marios239 Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 (edited) Αγίας Σοφίας με Ερμού, Θεσσαλονίκη. Η 3827 δεν έχω ιδέα που βρίσκεται. Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή Υπερβολικά μέτριο. Αγίας Σοφίας με λεωφόρο Νίκης N78 απ' το enb 4926. Περιοχή Παπάφη μέσα σε σπίτι. Συνήθως δίνει 30-40 αλλά επειδή είχε διακοπή ρεύματος μάλλον έπεσε κίνηση. Η 1077 θέλει επειγόντως ενίσχυση. Σε ώρες αιχμής η ταχύτητα διπλά στην κεραία πέφτει στα 30-50 mbps, άρα μονοψήφια σε εσωτερικούς χώρους. Ενώ έχουν δηλώσει b1,b3,b7,b20,b28 εκπέμπει μόνο b1,b3! Edited June 4, 2025 by marios239 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 1 ώρα πριν, marios239 said: Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή Υπερβολικά μέτρο. Αγ. Σοφίας και Τσιμισκή βλέπω 5ψηφιο eNb. Δηλαδή εδώ παίρνει από κεραία NOVA; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 2 minutes ago, opmgls said: Αγ. Σοφίας και Τσιμισκή βλέπω 5ψηφιο eNb. Δηλαδή εδώ παίρνει από κεραία NOVA; Το 4g από συνεγκατασταση nova+vf (άδεια nova) και η n78 απ'το enb 612 στο λιμάνι (γι'αυτό και το κακό σήμα). 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Υπεραστικά ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη N78 από Καλοχώρι. Διόδια Μαλγάρων Διόδια Κλειδιού Κοντά στη Μεθώνη, επί της εθνικής οδού Κοντά στον Κίτρο Πιερίας 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Καλές τιμές! Γενικά στην Vodafone έχω παρατηρήσει (και σε δικές μου σποραδικές μετρήσεις) ότι σχεδόν πάντα το upload έχει πολύ καλές τιμές. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) Κοντά στον Κορινό 16 minutes ago, opmgls said: Καλές τιμές! Γενικά στην Vodafone έχω παρατηρήσει (και σε δικές μου σποραδικές μετρήσεις) ότι σχεδόν πάντα το upload έχει πολύ καλές τιμές. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό; Δε γνωρίζω, αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας απαντήσει, πάντως όντως η vf συχνά κερδίζει στο upload. Μάλλον επίτηδες έχουν ρυθμίσει έτσι. Κοντά στην Κατερίνη Άλλη μια μέτρηση από Κατερίνη στον περιφερειακό. Διόδια Λεπτοκαρυάς Edited June 5, 2025 by marios239 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Επιβεβαιώνω για το Upload και ειδικά για την δουλειά που το χρειάζομαι με έχει βοηθήσει αρκετά. Επισης αυτό που θέλω να πω γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται είναι ότι η Vodafone μετά την ανανέωση του συμβολαίου μου έδωσε 5 μήνες ατελούς αποχώρησης λόγω του προβλήματος της κεραίας στο χωριό και αν μετά από 5 μήνες δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση να επικοινωνήσω μαζί τους για να το δούμε εκ νέου..! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Σήραγγα Πλαταμώνα 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Σε γενικές γραμμές από όλες τις μετρήσεις πάει αρκετά καλά!!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 5 minutes ago, George6633 said: Σε γενικές γραμμές από όλες τις μετρήσεις πάει αρκετά καλά!!! Όντως, γενικά δεν τα πάει άσχημα. Κάποιες n1 μόνο έχουν χαμηλές ταχύτητες. Κοντά στο Ομόλιο επί της εθνικής οδού. Για b20+b3 μη αναβαθμισμένη, σχετικά καλό Σήραγγα τ2 Τεμπών Σήραγγα τ1 Τεμπών Διόδια Μακρυχωρίου Επί της εθνικής οδού κοντά στην Αμφιθέα Λάρισας. Enb 2349 μη αναβαθμισμένο, b3+b20. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Μια μικρή αναβάθμιση και εκεί και μια χαρά είναι!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 3 minutes ago, George6633 said: Μια μικρή αναβάθμιση και εκεί και μια χαρά είναι!! Έχουν ακόμα αρκετά να αναβαθμίσουν. B20 only Ομορφοχώρι Λάρισας Κοντά στη Νίκαια Λάρισας Ξέχασα να βγάλω nm. Είχε n78 απ'το enb 12530 (LAR-NIKEA-OUT). 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 1 hour ago, opmgls said: Καλές τιμές! Γενικά στην Vodafone έχω παρατηρήσει (και σε δικές μου σποραδικές μετρήσεις) ότι σχεδόν πάντα το upload έχει πολύ καλές τιμές. Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό; Δίνει προταιρεότητα στο upload ανάλογα τη κίνηση ακόμα και με χαμηλό σήμα προσπαθεί να κάνει μια εξισορρόπηση Dow/up 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Κοντά στο Μεγάλο Μοναστήρι Κοντά στη Χλόη και το θηρίο 2273 Πιο κοντά στο Βελεστίνο 12 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 21 minutes ago, marios239 said: Κοντά στο Μεγάλο Μοναστήρι Κοντά στη Χλόη και το θηρίο 2273 Πιο κοντά στο Βελεστίνο Βόλο πας είμαι σίγουρος 😅 Θυμάμαι αντίστοιχες μετρήσεις που είχες ανεβάσει στη κοτε τη προηγούμενη εβδομάδα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 2 minutes ago, elkons said: Βόλο πας είμαι σίγουρος 😅 Θυμάμαι αντίστοιχες μετρήσεις που είχες ανεβάσει στη κοτε τη προηγούμενη εβδομάδα Ναι! Προσπάθησα να κάνω σε παρόμοια σημεία για να υπάρχει μια βασική σύγκριση. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 7 minutes ago, marios239 said: Ναι! Προσπάθησα να κάνω σε παρόμοια σημεία για να υπάρχει μια βασική σύγκριση. Εάν περάσεις Ν Δημητριάδα τσέκαρε έγινε τίποτα ή τα ίδια ,έχουν περάσει πολλοί μήνες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 13 minutes ago, elkons said: Εάν περάσεις Ν Δημητριάδα τσέκαρε έγινε τίποτα ή τα ίδια ,έχουν περάσει πολλοί μήνες. Ωωωωωωωω! 13 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 (edited) Ζάκυνθος,Άνω Βασιλικός.. Η τοποθεσία στο χάρτη βγαίνει απέναντι κοντά στο Βαρθολομιο περίπου. Edited June 5, 2025 by George6633 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 5 minutes ago, marios239 said: Ωωωωωωωω! Άιντε πχια! Άλλο κάνουν άλλο απαντάνε 💀 Άντε και στα Καλά Νερά ελπίζω κάτι να έκαναν..πάντως άμα είχε πυλώνα πάνω στις Μηλιές και τουλάχιστον 2 σεκτορ να κοιτάνε κάτω και όχι ένα να κοιτάει το πέλαγος θα ήταν καλύτερα μαν. Αλλά δε παίζει τέτοιο σενάριο. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Άνοιξε SA το RAN της vf, ή μου λέει βλακείες το Samsung? 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 NR Only κλειδώσεις με Vodafone; Στο netmonster τι λέει, φαίνεται ποιος πάροχος ή κάτι άλλο; γιατί με Nova με S24 είδα πως στην αυτόματη αναζήτηση βάλω Cosmote με πετάει Sa Μόνο κλήσεις έκτακτης 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 21 minutes ago, georgemv said: Άνοιξε SA το RAN της vf, ή μου λέει βλακείες το Samsung? Μήπως "μπερδεύεται" αν έχεις μέσα και κάρτα cosmote; Σε κάποιο σημείο είδα γράφει serving plmn 20201 που είναι η cosmote. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 8 minutes ago, marios239 said: Μήπως "μπερδεύεται" αν έχεις μέσα και κάρτα cosmote; Σε κάποιο σημείο είδα γράφει serving plmn 20201 που είναι η cosmote. Ναι, έχεις δίκιο, δεν βρήκε SA VF και έκανε camp στο SA της Cosmo. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 On 5/2/2025 at 1:21 ΠΜ, aektzhs 1 said: Καλησπέρα!!!!Μόλις χτες έφτασα Πορτογαλία και όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ανεβάσω μετρήσεις και φώτο. Να σας πω απλά ότι το δίκτυο στην Πορτογαλία είναι άπαικτο και θεωρώ ότι η τοπική Vodafone με την οποία έχω κάνει όλες τις μετρήσεις(με MEO και NOS θα σας μεταφέρω ότι μου λένε οι γνωστοί μου)είναι ακόμα πιο πάνω και από την ελληνική Cosmote. Το δίκτυο σε 5G δεν έχει πέσει κάτω από τα 200 Mbps. Γενικά όμως όλα τα δίκτυα έχουν συνεχής κάλυψη ακόμα και μέσα στο μετρό(στο Πόρτο γιατί Λισαβόνα θα κατέβω μέσα στην εβδομάδα)παρόλα αυτά υπάρχουν μέρη όπου πάει μέχρι 4G+ ακόμα και πάνω στην εθνική οδό. Πουθενά δεν έχω δει σκέτο 4G Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος Αεροδρόμιο Λισαβόνας Τυχαία μέτρηση κάπου στον εθνικό αυτοκινητόδρομο Λισαβόνα-Πόρτο Αβέιρο(καμία ώρα πριν το Πόρτο) Πόρτο στην σιδερένια γέφυρα Πολύ θετικό το γεγονός που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι η Vodafone είναι διεθνής εταιρεία,αλλά μόλις έβγαλα την λειτουργία πτήσης αμέσως με σύνδεσε με την Vodafone Πορτογαλίας,ενώ οι άλλες δύο ήθελαν κάνα πεντάλεπτο με την Cosmote αν συνδεόταν σε NOS και όχι σε MEO να χρειαζόταν επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν τα δεδομένα Μπράβο η vf! Ωραίο δίκτυο φαίνεται να έχουν στην Πορτογαλία! Λογικά θα πάω Αβέιρο τον Αύγουστο και ελπίζω να ανεβάσω κι εγώ κάποιες μετρήσεις! 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts