katsiletra Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Απλά δεν περίμενα να βρω 5G σε χωριά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 1 ώρα πριν, panos.k2 said: Ναι εκεί είναι εξαιρετικές οι συνεργάτιδες. Γενικά κατά τη γνώμη μου στα Ζαγοροχώρια είναι πολυ καλύτερες οι συνεργάτιδες. Σε κάλυψη είναι παρά πολυ μπροστά αλλα και σε ταχύτητες σε ορισμένα σημεία. Πηγαινα για ορειβασία όταν ήμουν Γιάννενα και κράταγαν σημα μέχρι αηδίας οι victusιανες Στην κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων κάτι πάει πολυ λάθος με τις συνεργάτιδες και εκεί που έδιναν 700-800 μέχρι τον περεσμενο Φεβρουάριο τώρα δίνουν 300-400. Ναι μεν έχουν κίνηση στα δίκτυα τους τις περισσότερες ώρες της μέρας αλλά ακόμα και ώρες με σχετικά χαμηλή κίνηση δεν ξεπερνάνε ποτέ τα 400mbps. Δεν αποκλείω να τους πείραξε το backhaul ο OTE. Από τον Πύργο του ΟΤΕ παίζουν. Αν γίνεται αυτό, χάνω πάσα ιδέα για τον ΟΤΕ και την ανωτερότητα που δείχνει σαν πρώτος πάροχος τηλεπικοινωνιών της χώρας. Διολου απιθανο αυτο που λες εδω πασαλιμανι που παιζει μονη της το 5G ο μεσος ορος ειναι ιδιος. 600-800 mbps οπου πιανει(δεν ειναι τεραστιο το range της)και 1000+ προς το βραδυ που αρχιζει να πεφτει η κινηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 20 minutes ago, CamuCamu said: Διολου απιθανο αυτο που λες εδω πασαλιμανι που παιζει μονη της το 5G ο μεσος ορος ειναι ιδιος. 600-800 mbps οπου πιανει(δεν ειναι τεραστιο το range της)και 1000+ προς το βραδυ που αρχιζει να πεφτει η κινηση. Και μένα μου έκανε εντύπωση. Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος αλλά εχω ανεβάσει στο παρελθόν πλαι πλαι δυο μετρησεις, μια μέτρηση τον Ιανουάριο με Nova 5G 700mbps down και τον Σεπτέμβριο 360mbps down στο ίδιο ακριβώς σημείο, ίδιο σέρβερ, ίδιο κινητό, όλα ίδια. Πριν τον Φεβρουάριο έπιανε πολυ παραπανω στο 4G χωρις κινηση απ ότι πιάνει τώρα στο 5G με Ν78 Παρομοια και με τη Vodafone. Edited October 21, 2023 by panos.k2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Μήπως αυξήθηκε η κίνηση, από τη στιγμή που έχει πολλούς συνδρομητές; 1 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Πάντως περιμένω να δω τι φρούτο είναι αυτό με τις πολλές n78 που θέλουν να βάλουν αφήνοντας το 4g στο έλεος του Θεού μέσα στις πόλεις. Θέλει τεράστια πύκνωση το δίκτυο για να παίζει καλά εσωτερικά στις δύσκολες ελληνικές πόλεις. Υπάρχουν σημεία που βλέπεις πχ να έχει 6 σταθμούς που ο ανταγωνισμός έχει 2 άντε 3 με n78. Το θέμα είναι ότι κάποιοι σταθμοί δεν παίζουν με φουλ ταχύτητα ακόμα παρότι είναι n78. Είμαι περίεργος να δω πως το πώς θα εξελιχθεί το όλο εγχείρημα. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Μήπως αυξήθηκε η κίνηση, από τη στιγμή που έχει πολλούς συνδρομητές; Όχι. Το εχω αποκλείσει αυτό. Χωρίς κίνηση οι ταχύτητες σε 4G B1+B3+B7+B20 είναι ίδιες με του 5G σε Ν78 (πάλι χωρίς κίνηση) γύρω στα 370-400 mbps. Με κίνηση και rsrq -13 έως -17(τέτοια rsrq έχουν τα σαββατα οι συνεργατιδες) το 4G πέφτει κατω από 100 και το 5G κινείται γύρω στα 280-320. Edited October 21, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Μήπως αυξήθηκε η κίνηση, από τη στιγμή που έχει πολλούς συνδρομητές; Η διαφήμιση αναφέρει ότι είναι η πρώτη σε νέα συμβόλαια. Όχι ότι αυξήθηκαν οι συνδρομητές. Απλώς ψήθηκαν πολλοί καρτοκινητοί και κάνανε το 13€ για να ησυχάσει το κεφάλι τους από τη μίρλα των υπαλλήλων στα καταστήματα και από την τεχνιτή έλλειψη καρτών sim για καρτοκινητά. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Μια γρήγορη περιήγηση στην πόλη του Ηρακλείου και έχει κάποια σημεία που δεν περίμενα να μην έχω λειτουργικό Ίντερνετ🥲 σε όλη σχεδόν την οδό αυτή (Ανεξάρτητα από την εταιρεία, πάντα μου φαίνεται ειρωνικό να μην έχω λειτουργικό ή πολύ πολύ αργό Ίντερνετ μέσα σε ένα κατάστημα της ). και σε μεγάλο μέρος της καλοκαιρινού τα ίδια, δεν φορτώνει το speetest Ηράκλειο η χειρότερη πόλη στην Κρήτη σε κάλυψη η vf. Δικαισύνης στο κατάστημα vf τα Χριστούγεννα ούτε 10Mbps,κατεβαίνεις στην πλατεία λιονταριών άλλο μνημόσυνο εκει… (και στα στενά γύρω γυρω Χάνδακος κτλ.) Σε κτήρια εντός μόνιμο Edge η εκτός δικτύου.Οι μόνες περιοχές που λίγο λίγο προχωράει είναι Παγκρήτιο που είναι πάνω του Κεραίες Το γήπεδο του Ατσαλένιου επίσης και ανατολικά προς Αεροδρόμιο/Πράκτικερ κάτι γίνεται.Επίσης στις περιοχές (στον κόμβο της Κνωσού κάτω και πάνω απο την Εθνική οδό) υπάρχει κάλυψη.Δεν ξέρω πως εχει καταφέρει η vf το κέντρο του Ηρακλείου να είναι ολοκληρωτικά για κλάματα.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 9 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Είμαι Καβάλα και δεν βλέπω καθόλου 5g στο κέντρο ...έγινε κάτι; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 56 minutes ago, zerokill said: Ηράκλειο η χειρότερη πόλη στην Κρήτη σε κάλυψη η vf. Δικαισύνης στο κατάστημα vf τα Χριστούγεννα ούτε 10Mbps,κατεβαίνεις στην πλατεία λιονταριών άλλο μνημόσυνο εκει… (και στα στενά γύρω γυρω Χάνδακος κτλ.) Σε κτήρια εντός μόνιμο Edge η εκτός δικτύου. Οι μόνες περιοχές που λίγο λίγο προχωράει είναι Παγκρήτιο που είναι πάνω του Κεραίες Το γήπεδο του Ατσαλένιου επίσης και ανατολικά προς Αεροδρόμιο/Πράκτικερ κάτι γίνεται. Επίσης στις περιοχές (στον κόμβο της Κνωσού κάτω και πάνω απο την Εθνική οδό) υπάρχει κάλυψη. Δεν ξέρω πως εχει καταφέρει η vf το κέντρο του Ηρακλείου να είναι ολοκληρωτικά για κλάματα. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Κέντρο σήμερα και πάλι απογοητεύτηκα, σε μία φάση έπρεπε να αλλάξω σε Cosmote για μπορέσει να φορτώσει τα δρομολόγια του λεωφορείου 🥲. Την πήρα (sim) γιατί στην περιοχή που μένω η Cosmote δεν έχει κάλυψη αλλά και η vodafone που έχει τελικά είναι σαν μην έχει. Επίσης δεν έχω παρατήρησει καμία μετάπτωση σε 2G αλλά πολλές εναλλαγές μεταξύ 5G-4G. Φοιτητική λέσχη (είδα ότι έχουν βγάλει άδεια για 2 κεραίες στο ΕΛΜΕΠΑ με τα πάντα μέσα αλλά ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί (700-3500). Στην στάση * Έχει χαλάσει τελείως το μενού με την τελευταία έκδοση στο iOS και δεν δείχνει πολλές πληροφορίες ούτε γίνεται ενημέρωση όπως πιο παλιά (καλά και τότε είχε θέματα). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Κόπηκαν οπτικές ίνες πάλι και οι εφεδρικές οδεύσεις είναι για τον π@@@ο. Δείτε εδω: 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Η αιτία; πώς κόπηκαν; 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, doganos said: Είμαι Καβάλα και δεν βλέπω καθόλου 5g στο κέντρο ...έγινε κάτι; Αν δε βλέπεις 5g κάνουν αναβάθμιση και άλλους σταθμούς όπως στην Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη. Την ίδια συμπεριφορά είχαν και σε αυτές τις πόλεις. Αυτή την περίοδο είναι στην περιοχή και θα πάνε και στις εκ αριστερών πόλεις. Θα δούμε πολύ n78 μέσα σε αυτες. Edited October 22, 2023 by cmvr 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Γεια σας για να βγάλω μια esim μόνο για data στη vodafone πρέπει να πάω σε κατάστημα ; Η esim έχει 5g κανονικά η μόνο 4g.; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 hour ago, empeiros said: Γεια σας για να βγάλω μια esim μόνο για data στη vodafone πρέπει να πάω σε κατάστημα ; Η esim έχει 5g κανονικά η μόνο 4g.; Μόνο για data δεν θα είναι αλλά μπορείς να εκδώσεις και online (το έκανα πριν μία εβδομάδα) αν το υποστηρίζει η συσκευή θα έχεις και 5G αν είσαι σε περιοχή με κάλυψη 5G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 30 minutes ago, waeo said: Μόνο για data δεν θα είναι αλλά μπορείς να εκδώσεις και online (το έκανα πριν μία εβδομάδα) αν το υποστηρίζει η συσκευή θα έχεις και 5G αν είσαι σε περιοχή με κάλυψη 5G. Δεν εχω κανονικη σιμ, δε θα χρειαστει να παω στο καταστημα για ενεργοποιηση; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 27 minutes ago, empeiros said: Δεν εχω κανονικη σιμ, δε θα χρειαστει να παω στο καταστημα για ενεργοποιηση; Όχι, όλα γίνονται εξ αποστάσεως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Σέρρες σας έρχεται ετοιμαστείτε για space network upgrade 🤣🤣🤣 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) Άκυρο σε λάθος τόπικ το έγραψα... delete... Edited October 23, 2023 by hasiotis_john 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Στο ciel στην παραλία Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/result/i/5826970723 Στο νέο πάνελ Ν78 στον Πύργο του ΟΤΕ που ανέβασε ο Γιώργος. Έχω να πω πως έχει δώσει τρομερά γκάζια σε όσες περιοχές κοιτάει αυτό το πάνελ, μπράβο τους. https://www.speedtest.net/result/i/5826854589 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Υπάρχει κάποιο 5G Router να προτείνει κάποιος να εκμεταλλευτώ την όμορφη κεραιούλα εδώ; Κρίμα να πηγαίνει χαμένη.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 9 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 στην Πάτρα πως τα παει η Vodafone για 5g? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 1 hour ago, zerokill said: Υπάρχει κάποιο 5G Router να προτείνει κάποιος να εκμεταλλευτώ την όμορφη κεραιούλα εδώ; Κρίμα να πηγαίνει χαμένη. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Εκπέμπει και η συνεργάτιδα;; 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Εκπέμπει και η συνεργάτιδα;;Σε διπλανό κτήριο στα 50μ η συνεργάτιδα.Η κεραία της Nova προϋπήρχε στην περιοχή αργότερα σε διπλανό κτήριο μπήκε και της Vodafone.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 5 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 6 ώρες πριν, zerokill said: Υπάρχει κάποιο 5G Router να προτείνει κάποιος να εκμεταλλευτώ την όμορφη κεραιούλα εδώ; Κρίμα να πηγαίνει χαμένη. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Όταν λες "κάποιο 5G Router", μήπως εννοείς, βράδυ + αγρότης + τροχός; 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts