lilu77 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Οι συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα μεγαλύτερου παγίου, ατελώς και οποτεδήποτε. Μετάβαση σε πρόγραμμα με μικρότερο πάγιο είναι δυνατή μετά την πάροδο τριών (3) μηνών από την αρχική ενεργοποίηση (ή ανανέωση) και ενός (1) μήνα από την προηγούμενη αλλαγή. Όταν λες οικονομικά είναι και το Cosmote 210 μέσα σ' αυτά? Υπάρχουν άλλα προγράμματα που δεν ισχύει η χρονική περίοδος των 3 μηνών δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Δεν είναι προγράμματα, αλλά πρόσθετες υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Όταν λες οικονομικά είναι και το Cosmote 210 μέσα σ' αυτά? Υπάρχουν άλλα προγράμματα που δεν ισχύει η χρονική περίοδος των 3 μηνών δηλαδή? Όχι. Δες το σαν σύνολο, οικονομικό πρόγραμμα, όχι σαν ένα πρόγραμμα που θεωρείται οικονομικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Νέες προσφορές από την cosmote για τα συμβόλαια και για όλο το 2009 αρκεί η ενεργοποίηση να γίνει μέχρι 31/05/2009. 200 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ. Ενεργοποίηση με αποστολή sms 200 στο 1256. 500 λεπτά προς cosmote με 5 ευρώ. Ενεργοποίηση με αποστολή sms 500m στο 1256. 500 λεπτά και 500 sms προς cosmote με 7,5 ευρώ. Ενεργοποίηση με αποστολή sms 1000 στο 1256. Πως ακριβως δουλευουν τα παραπανω γνωριζει κανενας; Περισσοτερες λεπτομερειες δηλαδη.. Στελνεις πχ 1000 στο 1256 και απο εκεινη τη στιγμη καθε μηνα σε χρεωνουν αυτοματα 7.5 ευρω στον λογαριασμο σου, και σου δινουν +500sms και λεπτά καθε μήνα; Αυτα ισχυουν αφου τελειωσεις το κανονικο σου προγραμμα ή μετα; Αν τελειωσεις και αυτα τα 500 μπορεις να δωσεις αλλα 7.5 να παρεις αλλα 500 ας πουμε (κατι σαν το call them all δηλαδη στα whats up); Μπαινει αυτοματα καθε μηνα ή πρεπει εσυ καθε μηνα να στελνεις μηνυμα για να σε χρεωνουν; Γενικα αν υπαρχουν περισσοτερες λεπτομερειες καπου θα ηταν χρησιμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Πληρώνεις το επιπλέον πάγιο του κάθε πακέτου στο λογαριασμό σου και έχεις αυτό που περιγράφει. Δεν μπορείς να βάλεις 2 πακέτα σε ένα μήνα. Δεν το ανανεώνεις κάθε μήνα, εξακολουθεί να παρέχεται μέχρι να τελειώσει η προσφορά ή να ζητήσεις τη διακοπή του ( ό,τι προκύψει πρώτο ). Τα παρεχόμενα λεπτά και μηνύματα ( στη περίπτωση που ενεργοποιήσεις το πακέτο μέσα στο τιμολογιακό μήνα και όχι στην αρχή του, κατά προτίμηση μια μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού ) παρέχονται αναλογικά για τις ημέρες που θα έχεις το πακέτο μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, όπως συμβαίνει για παράδειγμα κατά την αλλαγή οικονομικού προγράμματος. Όσο για τη χρήση, όταν κάνεις κλήση προς προορισμό που καλύπτεται απο το πακέτο η όταν στείλεις μήνυμα σε αριθμό cosmote, αυτά αφαιρούνται κατά προτεραιότητα απο το εκάστοτε πακέτο, αφήνοντας ανέπαφο τον χρόνο ομιλίας απο το οικονομικό σου πρόγραμμα ( με εξαίρεση τη videoκλήση που ακόμα και αν γίνει προς κινητά cosmote, αφαιρείται απο τον χρόνο ομιλίας του οικονομικού σου προγράμματος ) ή το πακέτο sms ( 30,60,120 ή διαθέσιμα μηνύματα αν έχεις πρόγραμμα Multi ) που ενδεχομένως έχεις ενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 λοιπον απο προχτες και επειτα απο σημερινη ανακοινωση μεχρι Μ Σαββατο υπαρχουν αυξημενες επιδοτησεις στα καταστηματα του ΟΤΕ για νεες συνδεσεις και φορητοτητες οικιακων και εταιρικων πελατων. αναλογα το προγραμμα οι παλιες επιδοτησεις εχουν παρει μια αυξηση της ταξης του 50% (αναλογα το προγραμμα βεβαια...οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα). αυτο για μια "επισημη" ενημερωση εκ των εσω... επαναλαμβανω γνωριζω μονο για ΟΤΕshop και οχι για γερμανο η τα cosmote shops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 λοιπον απο προχτες και επειτα απο σημερινη ανακοινωση μεχρι Μ Σαββατο υπαρχουν αυξημενες επιδοτησεις στα καταστηματα του ΟΤΕ για νεες συνδεσεις και φορητοτητες οικιακων και εταιρικων πελατων. αναλογα το προγραμμα οι παλιες επιδοτησεις εχουν παρει μια αυξηση της ταξης του 50% (αναλογα το προγραμμα βεβαια...οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα). αυτο για μια "επισημη" ενημερωση εκ των εσω... επαναλαμβανω γνωριζω μονο για ΟΤΕshop και οχι για γερμανο η τα cosmote shops. Xμ, εγώ έχω το HD άρα δεν χρειάζομαι συσκευή. Αλλά ψήνομαι για ένα i35 αν μπορεί να δώσει καλή επιδότηση σαν πίστωση στο πάγιο. Μπορείς να το τσεκάρεις για να μη τρέχω στα καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Xμ, εγώ έχω το HD άρα δεν χρειάζομαι συσκευή. Αλλά ψήνομαι για ένα i35 αν μπορεί να δώσει καλή επιδότηση σαν πίστωση στο πάγιο. Μπορείς να το τσεκάρεις για να μη τρέχω στα καταστήματα; Το εκανα φιλε μου προχθες...... Μπηκα στο i35 με samsung omnia(δικη μου συσκευη)και επειδη δεν πηρα επιδοτηση κινητου τη ζητησα εκπτωτικη στο παγιο......οποτε η επιδοτηση ειναι 75 ευρω+ Φ.Π.Α Συνολο 89,25 ευρω δια 12 μηνες..... :) Μου το γραφει και πανω στο συμβολαιο που μου δωσανε........ Δεν ξερω εαν αλλαξε κατι απο προχθες......μπορει να αλλαξε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpouzi Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Xμ, εγώ έχω το HD άρα δεν χρειάζομαι συσκευή. Αλλά ψήνομαι για ένα i35 αν μπορεί να δώσει καλή επιδότηση σαν πίστωση στο πάγιο. Μπορείς να το τσεκάρεις για να μη τρέχω στα καταστήματα; αν δεν κανω λαθος τα i προγραμματα ειναι εκτος της προσφορας αυτης καθως εκει τρεχουν τα πακετα με το μηλο...( 99 ευρα κτλ). στο λεω με καθε επιφυλαξη καθως δεν ειμαι στο καταστημα τωρα οποτε δεν εχω προσβαση στο domain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Άμα μιλάμε για τόσο μικρό ποσό, προτιμώ να παραμείνω σε αυτό που ειμαι με το wireless internet στα 5gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Άμα μιλάμε για τόσο μικρό ποσό, προτιμώ να παραμείνω σε αυτό που ειμαι με το wireless internet στα 5gb. Τρεχει ομως και η προσφορα με δυο καινουριες συνδεσης(cosmote 120 και πανω+internet the go απο 250MB και πανω)στο smart play 20% εκπτωση σε καθε παγιο ή 10% σε καθε παλια συνδεση.......οποτε εγω εκανα το i35 και το internet the go το 250MB και εκτος του οτι πηρα την επιδοτηση 89,25 ευρω δια 12 εχω και 20% εκπτωση και στα 2 παγια λογο smart play(και οι δυο συνδεσης ειναι καινουριες).. Ετσι πληρωνω τα ιδια που θα πληρωνα εαν ειχα μονο το i35 σαν προγραμμα και εχω και ενα internet the go....πιστευω οτι το smart play συμφερει σε μεγαλα προγραμματα λογο του εκπτωτικου για παντα που λεει 20%(οσο πιο μεγαλο προγραμμα τοσο μεγαλυτερη εκπτωση) :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Στο e-cosmote.gr μου βγάζει για νέα σύνδεη στο multi 40 επιδότηση 300 ευρώ αλλά όταν πήρα 13897 για φορητότητα μου είπαν ότι η επιδότηση είναι 90 μόνο για φορητότητα... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 υπαρχει καποια πληροφορηση για το ποτε θα φερει η Cosmote το LG Arena; γνωριζω οτι μεχρι 25/05 ειναι αποκλειστικοτητα της Vodafone μετα απο τις 25/04 τι θα γινει; τα προηγουμενα smart phones της LG η cosmote τα εφερε σαν i-mode η στην κανονικη τους μορφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Πώς βλέπω το χρόνο που έχω καταναλώσει στην Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 αν εχεις συμβολαιο στελνεις ΕΥ στο 1256 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Μια φίλη μου έχει cosmokarta και ξοδεύει περίπου 20€ το μήνα. Της έχει μπει η ιδέα να το κάνει συμβόλαιο για να παίρνει λέει επιστροφή τον ΦΠΑ :wacko:. Της λέω ότι δεν την συμφέρει αυτό λόγω Τέλους συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας, θα της έρθει "μία η άλλη". Μήπως όμως την συμφέρει για την επιδότηση συσκευής; Δεν ξέρω τι δίνει η Cosmote... Αν πάει από κάρτα σε συμβόλαιο με πάγιο περίπου τόσο, 20€ προ ΦΠΑ θα πάρει επιδότηση; Και μετά, με τέτοιο λογαριασμό, πες 20€ προ ΦΠΑ το μήνα, τι επιδότηση μπορεί να πάρει στον 1 χρόνο; [Εγώ πάντως της είπα να μείνει στην cosmokarta και να αγοράζει σκέτη συσκευή όποτε της χαλάει η προηγούμενη (όπως κάνει μέχρι τώρα και την κρατάει τουλάχιστον 2 χρόνια την κάθε συσκευή). Βασικά της είπα να πάει στο f2g2 ή έστω στο frog αλλά δεν θέλει με τίποτα η χαζή :lol:.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Της έχει μπει η ιδέα να το κάνει συμβόλαιο για να παίρνει λέει επιστροφή τον ΦΠΑ :wacko:. Το οποίο πρώτα θα τον έχει πληρώσει! Ας περνάει τις κάρτες στα έξοδα. Ας πηγαίνει σε έναν Γερμανό και να βάζει χρόνο με απόδειξη/τιμολογιο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Διάβασα στο prospectus Απριλίου του Γερμανού: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COSMOTE με δωρεάν λεπτά ομιλίας και βίντεοκλήσης και δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου δωρεάν λεπτών. Εννοεί ότι εάν δεν χρησιμοποιήσω όλα τα δωρεάν λεπτά του προγράμματος(π.χ. Cosmote 300 - 300' ομιλίας) σε ένα μήνα, μεταφέρονται - προστίθενται στα δωρεάν (300')λεπτά του επόμενου μήνα? :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Διάβασα στο prospectus Απριλίου του Γερμανού: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COSMOTE με δωρεάν λεπτά ομιλίας και βίντεοκλήσης και δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου δωρεάν λεπτών. Εννοεί ότι εάν δεν χρησιμοποιήσω όλα τα δωρεάν λεπτά του προγράμματος(π.χ. Cosmote 300 - 300' ομιλίας) σε ένα μήνα, μεταφέρονται - προστίθενται στα δωρεάν (300')λεπτά του επόμενου μήνα? :worry: Αν έχεις κάποιο απο τα κλασικά προγράμματα της cosmote, ναι ( όχι multi ή τα νέα της σειράς i δηλαδή, τα κλασικά π.χ. cosmote300 ). Με τη προϋπόθεση ότι πρώτα θα καταναλώσεις τον χρόνο ομιλίας που σου παρέχεται εκείνο το μήνα ( τα 300 λεπτά π.χ. )και μετά θα καταναλωθεί ο χρόνος που περίσεψε απο τον προηγούμενο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Αν έχεις κάποιο απο τα κλασικά προγράμματα της cosmote, ναι ( όχι multi ή τα νέα της σειράς i δηλαδή, τα κλασικά π.χ. cosmote300 ). Με τη προϋπόθεση ότι πρώτα θα καταναλώσεις τον χρόνο ομιλίας που σου παρέχεται εκείνο το μήνα ( τα 300 λεπτά π.χ. )και μετά θα καταναλωθεί ο χρόνος που περίσεψε απο τον προηγούμενο μήνα. Δηλαδή θα καταναλώσω τα 300 του επόμενου και μετά θα μπουν σε ισχύ τα υπόλοιπα λεπτά που άφησα τον προηγούμενο μήνα! Προφανώς υπάρχει τρόπος να ενημερωθείς για το εν λόγω υπόλοιπο των "αχρησιμοποίητων" λεπτών ε? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Φυσικά. Γενικά υπάρχει η ενημέρωση του υπολοίπου χρόνου ομιλίας στέλνοντας EY στο 1256. Η ενημέρωση που δίνεται λοιπόν είναι στο σύνολο του χρόνου ομιλίας του τρέχοντος και του προηγούμενου μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Σε περίπτωση επιδότησης γίνεται λόγος για έκπτωση μηνιαίου παγίου ή εξαργύρωση της επιδότησης με μία συσκευή. Στην περίπτωση της έκπτωσης του μηνιαίου παγίου, π.χ. στο COSMOTE 360 από 52 €, το ποσό του μηνιαίου παγίου πώς θα διαμορφωθεί για τη νέα χρονιά? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σε περίπτωση επιδότησης γίνεται λόγος για έκπτωση μηνιαίου παγίου ή εξαργύρωση της επιδότησης με μία συσκευή. Στην περίπτωση της έκπτωσης του μηνιαίου παγίου, π.χ. στο COSMOTE 360 από 52 €, το ποσό του μηνιαίου παγίου πώς θα διαμορφωθεί για τη νέα χρονιά? Ανάλογα την επιδότησή σου. Αν έχεις για παράδειγμα 90€ επιδότηση: 90/12μήνες = 7,5€ λιγότερα κάθε μήνα στον λογαριασμό σου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σε περίπτωση επιδότησης γίνεται λόγος για έκπτωση μηνιαίου παγίου ή εξαργύρωση της επιδότησης με μία συσκευή. Στην περίπτωση της έκπτωσης του μηνιαίου παγίου, π.χ. στο COSMOTE 360 από 52 €, το ποσό του μηνιαίου παγίου πώς θα διαμορφωθεί για τη νέα χρονιά? Η εκπτωση είναι φιξ ανάλογα με το πρόγραμμα και έχει ως εξής: Cosmote 120 : από 22,00 -> 17,85 ευρώ Cosmote 150 : από 26,00 -> 20,75 ευρώ Cosmote 180 : από 29,00 -> 23,20 ευρώ Cosmote 210 : από 33,50 -> 26,85 ευρώ Cosmote 270 : από 39,00 -> 30,90 ευρώ Cosmote 300 : από 43,50 -> 34,75 ευρώ Cosmote 360 : από 52,00 -> 42,00 ευρώ Cosmote 480 : από 67,00 -> 53,70 ευρώ Cosmote 600 : από 82,00 -> 66,20 ευρώ Cosmote 720 : από 96,50 -> 77,35 ευρώ Cosmote 1000: από 125,00 -> 100,00 ευρώ Αυτά τουλάχιστον διαβάζω σε σχετικό φυλλάδιο. Δεν ξέρω αν αυτά ισχύουν για νέες συνδέσεις και για ανανέωση συμβολαίου ισχύει αυτό που λέει ο madcorny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 'Αμα έχω κάθε μήνα την παραπάνω έκπτωση, θα φτάσω σημείο που θα με πληρώνουν... :confused: Αυτό δεν στέκει... :/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts