memoriesradio Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 (edited) 5 minutes ago, zerokill said: Ναι μακάρι να υπήρχε ένα netmonster για iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν υπάρχει όμως... Άλλα τα API του λαγού, και άλλα της κουκουβάγιας... 😉 Edited May 2, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο , δεν υπήρξε ούτε μισή εναλλαγή σε 3G , αυτές τις μέρες που την χρησημοποιησα Σέρρες . Απλά είναι αιώνες πίσω από άποψη ταχυτήτων 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 58 minutes ago, georgebad said: Για να λέμε και του στραβού το δίκιο , δεν υπήρξε ούτε μισή εναλλαγή σε 3G , αυτές τις μέρες που την χρησημοποιησα Σέρρες . Απλά είναι αιώνες πίσω από άποψη ταχυτήτων Μάλλον έκλεισαν το 3G επιτέλους. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Μάλλον έκλεισαν το 3G επιτέλους. Μάλλον όχι. Βέροια ακόμη ενεργό είναι, και φαντάζομαι το ίδιο και στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία. Απλά με το κινητό σε αυτόματη επιλογή τύπου δικτύου, τον τελευταίο καιρό, είναι σαν να το έχω κλειδωμένο σε LTE only, εκτός φυσικά από τα γνωστά προβληματικά σημεία μέσα στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί πρέπει να πέσει σε χαμηλότερη τεχνολογία (3G)... Edited May 3, 2023 by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Μάλλον όχι. Βέροια ακόμη ενεργό είναι, και φαντάζομαι το ίδιο και στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία. Απλά με το κινητό σε αυτόματη επιλογή τύπου δικτύου, τον τελευταίο καιρό, είναι σαν να το έχω κλειδωμένο σε LTE only, εκτός φυσικά από τα γνωστά προβληματικά σημεία μέσα στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί πρέπει να πέσει σε χαμηλότερη τεχνολογία (3G)... Είσαι σίγουρος; Τις προάλλες ήμουν και 3G δεν είδα πουθενά ή έστω δεν μου έδινε access. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) 21 minutes ago, CaptainNickGR said: Είσαι σίγουρος; Τις προάλλες ήμουν και 3G δεν είδα πουθενά ή έστω δεν μου έδινε access. Σιγουρότατος (σήμερα μέτρησα) για Βέροια, και πιθανόν και για την υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, κτλ). Εξάλλου μία απλή (χειροκίνητη) αναζήτηση δικτύων, στις συγκεκριμένες περιοχές, θα λύσει τις όποιες αμφιβολίες μας... Επίσης άσχετο η ύπαρξη ακόμα της τεχνολογίας 3G, με το "δεν μου έδινε access". Κατάργηση της τεχνολογίας 3G, θα είναι όταν θα πάψει να υπάρχει (να εκπέμπει)! Edited May 3, 2023 by memoriesradio 5 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 26 minutes ago, memoriesradio said: Σιγουρότατος (σήμερα μέτρησα) για Βέροια, και πιθανόν και για την υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, κτλ). Εξάλλου μία απλή (χειροκίνητη) αναζήτηση δικτύων, στις συγκεκριμένες περιοχές, θα λύσει τις όποιες αμφιβολίες μας... Επίσης άσχετο η ύπαρξη ακόμα της τεχνολογίας 3G, με το "δεν μου έδινε access". Κατάργηση της τεχνολογίας 3G, θα είναι όταν θα πάψει να υπάρχει (να εκπέμπει)! Access στο 3G στην Βέροια έχω να δω πάρα πολλούς μήνες, τώρα αν εσύ το βλέπεις στην αναζήτηση δικτύων τότε έχεις δίκιο δεν έχει κλείσει ακόμα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Access στο 3G στην Βέροια έχω να δω πάρα πολλούς μήνες, τώρα αν εσύ το βλέπεις στην αναζήτηση δικτύων τότε έχεις δίκιο δεν έχει κλείσει ακόμα. Νομίζω ότι το παρακάτω (στην Βέροια) το βλέπω εγώ, αλλά και ολες οι συσκευές κινητής που υπάρχουν στην Ελλάδα... 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Η ουσία είναι ότι ακόμη κρατάει το 3g... 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Just now, p_k said: Η ουσία είναι ότι ακόμη κρατάει το 3g... Ακριβώς αυτό. Καταναλώνει φάσμα... 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Νομίζω ότι το παρακάτω (στην Βέροια) το βλέπω εγώ, αλλά και ολες οι συσκευές κινητής που υπάρχουν στην Ελλάδα... Συγγνώμη άσχετο αλλά.. γλουπ. Βλέπω καλά; Ακόμα βγάζει στην αναζήτηση δικτύων την Wind αντί για Nova? Έχει να κάνει με μη αναβαθμισμενο εξοπλισμό εκεί που είσαι άραγε; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Πουθενά δεν το έχουν αλλάξει αυτό. Κάτι άλλες αλχημείες έχουν κάνει και φαίνεται το NOVA στα κινητά. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Operator logo βάζεις ο καθένας ότι θέλει ξεχάσατε στο lockdown που είχαν όλες οι εταιρείες το menoume_spiti για κάνα τρίμηνο; Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Στον Πειραια οπου κινουμαι οσες αναζητησεις και αν εχω κανει μοιαζει σαν να το εχουν locked 4g/5g only ουτε καν 2g Μαλιστα το netmonster σε ορισμενες κεραιες βγαζει ακομα 3g διπλα αλλα η αναζητηση οχι... 🙃 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) Άντε και κάτι σχετικό-άσχετο. Σε πρόσφατο roaming (Ιταλία πριν 2 βδομάδες) και Βουλγαρία (πριν 4 μέρες) συμβαίνει το εξής. Σε 1-3 speedtest (Ookla) μπαίνει άμεσα gap στην ταχύτητα (Ιταλία ~1Mbps) & Βουλγαρία (~10Mbps). Με flight mode επανέρχεται σε full γκάζια. Στο επόμενο roaming θέλω να δοκιμάσω να κατεβάσω κανένα καλό iso να δω και εκεί συμπεριφορά. Πάντως όταν δεν μπαίνει αυτό το gap χτυπάει τελικές από ταχύτητες (Α1 σε Βουλγαρία & Vodafone IT). Παρατηρήστε στις παρακάτω μετρήσεις πως το κρατάει με τα ανεβοκατεβάσματα. https://www.speedtest.net/my-result/a/9242286339 https://www.speedtest.net/my-result/a/9242284810 Edited May 3, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Operator logo βάζεις ο καθένας ότι θέλει ξεχάσατε στο lockdown που είχαν όλες οι εταιρείες το menoume_spiti για κάνα τρίμηνο; Sent from my iPhone using TapatalkΑυτό ακριβώς εννοούσα Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 5 ώρες πριν, zerokill said: Operator logo βάζεις ο καθένας ότι θέλει ξεχάσατε στο lockdown που είχαν όλες οι εταιρείες το menoume_spiti για κάνα τρίμηνο; Sent from my iPhone using Tapatalk Ή και το Greece2021 δίπλα από το όνομα του παρόχου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Ή και το Greece2021 δίπλα από το όνομα του παρόχου για τα 200 χρόνια από την επανάσταση Ναι παλιότερα ήταν πολύ εύκολο ακόμα και σε iphone όπως το 3gs που είχα με jailbreak να αλλάζεις το operator logo.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 22 ώρες πριν, georgeavl3 said: Πουθενά δεν το έχουν αλλάξει αυτό. Κάτι άλλες αλχημείες έχουν κάνει και φαίνεται το NOVA στα κινητά. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεταδίδεται αφού συνδεθείς στο δίκτυο. Αν κανεις αναζητηση δικτύου με κάρτα Nova/Wind θα σου βγάλει NOVA. Η Vodafone έχει το «vodafone GR» στις κάρτες της και το είχε αλλάξει προσωρινά σε αυτό το Greece 2021. Την ίδια αλχημεία εχουν κάνει και η Nova Fun fact: Η Vodafone δεν σταμάτησε ποτέ να εκπέμπει από την κεραία αυτό το 2021, μόνο το έκρυψε και το γύρισε ξανά σε αυτό της SIM. Αν συνδεθείτε σε κάποιο ηχοσύστημα αυτοκινήτου θα σας εμφανιστεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 3 minutes ago, paanos said: Μεταδίδεται αφού συνδεθείς στο δίκτυο. Αν κανεις αναζητηση δικτύου με κάρτα Nova/Wind θα σου βγάλει NOVA. Η Vodafone έχει το «vodafone GR» στις κάρτες της και το είχε αλλάξει προσωρινά σε αυτό το Greece 2021. Την ίδια αλχημεία εχουν κάνει και η Nova Fun fact: Η Vodafone δεν σταμάτησε ποτέ να εκπέμπει από την κεραία αυτό το 2021, μόνο το έκρυψε και το γύρισε ξανά σε αυτό της SIM. Αν συνδεθείτε σε κάποιο ηχοσύστημα αυτοκινήτου θα σας εμφανιστεί. Πρόσεξε όμως κάτι φίλε μου, εγώ που έχω στη Nova twin SIM, το όνομα Nova εμφανίστηκε μόνο στη μία από τις δύο συσκευές. Βέβαια δεν με πειράζει, από τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σωστά. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Και εμένα μου βγήκε η πίστη μέχρι να εμφανιστεί το Nova στο κινητό μου τότε. Κάποια στιγμή το πέτυχα να εμφανίζεται στιγμιαία τέλη Ιανουαρίου. Για άλλο λόγο, έκανα reset το κινητό και έμεινε μόνιμο. Έχασα όμως συνδεσιμότητα σε 2G/3G. Δεν τα έβλεπε καν. Και όταν άλλαξα εταιρία, παρέμεινε το ίδιο πρόβλημα στην θέση SIM1 (και όταν το έκανα swap με τη SIM της Vodafone). Το έκανα root και έκανα reset από το network signal guru κι έτσι έστρωσε. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 (edited) Και μετά φταίει η Vodafone, η nova ή η cosmoteh https://nealesvou.gr/asfalistika-metra-kata-tis-vodafone/ Edited May 5, 2023 by Gv2008 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Και μετά φταίει η Vodafone, η nova ή η cosmoteh https://nealesvou.gr/asfalistika-metra-kata-tis-vodafone/ Βασιλικά Λέσβου, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις... Λέω και εγώ, Βασιλικά Θεσσαλονίκης; Edited May 5, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Και μετά φταίει η Vodafone, η nova ή η cosmoteh https://nealesvou.gr/asfalistika-metra-kata-tis-vodafone/Ο, τι να ναι. Άμα όμως πέσει καμιά επιδότηση να κουρέψουν τα χωράφια τους ξέρω γω και να τα γεμίσουν ηλιακά πάνελ, το επόμενο λεπτό όλοι θα τους βάλουν φωτιά και ο, τι σπόρο έχουν θα τον πετάξουν στα σκουπιδια. Και φυσικά υπάρχουν όπως αναφέραμε και σε άλλο ποστ όλοι οι "παρασυρμενοι" που ακολουθούν όλους αυτούς τους καλοθελητες που για μερικούς ψήφους μπορούν να σε πείσουν ότι τα μήλα βγαίνουν από τη συκιά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Γιατί το τελευταίο διάστημα μου εμφανίζει σύμβολο 5G η vodafone, ενώ είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο σε 800ρα μπάντα; 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts