nikolas_v Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλημερα!Μια ερωτηση στα παιδια που εκαναν φορητοτητα προς vodafone!Υπογραψατε καποιο συμβολαιο στη βοντα η απλα μιλησατε με εκπροσωπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagne Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 υπεγραψα συμβολαιο, αιτηση, δηλαδή ολο το πακετο που μου εφερε ο κουριερ και του εδωσα αντιγραφα ταυτοτητας και λογαριασμου, οπως μου ζητησαν. επανω τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_v Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 να ρωτησω για ποιο συμβολαιο υπεγραψες στη βοντα και για ποσους μηνες διαρκεια;επισης τι λογαριασμους εκανες συνηθως;ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλησπερα παιδες,ειχα διαβασει για προσφορες της cosmote που προσεφερε για 2 γραμμες το unlimited 65 τελικη τιμη 47 ευρω με παγιο ενος μηνα δωρο και για τις 2 γραμμες.Επειδη η vodafone απο 55%(συμπεριλαμβανομενου οικογενειακου πακετου)εκπτωση για 2 unlimited 50 μου προσφερει μολις 25% εκπτωση πως μπορω να επιτυχω κατι τετοιο?εχω στειλει 2 φορες email στην cosmote,αλλα δεν μου εχει απαντησει κανεις.Υπαρχει καποιο τηλεφωνο του τμηματος προσφορων της cosmote, η καποιος τροπος να πετυχω φορητοτητα με εκπτωση μεγαλυτερη απο το 30% που δινουν online?Αλλιως θα αναγκαστω να προβω παλι στο τρικ της φορητοτητας περιμενοντας μονο την αντιπροσφορα της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλησπερα παιδες,ειχα διαβασει για προσφορες της cosmote που προσεφερε για 2 γραμμες το unlimited 65 τελικη τιμη 47 ευρω με παγιο ενος μηνα δωρο και για τις 2 γραμμες.Επειδη η vodafone απο 55%(συμπεριλαμβανομενου οικογενειακου πακετου)εκπτωση για 2 unlimited 50 μου προσφερει μολις 25% εκπτωση πως μπορω να επιτυχω κατι τετοιο?εχω στειλει 2 φορες email στην cosmote,αλλα δεν μου εχει απαντησει κανεις.Υπαρχει καποιο τηλεφωνο του τμηματος προσφορων της cosmote, η καποιος τροπος να πετυχω φορητοτητα με εκπτωση μεγαλυτερη απο το 30% που δινουν online?Αλλιως θα αναγκαστω να προβω παλι στο τρικ της φορητοτητας περιμενοντας μονο την αντιπροσφορα της vodafone. παρε στο 2108006300 ειναι το τμημα τηλεφωνικης προωθησης προιοντων της cote ζητα προσφορα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παρε στο 2108006300 ειναι το τμημα τηλεφωνικης προωθησης προιοντων της cote ζητα προσφορα Πηρα αλλα η καλυτερη προσφορα που μου εκαναν ηταν για 2 unlimited 65 στα 70 ευρω,το οποιο θεωρω υπερβολικο ως ποσο.Απο τα 48 ευρω που ειχα ακουσει απο πολλους για την ιδια συνδεση το μαιο με ενα μηνα δωρο τα παγια...δυστυχως μου λεει αυτη η προσφορα ηταν μονο για απριλιο-μαιο που τα συγκεκριμενα προγραμματα ηταν νεα.καποιος που ελαβε καλυτερη προσφορα προσφατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Στο 2108006300 μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά και για υπάρχουσα γραμμή συμβολαίου στην Κοσμοτέ ή μόνο για νέες; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagne Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 @nicolas_v η vodafone μου εδινε το 2all400 στα 28,80 τελικη τιμη. οι λογαριασμοι μου ηταν απο 30-60ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Στο 2108006300 μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά και για υπάρχουσα γραμμή συμβολαίου στην Κοσμοτέ ή μόνο για νέες; δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. εγω εκανα φορητοτητα σε voda και με πηρα απο εκει για αντιπροσφορα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_v Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 και αν για καποιο λογο δε θελω τελικα να παω στη βοντα,υπαρχει τροπος να ακυρωσω τη φορητοτητα;υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο αφου υπογραψω μαζι τους;επισης απο το ιστορικο μου να σας πω οτι κανω λογαριασμους 50-80 ευρω και οι 3 τελευταιοι μου ηρθαν 90-90-135!η καλυτερη προσφορα που μου εκανε η κοσμο ηταν 61 ευρω τελικη τιμη για το unlimited 65 με 12μηνη συμβαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 και αν για καποιο λογο δε θελω τελικα να παω στη βοντα,υπαρχει τροπος να ακυρωσω τη φορητοτητα;υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο αφου υπογραψω μαζι τους;επισης απο το ιστορικο μου να σας πω οτι κανω λογαριασμους 50-80 ευρω και οι 3 τελευταιοι μου ηρθαν 90-90-135!η καλυτερη προσφορα που μου εκανε η κοσμο ηταν 61 ευρω τελικη τιμη για το unlimited 65 με 12μηνη συμβαση! Θα σου προτεινα να αφησεις τα συμβολαια αν σ εδνιαφερει η οικονομια. Ριξε μια ματια στο φορουμ της Qcard. Αυτοι οι λογαριασμοι ειναι εξωπραγματικοι για ιδιωτες. Για 3 κινητα πληρωνω10€ και τα 3. Εσυ ξερεις τις αναγκες σου, εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 και αν για καποιο λογο δε θελω τελικα να παω στη βοντα,υπαρχει τροπος να ακυρωσω τη φορητοτητα;υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο αφου υπογραψω μαζι τους;επισης απο το ιστορικο μου να σας πω οτι κανω λογαριασμους 50-80 ευρω και οι 3 τελευταιοι μου ηρθαν 90-90-135!η καλυτερη προσφορα που μου εκανε η κοσμο ηταν 61 ευρω τελικη τιμη για το unlimited 65 με 12μηνη συμβαση! Ακόμα και αν γίνει λάθος και πας στην VODA , σε 3 ημέρες ακριβώς είσαι πίσω στην cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_v Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 εννοεις φιλε μου ακομα και αν εχω υπογραψει στον κουριερ που θα ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εννοώ ότι και αν πας σε άλλη εταιρεία , δικαιούσαι να ξαναζητήσεις φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ακόμα και αν έχεις υπογράψει σε κάποια εταιρία μετά στέλνεις FAX στο αρμόδιο τμήμα και τους γραφεις ότι επιθυμείς ακύρωση της φορητότητας και παραμονή στην εταιρία που είσαι εκείνη τη στιγμή. Κρατάς το αντίγραφο και μετά έχεις το πάνω χέρι......θέλουν δε θέλουν θα ακυρώσουνε τη φορητότητα. Στη επομενη επικοινωνία που θα έχεις μαζί τους θα τονίσεις ότι έστειλες Fax που σε κατοχυρώνει από το νομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_v Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 το θεμα ειναι σε ποσο καιρο μπορω να στειλω fax?υποτιθεται οτι αν γινει η φορητοτητα μετα τιθεται θεμα για επανα-φορητοτητα και οχι για ακυρωση!ευχαριστω παντως που μου ανοιξατε τα ματια γιατι πληρωνα τα κερατα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καποιος που να πηρε μεσα στο μηνα καλη προσφορα για το unlimited 65 η το unlimited 55?μου φαινονται υπερβολικα τα 73 ευρω για 2 γραμμες unlimited 65. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Αν και εργάζομαι στον ΟΤΕ έχω το εξής θέμα. Παρ'όλο που δικαιούμαι τα πακέτα του ομίλου για κοψοχρονιά σταθερό, ίντερνετ και τηλεόραση, προς το παρόν δεν δικαιούμαι κάτι αντίστοιχο για την κινητή. Το πρόβλημα είναι ότι έχω σοβαρότατο πρόβλημα λήψης σήματος στο σπίτι μου με την κοσμοτε, έχω συμβόλαιο εδώ και 10 μήνες με έκπτωση αντι επιδότησης και διάρκεια 18 μήνες. Επειδή δεν ξέρω αν και πότε τελικά θα μας δώσουν ομιλικο πακέτο και για το κινητό, που σημαίνει οτι θα έχω 0 πάγιο και καμμία δέσμευση παραμονής, ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να αποδεσμευτω από το υπάρχον συμβόλαιο χωρίς να επιστρέψω την έκπτωση που έχω πάρει εως τώρα ; Με δεδομένο ότι έχω απαράδεκτη λήψη σήματος και έχω ήδη θέσει το θέμα γραπτώς στην κοσμοτε, χωρίς να πάρω μια ουσιαστική απάντηση ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Αν και εργάζομαι στον ΟΤΕ έχω το εξής θέμα. Παρ'όλο που δικαιούμαι τα πακέτα του ομίλου για κοψοχρονιά σταθερό, ίντερνετ και τηλεόραση, προς το παρόν δεν δικαιούμαι κάτι αντίστοιχο για την κινητή. Το πρόβλημα είναι ότι έχω σοβαρότατο πρόβλημα λήψης σήματος στο σπίτι μου με την κοσμοτε, έχω συμβόλαιο εδώ και 10 μήνες με έκπτωση αντι επιδότησης και διάρκεια 18 μήνες. Επειδή δεν ξέρω αν και πότε τελικά θα μας δώσουν ομιλικο πακέτο και για το κινητό, που σημαίνει οτι θα έχω 0 πάγιο και καμμία δέσμευση παραμονής, ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να αποδεσμευτω από το υπάρχον συμβόλαιο χωρίς να επιστρέψω την έκπτωση που έχω πάρει εως τώρα ; Με δεδομένο ότι έχω απαράδεκτη λήψη σήματος και έχω ήδη θέσει το θέμα γραπτώς στην κοσμοτε, χωρίς να πάρω μια ουσιαστική απάντηση ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Μπορείς να πάρεις το 3G repeater που δίνουν και συνδέεται στο δίκτυο από DSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Στις 5/7 έληξε το συμβόλαιό μου (απεριόριστα 25) και σήμερα επικοινώνησα με την cosmote ζητώντας κωδικό ακύρωσης για να δω κατευθείαν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν, χωρίς να μπω στη διαδικασία της φορητότητας. Μου δίνουν για 18 μήνες το απεριόριστα 35 στην τελική όπως μου τόνισαν τιμή των 28 ευρώ. Τι λέτε, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Στις 5/7 έληξε το συμβόλαιό μου (απεριόριστα 25) και σήμερα επικοινώνησα με την cosmote ζητώντας κωδικό ακύρωσης για να δω κατευθείαν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν, χωρίς να μπω στη διαδικασία της φορητότητας. Μου δίνουν για 18 μήνες το απεριόριστα 35 στην τελική όπως μου τόνισαν τιμή των 28 ευρώ. Τι λέτε, αξίζει; Επειδή κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, μπορείς να μου πεις τι είναι ο κωδικός ακύρωσης και από που μπορώ να τον πάρω; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Επειδή κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, μπορείς να μου πεις τι είναι ο κωδικός ακύρωσης και από που μπορώ να τον πάρω; Βέβαια, τηλεφώνησα στο 2102508085 λέγοντας στον εκπρόσωπο ότι επειδή έληξε το συμβόλαιό μου και δε με ικανοποιεί η προσφορά θέλω έναν κωδικό ακύρωσης.Ο εκπρόσωπος μου ζήτησε ένα λεπτό να κοιτάξει το πρόγραμμά μου (και τους λογαριασμούς μου φαντάζομαι) και μου έκανε την προσφορά που προανέφερα.Και για να είμαι ξεκάθαρος, τη διαδικασία μου τη σύστησε φίλος από την cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Στις 5/7 έληξε το συμβόλαιό μου (απεριόριστα 25) και σήμερα επικοινώνησα με την cosmote ζητώντας κωδικό ακύρωσης για να δω κατευθείαν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν, χωρίς να μπω στη διαδικασία της φορητότητας. Μου δίνουν για 18 μήνες το απεριόριστα 35 στην τελική όπως μου τόνισαν τιμή των 28 ευρώ. Τι λέτε, αξίζει; Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...Υπάρχει και στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...Υπάρχει και στο site τους. Το είδα κι εγώ και τους το είπα.Μου απάντησαν ότι τα 28 ευρώ της προσφοράς είναι η τελική τιμή, 4 περίπου ευρώ κάτω από αυτή του προγράμματος που η τελική του βγαίνει 32 ευρώ περίπου.Άρα φαντάζομαι ότι για 18 μήνες (18Χ4)=72 ευρώ είναι αυτά που γλιτώνω. Edited July 9, 2013 by apz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Και θα πάρεις και επιδότηση συσκευής; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts