elkons Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, George6633 said: Και γω υποτίθεται περιμένω κλήση σήμερα από το τεχνικό τμήμα για να δω τι έχουν να μου πούνε για τις κεραίες και το δίκτυο που πιάνει από απέναντι Πελοπόννησο και αν το πήραν χαμπάρι.Ειπαν 2/7 θα έχω απάντηση,κατάλαβα ότι κάτι σκάλιζαν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο προς το παρόν.Κατα τα άλλα δεν έχω κάποιο θέμα. Μπες τσατ αύριο το πρωί και πες τους το σχετικά με το αίτημα και αμα σκοπεύουν να καλέσουν σήμερα δωσε τους την ωρα που θα είσαι διαθέσιμος να μιλήσετε. Δηλαδή σε ενα θεμα που είχα έτσι έγινε. Edited July 2, 2025 by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Μπες τσατ αύριο το πρωί και πες τους το σχετικά με το αίτημα και αμα σκοπεύουν να καλέσουν σήμερα δωσε τους την ωρα που θα είσαι διαθέσιμος να μιλήσετε. Δηλαδή σε ενα θεμα που είχα έτσι έγινε. Την προηγούμενη φορά στα Τρίκαλα στο χωριό με είχαν καλέσει μόνοι τους,αλλά αν είναι θα ρωτήσω για σιγουριά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 20 ώρες πριν, George6633 said: Μακάρι.. Πριν λίγο μίλησα για το RCS με το τεχνικό τμήμα.. Κάναμε τα πάντα με 5G,4G,wifi,επαναφορά δικτύου κινητής... Τίποτα.. Με τις άλλες δύο συνδέεται κατευθείαν.Ο άνθρωπος μου είπε έκανα ότι μπορούσα και ότι οδηγίες βρήκα,ίσως πρέπει να μιλήσεις με Google. Να το χαρείς το S25 Ultra και καλές μετρήσεις George! Για το RCS η Samsung το έχει καταργήσει στη δική της εφαρμογή μηνυμάτων. Για να δουλέψει στο S10 5G όταν είχα cu κατέβασα το Google Messages σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων και το Carrier Services από το playstore και είχα κάνει επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει έτσι και στην κινητάρα σου βέβαια! 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 41 minutes ago, KrisB-free97 said: Να το χαρείς το S25 Ultra και καλές μετρήσεις George! Για το RCS η Samsung το έχει καταργήσει στη δική της εφαρμογή μηνυμάτων. Για να δουλέψει στο S10 5G όταν είχα cu κατέβασα το Google Messages σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων και το Carrier Services από το playstore και είχα κάνει επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει έτσι και στην κινητάρα σου βέβαια! Σ ευχαριστώ πολύ και για το τηλέφωνο και για την βοήθεια!!!Θα το δοκιμάσω.. Έχω το Google Messages αλλά μόνο με Vodafone δεν δουλεύει το RCS,με τις άλλες δύο συνδέεται κατευθείαν.Εμενα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί στο πρόγραμμα μου έχω ουσιαστικά απεριόριστα μηνύματα αλλά επειδή πρέπει λόγω της δουλειάς στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μια επικοινωνία με μηνύματα,δεν θέλω να επιβαρύνω τους άλλους γιατι ότι μου στέλνουν φεύγει και από αυτούς σαν sms.. Θα το κοιτάξω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 1 ώρα πριν, KrisB-free97 said: Να το χαρείς το S25 Ultra και καλές μετρήσεις George! Για το RCS η Samsung το έχει καταργήσει στη δική της εφαρμογή μηνυμάτων. Για να δουλέψει στο S10 5G όταν είχα cu κατέβασα το Google Messages σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων και το Carrier Services από το playstore και είχα κάνει επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει έτσι και στην κινητάρα σου βέβαια! Καλημερα. Ούτως η άλλως στα νέα μοντέλα σε κάνει μετάβαση αυτόματα στο Google messages. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 1 minute ago, elkons said: Καλημερα. Ούτως η άλλως στα νέα μοντέλα σε κάνει μετάβαση αυτόματα στο Google messages. Καλημέρα! Ναι σωστά, έχω μείνει στα προ πενταετίας μοντέλα εγω! Σε μένα πάντως σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες εταιρ. κινητής τηλεφωνίας (Carrier services) είχε δουλέψει τότε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, KrisB-free97 said: Καλημέρα! Ναι σωστά, έχω μείνει στα προ πενταετίας μοντέλα εγω! Σε μένα πάντως σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες εταιρ. κινητής τηλεφωνίας (Carrier services) είχε δουλέψει τότε. Δυστυχώς δεν δούλεψε κάτι,έκανα εγκατάσταση έδωσα και όλες τις άδειες,δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο.. Κολλάει στο "γίνεται ρύθμιση" Edited July 2, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, marios239 said: Λίγο απογοήτευση η vf τελευταία ή είναι ιδέα μου; Όλες είναι απογοήτευση πια ανάλογα που είσαι. Dual sim συμβόλαια κότε και βοντ αλλιώς δεν βγαίνει η ζωή με το στρες της δουλειάς να έχεις και τα κ@λοδικτυα. Για 20 ευρώ το πολύ αξίζουν όλες.η μια μόνο για τις πλατείες στα κτήρια του ΟΤΕ και με προβλήματα σε εσωτερικο χώρο και η άλλη χωρητικότητα της πλάκας σε κεντρικά σημεία που θα έπρεπε να έχει. Ελλάδα - 2.0 σε όλους τους τομείς. Edited July 2, 2025 by cmvr 6 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Χωρίς να το καταλάβω χθές στα Νοτιοανατολικά της Θάσου πάνω στο δρόμο, που σε κάποια σημεία βγαίνουν και οι 3 εκτός δικτύου, η vf με έβαλε στη vf Τουρκίας!! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 5 minutes ago, marios239 said: Χωρίς να το καταλάβω χθές στα Νοτιοανατολικά της Θάσου πάνω στο δρόμο, που σε κάποια σημεία βγαίνουν και οι 3 εκτός δικτύου, η vf με έβαλε στη vf Τουρκίας!! Ούτε καν GSM ακόμα και LTE B1 W T F 💀 ΔΕΝ έχουν άδεια λειτουργίας στα Ελληνικά ύδατα. Επομένως θα έπρεπε να μην έχουν κάλυψη σε Ελληνικά εδάφη. Πιο ραδιόφωνο δε μπορούσε. Με αυτή τη ισχύ άνετα φτάνουν Καβάλα και 3ο πόδι Χαλκιδική. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 2 ώρες πριν, marios239 said: Χωρίς να το καταλάβω χθές στα Νοτιοανατολικά της Θάσου πάνω στο δρόμο, που σε κάποια σημεία βγαίνουν και οι 3 εκτός δικτύου, η vf με έβαλε στη vf Τουρκίας!! Σε χρεώνει για αυτό; 1 ώρα πριν, elkons said: Ούτε καν GSM ακόμα και LTE B1 W T F 💀 ΔΕΝ έχουν άδεια λειτουργίας στα Ελληνικά ύδατα. Επομένως θα έπρεπε να μην έχουν κάλυψη σε Ελληνικά εδάφη. Πιο ραδιόφωνο δε μπορούσε. Με αυτή τη ισχύ άνετα φτάνουν Καβάλα και 3ο πόδι Χαλκιδική. Έχουν πυργο κεραιοσυστημάτων στο Τσανακαλε. Όχι παίζουμε.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Με πήραν πριν λίγο από το τεχνικό τμήμα,τους εξήγησα αναλυτικά τι συμβαίνει,μου ζήτησαν τις περιοχές που κινούμαι πιο πολύ,τους έδωσα ένα speedtest και κάναμε από ένα ακόμα την ώρα που μιλούσα σε 4G και ένα ακόμα σε 5G αφού κλείσαμε για ένα λεπτό,του έδωσα τα νούμερα που ήταν κάτω από 20mbps. Του είπα ότι συνδέεται από απέναντι,με πίστεψε ο άνθρωπος και από κει και πέρα τον ρώτησα τι παρατήρησαν αυτές τις μέρες και μου είπε ότι τις ώρες που τον ενημέρωσα από την στιγμή που άνοιξε η υπόθεση,παρατήρησε συνεχείς αποσυνδέσεις και μάλιστα με ρώτησε αν έκανα κάποιες ρυθμίσεις εκείνες τις ώρες.Του είπα ότι από τη στιγμή που ήξερα ότι έχει ανοίξει η υπόθεση δεν πείραξα τίποτα για να κάνουν αυτοί τους απαραίτητους ελέγχους και μου είπε ότι θα συνεχίσουν με ακόμα περισσότερες μετρήσεις για να δούνε τι μπορεί να γίνει στην περιοχή. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, George6633 said: Δυστυχώς δεν δούλεψε κάτι,έκανα εγκατάσταση έδωσα και όλες τις άδειες,δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο.. Κολλάει στο "γίνεται ρύθμιση" Κάποιοι λένε οτι για μερικούς παρόχους δουλεύει με παλιότερη έκδοση (Δεκέμβριος 2024) της εφαρμογής Google messages δηλαδή να την απεγκαταστήσεις και να κατεβάσεις την παλιότερη έκδοση σαν apk να την κάνεις εγκατάσταση https://www.androidauthority.com/google-messages-rcs-setup-broken-fix-3541616/ Άλλοι λένε οτι λύθηκε το πρόβλημα όταν απενεργοποίησαν την εκκρεμότητα αυτόματης επαλήθευσης της νέας συσκευής από την Google https://www.reddit.com/r/GoogleMessages/comments/1j28dlc/comment/mfsnstv/ Παρ' το αυγό και κούρευτο βέβαια αλλά αν έχεις χρόνο για δοκιμές ίσως το καταφέρεις αλλιώς καλύτερα viber όλοι για να μην χρεώνεται κανείς. Edited July 2, 2025 by KrisB-free97 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Just now, KrisB-free97 said: Κάποιοι λένε οτι για μερικούς παρόχους δουλεύει με παλιότερη έκδοση (Δεκέμβριος 2024) της εφαρμογής Google messages δηλαδή να την απεγκαταστήσεις και να κατεβάσεις την παλιότερη έκδοση σαν apk να την κάνεις εγκατάσταση https://www.androidauthority.com/google-messages-rcs-setup-broken-fix-3541616/ Άλλοι λένε οτι λύθηκε το πρόβλημα όταν απενεργοποίησαν την εκκρεμότητα επαλήθευσης της συσκευής από την Google https://www.reddit.com/r/GoogleMessages/comments/1j28dlc/comment/mfsnstv/ Παρ' το αυγό και κούρευτο βέβαια αλλά αν έχεις χρόνο για δοκιμές ίσως το καταφέρεις αλλιώς καλύτερα viber όλοι για να μην χρεώνεται κανείς. Σ ευχαριστώ πολύ,μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω λίγο παραπάνω! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 20 ώρες πριν, George6633 said: Σ ευχαριστώ πολύ και για το τηλέφωνο και για την βοήθεια!!!Θα το δοκιμάσω.. Έχω το Google Messages αλλά μόνο με Vodafone δεν δουλεύει το RCS,με τις άλλες δύο συνδέεται κατευθείαν.Εμενα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί στο πρόγραμμα μου έχω ουσιαστικά απεριόριστα μηνύματα αλλά επειδή πρέπει λόγω της δουλειάς στο τέλος της ημέρας να υπάρχει μια επικοινωνία με μηνύματα,δεν θέλω να επιβαρύνω τους άλλους γιατι ότι μου στέλνουν φεύγει και από αυτούς σαν sms.. Θα το κοιτάξω. Συνδέεσαι καθόλου σε wifi; Έχω παρατηρήσει πως τα rcs συνδέονται στην αρχή μόνο αν έχω ενεργά data από το νούμερο που θέλω να ενεργοποιήσω. Κάνε επανεκκίνηση και άσε για ώρα ανοιχτά τα data της vodafone. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, George6633 said: Σ ευχαριστώ πολύ,μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω λίγο παραπάνω! λοιπόν όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το πρόβλημα είναι στο device verification.κατι κολλάει ειδικά οταν αλλαζεις συσκευή.παιδευομουν δυο μέρες για το κινητό της συζύγου λόγο αλλαγής παροχου.πηγαινε εδω https://myaccount.google.com/phone εκεί θα δεις όποιες συσκευές έχεις με auto verification .μπορει να σου δείχνει μόνο αυτήν που χρησιμοποιείς τώρα.αν σου δείχνει κ άλλες συσκευές δοκίμασε για αρχή να κλείσεις τον διακόπτη μόνο για το samsung.πηγαινε μετά στα μηνύματα και ανοιγόκλεισε τον διακόπτη του RCS.αμέσως ενεργοποιήθηκε.μετα πήγαινε πάλι στο λινκ αυτό και ενεργοποίησε ξανά το verification.στην περίπτωση την δική μου η συσκευή πριν ήταν στην voda και δούλευε το RCS.νόμιζα ότι έφταιγε η νόβα μετά την φορητότητα αλλά όχι..ήταν αυτό το πράγμα. Edited July 3, 2025 by nasos_79 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα παιδιά.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους...Ουτε με δεδομένα ούτε με το auto verification.. Γράφει γίνεται ρύθμιση και κολλάει εκεί.Το χω πάρει απόφαση,δεν δούλεψε σε καμία συσκευή το RCS με τη Vodafone και δεν ξέρω τι κάνω λάθος,οι άλλες δύο συνδέονται αμέσως...Θα συνεχίσουμε με SMS δεν πειράζει. Edited July 3, 2025 by George6633 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) 1 hour ago, George6633 said: Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα παιδιά.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους...Ουτε με δεδομένα ούτε με το auto verification.. Γράφει γίνεται ρύθμιση και κολλάει εκεί.Το χω πάρει απόφαση,δεν δούλεψε σε καμία συσκευή το RCS με τη Vodafone και δεν ξέρω τι κάνω λάθος,οι άλλες δύο συνδέονται αμέσως...Θα συνεχίσουμε με SMS δεν πειράζει. Αν θέλεις, δοκίμασε άλλους τρεις διαφορετικούς τρόπους... 1) κλείσε για 10 μέρες το διακόπτη του RCS και μετά άνοιξε το ξανά. Να περάσουν δέκα 24ωρα. 2) Άνοιξε το messages.google.com/web σε υπολογιστή (web browser) και προσπάθησε να κάνεις σύνδεση (pair) τη συσκευή ώστε να βλέπεις τα μυνήματα στο pc. Μετά θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. Λεπτομέρειες εδώ και εδώ 3) Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης, πήγαινε μυνήματα > ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το rcs, κλείσε τα μυνήματα, πήγαινε στην εφαρμογή και κάνε εξαναγκασμό διακοπής, μετά κάνε εκκαθάριση (δεδομένων και προσωρινής μνήμης), απενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και άνοιξε τα μυνήματα. Λεπτομέρειες εδώ Edited July 3, 2025 by vslk 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 8 minutes ago, vslk said: Αν θέλεις δοκίμασε και αυτά... 1) κλείσε για 10 μέρες το διακόπτη του RCS και μετά άνοιξε το ξανά. Να περάσουν δέκα 24ωρα. 2) Άνοιξε το messages.google.com/web σε υπολογιστή (web browser) και προσπάθησε να κάνεις σύνδεση (pair) τη συσκευή ώστε να βλέπεις τα μυνήματα στο pc. Μετά θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. Λεπτομέρειες εδώ και εδώ 3) Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης, πήγαινε μυνήματα > ρυθμίσεις και απενεργοποίησε το rcs, κλείσε τα μυνήματα, πήγαινε στην εφαρμογή και κάνε εξαναγκασμό διακοπής, μετά κάνε εκκαθάριση (δεδομένων και προσωρινής μνήμης), απενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης και άνοιξε τα μυνήματα. Λεπτομέρειες εδώ Έκανα screen το μήνυμα σου για να το δω μετά από 10 μέρες.Θα το δοκιμάσω. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 3 minutes ago, George6633 said: Έκανα screen το μήνυμα σου για να το δω μετά από 10 μέρες.Θα το δοκιμάσω. Να διευκρινίσω ότι είναι τρεις διαφορετικοί τρόποι. Το 2 και το 3 μπορείς να το δοκιμάσεις άμεσα. Μόνο το 1 θέλει χρόνο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 11 minutes ago, vslk said: Να διευκρινίσω ότι είναι τρεις διαφορετικοί τρόποι. Το 2 και το 3 μπορείς να το δοκιμάσεις άμεσα. Μόνο το 1 θέλει χρόνο. Σίγουρα θα προσπαθήσω από αύριο γιατί μου είπε ότι έφτασα το μέγιστο όριο προσπαθειών για σήμερα.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) On 1/7/2025 at 7:12 ΜΜ, aektzhs 1 said: Εγώ τώρα τελευταία έχω κινηθεί από Βοιωτία και κάτω σε Πελοπόννησο κτλ λόγω δουλειάς και δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα Δεν έχει κάποιο γενικό πρόβλημα, αλλά τελευταία έχει πέσει η ταχύτητα σε αρκετές n78, και έχει ξεκινήσει να κάνει περίεργες εναλλαγές. Κολλάει σε b7/b8/b28, επιλέγει μακρινές κεραίες αντί για πιο κοντινές με καλύτερο σήμα κα. Λογικά θα το δουν και θα φτιάξει (ελπίζω). Ίσως κάτι πειράζουν εν όψει 5g sa; Who knows. -------------------- Η vf στη διαδρομή Λιμενάρια-Αλυκή στη Θάσο, αποφάσισε πολύ ευγενικά να καλωσορίσει τον αδερφό μου 5-6 φορές στο δίκτυο.... Edited July 3, 2025 by marios239 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) Θεσσαλονίκη - Το Κτήμα (Outdoor - low level) Edited July 3, 2025 by memoriesradio 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Ζάκυνθος,Πλατεία Σολωμού 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Just now, George6633 said: Ζάκυνθος,Πλατεία Σολωμού 5G? 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts