marios239 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 (edited) Στη Ν. Δημητριάδα Βόλου η vf με έριξε για ~3 λεπτό σε edge και μετά για 30δ περίπου το 4g δεν είχε internet. Το παρατήρησε κάποιος άλλος ή ήταν κάτι τοπικό; 54 minutes ago, doganos said: ξερουμε ποτε περιμενουμε SA απο την VF; Είχαν πει το 1ο εξάμηνο του 25. Τους απομένουν 7 ημέρες, οπότε μάλλον πάει αυτό το πλάνο. Edited June 23, 2025 by marios239 7 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 1 ώρα πριν, Etherovamonas said: Μπορεί να είναι διαφορετική περίπτωση η δική σου Είχατε καμία διακοπή λίγης ώρας πριν το κάνει αυτό; Πάντως με την κίνηση το είχα σκεφτεί κι εγώ,αλλά δεν ανέβηκε σε τέτοιο βαθμό ο πληθυσμός ώστε να μην παίζει ποτέ πάνω από 40 5 το πρωί δηλαδή στα 50 μέτρα ανοιχτό μέρος από την κεραία όπου έπιανα 700 κι αυτό μαξ εκεί στα 70 Και ξαναλέω,upload βαράει κανονικά Πιο πολύ για βίαιο cap μου φαίνεται ώστε να μην κρεμάνε συνδρομητές τελείως λόγω καλοκαιρινής κίνησης οχι δεν ειχαμε καποια διακοπη πριν και ουτε εδω ανεβηκε ο πληθισμος χωριο ειναι χωρις κανενα τουριστικο ενδιαφερον δεν μπορω να καταλαβω και εγω τι εγινε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 2 ώρες πριν, doganos said: ξερουμε ποτε περιμενουμε SA απο την VF; Μπορεί κάποιος που μένει κοντά στα κεντρικά της VF στο Χαλάνδρι να ελέγξει αν εκπέμπουν οι κεραίες SA? Αν ναι, τότε σε λίγους μήνες, αν όχι καλά κρασιά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 3 minutes ago, georgemv said: Μπορεί κάποιος που μένει κοντά στα κεντρικά της VF στο Χαλάνδρι να ελέγξει αν εκπέμπουν οι κεραίες SA? Αν ναι, τότε σε λίγους μήνες, αν όχι καλά κρασιά. Αν δεν κάνω λάθος δίνει ήδη σε ιδιωτικά δίκτυα 5G Standalone. Τώρα εδώ και ένα χρόνο,κάτι που μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone είναι πως για το ευρύτερο κοινό στόχος είναι να ανοίξει μέσα στο β'εξάμηνο του τρέχοντος έτους 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 1 minute ago, aektzhs 1 said: Αν δεν κάνω λάθος δίνει ήδη σε ιδιωτικά δίκτυα 5G Standalone. Τώρα εδώ και ένα χρόνο,κάτι που μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone είναι πως για το ευρύτερο κοινό στόχος είναι να ανοίξει μέσα στο β'εξάμηνο του τρέχοντος έτους Έχει μπει ήδη το Β' εξάμηνο βλέπω παλι να λένε πιο μετα. Καιρό το αλλάζουν.. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν δεν κάνω λάθος δίνει ήδη σε ιδιωτικά δίκτυα 5G Standalone. Τώρα εδώ και ένα χρόνο,κάτι που μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone είναι πως για το ευρύτερο κοινό στόχος είναι να ανοίξει μέσα στο β'εξάμηνο του τρέχοντος έτους Αυτά είναι campus δίκτυα, εκπέμπουν SA μόνο στις εγκαταστάσεις των εταιρειών 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 44 minutes ago, georgemv said: Αυτά είναι campus δίκτυα, εκπέμπουν SA μόνο στις εγκαταστάσεις των εταιρειών Θα συμπληρώσω πως έχουν δικό τους core. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Θεσσαλονίκη - Το Κτήμα 9 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 7 ώρες πριν, Etherovamonas said: Έχω το ίδιο θέμα έχω και 10 μέρες. Υπήρξε μια βλάβη ή "αναβάθμιση" (ανάλογα τον υπάλληλο εξυπηρέτησης) στον πύργο της περιοχής και από τότε πάει κάποιες μέρες μαξ 40,κάποιες μαξ 70.Το upload δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί. Το αναγνώρισαν σαν πρόβλημα,ότι υπάρχει ένα θέμα με την ισχύ του σήματος (;) και μου δίνουν δικαίωμα να διακόψω ατελώς. Άρα προβλέπω να κρατάει καιρό το πράγμα. Πάντως στις πρώτες 2 επικοινωνίες το τεχνικό τμήμα επέμενε ότι φαίνονται όλα καλά. φαινεται να εφτιαξε για την ωρα για να δουμε και αυριο για δες και σε εσενα μηπως εστρωσε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Etherovamonas Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Μπα,τα ίδια εδώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 εκανα μολις και ενα speedtest 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 19 ώρες πριν, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Το Κτήμα Καλή είναι εκεί πλέον, το βελτίωσε το σήμα. από εκεί και πέρα πάντως επειδή διάβασα ότι έπεσε το δίκτυο, χθες το πρωί στις Φερες το δίκτυο έμενε κολλημένο σε Edge, διακοπές στις κλήσεις και 4G υπερβολικά αργό. Τα ίδια και η Nova. Μόνο η κοσμοτε ήταν 100% λειτουργική με χειρότερο σήμα και πιο χαμηλή εκπομπή στις κεραίες της. 11 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 3 minutes ago, Nikolas14 said: Καλή είναι εκεί πλέον, το βελτίωσε το σήμα. από εκεί και πέρα πάντως επειδή διάβασα ότι έπεσε το δίκτυο, χθες το πρωί στις Φερες το δίκτυο έμενε κολλημένο σε Edge, διακοπές στις κλήσεις και 4G υπερβολικά αργό. Τα ίδια και η Nova. Μόνο η κοσμοτε ήταν 100% λειτουργική με χειρότερο σήμα και πιο χαμηλή εκπομπή στις κεραίες της. Πιο χαμηλή εκπομπή γενικά ή ειχε γίνει κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότιση της περιοχής και επηρεάστηκαν Vodafone και Nova; Α έχει pipe. Δε σας πετάει Turkcell και vf TR εύκολα; ειδικά η vf εκεί έχει κοντά κεραία. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Ανοιχτό Δημοτικό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", Βόλος Ούτε μια n78 ρε vf; Η πράσινη είχε 200αρια... 4 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 9 ώρες πριν, elkons said: Πιο χαμηλή εκπομπή γενικά ή ειχε γίνει κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτροδότιση της περιοχής και επηρεάστηκαν Vodafone και Nova; Α έχει pipe. Δε σας πετάει Turkcell και vf TR εύκολα; ειδικά η vf εκεί έχει κοντά κεραία. Οχι θέμα με το ρεύμα… μόνο κλήσεις κυρίως περνούσαν δεδομένα δύσκολα. Turkcell σε πετάει και VF TR αν είσαι αυτόματο ή είσαι στο ποτάμι κοντά. Ραδιόφωνα τουρκικά, μια χαρά πιάνουν… τα ελληνικά πέρα από ΕΡΤ παίζουν 3-4 χωρίς διακοπές. 10 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 2 ώρες πριν, marios239 said: Ανοιχτό Δημοτικό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", Βόλος Ούτε μια n78 ρε vf; Η πράσινη είχε 200αρια... Bandwidth δείχνει 100MHz μάλλον bug είναι ή την έχασε στιγμιαία. 1 minute ago, Nikolas14 said: Οχι θέμα με το ρεύμα… μόνο κλήσεις κυρίως περνούσαν δεδομένα δύσκολα. Turkcell σε πετάει και VF TR αν είσαι αυτόματο ή είσαι στο ποτάμι κοντά. Ραδιόφωνα τουρκικά, μια χαρά πιάνουν… τα ελληνικά πέρα από ΕΡΤ παίζουν 3-4 χωρίς διακοπές. Κατάλαβα.. άρα αναγκαστικά κλειδώνεις στον πάροχο σου για να μην έχεις εκπλήξεις με τις χρεώσεις των Τουρκικών δικτύων. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, elkons said: Bandwidth δείχνει 100MHz μάλλον bug είναι ή την έχασε στιγμιαία. Πιάνει στιγμιαία n78 απ'την 12744 αλλά μετά από κάποια δευτερόλεπτα τη χάνει. Δεν κατάφερα μέτρηση με n78, πάντα άλλαζε σε n1. Edited June 25, 2025 by marios239 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 ΚΤΕΟ Πυλαίας https://www.speedtest.net/result/i/6646001207 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) Παρατηρώ αρκετά μεγάλη βελτίωση στις ταχύτητες της 11977 (Νεοχώρι Πηλίου). Την πιάνω σε αρκετά σημεία πηγαίνοντάς από Βόλο προς Καλά Νερά. Edited June 26, 2025 by marios239 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Νέα N78 στο enb 12740 στο Βόλο!! Ιάσονος με Κοραή κέντρο Βόλου Συγκριτικά με το 4G, η 158 ακόμα b3 only. 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinos100 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Επειδή με το vdsl έχω τρέλα προβλήματα (50 αποσυνδέσεις καθημερινά) που δυστυχώς λόγω απόστασης δεν διορθώνονται, σκέφτομαι μπας και μπορέσω να ψήσω τους κόκκινους να μου δώσουν κάποιο καλό πακέτο 5g για να παραμείνω σε αυτούς. Βόλος - Ν. Ιωνία περιοχή κάτω από το Πανθεσσαλικό ξέρει κανείς τι παίζει με το 5g? Θα έχω σταθερό τουλάχιστον 50αρι? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 5 minutes ago, Konstantinos100 said: Επειδή με το vdsl έχω τρέλα προβλήματα (50 αποσυνδέσεις καθημερινά) που δυστυχώς λόγω απόστασης δεν διορθώνονται, σκέφτομαι μπας και μπορέσω να ψήσω τους κόκκινους να μου δώσουν κάποιο καλό πακέτο 5g για να παραμείνω σε αυτούς. Βόλος - Ν. Ιωνία περιοχή κάτω από το Πανθεσσαλικό ξέρει κανείς τι παίζει με το 5g? Θα έχω σταθερό τουλάχιστον 50αρι? https://www.vodafone.gr/elegxos-taxythtas-internet-diktyou-kinitis Τι ταχύτητες σου βγάζει στην διεύθυνση σου; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinos100 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 6 minutes ago, CaptainNickGR said: https://www.vodafone.gr/elegxos-taxythtas-internet-diktyou-kinitis Τι ταχύτητες σου βγάζει στην διεύθυνση σου; Όχι ότι μπορώ να καταλάβω και πολύ καλά με αυτά τα χρώματα που έχουν βάλει αλλά νομίζω είμαι στο 30-100. Ευχαριστώ! Μάλλον θα το προσπαθήσω έτσι κι αλλιώς σε σχέση με τις 50+++ αποσύνδεσεις που έχω τώρα δεν νομίζω να είναι χειρότερα. Αρκεί να μου δώσουν καποιο καλό πακέτο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Πολυμέρη με Περραιβού, Βόλος Ιάσονος με Κουμουνδούρου Μπροστά στον Άγιο Κωνσταντίνο 2 ώρες πριν, Konstantinos100 said: Βόλος - Ν. Ιωνία περιοχή κάτω από το Πανθεσσαλικό ξέρει κανείς τι παίζει με το 5g? Θα έχω σταθερό τουλάχιστον 50αρι? Στο κινητό έχεις μήπως vf ή nova; Το λέω για να δούμε ποια κεραία σε καλύπτει. Αν σε πιάνει η 11062 απ' το Πανθεσσαλικό στάδιο, τελευταία φορά που είδα δεν είχε αναβαθμιστεί και έδινε γύρω στα 30 mbps. Έχουν δηλώσει όμως n78 για το Πανθεσσαλικό, οπότε όταν με το καλό αναβαθμιστεί λογικά θα δίνει καλές ταχύτητες άνω των 300ων mbps. Εκτός της 11062, στην περιοχή υπάρχει κάλυψη n78 απ'τα Μελισσάτικα και άλλες μεγάλες κεραίες, απλά μάλλον θα χρειαστεί κατευθυντική κεραία για να την πιάσεις αξιόπιστα. 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 4 ώρες πριν, Konstantinos100 said: Επειδή με το vdsl έχω τρέλα προβλήματα (50 αποσυνδέσεις καθημερινά) που δυστυχώς λόγω απόστασης δεν διορθώνονται, σκέφτομαι μπας και μπορέσω να ψήσω τους κόκκινους να μου δώσουν κάποιο καλό πακέτο 5g για να παραμείνω σε αυτούς. Βόλος - Ν. Ιωνία περιοχή κάτω από το Πανθεσσαλικό ξέρει κανείς τι παίζει με το 5g? Θα έχω σταθερό τουλάχιστον 50αρι? Από κάτω που; Στο κτήριο ανηλίκων κοντά; Είσαι σε όροφο; Πιστεύω ότι θα έχεις. Αν μιλάς για πιο κάτω δεν ξέρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts