Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καντε αιτηση για φορητοτητα σε αλλη εταιρια, και θα δειτε το προσφορα θα σας κανουν μετα.

Κι άγιος φοβέρα θελει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καντε αιτηση για φορητοτητα σε αλλη εταιρια, και θα δειτε το προσφορα θα σας κανουν μετα.

Κι άγιος φοβέρα θελει.

Εγώ έκανα διακοπή και ούτε φωνή ούτε ακρόαση :) ούτε να με ρωτήσουν αν έχω κάποιο παράπονο και φεύγω...

Εγώ έκανα διακοπή και ούτε φωνή ούτε ακρόαση :) ούτε να με ρωτήσουν αν έχω κάποιο παράπονο και φεύγω...

Εξαρταται ποσο καιρο εισαι και τι λογαριασμους κανεις μαλλον.

Εγω ειμαι 13 χρονια και κανω σχεδον παντα λογαριασμο ανω των 50 ευρω το μηνα.

Ισως να το μετρανε κι αυτο.

Κι άγιος φοβέρα θελει.

εμ δεν μπορω την πατησα με τους 18 μηνες που ειπα πιο πανω..

κατσε να ληξει το συμβολαιο και θα δεις τι εχει να γινει...αστο...

Εξαρταται ποσο καιρο εισαι και τι λογαριασμους κανεις μαλλον.

Εγω ειμαι 13 χρονια και κανω σχεδον παντα λογαριασμο ανω των 50 ευρω το μηνα.

Ισως να το μετρανε κι αυτο.

Αν διάβασες πιο πάνω μιλάω για λιογαριαμούς 60 ευρώ :) και τα χρόνια που είμαι στην cosmote είναι περισσότερα από τα δικά σου!

Αν διάβασες πιο πάνω μιλάω για λιογαριαμούς 60 ευρώ :) και τα χρόνια που είμαι στην cosmote είναι περισσότερα από τα δικά σου!

Οχι δεν το ειχα δει αυτο.

Κι εγω ειχα κανει αιτηση φορητοτητας για δυο αριθμους, και μονο για τον εναν με καλεσαν για αντιπροσφορα, για τον αλλον δεν με καλεσαν καν.

Δεν ξερω τελικα με ποια κριτηρια κανουν τις προσφορες τους οι εταιρειες.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στην cosmote αντίστοιχο με της vodafone και της wind με απεριόριστη ομιλία, sms και ίντερνετ; Εγώ είχα το unlimited 50 της vodafone και μου το έκαναν red 1 τώρα (όχι ανανέωση συνδρομής, απλά προσφορά) με τα ίδια λεφτά που έχει 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 sms, και 500MB. Είδα όμως τη διαφήμιση της wind που πέρα από απεριόριστη ομιλία και sms δίνει και 1.5GB internet, με λίγοτερα λεφτά μάλιστα.

Επειδή σε κάνα δίμηνο έχω δικαίωμα επιδότησης, γνωρίζει κανείς αν η cosmote έχει ή θα κάνει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα;

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στην cosmote αντίστοιχο με της vodafone και της wind με απεριόριστη ομιλία, sms και ίντερνετ; Εγώ είχα το unlimited 50 της vodafone και μου το έκαναν red 1 τώρα (όχι ανανέωση συνδρομής, απλά προσφορά) με τα ίδια λεφτά που έχει 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 sms, και 500MB. Είδα όμως τη διαφήμιση της wind που πέρα από απεριόριστη ομιλία και sms δίνει και 1.5GB internet, με λίγοτερα λεφτά μάλιστα.

Επειδή σε κάνα δίμηνο έχω δικαίωμα επιδότησης, γνωρίζει κανείς αν η cosmote έχει ή θα κάνει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα;

Από άποψη παροχών (λεπτά ομιλίας, μηνύματα, mb) έχει αντίστοιχο πακέτο η Cosmote, αλλά το πακέτο της WIND προσφέρει περισσότερα και στη χαμηλότερη τιμή.

Από άποψη παροχών (λεπτά ομιλίας, μηνύματα, mb) έχει αντίστοιχο πακέτο η Cosmote, αλλά το πακέτο της WIND προσφέρει περισσότερα και στη χαμηλότερη τιμή.

Σωστό. Το μόνο κακό με τη WIND είναι ότι έχουν ελάχιστοι απ' όσους επικοινωνώ και, όσο να 'ναι, πρέπει να το λαμβάνουμε κι αυτό υπόψη μιας και θα μας παίρνουν πιο εύκολα αυτοί που μιλούν απεριόριστα προς εμάς, με αποτέλεσμα και αυτοί να κάνουν οικονομία και εμείς μιας δεν θα κάνουμε συνέχεια εμείς τις κλήσεις. (Και τ 1500 κάποτε τελειώνουν...)

Σωστό. Το μόνο κακό με τη WIND είναι ότι έχουν ελάχιστοι απ' όσους επικοινωνώ και, όσο να 'ναι, πρέπει να το λαμβάνουμε κι αυτό υπόψη μιας και θα μας παίρνουν πιο εύκολα αυτοί που μιλούν απεριόριστα προς εμάς, με αποτέλεσμα και αυτοί να κάνουν οικονομία και εμείς μιας δεν θα κάνουμε συνέχεια εμείς τις κλήσεις. (Και τ 1500 κάποτε τελειώνουν...)

Τα λεπτά των τριών πακέτων (Cosmote 60, Vodafone RED, WIND W) είναι προς όλα τα δίκτυα. Οπότε, αν εσείς έχετε π.χ το WIND W και οι άλλοι το Cosmote 60, θα καλύπτεστε από τα λεπτά.

Εκτός κι αν υπάρχουν χρήστες που έχουν συμβόλαιο ή καρτοκινητή με λεπτά προς ένα συγκεκριμένο δίκτυο/πακέτο.

Τα λεπτά των τριών πακέτων (Cosmote 60, Vodafone RED, WIND W) είναι προς όλα τα δίκτυα. Οπότε, αν εσείς έχετε π.χ το WIND W και οι άλλοι το Cosmote 60, θα καλύπτεστε από τα λεπτά.

Εκτός κι αν υπάρχουν χρήστες που έχουν συμβόλαιο ή καρτοκινητή με λεπτά προς ένα συγκεκριμένο δίκτυο/πακέτο.

Ναι, αυτό εννοούσα. Πολλές -οι περισσότερες- από τις επαφές μου έχουν δωρεάν λεπτά προς ένα συγκεκριμένο δίκτυο.

Ναι, αυτό εννοούσα. Πολλές -οι περισσότερες- από τις επαφές μου έχουν δωρεάν λεπτά προς ένα συγκεκριμένο δίκτυο.

Τότε η μόνη σου επιλογή είναι να επιλέξεις πακέτο από το δίκτυο που έχουν οι περισσότερες επαφές σου.

Ενημερωτικά πάντως, σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων, θα βρεις:

Cosmote Απεριόριστα 65: 1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους, 1gb mobile internet = 45€ (τιμή μέσω διαδικτύου)

Vodafone Red 1: 1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους, 500mb mobile internet = 44,20€ (με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης)

WIND W: 1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους, 1,5gb mobile internet = 39,90€ (προσφορά μέσω διαδικτύου και με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης)

Σε δύο μήνες λήγει το 18μηνο συμβόλαιό μου με βόνταφον, τι προσφορά πιστεύεις ότι θα μου κάνουν απ' την εταιρεία για να μείνω, από τη στιγμή που δε θα χρησιμοποιήσω την επιδότηση για συσκευή; Ή πρέπει να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία για να έρθει μια καλή προσφορά;

Σε δύο μήνες λήγει το 18μηνο συμβόλαιό μου με βόνταφον, τι προσφορά πιστεύεις ότι θα μου κάνουν απ' την εταιρεία για να μείνω, από τη στιγμή που δε θα χρησιμοποιήσω την επιδότηση για συσκευή; Ή πρέπει να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία για να έρθει μια καλή προσφορά;

Μπορείς να ζητήσεις προσφορά και χωρίς να προβείς σε αίτηση φορητότητας, αλλά συνήθως, αν κάνεις αίτηση φορητότητας, σου δίνουν μεγαλύτερη έκπτωση. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η εταιρεία δεν κάλεσε να μάθει τους λόγους της φορητότητας κι έτσι δεν δόθηκε κάποια προσφορά. Επειδή ίσως στη Vodafone, περίμενε μήπως σου γίνει κάποια συνδυαστική προσφορά για κινητό και σταθερό από τη HOL.

´Εληξε το συμβόλαιό μου 2 συνδέσεις cosmote 20 και 25 παλαιό, μαζί υπάρχει και ένα anyway 2gb όλα σε οικογενειακό πρόγραμμα. Ηρθε ο λογαριασμός 57€ πήρα τηλέφωνο για μετατροπή σε καρτοκινητό και λήξη του anyway. Μου έκαναν προσφορά συνολικά 48 € πιστεύετε ότι αξίζει; Θα μπορέσω να πετύχω κάτι καλύτερο; Το Ίντερνετ το χρειάζομαι για το κινητό αλλά το δουλεύω και στο λάπτοπ, πάνω από 1gb πολύ σπάνια. Αν κρατήσω τα συμβόλαια μόνο πηγαίνει στα 33€ χωρίς Ίντερνετ όμως. Edited by belial
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα!

Μόλις διαπίστωσα οτι η cosmote μου αύξησε το πάγιο στο cosmote απεριόριστα 35 παλ από 36,18 σε 38 ευρώ! Το θέμα δεν είναι τα 2 ευρώ διαφορά αλλά η αύξηση εν μέσω κρίσης! Εννοείται οτι σου δίνουν ατελώς το δικαίωμα διακοπής,αλλά το θέμα είναι η λογική τους...

Απλά απαράδεκτοι!

Μόλις μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό απο cosmote όπου μου έλεγε πως πλέον αυξάνονται από 30 σε 35 λεπτά ο χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα και πως πλέον το διαθέσιμο μου υπόλοιπο από 7 μειώνεται στα 5 ευρώ.......Πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μπορεί να είναι!!!!!!!

Έχω καρτοσυμβόλαιο 25.

Καλημέρα!

Μόλις διαπίστωσα οτι η cosmote μου αύξησε το πάγιο στο cosmote απεριόριστα 35 παλ από 36,18 σε 38 ευρώ! Το θέμα δεν είναι τα 2 ευρώ διαφορά αλλά η αύξηση εν μέσω κρίσης! Εννοείται οτι σου δίνουν ατελώς το δικαίωμα διακοπής,αλλά το θέμα είναι η λογική τους...

Απλά απαράδεκτοι!

Γιατι καθοσαστε; Η μονη τιμωρια ειναι να αλλαξετε.

Γερμανοι ειναι στη συμπεριφορα...τι περιμενετε;

Μόλις μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό απο cosmote όπου μου έλεγε πως πλέον αυξάνονται από 30 σε 35 λεπτά ο χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα και πως πλέον το διαθέσιμο μου υπόλοιπο από 7 μειώνεται στα 5 ευρώ.......Πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ μπορεί να είναι!!!!!!!

Έχω καρτοσυμβόλαιο 25.

To...πολυδιαφημισμένο w της wind μέσα σε μια μέρα άλλαξε τιμή! Από 39,90 τώρα πια έχει 44,90 και είναι μόλις 0,10€ φθηνότερο από το αντίστοιχο πακέτο της cosmote (1500'+μνμ+1GB)! Το μόνο περισσότερο που δίνει είναι 500ΜΒ! Η τιμή ίδια! Προσφορά διαρκείας 1 ημέρας με άλλα λόγια...

Έχω καρτοσυμβόλαιο 25.

Δεν νομίζω τώρα να μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτές οι αλλαγές έχουν ανακοινωθεί από 30/4 στο site (κατηγορία επίκαιρα & ενδιαφέροντα). Επίσης (το ξέρω επειδή κι ο πατέρας μου καρτοσυμβόλαιο έχει) στο λογαριασμό που έρχεται κάθε μήνα, έγραφε κανονικά για όλες τις αλλαγές από τότε ακριβώς που βγήκαν και στο site. Όπως γράφει και στο site, οι συνδρομητές είχαν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβαση χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 1 μήνα από τη δημοσίευση των αλλαγών (δηλαδή ως 30/5). Τώρα δεν γίνεται.

Πάντως οι αλλαγές που έγιναν είναι σωστές νομίζω. Το διαθέσιμο υπόλοιπο άλλωστε μπορεί να αυξηθεί και με κάρτα ανανέωσης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Τα λεπτά προς άλλα δίκτυα όμως ήταν απαραίτητο να αυξηθούν.

Καλημέρα!

Απλά απαράδεκτοι!

Το απερ35 μαζί με το πάγιο (12%) κανονικά κοστίζει 39,20€.

Edited by kostas_v

Οκ ας πούμε οτι είναι και έτσι! Η ουσία είναι οτι είχα μια αύξηση κατα 2€ στο λογαριασμό μου για παλαιό πρόγραμμα! Κοινώς μια ατυχής κίνηση εκ μέρους της cosmote εν μέσω κρίσης!

Επιπλέον το δικό μου cosmote απεριόριστα 35 ΠΑΛ οπως προανέφερα... είναι 38€+ τελη 12%*30,8943(πάγιο χωρίς φπα)= 41,7073...

Παραθετω και λινκ προς ενημέρωση...

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE%20UNLIMITED9f793712-daf8-411e-934c-2566d97298d5

Edited by kaftiras

και οι 3 εταιριες, οταν βλεπουν το συνδρομητη να μη κανει κατι στις αυξησεις, απλα θα συνεχισουν τις αυξησεις.... Να κανετε αιτηση για καρτοκινητο (αλλης εταιριας) και μολις σας παρουν τηλ (για τον λογο φορητοτητας), θα τους πειτε για τις αυξησεις. Πιστευω οτι θα εχετε πολλες πιθανοτητες να σας επιστρεψουν την αυξηση (απο το να σας χασουν τελειως).

Ποια η διαφορά του internet on the go από το any way;

Μπορούν να συνδυαστούν αυτές οι συνδέσεις με ipad δηλαδή να πάρω μόνο sim και να την βάλω στην ταμπλέτα;

Ποια η διαφορά του internet on the go από το any way;

Μπορούν να συνδυαστούν αυτές οι συνδέσεις με ipad δηλαδή να πάρω μόνο sim και να την βάλω στην ταμπλέτα;

Το internet on the go το καταναλώνεις μόνο από usb stick! To internet anyway εχεις μια ποσότητα δεδομένων 2 ή 5 gb την οποία μπορείς να την καταναλώσεις απο το κινητο σου,απο το tablet και απο το pc. Σου δίνουν οσες sim χρειαστείς!