Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν λες οτι μου δινει την ευελιξια να διαχειριζομαι οπως θελω τις παρεχομενες υπηρεσιες, τί εννοεις ακριβως; :wacko: Εγω θελω με ενα παγιο να ειναι μεσα και δωρεαν χρονος ομιλιας ή μηνυματα, ή συνδιασμος αυτων. Υπαρχει κατι τετοιο στην Κοσμοτε; Γιατι τα μουλτι εαν δε το κανουν αυτο, δε καταλαβα τι παραπανω προσφερουν απο τα αλλα προγραμματα της αγορας. Δηλαδη πια η διαφορα απο ενα προγραμμα κανονικα πχ με 270 λεπτα δωρεαν και ενα πακετο μηνυματων, απο τα μουλτι;

Επισης οταν λες οτι ειναι σταθερο παγιο; Τι εννοεις; Τα αλλα δεν ειναι με σταθερο παγιο; :wacko:

Με τα προγράμματα multi έχεις στη διάθεσή σου κάποιο χρόνο ομιλίας και κάποια μηνύματα. Σε αντίθεση με τα τυπικά προγράμματα, τον χρόνο ομιλίας μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο για κανονικές κλήσεις, όσο και για videoκλήσεις ( στα τυπικά προγράμματα χρεώνονται extra οι videoκλήσεις και ψιλοτσούζουν ). Τα δε μηνύματα, για όσο έχεις διαθέσιμα απο το πακέτο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο για σαν απλά, όσο και σαν mms. Μια ακόμη διαφορά φυσικά, είναι ότι σε αντίθεση με τα τυπικά οικονομικά προγράμματα της Cosmote, στα Multi δεν υπάρχει μεταφορά του υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα.

"Επισης οταν λες οτι ειναι σταθερο παγιο; Τι εννοεις; Τα αλλα δεν ειναι με σταθερο παγιο;"

Δεν μεταβάλεται το πάγιο όπως ( έχω την εντύπωση ) συμβαίνει στη wind ανάλογα τη χρήση.

Το προβλημα μου!:)

Λοιπον:

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί σαββάτου με τον βασιλάκη Καΐλα...:p

Σοβαρεβόμαστε...

....πηγαίνω ote για καμμια επιδοτηση (μπας και παρουμε τίποτα:p), και ο υπαλληλος του εταιρικου προγραμματος, μου ειπε οτι εξαντληθηκαν οι πρετερω συσκευες, και οτι απο του χρονου θα ξανααποκτησω το δικαιωμα! (Ιανουαριο του 2009, απ' ό,τι καταλαβαίνω)Δυσαρεστημενος αποχωρω απο τον οτε.... (ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!!!:lol::p) Τεσπα, δεν πηρα τίποτα απο 'κει....και μου δημιουργηθηκαν καποιες απορριες! Όλα αυτα συνεβησαν πριν απο κανα 3μηνο!Τωρα μπανισα το kc910 να παρω, με μεγαλη καλυψη χρηματων απο την επιδοτηση! ( τιμη - φπα)

-Οι απορρίες μου είναι, «τα χρηματα της επιδοτησης θα ανεβαινουν με τον καιρο απο την στιγμη που εχουμε εξαντλησει και τις 8 συσκευες?»

«Θα μπορω να παρω απο τον οτε, μια συσκευη - το επομενο ετος - με χρηματα ανω αυτων που ειχαν μεινει , εωσοτου να εξανλτηθουν οι συσκευες?»

Μου είχαν μείνει 108€ πριν 3 μηνες - το ποσο ανεβαινει συνεχως γιατι ειναι 7μελες το εταιρικο προγραμμα - και τωα θα εχουν ανεβει, δλδ?

Όποιος κατάλαβε, θα ζητουσα τα φώτα του!

tnx!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Αυτό που λείπει από την κοσμοτέ είναι η δυνατότητα έκπτωσης αντί επιδότησης όπως δίνει ο ανταγωνισμός... Είναι κρίμα να μην ωφελούνται όσοι δεν αλλάζουν κάθε χρόνο συσκευή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Με τα προγράμματα multi έχεις στη διάθεσή σου κάποιο χρόνο ομιλίας και κάποια μηνύματα. Σε αντίθεση με τα τυπικά προγράμματα, τον χρόνο ομιλίας μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις τόσο για κανονικές κλήσεις, όσο και για videoκλήσεις ( στα τυπικά προγράμματα χρεώνονται extra οι videoκλήσεις και ψιλοτσούζουν ). Τα δε μηνύματα, για όσο έχεις διαθέσιμα απο το πακέτο, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο για σαν απλά, όσο και σαν mms. Μια ακόμη διαφορά φυσικά, είναι ότι σε αντίθεση με τα τυπικά οικονομικά προγράμματα της Cosmote, στα Multi δεν υπάρχει μεταφορά του υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας στον επόμενο μήνα.

"Επισης οταν λες οτι ειναι σταθερο παγιο; Τι εννοεις; Τα αλλα δεν ειναι με σταθερο παγιο;"

Δεν μεταβάλεται το πάγιο όπως ( έχω την εντύπωση ) συμβαίνει στη wind ανάλογα τη χρήση.

Οκ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν μου κανουν....... :confused:

Samsung S21 Ultra

για το πρωτο που ρωτας, νομιζω οτι αυτο ισχυει.

σε μια γραμμη που ειχα το 120, διναν 45ευρω επιδοτηση αν πηγαινα στο multi διναν λιγο παραπανω.

Μόνο αν υπάρχει σχετική προσφορά για αλλαγή οικονομικού προγράμματος. Καλό είναι να καλέσει στο 1212 και να ρωτήσει για τις προσφορές που ισχύουν. Για την αλλαγή που λες, νομίζω ότι θα πρέπει να παραμείνει ένα μήνα στη καρτοκινητή και μετά θα έχει το δικαίωμα να επανέλθει σε σύνδεση με πάγιο ( για το θέμα της επιδότησης όμως, είναι κάτι που δεν το γνωρίζω ). Οπότε, ας κάνει το κόπο να καλέσει στο 1212 και να πάρει πληροφορίες ( μετέφερε και εδώ τις πληροφορίες μετά, να ενημερωνόμαστε :p )

Ευχαριστω πολυ παιδιά, μόλις ενημερωθώ ακριβώς θα ενημερώσω...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

καλησπερα!

να ρωτησω κατι...Η cosmote εχει κανενα προγραμμα για mobile ιντερνετ,κατι αντιστοιχο σαν το wind internet με χρεωση νομιζω 4 ευρο το μηνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Internet on the go basic με 3,5 ευρώ και κλιμακωτή ογκοχρέωση ( πρώτο mb κάθε μήνα δωρεάν, 1~20->1€/mb, 20~250->0,5€/mb και >250->0,10€/mb ).

Internet on the go basic με 3,5 ευρώ και κλιμακωτή ογκοχρέωση ( πρώτο mb κάθε μήνα δωρεάν, 1~20->1€/mb, 20~250->0,5€/mb και >250->0,10€/mb ).

Και πωΣ το ενεργοποιω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πωΣ το ενεργοποιω?

Αν ενδιαφέρεσαι για το οικονομικό πρόγραμμα internet on the go basic που σου δίνει το modem για να συνδέεσαι ( με δωδεκάμηνη δεσμευση ), πας σε κατάστημα για να αιτηθείς νέα σύνδεση. Αν θέλεις να βάλεις πρόσθετη υπηρεσία στη ήδη υπάρχουσα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ( όχι καρτοκινητό ) που ενδεχομένως έχεις και να σερφάρεις με το κινητό σου, καλείς στο 1212 και ζητάς να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία wireless internet.

Αν θέλεις να βάλεις πρόσθετη υπηρεσία στη ήδη υπάρχουσα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ( όχι καρτοκινητό ) που ενδεχομένως έχεις και να σερφάρεις με το κινητό σου, καλείς στο 1212 και ζητάς να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία wireless internet.

αυτο ακριβως θελω! ευχαριστώ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Αν έχω μία επιδότηση πχ 400 Ε από business value , και πάρω τα 300 , τα επόμενα 100 μπορεί να πάνε στην επόμενη επιδότηση;

Ή τι ποσοστό μπορεί να πάει;

Ναι α υπολοιπα 100, αν εχεις δφικαιωμα για αλλη συσκευη!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλησπέρα παιδιά.

Αν έχω μία επιδότηση πχ 400 Ε από business value , και πάρω τα 300 , τα επόμενα 100 μπορεί να πάνε στην επόμενη επιδότηση;

Ή τι ποσοστό μπορεί να πάει;

Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται μεταφορά του υπολοίπου του ποσού επιδότησης στην επόμενη. Για να μη κρέμεσαι απο εικασίες, κάνε τον κόπο και κάλεσε στο 1200 να σου πουν.

Eυχαριστώ παιδιά. Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση με αυτά τα προγράμματα γιατί δεν γράφεται πουθενά τι ισχύει αναλυτικά.

Δεν υπάρχει δυνατοτητα φορητοτητας στην cosmote εαν δεν παρεις συσκευη..

Η θα πρεπει να πας λεει σε ενα προγραμμα αοριστου και μετα να κανεις μεταβαση στο προγραμμα που θελεις ή πρεπει να παρεις συσκευη κατευθειαν για να πας στο προγραμμα που θελεις.

Και εαν καποιος δεν θελει δεσμευση 12μηνη; Τι μ@κακες...........

Samsung S21 Ultra

Όντως πλάκα πλάκα, μπορεί κάποιος να θέλει να έχει συμβόλαιο για 3 μήνες... Γιατί πρέπει να πληρώσει 12? Ας το έκαναν όπως είναι στο Internet, που όσο περισσότερο μένεις, τόσο περισσότερα κερδίζεις, γιατί είσαι σταθερότερος πελάτης...

Ωραια, εαν παρω κ εγω την φθηνοτερη συσκευη ελπιζω να μην μου πουν "Δεν γινεται γιατι απο φορητοτητα δεχομαστε μονο συνδεσεις με συσκευες πανω απο 300 ευρω"....

:P :P :P

Samsung S21 Ultra

Αν υπάρχει η δυνατότητα για φορητότητα σε μηδενικό πάγιο=αορίστου, τότε μπορείς να το διακόψεις ανά πάσα στιγμή εσύ το επιλέξεις.

1. Αν απο καρτοκινητο cosmokarta, το μετατρεψω σε παγιο, αν μετα στο μελλον ξαναθελησω να το κανω καρτοκινητο, μπορω? Και με τι κοστος?

2. Η μετατροπη μπορει να γινει απο myaccount, ή τηλεφωνικα?

Επειδη μπηκα στη σελιδα με τα συμβολαια και...χαθηκα, υπαρχει κανενας μπουσουλας να βοηθαει πως να επιλεξει κανεις παγιο?

Υποτιθεται αναλογα με τις αναγκες του καθενος αλλα...

Πχ εγω μιλω αρκετα, συνηθως με ενα νουμερο. Κατα τα αλλα νορμαλ χρηση δηλαδη κανω κλησεις κατα μεσο ορο γυρω στα 5 λεπτα τη μερα.

Θελω οσο το δυνατον χαμηλο παγιο, φυσικα να μου κοστιζει το παγιο λιγοτερο απο την προνομιακη που βαζω καθε 1,5 μηνα(20ευρω η προνομιακη κοσμοκαρτα)-αλλιως γιατι να παω σε παγιο, και να εχω τουλαχιστον καλυτερες χρεωσεις απο προνομιακη κοσμοκαρτα.

Με αυτα τα δεδομενα, τα πακετα της cosmote ειναι κατι σαν γριφος για μενα!

Μπορει κανεις να βοηθησει;

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=contractplan&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85

Κάτσε βρε karib.. Με καμία προνομιακή κάρτα δεν μπορείς να έχεις αυτά που ζητάς ( πολλή επικοινωνία με ένα αριθμό και 5 λεπτά επικοινωνίας κάθε μέρα γενικότερα ), εκτός και αν αναφέρεσαι στην υπηρεσία "1 λεπτό το λεπτό" που και πάλι σου προσφέρει αυτές τις χρεώσεις για 2 αριθμούς cosmote που θα επιλέξεις. Στα επίπεδα των συνδέσεων με πάγιο και αφού θελεις να μιλάς πολύ με ένα αριθμό, με τη προϋπόθεση ότι αυτός ο αριθμός είναι cosmote, μπορείς να επιλέξεις το cosmote απεριόριστα1, το οποίο όμως σου προσφέρει μόνο(?) μια ώρα για σταθερά/κινητά εντός Ελλάδος. Το πάγιό του είναι 30€ συν τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας ( υπολογίζεις 5,95 γιατί χλωμό το κόβω να μην χρεώσεις έστω και 0,01€ παραπάνω απο το πάγιό σου).

Το χειροτερο παγιο, σαν χρεωση, πχ το πιο βασικο παγιο, ειναι καλυτερο απο την προνομιακη κοσμοκαρτα, απο πλευρας χρεωσεων στις κλησεις?

Κάθε πάγιο που περιλαμβάνει Χρόνο ομιλίας είναι καλύτερο απο την προνομιακή κοσμοκάρτα για τον χρόνο που περιλαμβάνετε στο πακέτο .

Για τα επιπλέον λεπτά ομιλίας οι χρεώσεις είναι ίδιες με την προνομιακή.

Να υπολογίσεις όμως ότι με την προνομιακή Κοσμοκάρτα έχεις τώρα και 45 λεπτά ομιλίας Bonus και δύο αριθμούς με 0.01

Μπορώ να κάνω σύνδεση συμβολαιου στην cosmote τώρα και να χρησιμοποιήσω την επιδότηση για συσκευή πιο μετά η δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

οχι πρεπει να την παρεις τωρα. κανε ομως και εσυ καμια ερωτηση γιατι υπαρχουν και υπαλληλοι που στα βολευουν. ειχα μια επιδοτηση και την πηγα 6 μηνες μετα(σε ανανεωση συμβολαιου βεβαια)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13