Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εκανα συνδεση στο cosmote 120 στις 16-7-2007(ενεργοποιηση).Ποσο χρονο μπορω να καταναλωσω μεσα στον Ιουλιο ? Πως μετρα ο χρονος για τα δωρεαν λεπτα ? Οπως στην vodafone ? Τι παγιο θα πληρωσω για Ιουλιο ?
:)

Πρέπει να μάθεις πότε εκδίδεται ο λογαριασμός σου. Δεν είναι σαν την Vodafone. Θα πληρώσεις αναλογικά. Στείλε "Λ" στο 1256 και κάπου λέει πότε εκδίδεται.

Αναλογικά λεπτά δωρεάν έχεις και αναλογικό πάγιο. Μετα κανονικά. Θα μετρας από την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού.

Samsung S21 Ultra

Πρέπει να μάθεις πότε εκδίδεται ο λογαριασμός σου. Δεν είναι σαν την Vodafone. Θα πληρώσεις αναλογικά. Στείλε "Λ" στο 1256 και κάπου λέει πότε εκδίδεται.

Αναλογικά λεπτά δωρεάν έχεις και αναλογικό πάγιο. Μετα κανονικά. Θα μετρας από την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού.

μπερδεμενο ακουγεται ......

Σας παραθέτω τη διαμαρτυρία που έστειλα στην cosmote και εύχομαι κάποια στιγμή να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν και να παίζουν με τα νεύρα μας. (Καλημέρα. Σας αποστέλλω αυτό το e-mail διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά της εταιρίας απέναντί μου.Είμαι πελάτης της COSMOTE με προγράμματα συμβολαίου για πάνω από 6 χρόνια και θα περίμενα καλύτερη μεταχείριση γιατί πάντα πλήρωνα τους (φουσκωμένους) λογαριασμούς μου στην ώρα τους. Στις 19-7-2007 συμπλήρωσα 1 έτος από την προηγούμενη ανανέωση και ζήτησα να μάθω τι ποσό δικαιούμαι για να προχωρήσω σε ανανέωση συσκευής και χρόνου συμβολαίου. Ομολογώ ότι η κοπέλα από τον Ο.Τ.Ε. με εξυπηρέτησε πάρα πολύ, αλλά στο τηλέφωνο την ενημέρωσαν ότι η ανανέωση θα βγει μετά τις 30-7-2007. Επειδή αυτό εγώ το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία και απάτη και επειδή είμαι σίγουρος ότι το ποσό της ανανέωσης, παρά τα μεγάλα ποσά που πληρώνω εγώ και η σύζυγός μου, θα είναι πολύ μικρό, παρακαλώ μέχρι τις 24-7-2007 να με ενημερώσετε μέσω e-mail για την ανανέωση και το ποσό που δικαιούμαι, αλλιώς θα προχωρήσω σε διακοπή συμβολαίου. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω μία απάντηση (έστω και αρνητική).

μπερδεμενο ακουγεται ......

Γιατί μπερδεμένο. Εχεις 120 λεπτά, ο λογαριασμός σου εκδίδεται για παράδειγμα κάθε 10 του μηνός. Από σήμερα μεχρι τις 10 του μηνός ΔΕΝ έχεις ολόκληρα τα 120 λεπτά αλλά αναλογικά. Μένουν 17 μέρες, άρα αναλογικά έχεις 68 λεπτά μέχρι τις 10 του μηνός. Μετά κάθε 10 θα ανανεώνονται τα λεπτά σου. :)

Samsung S21 Ultra

Γιατί μπερδεμένο. Εχεις 120 λεπτά, ο λογαριασμός σου εκδίδεται για παράδειγμα κάθε 10 του μηνός. Από σήμερα μεχρι τις 10 του μηνός ΔΕΝ έχεις ολόκληρα τα 120 λεπτά αλλά αναλογικά. Μένουν 17 μέρες, άρα αναλογικά έχεις 68 λεπτά μέχρι τις 10 του μηνός. Μετά κάθε 10 θα ανανεώνονται τα λεπτά σου. :)

σε ευχαριστω για την επεξηγηση....... το συστημα VODAFONE παντως ειναι πολυ καλυτερο

O χρονοσ ομιλιασ αρχιζει αρχιζει να μετραει απο την αρχη καθε μηνοσ ή απο την ημερομηνια που εγινε η ενεργοποιηση των συνδεσεων?

εχω εταιρικο συμβολαιο με χρονο ομιλιασ 300!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

O χρονοσ ομιλιασ αρχιζει αρχιζει να μετραει απο την αρχη καθε μηνοσ ή απο την ημερομηνια που εγινε η ενεργοποιηση των συνδεσεων?

εχω εταιρικο συμβολαιο με χρονο ομιλιασ 300!

Απο την ημερομηνία που γίνεται η έκδοση λογαριασμου

Samsung S21 Ultra

σε ευχαριστω για την επεξηγηση....... το συστημα VODAFONE παντως ειναι πολυ καλυτερο

Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι όταν θα μάθεις πότε εκδίδετε ο λογαριασμός σου (αποστολή sms στο 1256 το "Λ" ή το "L") θα σου σου είναι ποιό πρακτικό. Αυτό θα το δεις και στο λογαριασμό σου μιας και οι τελευταίες κλήσεις θα χρεώνονται αν έχεις ξεπεράσει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Στην vodafone Θα πρέπει να έχεις και τον προηγούμενο λογαριασμό να κοιτάς τις κλήσεις και να βλέπεις πόσο μίλησες μιας και στην ανάλυση εμφανίζονται οι κλήσεις από την ημερομηνία έκδοσης έως την τελευταία ημέρα ως εξής. Στο τέλος του ημερολογιακού μήνα έμφανίζονται οι κλήσεις ως χρεώσιμες μιας και έχεις ξεπεράσει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας και από 1 του μηνός εμφανίζονται ως δωρεάν μιας και έχεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αυτά στην vodafone.

Στην cosmote από την αρχή μέχρι το τέλος του λογαριασμού φαίνονται όλες οι κλήσεις και βλέπεις αμέσως κατά πόσο τον πέρασες τον χρόνο ομιλίας και τώρα τελευταία βλέπεις αν ο χρόνος ομιλίας είναι από το πακέτο που έχεις ή από μεταφορά του προηγούμενου μήνα.

Στα επαγγελματικά πακέτα της cosmote, π.χ. στο 1000, λέει ότι αναφέρεται σε επαγγελματίες με τουλάχιστον 3 νούμερα και κοστίζει 114€.

Θέλω να κάνω επαγγελματικά 4 νούμερα. Θα μοιράζονται από κοινού τα 1000 δωρεάν λεπτά χρόνου ομιλίας, ή πρέπει το κάθε νούμερο να έχει χωριστό πάγιο;

Στην cosmote από την αρχή μέχρι το τέλος του λογαριασμού φαίνονται όλες οι κλήσεις και βλέπεις αμέσως κατά πόσο τον πέρασες τον χρόνο ομιλίας και τώρα τελευταία βλέπεις αν ο χρόνος ομιλίας είναι από το πακέτο που έχεις ή από μεταφορά του προηγούμενου μήνα.

Το "ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ" C240 εννοείς; Αυτό το βάλανε τώρα τελευταία ε; :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

Το "ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ" C240 εννοείς; Αυτό το βάλανε τώρα τελευταία ε; :rolleyes:

Ναι αυτό λέω. Βέβαια στους συνδρομητές που έχουν ebill δεν φαινεται κάτι τέτοιο ακόμα.

Από 25-07-07 στους συνδρομητές των Οικονομικών Προγραμμάτων συμβολαίου (1) , Επαγγελματικών Οικονομικών Προγραμμάτων (1) , Προγραμμάτων μετάδοσης δεδομένων Data Pack (1) και KαρτοΣυμβολαίου (1) της COSMOTE θα διατίθεται η πρόσθετη υπηρεσία με την επωνυμία «COSMOTE ADSL».

Η υπηρεσία «COSMOTE ADSL» προσφέρει σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ADSL στα 1024 kbps και προσφέρεται με μηνιαίο πάγιο 21,5€ και ελάχιστη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία έξι (6) μηνών.

Ειδικά για τους συνδρομητές που θα αιτηθούν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας έως 30/09/2007, η υπηρεσία θα διατίθεται με μηνιαίο πάγιο 19,5€.

Επιπρόσθετα, με κάθε νέα αίτηση ενεργοποίησης της υπηρεσίας “COSMOTE ADSL” (2) προσφέρεται επιπλέον:

ενεργοποίηση της Υπηρεσίας “Wireless Internet Easy” στην σύνδεση του συνδρομητή και

2 μήνες δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Internet μέσω των υπηρεσιών Wireless Internet και του δικτύου GPRS/3G/HSDPA. Στους υφιστάμενους συνδρομητές των υπηρεσιών Wireless Internet Easy, 20 ή 80, που θα αιτηθούν την υπηρεσία COSMOTE ADSL, προσφέρεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Ιnternet για δύο μήνες από την ημερομηνία αίτησης της υπηρεσίας.

Μετά την λήξη της ως άνω προσφοράς απεριόριστης χρήσης, ο συνδρομητής θα χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της COSMOTE.

Από την ίδια ως άνω ημερομηνία δεν θα διατίθενται πια σε νέους συνδρομητές τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ADSL 120, 240 και 480.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των ως άνω προγραμμάτων θα μεταφέρονται στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE120-ΠΑΛ., 240-ΠΑΛ. και 480-ΠΑΛ. αντίστοιχα, με ενεργοποιημένη την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE ADSL, το αργότερο έως 29-02-2008.

Διευκρινίσεις:

(1) Η υπηρεσία COSMOTE ADSL θα παρέχεται στα ακόλουθα οικονομικά προγράμματα:

COSMOTE ΒΑΣΙΚΟ, COSMOTE 60, 120, 180, 240, 360, 480, 600, 1000

COSMOTE 60-ΠΑΛ., 120-ΠΑΛ., 180-ΠΑΛ., 240-ΠΑΛ., 360-ΠΑΛ., 480-ΠΑΛ., 600-ΠΑΛ., 1000-ΠΑΛ.

COSMOTE 60 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 120 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 180 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 240 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 360 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 480 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 600 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, 1000 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ, COSMOTE ΒΑΣΙΚΟ 1 - ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ

COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 3

ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE 20, 25, 35

COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15, COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 25, COSMOTE BUSINESS COST CONTROL Ενδοεταιρικά,

COSMOTE BUSINESS, COSMOTE BUSINESS PLUS, COSMOTE BUSINESS PLUS Π, COSMOTE BUSINESS PLUS 90, 90 P, 100, 180, 180 P, 200, 300, 300 O, 300 P O, 540, 540 P, 600, 1000

COSMOTE Data Pack Basic, COSMOTE Data Pack20, 80, 1GB

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ COSMOTE 120, 120 Σ, 240, 240 Σ, 360, 360 Σ, 600, 600 Σ, 1000, 1000 Σ

(2) Οι συνδρομητές σε Επαγγελματικά Οικονομικά Προγράμματα συμβολαίου θα έχουν δυνατότητα, κατά την υποβολή της αίτησης για την πρόσθετη υπηρεσία «COSMOTE ADSL», να επιλέξουν εάν επιθυμούν ή όχι την ενεργοποίηση του “Wireless Internet Easy” και την προσφορά των 2 μηνών δωρεάν απεριόριστης πρόσβασης στο Internet.

Η προσφορά “Wireless Internet Easy” δεν παρέχεται για τους συνδρομητές των προγραμμάτων ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE(ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE 20, 25, 35 και COSMOTE Business Cost Control), καθώς και για τους συνδρομητές των προγραμμάτων μετάδοσης δεδομένων Data Pack που διαθέτουν υπηρεσίες δεδομένων Wireless Intranet

Πηγή: εδώ.

Σας παραθέτω τη διαμαρτυρία που έστειλα στην cosmote και εύχομαι κάποια στιγμή να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν και να παίζουν με τα νεύρα μας. (Καλημέρα. Σας αποστέλλω αυτό το e-mail διαμαρτυρόμενος για τη συμπεριφορά της εταιρίας απέναντί μου.Είμαι πελάτης της COSMOTE με προγράμματα συμβολαίου για πάνω από 6 χρόνια και θα περίμενα καλύτερη μεταχείριση γιατί πάντα πλήρωνα τους (φουσκωμένους) λογαριασμούς μου στην ώρα τους. Στις 19-7-2007 συμπλήρωσα 1 έτος από την προηγούμενη ανανέωση και ζήτησα να μάθω τι ποσό δικαιούμαι για να προχωρήσω σε ανανέωση συσκευής και χρόνου συμβολαίου. Ομολογώ ότι η κοπέλα από τον Ο.Τ.Ε. με εξυπηρέτησε πάρα πολύ, αλλά στο τηλέφωνο την ενημέρωσαν ότι η ανανέωση θα βγει μετά τις 30-7-2007. Επειδή αυτό εγώ το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία και απάτη και επειδή είμαι σίγουρος ότι το ποσό της ανανέωσης, παρά τα μεγάλα ποσά που πληρώνω εγώ και η σύζυγός μου, θα είναι πολύ μικρό, παρακαλώ μέχρι τις 24-7-2007 να με ενημερώσετε μέσω e-mail για την ανανέωση και το ποσό που δικαιούμαι, αλλιώς θα προχωρήσω σε διακοπή συμβολαίου. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω μία απάντηση (έστω και αρνητική).

file ti egine me tin periptosi sou??

file ti egine me tin periptosi sou??

nai kane kai mia kataggelia sthn eett epeidh 8a sou vgaloun thn epidothsh mia vdomada argotera.. pragmatika elpizw na exw parejhghsei kati, alliws oi zestes mas varesan poly..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

nai kane kai mia kataggelia sthn eett epeidh 8a sou vgaloun thn epidothsh mia vdomada argotera.. pragmatika elpizw na exw parejhghsei kati, alliws oi zestes mas varesan poly..

file mperdepses ta posts. mallon ston allon itheles na kaneis quote.

file mperdepses ta posts. mallon ston allon itheles na kaneis quote.

nai fysika ston allon anaferomai.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

πως απενεργοποιουμε τον τηλεφωνητη ?

Ένας απλός τρόπος είναι κάνοντας ακύρωση όλων των προωθήσεων. Πληκτρολόγησε ##002# και μετά το πλήκτρο κλήσης.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTE

- Η COSMOTE εφαρμόζει την κοινοτική οδηγία θέτοντας σε ισχύ τις νέες χρεώσεις από τις 30/8

Εφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Η Ευρωζώνη (Α και Β) περιλαμβάνει τις εξής χώρες:

Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία και υπερπόντιες κτήσεις, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

Ευρωζώνη Β: Κύπρος

Η αναπροσαρμογή καλύπτει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις και αφορά συνδρομητές με ατομικά συμβόλαια, καθώς και καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της COSMOTE http://www.cosmote.gr ή, αν είναι συνδρομητές της εταιρίας, επικοινωνώντας με το 1212 για πελάτες συμβολαίου και με το 1313 για πελάτες καρτοκινητής.

www.presspoint.gr

Ένας απλός τρόπος είναι κάνοντας ακύρωση όλων των προωθήσεων. Πληκτρολόγησε ##002# και μετά το πλήκτρο κλήσης.

το γνωριζα αυτο ..... αλλα δεν λειτουργει...δεν γινεται απενεργοποιηση του τηλεφωνητη .....:worry:

το γνωριζα αυτο ..... αλλα δεν λειτουργει...δεν γινεται απενεργοποιηση του τηλεφωνητη .....:worry:

Φίλε μου μπες λίγο εδώ και δες τι σε βολεύει. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις πάρε τηλ το cc για ακύρωση από εκεί.

O τηλεφωνητής ακυρώνεται μόνο μέσω cc από ότι θυμάμαι...
People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.