταν η μπαταρια πεφτει στο 15% αυτοματα μου κανει η sim lock μου ζηταει pin και χανει το σημα....αν κλεισω τα δεδομενα μενει οκ αν ομως τα χω ανοιχτα καθε τρεις και λιγο το ιδιο...ξερει κανεις τιποτα?
  10. οταν παω να κανω update την ota και ειμαι στο command line μου λεει device not found ενω εχω βαλει drivers κτλ...τι φαση? :/
  11. καλησπερα! Ενω ειμαι στο recovery mode με το ανθρωπακι ξαπλωμενο και το θαυμαστικο απο πανω δεν πιανει οταν παταω power + volume+ :/ απλως κλεινει το τηλ....ξερει κανεις γιατι?
  12. Καλησπερα....εδω και κανα μηνα οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο το 25-30% μ ζηταει το πιν της σιμ και χανει το σημα και τα δεδομενα...ξερει κανεις κατι??
  13. ναι...3-4 ωρες βγαζει το δικο μου...μπορει και παραπανω.το χω παρει κανα μηνα...
  14. Το έστειλα σήμερα πρωί πρωί.Αναμένω από Δευτέρα.Ευχομαί να κάνουν καλή δουλειά :)
  15. Καλησπερα.Σημερα μου εσπασε η οθονη στην αριστερη πανω γωνια ισα ισα αλλα δεν δουλευει το touch απο τη μεση και κατω.Το πηγα σε εναν τεχνικο αλλα τιποτα.Σκεφτομαι αυριο το πρωι να το στειλω στην procordia.Ο τροπος πληρωμης πως ειναι? Επειδη ειμαι στο Ηρακλειο (Κρητης).Και επισης πληρωνω πριν η μετα που θα μου ερθει?
  16. Χμμμ πως θα μπορουσα να το ελεγξω; φοβήθηκα λίγο η αλήθεια είναι :p
  17. Καλησπέρα. Το προηγούμενο Σάββατο μου ήρθε επιτέλους το κινητό. Του έχω περάσει τα βασικά...εφαρμογές απο play.store...αλλά ενω πχ είναι κλειδωμένο κ χωρίς να τρέχω πολλές εφαρμογές ( χθες πχ είχα μόνο το Messenger του fb και μόλις πήγα να ανοιξω να δω ενα μήνυμα ),μου έχει κανει δυο reboot :/ Να ανησύχησω και να απευθυνθω στην lg η δεν είναι κάτι;
  18. μολις πηγα και το παραγγειλα απο ηλεκτρονικη στα 325!Θα το εχω Τεταρτη - Πεμπτη λενε. μεχρι εκει τα εδινα για το συγκεκριμενο κινητο! ο παπαρας που το ειχα παραγγειλει το περιμενε και καλα απο phonegallery αλλα το phonegallery δεν το εχει καν το κινητο(στο site τουλαχιστον).
  19. το παραγγειλα απο το πρωτο καταστημα που εχει στο bestprice.gr που τυχαινει να ειναι στα χανια που ημουν και γω για γιορτες. το παραγγειλα στις 27/12 και μου λεει οτι 2-3 /1 θα το χω...αλλα ως σημερα τπτ και πηρα και το ακυρωσα...το παραγγειλα τηλεφωνικα και δεν μου εδωσε ουτε αριθμο αποστολης ουτε τπτ...μεσα στις γιορτες παραγγειλα αλλα 3 κινητα για γνωστους μου απο αλλα site και ολα μια χαρα...εγω ο γκαντεμης :'(
  20. για το εκθεσιακο τι λες? να μην ακουμπησω? Υ.Γ Εχω κανει υπομονη ηδη δυο βδομαδες δεν αντεχω αλλο :'(
  21. SOS ερωτηση! Ειχα παραγγειλει το κινητο απο ενα ***καταστημα εδω και δυο βδομαδες και τπτ! σημερα το ακυρωσα και λεω θα το παρω απ το πλαισιο.εχουν τελειωσει ομως ολα τα κομματια και εχει μονο εκθεσιακα! Να παρω το εκθεσιακο η εχετε να μου προτεινετε και απ εξω? για ελλαδα ολα τα μαγαζια που κοιταξα πλεον ειναι στα 340+ και δεν θελω-εχω να διαθεσω!
  22. το εχω παραγγειλει και γω απο ενα online καταστημα και το περιμενω....οταν λετε "ποδαρακια" τι εννοειται?
  23. Καλησπερα! Μια ερωτηση! Ενω εχω ενεργοποιησει τη χρηση δεδομενων οταν πχ ανοιγω τον browser μου λεει προβλημα με τον διακομιστη...οποιος ξερει κατι :)
  24. Σωστος! :D Πηρα τηλεφωνο και επιτελους πετυχα συνεννοησημη υπαλληλο! :D bye bye Συνδεση!
×
×
  • Create New...