Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημέρωσε πως θα πάει...

Τελικα θα συμφωνησω να παραμεινω με red1 στη βονταφον με 29,52 καθε γραμμη.Περιμενα καποια καλυτερη αντιπροσφορα,αλλα γνωριζουν οτι η κοσμοτε δεν κανει αυτο το διαστημα προσφορες στα απεριοριστα 65 με λιγοτερο απο 35 ευρω και δεν πεφτουν στις αντιπροσφορες.Ξεκινησαμε απο 35,με ζορια πεσαμε στα 32,26 και αφου δε δεχτηκα με ξαναπηραν με τελικη προσφορα στα 29,52 χωρις καμμια δυνατοτητα για κατι παραπανω.Θα στελνανε εγκριση της φορητοτητας,οποτε ειπα να μη ρισκαρω περαιτερω.Αν κανεις λαβει προφορα για απεριοριστα 65 μεσα στο μηνα ας ενημερωσει μηπως ξανακανω φορητοτητα για μεγαλυτερη πιεση,αν και δυσκολα τετοια εποχη να παιξει προωθητικη ενεργεια.

Τελικα θα συμφωνησω να παραμεινω με red1 στη βονταφον με 29,52 καθε γραμμη.Περιμενα καποια καλυτερη αντιπροσφορα,αλλα γνωριζουν οτι η κοσμοτε δεν κανει αυτο το διαστημα προσφορες στα απεριοριστα 65 με λιγοτερο απο 35 ευρω και δεν πεφτουν στις αντιπροσφορες.Ξεκινησαμε απο 35,με ζορια πεσαμε στα 32,26 και αφου δε δεχτηκα με ξαναπηραν με τελικη προσφορα στα 29,52 χωρις καμμια δυνατοτητα για κατι παραπανω.Θα στελνανε εγκριση της φορητοτητας,οποτε ειπα να μη ρισκαρω περαιτερω.Αν κανεις λαβει προφορα για απεριοριστα 65 μεσα στο μηνα ας ενημερωσει μηπως ξανακανω φορητοτητα για μεγαλυτερη πιεση,αν και δυσκολα τετοια εποχη να παιξει προωθητικη ενεργεια.

Πριν κανα μηνα το 65 απεριοριστα μου το δωσαν στα 26 ευρω περιπου

καλησπερα σε ολους! εχω συνβολαιο cosmote εδω και χρονια στο προγραμμα 35 τον αυγουστο του2012 εκανα τη τελευταια ανανεωση για δυο χρονια κ πηρα με την επιδοτηση μια συσκευη περιπου 150 ευρω.τωρα θελω να σπασω το συνβολαιο γιατι 1.αντι για 35 εχω φτασει να πληρωνω μεχρι κ 54 ευρω χωρις να ξεπερναω τα "δωρεα"λεπτα κ.τ.λ. 2.εκει που μιλαω κλεινει η γραμμη κ δε μπορω να σταυρωσω κληση 3.γιατι η wind μου δινει ενα πολυ καλυτερο πακετο. εκανα αιτημα φορητοτητας και ενω απο τη wind μου ειπαν πως μπορω να σπασω το συνβολαιο χωρις να ειπαρχει προβλημα κ οτι τα βρισκουν οι εταιρειες μεταξυ τους μου εστειλαν τα χαρτια κ τη sim υπεγραψα κ τα ξαναεστειλα σημερα με πηραν απο τη cosmote και μου ειπαν οτι για να φυγω πρεπει να πληρωσω 80 ευρω για τη συσκευη που ειχα παρει κ σαν αντιπροταση μου ειπαν να μου χαμηλωσουν το παγιο κ να παω στα 35 (μα στα 35 υποτηθεται πως ειμαι) αν κ ποτε δε πληρωσα τοσο ρωταω λοιπον μπορω να κανω κατι και να φυγω και να μη πληρωσω τα 80 ευρω της επιδοτησης?μου ειπαν για ακυρωση συνβολαιου αζημιως λογω αλλαγης των χρεωσεων ξερεται αν υσχιει και γενικοτερα πειτε μου τι μπορω να κανω οτι αλλο ξερετε......ευχαριστω:worry:

Από τη στιγμή που δεν έχουν περάσει τα δύο χρόνια που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσεις το "πέναλτι" των 80€ για να φύγεις. Ωστόσο, αν κάνεις αίτηση φορητότητας προς κάποια άλλη εταιρεία, η Cosmote ενδεχομένως να σου κάνει αντιπροσφορά (όπως και σου έκανε - λογικά θα αναφέρονταν σε διαφορετικό πακέτο με την ίδια τιμή).

Η κατάργηση του συμβολαίου χωρίς κάποιο "πέναλτι" γίνεται μόνο σε περίπτωση που η εταιρεία έχει αλλάξει μονομερώς του όρους της σύμβασης και η υποβολή της αίτησης ακυρώσεις θα πρέπει να γίνει μέσα σ'ένα μήνα από τη σχετική ανακοίνωση.

Από τη στιγμή που δεν έχουν περάσει τα δύο χρόνια που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσεις το "πέναλτι" των 80€ για να φύγεις. Ωστόσο, αν κάνεις αίτηση φορητότητας προς κάποια άλλη εταιρεία, η Cosmote ενδεχομένως να σου κάνει αντιπροσφορά (όπως και σου έκανε - λογικά θα αναφέρονταν σε διαφορετικό πακέτο με την ίδια τιμή).

Η κατάργηση του συμβολαίου χωρίς κάποιο "πέναλτι" γίνεται μόνο σε περίπτωση που η εταιρεία έχει αλλάξει μονομερώς του όρους της σύμβασης και η υποβολή της αίτησης ακυρώσεις θα πρέπει να γίνει μέσα σ'ένα μήνα από τη σχετική ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται να γίνει εντός του μήνα από την αλλαγή. Οι εταιρείες το λένε, αλλά είναι καταχρηστικός όρος και δεν ισχύει.

edit: Παρεμπιπτόντως, εγώ πρόσφατα ήρθα σε Cosmote από Vodafone. Άκουγα συνέχεια πόσο καλύτερο σήμα έχει κλπ. Η πραγματικότητα είναι περίπου αυτή που περιέγραψε και ο φίλος πριν. Το σήμα της Cosmote είναι αισθητά χειρότερο από αυτό που είχα συνηθίσει, με αποτέλεσμα να κόβονται κλήσεις και να δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω. Επίσης έχω υποχρεωθεί να έχω το 3g συνέχεια ανοικτό για καλύτερη ποιότητα και χρειάζομαι αρκετά συχνότερες φορτίσεις.

Μια και ξαναέγραψα, ο φίλος που ρωτάει, ας σιγουρευτεί ότι με την επιπλέον έκπτωση δεν θα δεσμευτεί για περισσότερο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να κάνει μια κανονική φορητότητα μόλις τελειώσει η διετία.

Edited by minast

Μεγάλη βλακεία της cosmote που κατήργησε το 50αρι απεριόριστα. Θα μπορούσε τουλάχιστον στο 45 ή στο 55 να αυξήσει τα λεπτά προς άλλα κινητά. Δηλαδή η μόνη λύση για κάποιον που θέλει ομιλία προς όλους είναι το 65 το οποίο με έκπτωση στο πάγιο θα έρχεται 56,8. Δεν τα λες και λίγα.

Μεγάλη βλακεία της cosmote που κατήργησε το 50αρι απεριόριστα. Θα μπορούσε τουλάχιστον στο 45 ή στο 55 να αυξήσει τα λεπτά προς άλλα κινητά. Δηλαδή η μόνη λύση για κάποιον που θέλει ομιλία προς όλους είναι το 65 το οποίο με έκπτωση στο πάγιο θα έρχεται 56,8. Δεν τα λες και λίγα.
ευτυχως προλαβα και το εβαλα στον πατερα μου πριν το καταργησουν γιατι δεν τον καλυπτε το Απεριοριστα 45.

Πηγε ξαδερφος και πηρε twinsim αλλα δεν την ενεργοποιησαν σωστα και τωρα δεν εχει κινητο και απο την εξυπηρετηση πελατων λεει δεν μπορουν να το ενεργοποιησουν πρεπει λεει να πατε σε καταστημα. απλα ημαρτον με το παραμικρο σε στελνουν σε καταστημα. πιστευω οτι εχω το ιδιο προγραμμα διαχειρησης με τα καταστηματα απλα ελεος

Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

όταν λέει χρήση εκτός παγίου τι πάει να πει όταν δεν υπερβείς το πρόγραμμα και δεν κάνεις καμιά άλλη χρήση γιατί στο προηγούμενο ήταν 2Ε τώρα είναι 0,60Ε και δεν μπορώ να το καταλάβω
:ninja:

καλησπερα σε ολους! εχω συνβολαιο cosmote εδω και χρονια στο προγραμμα 35 τον αυγουστο του2012 εκανα τη τελευταια ανανεωση για δυο χρονια κ πηρα με την επιδοτηση μια συσκευη περιπου 150 ευρω.τωρα θελω να σπασω το συνβολαιο γιατι 1.αντι για 35 εχω φτασει να πληρωνω μεχρι κ 54 ευρω χωρις να ξεπερναω τα "δωρεα"λεπτα κ.τ.λ. 2.εκει που μιλαω κλεινει η γραμμη κ δε μπορω να σταυρωσω κληση 3.γιατι η wind μου δινει ενα πολυ καλυτερο πακετο. εκανα αιτημα φορητοτητας και ενω απο τη wind μου ειπαν πως μπορω να σπασω το συνβολαιο χωρις να ειπαρχει προβλημα κ οτι τα βρισκουν οι εταιρειες μεταξυ τους μου εστειλαν τα χαρτια κ τη sim υπεγραψα κ τα ξαναεστειλα σημερα με πηραν απο τη cosmote και μου ειπαν οτι για να φυγω πρεπει να πληρωσω 80 ευρω για τη συσκευη που ειχα παρει κ σαν αντιπροταση μου ειπαν να μου χαμηλωσουν το παγιο κ να παω στα 35 (μα στα 35 υποτηθεται πως ειμαι) αν κ ποτε δε πληρωσα τοσο ρωταω λοιπον μπορω να κανω κατι και να φυγω και να μη πληρωσω τα 80 ευρω της επιδοτησης?μου ειπαν για ακυρωση συνβολαιου αζημιως λογω αλλαγης των χρεωσεων ξερεται αν υσχιει και γενικοτερα πειτε μου τι μπορω να κανω οτι αλλο ξερετε......ευχαριστω:worry:

Μπορεις να φυγεις. Αυτο που θα συμβει ειναι οτι θα σε απειλησουν, δικαστηρια κλπ.

Τιποτα δεν μπορουν να κανουν.

Οταν σε παρουν τηλ. και αρχισουν το παραμυθι (αν) πες τους μολις σηκωσεις το τηλεφωνο, οτι η συνομιλια ηχογραφειται για προστασια των δικαιωματων σου και αν σου πουν απαγορευεται, πες τους οτι κανεις οτι κανουν και αυτοι κι αν επιμεινουν πες τους οτι δεν μιλας χωρις αποδεικτικα στοχεια κι οτι θελουν μονο γραπτως, για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.

Και το βασικοτερο να μην φοβηθεις, γιατι ο νομος ειναι μαζι σου. Ξεκινησες 35 και εφτασες 54.

Και το σκεφτεσαι ακομα; καθαρη απατη ειναι και αυτο φαινεται μετα την προσφορα που σου κανουν.

παιδια πηγα ρωτησα σημερα για συμβολαιο μιας και ειμαι με 2 καρτοκινητα(wind f2g2 & whats up) ,δηλαδη 2 συσκευες και κουραστηκα.

μου εδωσαν προσφορα: 1500' για κοσμοτε & 100' προς ολους + 1500μηνυματα για κοσμοτε & 30 προς ολους + 2120 mb = 32ευρω (τελικη τιμη) γιατι εχω εκπτωση σαν φοιτητης 5ευρω+5ευρω αφαιρεση επειδη δεν θα παρω συσκευη(σε περιπτωση που θελω να ακυρωσω το συμβολαιο)

υπαρχει πιθανοτητα να γινεται τιποτα καλυτερο?

παιδια πηγα ρωτησα σημερα για συμβολαιο μιας και ειμαι με 2 καρτοκινητα(wind f2g2 & whats up) ,δηλαδη 2 συσκευες και κουραστηκα.

μου εδωσαν προσφορα: 1500' για κοσμοτε & 100' προς ολους + 1500μηνυματα για κοσμοτε & 30 προς ολους + 2120 mb = 32ευρω (τελικη τιμη) γιατι εχω εκπτωση σαν φοιτητης 5ευρω+5ευρω αφαιρεση επειδη δεν θα παρω συσκευη(σε περιπτωση που θελω να ακυρωσω το συμβολαιο)

υπαρχει πιθανοτητα να γινεται τιποτα καλυτερο?

γιατι δεν παιρνεις ενα δικαρτο; 70€ κανει. 2 μηνιατικα. Και δεν εχεις δεσμευση. Και καλυτερο σημα.

να αλλαξω το iphone5+galaxy s3 με ενα δικαρτο των 70ευρω?

δυσκολα...

Τοτε φιλε κατι λαθος σκεφτεσαι.

Εχεις το αιφον 5 και σ3 και δουλευεις καρτοκινητα για τους φτωχους; και σκεφτεσαι αν θα γλυτωσεις 5€; Ντροπιαζεις ολη τη παρεα.:D

12μηνο δεν παίζει πια τουλάχιστον από κατάστημα.

18μηνο 55€, 24μηνο 68€. :)

Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα...δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο νομίζω.

Εχεις το αιφον 5 και σ3 και δουλευεις καρτοκινητα για τους φτωχους; και σκεφτεσαι αν θα γλυτωσεις 5€; Ντροπιαζεις ολη τη παρεα.:D

Δεν ειναι το να γλυτωσω 5€, αλλα γενικα αν θα με συμφαιρει η οχι και εφοσον γινεται να κανω συμβολαιο με λιγοτερα € γιατι να μην το κανω.. Αυτο ρωταω

Την επιδότηση που δικαιούμαι μπορώ να την χρησιμοποιήσω για να αλλάξω πρόγραμμα; Από ό,τι βλέπω στο MyCosmote δε μου δίνεται αυτή η επιλογή όταν πατάω ανανέωση συμβολαίου.

Edited by DENIOR

Μπορεις να φυγεις. Αυτο που θα συμβει ειναι οτι θα σε απειλησουν, δικαστηρια κλπ.

Τιποτα δεν μπορουν να κανουν.

Οταν σε παρουν τηλ. και αρχισουν το παραμυθι (αν) πες τους μολις σηκωσεις το τηλεφωνο, οτι η συνομιλια ηχογραφειται για προστασια των δικαιωματων σου και αν σου πουν απαγορευεται, πες τους οτι κανεις οτι κανουν και αυτοι κι αν επιμεινουν πες τους οτι δεν μιλας χωρις αποδεικτικα στοχεια κι οτι θελουν μονο γραπτως, για να μην υπαρχουν αμφιβολιες.

Και το βασικοτερο να μην φοβηθεις, γιατι ο νομος ειναι μαζι σου. Ξεκινησες 35 και εφτασες 54.

Και το σκεφτεσαι ακομα; καθαρη απατη ειναι και αυτο φαινεται μετα την προσφορα που σου κανουν.

lol

Τα 35 για να έφτασαν 54 πάει να πει χρήση εκτός παγίου και καμία έκπτωση. Αν ήθελε ο φίλος μας χαμηλότερο πάγιο να μην έπαιρνε συσκευή και να έκανε πίστωση στο πάγιο. Για να πάρει συσκευή, πάει να πει ότι δεν ήθελε χαμηλότερο πάγιο. 1 το κρατούμενο. 2. Όταν υπέγραφε την ανανέωση για 2 χρόνια, δεν διάβασε τους όρους; Δεν γνώριζε ότι για να φύγει πρέπει να γυρίσει πίσω την επιδότηση; Με λίγα λόγια θέλουμε και το τζάμπα κινητό, και να μην τηρούμε την υπογραφή μας. Μετά φταίει η κοσμοτέ και η κάθε κοσμοτέ που ρίχνει τις επιδοτήσεις.

Όσο για τις συμβουλές που του δίνεις, αν τις ακολουθήσει σίγουρα θα μπλέξει.

Edited by kostas_v

για τις συμβουλές που του δίνεις, αν τις ακολουθήσει σίγουρα θα μπλέξει.

Βασικα εχεις δικιο απο την αποψη οτι καθε μπλεξιμο ειναι ασχημο γενικα, σ οτιδηποτε.

Αυτο που λεω ισχυει μεν, αλλα κατα βαθος τοση φασαρια για λιγα ευρω ειναι ψυχοφθορο.

Αν καποιος σκεφτει σωστα, δεν φτανει ποτε σε τετοιες αποφασεις.

Με μια σωστη επιλογη και σωστη χρηση, το κοστος κινητης ειναι χαμηλο.

Τα υπολοιπα ειναι για να βρισκομαστε σε κουβεντα.

Ο φιλος που θελει να φυγει, καπου εχει μπερδευτει: γραφει οτι εχει παγιο 35 και χωρις να ξεπεράσει τα δωρεάν του ερχεται συνεχεια φουσκωμενος λογαριασμός... Πώς γινεται αυτό; γιατί δεν παει σε ενα καταστημα να του εξηγησουν σε ποιο προγραμμα ειναι;

Ο φιλος που θελει να φυγει, καπου εχει μπερδευτει: γραφει οτι εχει παγιο 35 και χωρις να ξεπεράσει τα δωρεάν του ερχεται συνεχεια φουσκωμενος λογαριασμός... Πώς γινεται αυτό; γιατί δεν παει σε ενα καταστημα να του εξηγησουν σε ποιο προγραμμα ειναι;

Πιο απλά μπορεί να κοιτάξει το δεύτερο χαρτί που λέει αναλυτικά πόσες ώρες μίλησε και πού. Το κατάστημα δεν έχει τρόπο να δει πού το ξεπέρασε, μονάχα να του πει σε ποιό πρόγραμμα είναι. Σε κάθε περίπτωση όποιος έχει απεριόριστα, πρέπει να τσεκάρει συνεχώς το διαθέσιμο υπόλοιπο σε λεπτά, sms & mb. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν το κάνουν, το ξεπερνάνε και μετά μιλούν για κρυφές χρεώσεις και φαντάσματα. Δεν είναι έτσι.

Μπαααα... ειναι το κλασσικό παράδειγμα Ελληνα. Εχουμε Iphone 5 και κάνουμε αναπάντητες!

Και φυσικά , όταν έρθει η δύσκολη, ψάχνουμε να βρούμε παραθυράκι για να την σκαπουλάρουμε, και να μην τηρήσουμε την υπογραφή μας και τον λόγο μας.

Και ύστερα μας φταίνε οι πολιτικοί.... τουλάχιστον αυτοί, κάνουν τα ίδια, και αξίζει τον κόπο γιατί παίζουν με δις!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Σε cosmote απεριοριστα οι κλησεις προς frog μετράνε σαν να είναι προς cosmote ή προς άλλα δίκτυα; Ευχαριστώ! :)

Σε cosmote απεριοριστα οι κλησεις προς frog μετράνε σαν να είναι προς cosmote ή προς άλλα δίκτυα; Ευχαριστώ! :)
νομιζω πως ειναι προς αλλα δικτυα:rolleyes:
υπογραφή εκτός ορίων

Μετράνε σαν να είναι προς cosmote.

νομιζω πως ειναι προς αλλα δικτυα:rolleyes:

Μετράνε σαν να είναι προς cosmote.

Τελικά;;;!!!! :lol: