dimitris15 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως στα προγράμματα απεριόριστα δεν ισχύει το αναλογικό, το μήνυμα που μου ήρθε από το 1256 ισχύει, δηλαδή από την ημέρα ενεργοποίησης του προγράμματος έχεις 1500λεπτά και sms και εγω αυτη την ενημερωση ειχα το πρωι που πηρα τηλεφωνο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 ναι σωστά. εχετε δίκιο. ζητάω συγνώμη για το λάθος. τα απεριόριστα είναι απεριόριστα. δεν υπάρχουν αναλογικα λεπτά. ισχύει απλά η πολιτική ορθής χρήσης (1500'). Τα υπόλοιπα πάντως που έγραψα ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Και εγώ σίγουρος ήμουν ότι ίσχυαν τα 1500 αλλά μια βδομάδα μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης θυμήθηκαν να μου στείλουν το μήνυμα και με έβαλε σε σκέψεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Cosmote Traveller σου διατηει το δωρεαν χρονο που εχεις και στο εξωτερικο? Για ποιες χωρες ισχυει, ξερει κανεις? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Για χώρες της ευρωζώνης, αλλά ποιο είναι το οικονομικό σου πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 i110. Γνωριζεις συγκεκριμενα για αυτο? Τουρκια ανηκει στην Ευρωζωνη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Cosmote Traveller σου διατηει το δωρεαν χρονο που εχεις και στο εξωτερικο? Για ποιες χωρες ισχυει, ξερει κανεις? υπηρεσία προσφέρεται χωρίς μηνιαίο πάγιο και ισχύει - σε όλα τα δίκτυα των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης - και σε επιπλέον 8 χώρες της Ευρωζώνης Α http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=traveller&breadcrumbTitle=COSMOTE%2BTraveller Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενσταίν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκη, Νήσος Ρεγιουνιόν, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, Φινλανδία - Alands Isl. Ευρωζώνη Β: Κύπρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Όχι, η Τουρκία δεν είναι στην ευρωζώνη και δεν λειτουργεί εκεί η traveller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ισχυει και για τα δωρεαν μυνηματα ή μονο για τον χρονο ομιλας? Ας πουμε το i110 δινει 700 λεπτα + 700 ςμς + 1250 ιντερνετ. Μονο στις κλησεις ομιλιας ισχυει αυτο να φανταστω ετσι? Vasileios Και UniqueGR σας ευχαριστω για τις διευκρινισεις σας :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Είμαι στο απεριόριστα και στις 9δεκεμβρίου θα πάω στο Λονδίνο. Μπορώ να ενεργοποιήσω το traveller δηλαδή και να ισχύουν τα 1500 λεπτά και 1500sms? (έχει χρέωση το traveller?) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Η απεριόριστη επικοινωνία δεν παρέχεται για χρήση στο εξωτερικό. Θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο που παρέχεται για κλήσεις προς τα άλλα δίκτυα. Ναι, υπάρχουν χρεώσεις για το traveller: 0,80€ σε κάθε κλήση, στις εισερχόμενες θα μπορείς να μιλάς έως και μια ώρα, στις εξερχόμενες θα χρησιμοποιείς τον χρόνο ομιλίας ( αν έχεις διαθέσιμο, αλλιώς θα χρεώνεσαι - πέραν του 0,80€ - σαν να καλείς απο Ελλάδα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Να ρωτησω, ειμαι στο i60 και θελω να παω στο i45. Αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει εδω οτι πρεπει να περασουν 3 μηνες απο τοτε που εκανα το συμβολαιο και μετα μπορω να αλλαξω. Εχω πληρωσει 3 λογαριασμους, σε μερικες μερες ειναι ο 4ος, αλλα το myaccount δε με αφηνει να υποβαθμισω το πακετο, μονο να παω σε μεγαλυτερο. Πρεπει να: 1) περιμενω κι αλλο 2) να παω σε καταστημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Έχει αλλάξει σε 6μηνο η χρονική διάρκεια μετάβασης σε μικρότερο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εγω σε καταστημα ειχα κανει αυτη την αλλαγη,αν θυμαμαι καλα σε μικροτερο χρονικο διαστημα των 3μηνων.(πληρωμενοι λογαριασμοι 2μηνες) και αυτο πριν 8 μηνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Να ρωτησω, ειμαι στο i60 και θελω να παω στο i45. Αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει εδω οτι πρεπει να περασουν 3 μηνες απο τοτε που εκανα το συμβολαιο και μετα μπορω να αλλαξω. Εχω πληρωσει 3 λογαριασμους, σε μερικες μερες ειναι ο 4ος, αλλα το myaccount δε με αφηνει να υποβαθμισω το πακετο, μονο να παω σε μεγαλυτερο. Πρεπει να: 1) περιμενω κι αλλο 2) να παω σε καταστημα ; Παιζει ρολο εαν εισαι 18μηνο ή 12μηνο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 γεια σας και απο μενα.ηρθε η ωρα να χρησημοποιησω την επιδοτηση μου.με το παγιο κοσμοτε 240+120 σμσ και λογαριασμους στα 120 με 130 και κανα 2 ατ 170 ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 230 εχω 175 για ποια συσκευη θελω,275 για τα αιφον και 230 για το ομνια 2.το θεμα ειναι ποιο.εγω θα θελα ανα νοκια να παρω αρα εκει που θελω κατα τη γνωμη μου εχω μικρες επιδοτησεις.η προσφορα ισχυει ως τις 25/1.τελος σε οτε σοπ οπου θα κανω χρηση της επιδοτησης,στο κατολογο στο ινερνετ δεν εχει πολλα τηλ,θα μπορουσα να τους πω να μου το φερουντι θα μπορουσα να κανω λοιπον?κανα τρικ για αυξηση της επιδοτησης μου? επισης αν κανω το παγιο στο ανλιμιτιντ 45 κρεδιζω κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εγω σε καταστημα ειχα κανει αυτη την αλλαγη,αν θυμαμαι καλα σε μικροτερο χρονικο διαστημα των 3μηνων.(πληρωμενοι λογαριασμοι 2μηνες) και αυτο πριν 8 μηνες. Δεν έχει σημασία πόσους λογαριασμούς είχες πληρώσει, αλλά πόσοι είχαν εκδοθεί. Και δεν υπάρχει περίπτωση να σου άλλαξαν νωρίτερα απο τους 3 μήνες. Στη περίπτωση του φίλου μας τώρα, 2 τεινά συμβαίνουν: α) Προσπάθησε στην 3η μηνιαία επέτειο να αλλάξει πρόγραμμα ( πρέπει να περάσει μια μέρα ακόμα ) β) Έκανε τη σύνδεση αφού άλλαξε η πολιτική της εταιρίας που ορίζει ότι μεταβάσεις σε μικρότερα προγράμματα γίνονται αφού παρέλθει το 6μηνο πια ( για τις 12μηνες συμβάσεις, 9μηνο για τις 18μηνες ) γεια σας και απο μενα.ηρθε η ωρα να χρησημοποιησω την επιδοτηση μου.με το παγιο κοσμοτε 240+120 σμσ και λογαριασμους στα 120 με 130 και κανα 2 ατ 170 ΚΑΙ 1 ΣΤΑ 230 εχω 175 για ποια συσκευη θελω,275 για τα αιφον και 230 για το ομνια 2.το θεμα ειναι ποιο.εγω θα θελα ανα νοκια να παρω αρα εκει που θελω κατα τη γνωμη μου εχω μικρες επιδοτησεις.η προσφορα ισχυει ως τις 25/1.τελος σε οτε σοπ οπου θα κανω χρηση της επιδοτησης,στο κατολογο στο ινερνετ δεν εχει πολλα τηλ,θα μπορουσα να τους πω να μου το φερουντι θα μπορουσα να κανω λοιπον?κανα τρικ για αυξηση της επιδοτησης μου? επισης αν κανω το παγιο στο ανλιμιτιντ 45 κρεδιζω κατι? ευχαριστω Δεν έχει σημασία η αλλαγή οικονομικού προγράμματος ως προς το ποσό επιδότησης, αλλά αν φέρνεις τέτοια ποσά λογαριασμών, έχει προς τη τσέπη σου. Εξέτασέ το. Για το ποσό επιδότησης τώρα, μπορείς να καλέσεις στο 1212 και να τους ζητήσεις μεγαλύτερο ποσό επιδότησης. Σε αυτή τη περίπτωση όμως, ξεχνάς τη παραλαβή απο τα καταστήματα και θα πάρεις τη συσκευή με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Cosmote.. Την Τρίτη μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε η επιδότησή μου (45 ευρώ και με διπλό έλεγχο :down: ), αλλά μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μέσω τηλεφωνό και όχι σε κάποιο κατάστημα ("Γερμανός" και OTEShop δεν μπορούν να δουν την επιδότηση).. Χθες με πήραν τηλέφωνο από το 697131 αλλά δεν μπορούσα να το σηκώσω και έτσι τους πήρα εγώ το απόγευμα και η απάντησή της υπαλλήλου ήταν η εξής:"Θα καταχωρήσω ξανά το αίτημά σας και θα σας καλέσουν ξανά" και όταν τη ρώτησα αν μπορεί να με συνδέσει η ίδια μου είπε:"Δεν ξέρω που να σας συνδέσω.. Θα σας καλέσουν από κάποιο τμήμα το συντομότερο δυνατόν..". :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 σε ποιο τηλεφωνο καλω για να φανει η επιδοτηση μου και να μπορεσω να την παρω απο καταστημα Πλαισιο?? (εκει ειναι ο μονος τροπος να βρω συσκευη χωρις το μενου κοσμοτε) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 σε ποιο τηλεφωνο καλω για να φανει η επιδοτηση μου και να μπορεσω να την παρω απο καταστημα Πλαισιο?? (εκει ειναι ο μονος τροπος να βρω συσκευη χωρις το μενου κοσμοτε) Θα πρέπει να καλέσεις στο Cs της Cosmote (1212) για να μάθεις το ποσό της επιδότησής σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ξερει κανεις εαν η cosmote βγαλει unlimited + Internet ; (Βλεπε voda) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Θα πρέπει να καλέσεις στο Cs της Cosmote (1212) για να μάθεις το ποσό της επιδότησής σου.. το ποσο το ξερω ηδη..την μεταφορα πως θα κανω με ενδιαφερει,τωρα ανα πασα στιγμη μπορω να παρω επιδοτηση απο (cosmote shop & germanos). αυτο που θελω ειναι να φανει και στο πλαισιο η επιδοτηση.καλωντας το 1212 θα βγαλω καμια ακρη :blink: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Ειμαι 12μηνο συμβολαιο, και την συνδεση την εκανα 28 αυγουστου. Τι ισχυει τελικα για μενα; 'στωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εσύ μπορείς να κατέβεις στο τρίμηνο, αν αυτό είναι που σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Γεια σας. Πήγα και ρώτησα για το iphone στην cosmote αλλά και στο Γερμανό για φορητότητα από vodafone και δεν μου κάναν κάποια καλύτερη επιδότηση από την προβλεπόμενη αν και το ζήτησα. Υπάρχει περίπτωση να γινει κάτι αν πάρω τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών; Επίσης, σε όλα τα καταστήματα (cosmote Πανεπιστημιου, Γερμανός Ακαδημίας και Στουρνάρη) υπήρχε διαθέσιμο το iphone 16GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts