waeo Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 40 minutes ago, aektzhs 1 said: Η Κατάσταση αυτή υπήρχε πολύ έντονα στο κέντρο της Θήβας σε κεραία συνεγκατάστασης Vodafone και Nova. Μπορεί να είχες καλές ταχύτητες και να μην κουνιόταν τίποτα. Εδώ και λίγο καιρό που ήρθε το 5G έχει περιοριστεί το πρόβλημα. Δεν ξέρω που οφείλεται. Στην εξυπηρέτηση που είχα ρωτήσει έλεγαν υπερφόρτωση του δικτύου ή παρεμβολές. Δεν χάνεις κάτι να το αναφέρεις και εσύ και να μας ενημερώσεις Νομίζω είναι λόγω προβληματικού handover, το έχω αναφέρει όπως και πολλές άλλες περιοχές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Πογωνιά, απέναντι από Λευκάδα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Μπορεί κάποιος να τσεκάρει τι 5G μπάντα παίζει η vf στην κεραία με enb 2800?Κοντά στην Αλίαρτο Βοιωτίας είναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μπορεί κάποιος να τσεκάρει τι 5G μπάντα παίζει η vf στην κεραία με enb 2800?Κοντά στην Αλίαρτο Βοιωτίας είναι 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 5 ώρες πριν, Nickchris36 said: Έχει 5G;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχει 5G;;;; Δεν έχω ιδεα αν κρίνω από τις μπάντες λογικά ναι.Προσφατα την τουμπανιασαν αυτή. Edited November 2, 2023 by Nickchris36 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 12 minutes ago, Nickchris36 said: Δεν έχω ιδεα αν κρίνω από τις μπάντες λογικά ναι.Προσφατα την τουμπανιασαν αυτή. Δεν γνωρίζεις δηλαδή αν έχει n1 ή n78???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) 22 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μπορεί κάποιος να τσεκάρει τι 5G μπάντα παίζει η vf στην κεραία με enb 2800?Κοντά στην Αλίαρτο Βοιωτίας είναι Θεωρητικά μπορεί να παίξει με N28 και N1 Edited November 2, 2023 by waeo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 7 minutes ago, waeo said: N28, N1 Το λέω παίζει μέχρι 4G+. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 On 2/11/2023 at 7:52 ΠΜ, aektzhs 1 said: Έχει 5G;;;; Ειναι δυσκολο να γνωριζεις εξ αποστασεως αν εχει ακριβως μια κεραια 5G αμα δεν εχει ανεβει καποια σχετικη πληροφορια στο cellmapper η στις αδειες. Αν περασουμε στην γενια του SA τοτε θα βλεπεις πιο ευκολα μεσω cellmapper οτι καταχωρουν οι χρηστες μεσω της NR επιλογης αλλα φυσικα εκει μιλαμε για αλλο πραγμα. Οπως τα καταχωρημενα eNb στο 4G. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Τι λέει το δίκτυο στην Καστοριά; Υπάρχει 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Δημοτικό Γήπεδο Θήβας(στο ματς Ύπατο-Πανιώνιος. Λόγω του κόσμου έχουν πέσει οι ταχύτητες): 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Η εμπειρία χρήστη με εκνευρίζει απίστευτα, σε κεντρικό δρόμο λεωφόρο 62 μαρτύρων στο Ηράκλειο να έχει τέτοια παγώματα🙃😠 RPReplay_Final1699276233.mp4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 to site φταιει... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 13 minutes ago, doganos said: to site φταιει... Είναι βαρύ το myphone 😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 3 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Είναι βαρύ το myphone 😂😂😂 Όχι όντως έχει θέμα το site και δεν φορτώνει. Μου συμβαίνει συνέχεια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Η αρχική σελίδα του φορουμ δηλαδή το https://myphone.gr/forum/ και εμένα αργεί πολύ να φορτώσει και σε εμένα ενώ πχ το https://myphone.gr/forum/forum/238-news/ μπαίνει αμέσως. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Ισχύει παιδιά αλλά το παρατηρώ και σε άλλες σελίδες όπως σας είχα ανεβάσει παλαιότερα, όποτε πέρα από το θέμα της ιστοσελίδας το δίκτυο είναι non usable κάποιες φορές... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 49 minutes ago, Arinos said: Η αρχική σελίδα του φορουμ δηλαδή το https://myphone.gr/forum/ και εμένα αργεί πολύ να φορτώσει και σε εμένα ενώ πχ το https://myphone.gr/forum/forum/238-news/ μπαίνει αμέσως. Εγώ δεν το έχω πετύχει ποτέ να αργεί να φορτώσει. Και μιλάμε είτε για Cosmote 5g είτε Nova σταθερή. 52 minutes ago, Arinos said: Η αρχική σελίδα του φορουμ δηλαδή το https://myphone.gr/forum/ και εμένα αργεί πολύ να φορτώσει και σε εμένα ενώ πχ το https://myphone.gr/forum/forum/238-news/ μπαίνει αμέσως. Εγώ δεν το έχω πετύχει ποτέ να αργεί να φορτώσει. Και μιλάμε είτε για Cosmote 5g είτε Nova σταθερή. Εσείς αν μιλάτε για Vodafone που το pocket loss πάει πάνω από 50%, ίσως.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Όχι... Και εμείς για Cosmote κινητή 4G+ και Nova 100Mbps (εγώ τουλάχιστον) μιλάμε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Εμένα ποτέ πάντα τρέχει καλά. Όσο για τα παγώματα της Vodafone απλά δεν αρμόζουν εν έτη 2023 και σε δύο μήνες 2024 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 49 minutes ago, georgeavl3 said: Όχι... Και εμείς για Cosmote κινητή 4G+ και Nova 100Mbps (εγώ τουλάχιστον) μιλάμε Και εμένα Vodafone σταθερή και COSMOTE 4G,5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 2 ώρες πριν, waeo said: Ισχύει παιδιά αλλά το παρατηρώ και σε άλλες σελίδες όπως σας είχα ανεβάσει παλαιότερα, όποτε πέρα από το θέμα της ιστοσελίδας το δίκτυο είναι non usable κάποιες φορές... Έτσι είναι, ακούω μουσική από το Apple Music και κάποιες φορές το τραγούδι διακόπτεται, με cosmote δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Και εγω το ίδιο θέμα έχω δυστυχώς. Cosmote δεν έχω για να το δοκιμάσω. 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 (edited) On 6/11/2023 at 3:30 ΜΜ, waeo said: Η εμπειρία χρήστη με εκνευρίζει απίστευτα, σε κεντρικό δρόμο λεωφόρο 62 μαρτύρων στο Ηράκλειο να έχει τέτοια παγώματα🙃😠 RPReplay_Final1699276233.mp4 Μην το γελάτε. Το myphone από τότε που γύρισε σε WordPress, έχει γίνει αρκετά "βαρύ". Καλά, σίγουρα το δίκτυο της Vodafone δεν έχει και την καλύτερη απόκριση (ακόμα και data τρομάζει να ανοίξει), αλλά σε μερικές σελίδες φταίει όντως το WordPress, που αργεί να φορτώσει. Edited November 8, 2023 by MitsosDaBest13 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts