NaGR Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 σκέφτομαι να κάνω αίτηση για Cosmote μηδενικό πάγιο. θα κάνω χρήση της επιδότησης, άρα για τους πρώτους έξι μήνες θα έχω πάγιο 9 ευρώ. μετά, αν υποθέσουμε οτι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου, θα εξακολουθήσει να έρχεται λογαριασμός? θα έχει και τέλη κινητής μετά το 6μηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 σκέφτομαι να κάνω αίτηση για Cosmote μηδενικό πάγιο. θα κάνω χρήση της επιδότησης, άρα για τους πρώτους έξι μήνες θα έχω πάγιο 9 ευρώ. μετά, αν υποθέσουμε οτι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου, θα εξακολουθήσει να έρχεται λογαριασμός? θα έχει και τέλη κινητής μετά το 6μηνο? Δυστυχώς τα τέλη κινητής θα υπάρχουν πάντα... ακόμα και καθόλου κλήσεις να μην κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 και μια ερώτηση ακόμα. δεν γίνεται να βάλω COSMOTE ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗ στο πρόγραμμα Μηδενικό Πάγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Με την επιδότηση τι παίζει?Μαζεύεται όσο παιρνάει ο καιρός το ποσό ή μήπως αναλόγος με τους λογαριασμούς κάθε μήνα είναι διαφορετικό το ποσό?:worry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ειμαι στο μηδενικο παγιο της κοσμοτε.. μηπως ξερετε ποσο ειναι οι χρεωση ανα δευτερολεπτο για εθνικες κλησεις ? λογικα ειναι το ιδιο με αυτο που χρεωσεσε σε καποιο προγραμμα 120 πχ οταν ξεπερασεις το οριο σου ετσι ? υπηρεσια για να μαθαινεις το υπολοιπο του λογαριασμου ποτε θα κανουνε τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ειμαι στο μηδενικο παγιο της κοσμοτε.. μηπως ξερετε ποσο ειναι οι χρεωση ανα δευτερολεπτο για εθνικες κλησεις ? λογικα ειναι το ιδιο με αυτο που χρεωσεσε σε καποιο προγραμμα 120 πχ οταν ξεπερασεις το οριο σου ετσι ? υπηρεσια για να μαθαινεις το υπολοιπο του λογαριασμου ποτε θα κανουνε τελικα ? 0,0045 ευρώ/δλ είναι για τιο 120 είναι 0.0041 ευρώ/δλ δες cosmote site για περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 0,0045 ευρώ/δλ είναι για τιο 120 είναι 0.0041 ευρώ/δλ δες cosmote site για περισσότερα δηλαδη 27 λεπτα το λεπτο ! σαν πολλα δεν ειναι ρε παιδια ? εδω η wind F2G χρεωνει 25 λεπτα για ολες τις εθνικες κλησεις και τα προγραμματα της κοσμοτε 27 ? αρα συμφερει να ανεβω σε καποιο προγραμμα 120 πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 αν κάνεις κλήσεις απο 81,κάτι ψηλά λεπτά και πάνω συμφέρει να πάρεις κάποιο πρόγραμμα με δωρεάν χρόνο ομιλίας το 81,.... προκύπτει (22/0,0045)δλ/60=81,41.... λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ναι μιλαω ενα 2ωρο το μηνα περιπου, καταλαβα τι λες... αρα συμφερει να γυρισω στο c120 ε? Σκεφτομουνα για wind αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν αξιζει.. (δεν κανουν μεταφορα υπολοιπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmadx Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Μου ήρθε επιδότηση από COSMOTE για 5 εταιρικές γραμμές κάποιο ποσό για τη κάθε μία. Τους πήρα τηλέφωνο και τους λέω ότι ενώ τρία χρόνια έχω αλλάξει σε μεγαλύτερα προγράμματα, ότι χρησιμοποιώ το wireless internet, κι ότι οι λογαριασμοί έχουν μεγαλώσει, αυτοί μου δίνουν τρία χρόνια την ίδια επιδότηση. Τους είπα ακόμη ότι τα καινούργια μου συμβόλαια θέλω να έχουν ακόμη μεγαλύτερα πάγια (έδινα για πάγια περίπου 150 το μήνα και τώρα θα τους έδινα γύρω στα 210), τους ρώτησα τι καλύτερη επιδότηση κάνουν και μου έβαλαν 10 ευρώ σε κάθε γραμμή παραπάνω, τα θηρία. Επίσης ανέφεραν ότι και να κάνω απεριόριστες τις ενδοεταιρικές κλήσεις, από 120' που είναι τώρα, δεν έχω μεταβολή στην επιδότηση γιατί είναι μόνο για τα πακέτα BUSINESS PLUS, κι όχι για τα BUSINESS VALUE, παρόλο που το πάγιο είναι μεγαλύτερο. Το ίδιο ισχύει και αν έβαζα πάγιο για το WIRELESS INTERNET 250MB, δεν παίζει ρόλο στην επιδότηση. Κοινώς από (150*12=)1800ευρώ το χρόνο θα τους έδινα (210*12)=2520ευρώ τουλάχιστον το χρόνο και μου δίνουν 45 ευρώ μεγαλύτερη επιδότηση για 5 (πέντε) γραμμές. Μου πρότειναν από τη VODAFONE το ίδιο μελλοντικό πακέτο με περίπου 260 ευρώ μεγαλύτερη επιδότηση (το ανέφερα κι αυτό στη COSMOTE). Φταίω να αλλάξω εταιρεία, στην οποία είμαι από τότε που άνοιξε. Έχω καποιους ενδοιασμούς για την κάλυψη εκτός αστικών κέντρων για την VODAFONE, και ότι σου σπάνε τα νεύρα με καθηστερημένο λογαριασμό, όχι ότι οι της COSMOΤΕ είναι καλύτεροι, αλλά το σκέφτομαι σοβαρότατα. Συγγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά τώρα μίλαγα μαζί τους και είμαι έξωφρενών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Συγγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά τώρα μίλαγα μαζί τους και είμαι έξωφρενών. Μην ζητάς συγνώμη.Αυτά πρέπει να τα γράφουμε για να ''ξυπνάνε'' κάποιοι κύριοι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Η Cosmote προσφέρει μέχρι 31/12/2008 1.000 sms και mms στην τιμή των 5 ευρώ για τους πελάτες συμβολαίου στα προγράμματα cosomote multi. Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/MULTEPIKAIRA_promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Η Cosmote προσφέρει μέχρι 31/12/2008 1.000 sms και mms στην τιμή των 5 ευρώ για τους πελάτες συμβολαίου στα προγράμματα cosomote multi. Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/MULTEPIKAIRA_promotion.xml&_nfpb=true μην ... πάθουν καμιά τενοντίτιδα γράφοντας τόσα μηνύματα αυτοί οι χρήστες? ... :lol::heat::dizzy::hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Η Cosmote προσφέρει μέχρι 31/12/2008 1.000 sms και mms στην τιμή των 5 ευρώ για τους πελάτες συμβολαίου στα προγράμματα cosomote multi Αν κατάλαβα καλά, αυτήν την προσφορά μπορείς να την ενεργοποιήσεις όχι μονάχα μια φορά αλλά κάθε μήνα μέχρι 31/12/08 και αφορά sms & mms προς όλους και οχι μονάχα προς Cosmote; Απο 50 ευρό τα 1000 sms & mms το έριξαν στα 5 ευρό !!!! Δηλαδή 0,005 / sms & mms !!!!!!!! Πλάκα κάνουν!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Και μάλιστα σε όλους. Δεν λέει για μόνο τους συνδρομητές cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 ξέρει κανείς πώς υπολογίζεται η επιδότηση?έχω cosmote 180 απο τον προηγούμενο σεπτέμβριο με λογαριασμούς 100+ κάθε μήνα και ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα.μπορώ να ρωτήσω κάπου να μάθω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Η Cosmote προσφέρει μέχρι 31/12/2008 1.000 sms και mms στην τιμή των 5 ευρώ για τους πελάτες συμβολαίου στα προγράμματα cosomote multi. Πηγή: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/MULTEPIKAIRA_promotion.xml&_nfpb=true Τη γνωστή φάκα μου θυμίζει αυτό....:!: για όσους έχουν προνομιακά παλιά πάγια:X. Για όλους τους άλλους μια χαρά προσφορά...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Καλημέρα σε όλους. Θέλω άμεσα να κάνω μία νέα αίτηση για σύνδεση κινητού στην Cosmote και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα με το μηδενικό πάγιο. Σε ένα κατάστημα Γερμανός που πήγα να ρωτήσω μου είπαν ότι έχει καταργηθεί το πρόγραμμα και ότι κάνουν μόνο νέες συνδέσεις στα 120 λεπτά και πάνω. Εγώ απλώς θέλω να πληρώνω ότι μιλάω. Δε με ενδιαφέρουν επιδοτήσεις κτλ. Ισχύει ότι έχει καταργηθεί το πρόγραμμα;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 cosmote.gr Δες μονος σου τι υπαρχει να εισαι σιγουρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 Τη γνωστή φάκα μου θυμίζει αυτό....:!: για όσους έχουν προνομιακά παλιά πάγια:X. Για όλους τους άλλους μια χαρά προσφορά...:cool: Ακριβώς. Το θέμα είναι πόσοι θα φάνε το τυρί. Εγώ πάντως παραμένω πιστός στο cosmote240 που σε οικογενειακό πακέτο το πάγιο είναι 27 ευρώ. Μόνο αν βγάλει πακέτο με δωρεάν χρόνο ομιλίας και Wireless Internet μαζί θα αλλάξω πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 ειδανε οτι δεν πουλαει και κανουν προσφορες.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 ξέρει κανείς πώς υπολογίζεται η επιδότηση?έχω cosmote 180 απο τον προηγούμενο σεπτέμβριο με λογαριασμούς 100+ κάθε μήνα και ακόμα δεν μου έχει έρθει τίποτα.μπορώ να ρωτήσω κάπου να μάθω? τηλεφωνο στο 1212 Ακριβώς. Το θέμα είναι πόσοι θα φάνε το τυρί. Εγώ πάντως παραμένω πιστός στο cosmote240 που σε οικογενειακό πακέτο το πάγιο είναι 27 ευρώ. Μόνο αν βγάλει πακέτο με δωρεάν χρόνο ομιλίας και Wireless Internet μαζί θα αλλάξω πακέτο. για αυτο δεν αλλαζω εταιρια. παραμενω στο προνομιακο120 κ οικογενειακο για το -10%. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Παιδια υπαρχει καποιο νουμερο στο οποιο στελενεις μηνυμα και σου λεει ποσο διαθεσιμο υπολοιπο δωρεαν χρονο ομιλιας εχεις στην συνδεση σου?Για COSMOTE συμβολαιο μιλαω παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 οχι ειναι η μονη εταιρεια που δεν εχει την υπηρεσια... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Γινεται να μαθω ποσο υπολοιπο μου εχει μεινει στο call 600; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts