Jump to content

kostinelascool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    98.8%

Everything posted by kostinelascool

  1. svise pm file mou giati den mporo na sou steilw
  2. svise pm file mou giati den mporo na sou steilw
  3. εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ fake
  4. kostinelascool

    iPhone 4

    Καλησπέρα μέλη του φόρουμ,θα ηθελα μια δεύτερη γνώμη.Αγόρασα ένα iphone 4 και σε σχέση με ένα άλλο,όπως και με το παλιό 3gs μου,φαίνεται να έχει αρκετά χαμηλότερη ισχύ στο wifi.Δυσκολεύεται να βρει δίκτυα.Όταν τα βρίσκει συνδέεται κανονικά.Επιλύνεται το εξής πρόβλημα με αναβάθμιση?Αν ναι,επειδή το τηλέφωνο ήταν κλειδωμένο και λειτουργεί με gevey,θα υποστηρίζεται από το νέο λογισμικό?Αυτή τη στιγμή περασμενη είναι η 4.2.1. Ευχαριστώ
  5. Kανένα νέο περί του mini iphone?
  6. Ανυπομονησία πλήττει τους appleάκηδες :D
  7. εγώ τη χρησιμοποιώ κανονικά φίλε μου
  8. ok,θα σου ηταν ευκολο να μου το στειλεις με Pm?
  9. εκανα jailbreak με το poisson..προσπαθω να προσθεσω το repo του hackulo στο cydia αλλά βγαζει error..μήπως το έκλεισαν όπως και το appulo.us?
  10. για σπασμενες λεω...λεει uknown error.τις προσθετει στο itunes αλλά δεν τις περνάει στο κινητο
  11. απο itunes για να βαλω εφαρμογες δεν πρεπει να κανω κάτι?
  12. Στειλε μου Pm με το msn σου να σου το στείλω
  13. Το green poison φιλε μου το εχω εγω...Είναι πολύ απλό..Είχα καιρό να ασχοληθω παιδιά και ξέχασα τι πρέπει να κάνω αφου εγκατασταθεί το cydia για να εισαγω εφαρμογες από Itunes...βοηθεια κανεις??? :)
  14. χαχα,Παρε iphone να μην κολλαει πουθενα!!!!!Χαχα,μην ανησυχεις...έφυγαν τα χιονια!!!!Ελπιζω του χρονου η ομαδα Διαχειρισης να κανει κατι πιο εντυπωσιακο:)όχι πως οι νυφαδες δεν ειναι αλλά απο το 2004 νυφάδες υπάρχουν:p
  15. Καλησπερα παιδια,εκανα update ενα iphone στην 3.1.2 και jb με το blackra1n και προσπαθησα να ριξω εφαρμογες απο το itunes αλλα ματεα!έκανε κανονικα sync αλλά δεν τις εμφανιζει στο iphone!Τι μπορει να φταιει?:mad:
  16. Τι να πω?Από ότι εχω δει αναμεσα στα κινητα της apple (iphone 2g-3g-3gs) και τα πολλα μοντελα της Νοκια δεν υπαρχουν ομοιότητες και όχι μονο αυτό,η apple είναι αρκετα πιο μπροστά σε πολλά θέματα!Σίγουρα η κλοπή ευρεσιτεχνιών δεν αποκλείεται...Κατα τη γνώμη μου έχουν γίνεις φανταστικά πολλές κλοπές από αλλες εταιριες προς άλλες και αντίστροφα!Όλο το Marketing των κινητών γενικά είναι ένα μπερδεμα με πολλές κλοπές!Εδώ εταιρίες "κλέβουν" μενου..Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να εμβαθύνουμε σε αυτό το θεμα...Μόνο οι εταιρίες θα βγαλουν άκρη και ΑΑΑΑΝΝΝΝ....:)Όπως και να χει εγω την apple την υποστηρίζω μέχρι τελους:lol:
  17. Δεν έλεγε για download,γι αυτο ρώτησα;) Δεν θυμαμαι...Το έδωσα:P Ας μας πει κάποιος που είναι κάτοχος του satio!!
  18. Ίσως,αυτό όμως είναι λίγο κουφό!Δηλαδή μόνο σε δημόσιους χώρους γίνεται παράνομο download?Ή ίσως να μην γινεται δημόσια...;Κάνας Γάλλος στο φόρουμ;;
  19. Απ´ότι διάβασα στο κουτί του satio απαγορεύεται!Γιατί όμως;:-/
  20. Καλημέρα παίδες του φόρουμ!Πρίν λίγες ημέρες που πήρα το satio διάβασα στο κουτί πως το wifi απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους στη Γαλλία!Έτσι,μου δημιουργηθηκε η απορία...Γιατι??:O
  21. 1) iPhone (3G, 3GS) 2) Nokia 5800 XpressMusic 3) Sony Ericsson Κ800 4) Sony Ericsson w595 5) Sony Ericsson w995 6) Lg viewty 7) Lg Arena 8) Blackberry Storm 9500 9) Nokia N95 10) Nokia N96 Σίγουρα αυτά είναι κατά τη γνώμη μου! Πρότεινα αυτά με βάση το τι κινείται περισσότερο στο buy & sell και τι βλέπω περισσότερο έξω!:)
  22. Παιδια,το ανοιξα για να βγαλω ενα κομματακι απο το πλαστικο που εσπασε εκει που μπαινει η σιμ,αφου το ανοιξα το εκλεισα,διαπιστωσα οτι κολλησε..η οθονη δεν ενιωθε...Κανονικα δεν εκλεινε,ετσι κρατησα το On/Off μαζι με το home button για 5+ δευτερολεπτα και εκανε restart,ξεκινησε κανονικα,εδειξε το σημα της apple και μετα μαυρη οθονη....Αυτο ηταν,πηγα να το κανω restore και ξεκιναει κανονικα,αφου τελειωσει μαυρη οθονη παλι...Να το πεταξω απο το μπαλκονι ή θα με βοηθησει κανα αστερι?:O:worry:
×
×
  • Create New...