lefkaditis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Νομιζω απο 1/7/2010 ισχυει η νεα χρέωση προς το c.c cosmote δηλαδη 0,12€ όση ωρα και να μιλήσεις σωστά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Νομιζω απο 1/7/2010 ισχυει η νεα χρέωση προς το c.c cosmote δηλαδη 0,12€ όση ωρα και να μιλήσεις σωστά? Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα πάει 0,24 αλλά δεν είμαι σίγουρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα πάει 0,24 αλλά δεν είμαι σίγουρος 0.24 στα συμβόλαια, 0.12 στα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ποια η λογική η αύξηση της τιμής και ειδικά αυτός o διαχωρισμός; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Νομιζω απο 1/7/2010 ισχυει η νεα χρέωση προς το c.c cosmote δηλαδη 0,12€ όση ωρα και να μιλήσεις σωστά? Έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα πάει 0,24 αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια η λογική η αύξηση της τιμής και ειδικά αυτός o διαχωρισμός; Η απάντηση είναι εδώ http://goo.gl/5tta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Η απάντηση είναι εδώ http://goo.gl/5tta Server not found :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Server not found :D Δεξι κλικ>Αποθηκευση δεσμου ως και το κατεβαζεις μια χαρα! Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Μια απλή ερώτηση παιδιά, έχω 2 νούμερα(το συμβόλαιο τελείωσε) κοσμοτέ, αν τα κάνω οικογενειακά, μπορώ να επιλέξω ένα πρόγραμμα για να χρησιμοποιούν και τα 2?Δλδ για παράδειγμα το απεριόριστα 60 και να χρησιμοποιούν αυτό και τα δύο νούμερα το καθένα(και φυσικά μπορεί το ένα νούμερο να "τρώει" πιο πολλά από το άλλο) ή θα πρέπει να έχω 2 προγράμματα χωρίστα επιλεγμένα, όπως έχω τώρα(βέβαια θα τα κάνω οικογενειακά για να πάρω την έκπτωση)?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Kαλημερα, πρεπει να εχεις ξεχωριστο προγραμμα για το καθε νουμερο:) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Έχει περάσει ένας μήνας απόταν έκανα αίτηση φορητότητας και τώρα μου λένε πρέπει να πληρώσω εγγύηση 150 €(!), γιατί άργησα να πληρώσω ένα λογαριασμό της Wind (τον τελευταίο που είχε έρθει!). Η υπαιτιότητα βέβαια δεν είναι δική μου αλλά του ταχυδρομικού υπαλλήλου ο οποίος είναι καινούριος στο χωριό και έφερε τους λογαριασμούς με καθυστέρηση (πρώτα πλήρωσα το λογαριασμό έπειτα από sms που μου έστειλε η wind και μετά ήρθε το χαρτί με το ποσό). Υπάρχει τρόπος να μην τα πληρώσω; Το θεωρώ κοροιδία να πάω να δώσω 150€ έτσι επειδή θέλουν αυτοί από τη στιγμή που είχα 4 χρόνια σύνδεση στη wind και άλλα 2-3 νωρίτερα στη cosmote χωρίς να έχω αργήσει άλλη φορά το λογαριασμό!! Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Έχει περάσει ένας μήνας απόταν έκανα αίτηση φορητότητας και τώρα μου λένε πρέπει να πληρώσω εγγύηση 150 €(!), γιατί άργησα να πληρώσω ένα λογαριασμό της Wind (τον τελευταίο που είχε έρθει!). Η υπαιτιότητα βέβαια δεν είναι δική μου αλλά του ταχυδρομικού υπαλλήλου ο οποίος είναι καινούριος στο χωριό και έφερε τους λογαριασμούς με καθυστέρηση (πρώτα πλήρωσα το λογαριασμό έπειτα από sms που μου έστειλε η wind και μετά ήρθε το χαρτί με το ποσό). Υπάρχει τρόπος να μην τα πληρώσω; Το θεωρώ κοροιδία να πάω να δώσω 150€ έτσι επειδή θέλουν αυτοί από τη στιγμή που είχα 4 χρόνια σύνδεση στη wind και άλλα 2-3 νωρίτερα στη cosmote χωρίς να έχω αργήσει άλλη φορά το λογαριασμό!! Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει!! Τελευταία σημειώνεται πολύ συχνά στην cosmote το φαινόμενο να ζητάει εγγυήσεις για νέα συμβόλαια. Το ποσό που θα δώσεις ως εγγύηση δεν το παρακρατεί η κοσμοτέ, αλλά θα σου αποδοθεί όταν λήξει το συμβόλαιο, ή θα συμψηφιστεί με τυχόν οφειλές σου. Το θέμα που εγείρεται είναι κατά τη γνώμη μου, το πώς έμαθε η κοσμοτέ ότι δεν είχες πληρώσει τον λογαριασμό της γουίντ. Με ποιό δικαίωμα ενημερώθηκε η άλλη εταιρεία για ένα γεγονός που αφενός άπτεται της προσωπικής σου σφαίρας, και αφετέρου δεν μπορεί να γνωρίζει τους λόγους οι οποίοι συνέτειναν σε αυτό. Η εταιρεία οφείλει να σου δώσει γραπτώς εξηγήσεις, αν δεν είναι ικανοποιητικές προσφεύγεις στην αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή στα πολιτικά δικαστήρια ή και στα δύο ταυτόχρονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Πλεον ολες οι εταιριες ενημερωνονται για τυχων οφειλες σε τριτες εταιριες (κινητης παντα...) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Ακόμη και αν καταργήσω την υπάρχουσα σύνδεση και κάνω άλλη με νέο αριθμό πάλι μου είπε η κοπέλα θα μου ζητήσουν τα 150 €! Μιλάμε για κλέψιμο καθαρό. Θα πρέπει να θυμηθώ να κάνω αίτηση για να τα πάρω πίσω! Λες και τους τα χρωστούσα. Με τη δική τους λογική θα πρέπει να ζητήζω τους νόμιμους τόκους για την κράτηση των χρημάτων μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Πλεον ολες οι εταιριες ενημερωνονται για τυχων οφειλες σε τριτες εταιριες (κινητης παντα...) Και η Celine τί λέει γι αυτό; Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων δηλαδή. Οι εταιρείες το ξέρουν ότι είναι παράνομη αυτή η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων; Εκτός από αδιακρισία. Ακόμη και αν καταργήσω την υπάρχουσα σύνδεση και κάνω άλλη με νέο αριθμό πάλι μου είπε η κοπέλα θα μου ζητήσουν τα 150 €! Μιλάμε για κλέψιμο καθαρό. Θα πρέπει να θυμηθώ να κάνω αίτηση για να τα πάρω πίσω! Λες και τους τα χρωστούσα. Με τη δική τους λογική θα πρέπει να ζητήζω τους νόμιμους τόκους για την κράτηση των χρημάτων μου!! Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά άτοκα θα τα πάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Και η Celine τί λέει γι αυτό; Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων δηλαδή. Οι εταιρείες το ξέρουν ότι είναι παράνομη αυτή η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων; Εκτός από αδιακρισία. Δεν ξέρω τι λενε και εαν ειναι παρανομη η οχι ... παντως γινεται ... :mad: Αληθεια το ιδιο δεν γινεται και με τις τραπεζες και τα δανεια; Εκει δεν ειναι παρανομο; :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Αληθεια το ιδιο δεν γινεται και με τις τραπεζες και τα δανεια; Εκει δεν ειναι παρανομο; :wacko: Οποιοσδήποτε επεξεργάζεται προσωπικά σου δεδομένα οφείλει σύμφωνα με το νόμο να έχει λάβει άδεια για αυτό από την Αρχή. Επίσης οφείλει να σε έχει ενημερώσει και να έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή σου. Αν δεν τα έχει κάνει όλα αυτά, παραβιάζει το νόμο. Για τις τράπεζες είναι εντελώς διαφορετικό θέμα, εκεί θεωρείται ότι διακυβεύεται η εθνική οικονομία και η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δε μπορεί να συγκριθεί με την κινητή τηλεφωνία αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 καλημέρα, σήμερα ήρθε ο λογαριασμός του πατέρα μου που έχει σύνδεση cosmote εδώ και 12 χρόνια,οπότε είναι μια κλασσική σύνδεση χωρίς πακέτα κτλ,με πάγιο 7 ευρώ πλέον. το περίεργο της υπόθεσης τώρα. ο πατέρας μου κάνει συχνά αναπάντητες κλήσεις σε έναν συνεργάτη του που είναι συνδρομητής βόνταφον και καμιά φορά στη μητέρα μου που είναι συνδρομήτρια στη wind. στον λογαριασμό αυτές οι αναπάντητες αναγράφοντε με χρέωση 0,17 λεπτά του ευρώ και όλες έχουν έναν αριθμό δευτερολέπτων στη χρονομέτρηση. είναι δυνατόν αυτό εφόσον είναι αναπάντητες οι κλήσεις? όταν είχε ρωτήσει σε κατάστημα οτε για αυτό το φαινόμενο του είπαν πως είναι αδύνατον,ακόμη και όταν τους είχε δείξει τον αναλυτικό λογαριασμό. αναπάντητες είναι σίγουρα,δεν τίθεται θέμα να τον χρεώνουν οι καλούμενοι. πραγματικά με έχει φάει η απορία με αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Σύμφωνα με τον κανονισμό γενικών αδειών απαγορεύεται οποιαδήποτε χρέωση πριν την αποκατάσταση της κλήσης. Μήπως έχουν προώθηση σε τηλεφωνητή οι καλούμενοι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 τώρα που τους ρώτησα είπαν πως δεν έχουν,αλλά και να είχαν με το μισο "τοοουτ" που κάνει στην αναπάντητη προλαβαίνει να ενεργοποιηθει η τηλεφωνητής? μήπως είναι καμιά τακτική να τον κάνουν να μεταφερθεί σε νέο πρόγραμμα καθώς αυτό που χρησιμοποιεί είναι πολύ παλίο και είναι ασύμφορο για την εταιρεία (7 ευρώ πάγιο και οι λογαριασμοί του δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ ποτέ,εδώ δεν του έχουν προτείνει ποτέ επιδότηση συσκευής)?σχεδόν κάθε μήνα προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει σε νέο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ας κάνει αμφισβήτηση στο λογαειασμό και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Εαν στείλω e-mail στην κοσμοτε και τους πω να μου κάνουν κάποια προσφορά για το απεριόριστα 35, προκειμένου να κάνω φορητότητα έναν αριθμό σε αυτούς, θα μου κάνουν τίποτα; Υπάρχει περίπτωση; Ρωτάω διότι νομίζω αυτή την περίοδο δεν τρέχει κάποια καλή προσφορά. Ουσιαστικά με ενδιαφέρει περισσοτερο η μείωση παγίου παρά η επιδότηση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Εαν στείλω e-mail στην κοσμοτε και τους πω να μου κάνουν κάποια προσφορά για το απεριόριστα 35, προκειμένου να κάνω φορητότητα έναν αριθμό σε αυτούς, θα μου κάνουν τίποτα; Υπάρχει περίπτωση; Ρωτάω διότι νομίζω αυτή την περίοδο δεν τρέχει κάποια καλή προσφορά. Ουσιαστικά με ενδιαφέρει περισσοτερο η μείωση παγίου παρά η επιδότηση. Ευχαριστώ. παρε στο 13897 (χωρις χρεωση) και ρωτα τι μπορουν να κανουν. Ειναι το τμημα φορητοτητας της cosmote Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 μηπως τα ατομα στα αποια εκανε τις αναπαντητες απλα προάβαιναν και τον χρεωναν χωρις να το καταλαβαινει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 τώρα που τους ρώτησα είπαν πως δεν έχουν,αλλά και να είχαν με το μισο "τοοουτ" που κάνει στην αναπάντητη προλαβαίνει να ενεργοποιηθει η τηλεφωνητής? μήπως είναι καμιά τακτική να τον κάνουν να μεταφερθεί σε νέο πρόγραμμα καθώς αυτό που χρησιμοποιεί είναι πολύ παλίο και είναι ασύμφορο για την εταιρεία (7 ευρώ πάγιο και οι λογαριασμοί του δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ ποτέ,εδώ δεν του έχουν προτείνει ποτέ επιδότηση συσκευής)?σχεδόν κάθε μήνα προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει σε νέο πρόγραμμα. Δύσκολο να έχει γίνει κάτι τέτοιο, απ' όσο ξέρω σε αυτά δεν υπεισέρχεται ανθρώπινος παράγοντας. Εγώ θά έλεγα αφού κάνει τόσο μικρή χρήση να το γυρίσει σε q telecom ή frog Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 με 90 ευρω το μηνα μεσο ορο και 3 συνδεσεις εταιρικα τι επιδοτηση θα παρω(τελος Αυγουστου); (τηλ μου ειπανε οτι μεχρι τον 10το μηνα ειχα 220+φπα) Με αιτηση φορητοτητας κ παζαρια ποσο θα ανεβουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts