vchristod84 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Υπάρχει πιθανότητα να ερθει με την κανονική 14.4, αλλά δεν πιστεύω. Συνήθως μέχρι την RC έχουν προστεθεί όλες οι αναβαθμίσεις των παρόχων. Αυτήν έχω αλλά δεν έχει αναβαθμιστεί ο παροχος Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Μόλις ήρθε και η επίσημη 14.4 της Apple αλλά δυστυχώς ο φορέας εξακολουθεί να είναι 45.0 χωρίς να έχει γίνει αναβάθμιση απ τη Vodafone που θα ενεργοποιούσε το 5G.... Πολύ καθυστέρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Μόλις ήρθε και η επίσημη 14.4 της Apple αλλά δυστυχώς ο φορέας εξακολουθεί να είναι 45.0 χωρίς να έχει γίνει αναβάθμιση απ τη Vodafone που θα ενεργοποιούσε το 5G.... Πολύ καθυστέρηση... Υστερία θα πάθουν τώρα οι περισσότεροι.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Υστερία θα πάθουν τώρα οι περισσότεροι.. :wacko: Καλό Μάρτη για iOS 14.5, εάν δεν τα στάξει στην Apple η Vodafone για να δώσει carrier update πιο νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Σε καρτοκινητό δίνει το 5G ή μόνο σε συμβόλαια? Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Σε καρτοκινητό δίνει το 5G ή μόνο σε συμβόλαια? Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔίνει κανονικά και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 (edited) Έχω συσκευή 5g (από τις πιστοποιημένες) και το έχω χρησιμοποιήσει σε περιοχή που ήταν διαθεσιμο, αλλά δεν μου έχει έρθει μήνυμα για απεριόριστα δεδομένα. Δεν θα έπρεπε να έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα με το που συνδέθηκα με αυτή τη συσκευή; Μπορώ να κάνω κάτι; Γνωρίζετε πόσο καιρό θέλει για να ενεργοποιηθεί; Edited January 31, 2021 by sofos_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Δίνει κανονικά και στα δύο.Πήρα αυτό το μήνυμα: VODAFONE: TO ΠAKETO ΠOY EΠIΛEΞATE ΔEN ΔIATIΘETAI ΓIA TO ΠPOΓPAMMA XPHΣHΣ ΣAΣ. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Δεν έχει κάποιο μήνυμα ενεργοποίησης για το 5G. Ό,τι και να στείλεις, αν δεν είναι εντολή (όπως πχ 4G NAI στο 1285) αυτό θα σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Ευχαριστώ πολύ Πάνο. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valexo83 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Έβαλε κανείς την 14.5 beta σε iPhone 12 να δει αν αναβαθμίστηκαν τα carrier settings?? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Έβαλε κανείς την 14.5 beta σε iPhone 12 να δει αν αναβαθμίστηκαν τα carrier settings?? Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ έχω beta αλλά δε μου έχει βγάλει στο iPhone. Μου έχει βγάλει στο iPad βέβαια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Έβαλε κανείς την 14.5 beta σε iPhone 12 να δει αν αναβαθμίστηκαν τα carrier settings?? Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι την έβαλα σήμερα σε 12 pro max και έχουν αναβαθμιστεί . e-sim cosmote και φυσική wind Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Δεν αναφερόμαστε στο dual 5g, αλλά στο αν πέρασε ενημέρωση παρόχου για τη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Δεν αναφερόμαστε στο dual 5g, αλλά στο αν πέρασε ενημέρωση παρόχου για τη vodafone. Στις ρυθμίσεις γράφει vf GR 45.5 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Το 5G ενεργοποιήθηκε; Στο screenshot όπως μας λες δεν έχεις κάρτα Vodafone μέσα, για αυτό ρωτάω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Στις ρυθμίσεις γράφει vf GR 45.5 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αυτό σημαίνει ότι οι τελικές ρυθμίσεις θα περαστούν σαν 46.0 όταν δωθεί η πρώτη RC του 14.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Το 5G ενεργοποιήθηκε; Στο screenshot όπως μας λες δεν έχεις κάρτα Vodafone μέσα, για αυτό ρωτάω :) Έχω και κάρτα Vodafone.Η αλήθεια είναι ότι ούτε στην wind δείχνει 5g.Θα το κοιτάξω αύριο σε διάφορες περιοχές που έχω πιάσει 5g με Vodafone και wind και θα επανέλθω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Πέρασα την 14.5 και άλλαξε σε vf 45.5 αλλά στη Γλυφάδα που μένω,δεν έχω δει 5g Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 (edited) Στις ρυθμίσεις, σου βγάζει επιλογή για 5G; Για τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα: Εγώ πάντως την ενεργοποίησα την προσφορά για τα απεριόριστα GB για 3 μήνες μέσω του My Vodafone app. Την είχε σαν μηδενικό πακέτο στα πακέτα ίντερνετ της εφαρμογής. Και στο My CU, εμφανίζεται όμως μόνο σε αριθμούς που βρίσκονται σε 5G συσκευές. Edited February 5, 2021 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Στις ρυθμίσεις, σου βγάζει επιλογή για 5G; . Όχι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 για να πιασεις 5g θελει και καινουργια καρτα σιμ? και πως κερδιζεις τους 3 μηνες δωρεαν ιντερνετ απο την vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Δεν χρειάζεσαι νέα κάρτα. Ενεργοποείται αυτόματα η πρόσβαση στο δίκτυο. Τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα, τα ενεργοποιείς μέσω του My Vodafone App ή My CU App (στα πακέτα > internet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Δεν χρειάζεσαι νέα κάρτα. Ενεργοποείται αυτόματα η πρόσβαση στο δίκτυο. Τα δωρεάν απεριόριστα δεδομένα, τα ενεργοποιείς μέσω του My Vodafone App ή My CU App (στα πακέτα > internet). δεν μου το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Σε τι συσκευή έχεις τη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts