Jump to content

lilu77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lilu77

  1. Καλησπέρα, πρόσφατα πήρα το omnia και το λειτουργώ σκέτο ή με handsfree κυρίως για να ακούω μουσική και ραδιόφωνο. Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα bt αλλά είναι λίγο ευαίσθητα (ανεξαρτήτου μάρκας) και τα ξέκαμα (είχα 3). Τώρα σκέφτομαι ξανά την αγορά bt κυρίως για το αυτοκίνητο γιατί όσο να 'ναι τα καλώδια δεν είναι ό,τι καλύτερο όταν οδηγείς και λέω να αγοράσω bt στερεοφωνικά (με 2 ακουστικά) για να μπορώ να ακούω τα mp3 μου και ράδιο. Η ερώτηση μου είναι η εξής μήπως είναι χειρότερο το bt (περισσότερη ακτινοβολία) για τέτοια χρήση καθότι θα τα χω στα αυτιά μου και πάνω μου για αρκετή ώρα ακούγοντας μουσική, οπότε να στραφώ σε handsfree για ακρόαση και μονό bt για το αυτοκίνητο? Θα εκτιμούσα τις γνώσεις σας :)
  2. Όταν λες οικονομικά είναι και το Cosmote 210 μέσα σ' αυτά? Υπάρχουν άλλα προγράμματα που δεν ισχύει η χρονική περίοδος των 3 μηνών δηλαδή?
  3. Καλησπέρα, αν και παρακολουθώ συχνά το φορουμ δεν έχει τύχει να γράψω μεχρι τώρα. Έχω προβήματιστεί καθώς αγόρασα πριν από μερικές ημέρες το 6233 σε ασημένιο από microland και διαπίστωσα πως στο πληκτρολόγιο πάνω δεν έχει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Στο κουτί πάνω γράφει Made in Germany, και δεν έχει κάποιο αυτοκόλητο AlphaCopy. Να υποθέσω πως αν πάθει κάτι θα'χω κόλλημα με την αντιπρωσοπεία?
×
×
  • Create New...