HORGRAP Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Δεν φταίει η Vodafone για όλα 🙂 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Καλημερα, ας δούμε και ένα προβληματικό σημείο Επισης στη Vodafone όπου έξω στα ΚΤΕΛ που είναι ανοιχτός χώρος είναι τέλεια και το τετράγωνο είναι Δεβοσετου,Βεργωτή,Κοσμά του Αιτωλού και η μια πλευρά ειναι η πυροσβεστική. Στα ΚΤΕΛ και στο de bosset σας έχω ανεβάσει μετρήσεις με 50Mbps και πάνω. Αν μπούμε όμως σε ένα σπίτι μέσα η μέγιστη ταχύτητα θα είναι 10-15Mbps το πολύ. Το θέμα είναι ότι το Αργοστολι σε πολλά σημεία κάλυπτεται από ένα micro, και 1-2 σταθμούς. Η περιοχή αυτή που πιάνει και το σπίτι μου, είναι αρκετά ψηλά σε βαθμό που από το τεχνικό τμήμα άλλης εταιρείας με είπαν ότι ο κοντινότερος σταθμός είναι γύρω στα 10 χιλιόμετρα μακριά. Άρα ένα μέρος του Αργοστολίου καλύπτεται από κεραίες σε χωριά και όχι μέσα από την πόλη. Για αυτό και εγώ έχω λειτουργικότερο Ίντερνετ σε σχέση με άλλους συνδρομητές που μένουν πιο χαμηλά και πραγματικά σέρνεται. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Σήμερα βρέχει πολύ εδώ έχουν ανοίξει οι ουρανοί αλλά καλά κρατεί η Vodafone. Περαστικός από το ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη. Τους εύχομαι και πανελλαδικά 🤣🤣🤣🤣 https://www.google.com/maps/@41.1264107,24.8844505,260m/data=!3m1!1e3 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 19 minutes ago, cmvr said: Σήμερα βρέχει πολύ εδώ έχουν ανοίξει οι ουρανοί αλλά καλά κρατεί η Vodafone. Περαστικός από το ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη. Τους εύχομαι και πανελλαδικά 🤣🤣🤣🤣 https://www.google.com/maps/@41.1264107,24.8844505,260m/data=!3m1!1e3 Δώσε και σε μένα μπάρμπα... Edited January 20, 2023 by memoriesradio 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Σήμερα βρέχει πολύ εδώ έχουν ανοίξει οι ουρανοί αλλά καλά κρατεί η Vodafone. Περαστικός από το ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη. Τους εύχομαι και πανελλαδικά https://www.google.com/maps/@41.1264107,24.8844505,260m/data=!3m1!1e3 Με 4G όμως.... Καλά που υπάρχει και η n78.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 4 minutes ago, georgeavl3 said: Με 4G όμως.... Καλά που υπάρχει και η n78. Poco X3 Pro via Tapatalk Το 4G πόσο πάει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 11 minutes ago, georgeavl3 said: Με 4G όμως.... Καλά που υπάρχει και η n78. Poco X3 Pro via Tapatalk Δεν μέτρησα 6 minutes ago, CaptainNickGR said: Το 4G πόσο πάει; Δεν μέτρησα Μην δείτε καλή μέτρησης της Vodafone να αρχίσετε τα 4g κλπ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 20, 2023 by cmvr 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Το 4G πόσο πάει; 2-3 Mbps βλέπω συνήθως από την ίδια κεραία. Καλά εγώ αρχίζω για το 4G επειδή δεν έχω 5G τηλέφωνο και μου τη σπάει Πάντως και για τις εναλλαγές που είχα αναφέρει (4G->3G->2G) και εγώ βλέπω ότι έχουν σταματήσει.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 8 minutes ago, georgeavl3 said: 2-3 Mbps βλέπω συνήθως από την ίδια κεραία. Καλά εγώ αρχίζω για το 4G επειδή δεν έχω 5G τηλέφωνο και μου τη σπάει Πάντως και για τις εναλλαγές που είχα αναφέρει (4G->3G->2G) και εγώ βλέπω ότι έχουν σταματήσει. Poco X3 Pro via Tapatalk Πάρε μια 5g συσκευή και Vodafone να τελειώνεις. Το 4g είναι μεσαιωνική τεχνολογία πια 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 4 minutes ago, cmvr said: Πάρε μια 5g συσκευή και Vodafone να τελειώνεις. Το 4g είναι μεσαιωνική τεχνολογία πια 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Το πιστεύω πλέον πως κάποιες κινήσεις τους κρύβουν κάποιο σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 19 minutes ago, CaptainNickGR said: Το πιστεύω πλέον πως κάποιες κινήσεις τους κρύβουν κάποιο σκοπό. Πιο σκοπό δώσε μας τα φώτα σου 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 7 minutes ago, cmvr said: Πιο σκοπό δώσε μας τα φώτα σου Προώθηση 5G συσκευών, προώθηση σταθερής από την στιγμή που η κινητή δεν δουλεύει, γενικά κάνουν τους χαζούς όσο τους παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 30 minutes ago, CaptainNickGR said: Προώθηση 5G συσκευών, προώθηση σταθερής από την στιγμή που η κινητή δεν δουλεύει, γενικά κάνουν τους χαζούς όσο τους παίρνει. Καλά σαν θεωρία συνωμοσίας ακούγεται αυτό 🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) Στην Αγγλία άνοιξαν 5G Stand Alone και Network Steering σε πολλούς συνδρομητές Vodafone UK που διαθέτουν Oppo και Samsung με Snapdragon 8 .....και εδω στην Ελλάδα ακομα παλεύουν με τις Basebands. SA ....δεν θα δούμε μέχρι τον Σεπτέμβρη και ...αν! Edited January 20, 2023 by HORGRAP 5 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 3 ώρες πριν, cmvr said: Σήμερα βρέχει πολύ εδώ έχουν ανοίξει οι ουρανοί αλλά καλά κρατεί η Vodafone. Περαστικός από το ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη. Τους εύχομαι και πανελλαδικά 🤣🤣🤣🤣 https://www.google.com/maps/@41.1264107,24.8844505,260m/data=!3m1!1e3 θέλω κ γω🤣 2 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 1 ώρα πριν, cmvr said: Καλά σαν θεωρία συνωμοσίας ακούγεται αυτό 🤣🤣🤣🤣 Μπορεί να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 3 ώρες πριν, cmvr said: Πάρε μια 5g συσκευή και Vodafone να τελειώνεις. Το 4g είναι μεσαιωνική τεχνολογία πια 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Είχε / έχει και μία οικονομική συσκευή η ίδια η vodafone... 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 2 ώρες πριν, HORGRAP said: Στην Αγγλία άνοιξαν 5G Stand Alone και Network Steering σε πολλούς συνδρομητές Vodafone UK που διαθέτουν Oppo και Samsung με Snapdragon 8 .....και εδω στην Ελλάδα ακομα παλεύουν με τις Basebands. SA ....δεν θα δούμε μέχρι τον Σεπτέμβρη και ...αν! Δεν νομίζω Τάκη. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) https://www.ispreview.co.uk/index.php/2023/01/vodafone-uk-open-trial-5g-standalone-network-to-customers.html Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν N78 πολλές εκτός Αθηνών για να ανοίξει. ( ούτε στην Αθήνα οσο θα έπρεπε 😉 Τι να το ανοίξουν εδω ? Για μια μικρή περιοχή για Marketing ? Αυτό μπορει να συμβεί ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ αν θέλουν . Για Marketing στην Ελλαδα ΝΑΙ. Στην Αγγλία ομως εχει πραγματική αξια ( και οχι Marketing 2 οικοδομικών τετραγώνων οπως θα συμβεί εδω ....διοτι εχουν στήσει ΠΑΝΤΟΥ Band N78 εκεί . 🙂 Edited January 20, 2023 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Κάτι διάβασα που λέγατε για αναβαθμίσεις στην Θεσσαλονίκη και ότι δεν τρώει σφαλιάρες σε 3G πλέον. Για που λέτε ακριβώς, γιατί τα πράγματα είναι τα ίδια χάλια εκεί που γυρνάω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 10 minutes ago, tasosathan said: Κάτι διάβασα που λέγατε για αναβαθμίσεις στην Θεσσαλονίκη και ότι δεν τρώει σφαλιάρες σε 3G πλέον. Για που λέτε ακριβώς, γιατί τα πράγματα είναι τα ίδια χάλια εκεί που γυρνάω Σε ποιες περιοχές; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Κάποιος που έγραψε ότι το fast.com έχει όριο 70mbps. Μόλις τώρα Κατερίνη , κοντά στην Εθνική Οδό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) On 19/1/2023 at 1:00 ΜΜ, Nickchris36 said: ουδεμία άναβαθμιση επιβεβαιώνω σε Βοιωτία που είμαι στη περιοχή μου . Μπαντ 20 ακομα.από την αρχή του 4g . κατά τα άλλα αναβαθμίζουν γελάω.. από τον Οκτώβριο το ακούω αυτο🤣 Επιβεβαιώνω. Τουλάχιστον με την έλευση του 5G στην Λιβαδειά αυξήθηκαν λίγο η Ταχύτητες,αλλά μετά την Αλίαρτο Βοιωτίας από 2-7 Mbps το πολύ και στην Θήβα ταχύτητες σε κεντρικά σημεία 1-3 Mbps. Σε κατά τόπους σημεία όπως κατά τον περιφερειακό Λιβαδειάς-Θήβας ξεπερνά τα 12 Mbps. Αφήστε ότι μετά τα διόδια της Θήβας σε μερικά σημεία της Εθνικής οδού σε γυρνά από 4G+ σε H+. 5G ούτε για δείγμα όταν ο ασπρόμαυρος ανταγωνισμός προσφέρει στις παραπάνω περιοχές 10+ Mbps(δεν παρέχει όμως 5G η πρωην μπλε)και η πράσινη 35+ Mbps και 600+ Mbps στο 5G Edited January 20, 2023 by aektzhs 1 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Το 1ο τεστ server Vodafone και το 2ο server Cosmpte6 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 35 minutes ago, aektzhs 1 said: Επιβεβαιώνω. Τουλάχιστον με την έλευση του 5G στην Λιβαδειά αυξήθηκαν λίγο η Ταχύτητες,αλλά μετά την Αλίαρτο Βοιωτίας από 2-7 Mbps το πολύ και στην Θήβα ταχύτητες σε κεντρικά σημεία 1-3 Mbps. Σε κατά τόπους σημεία όπως κατά τον περιφερειακό Λιβαδειάς-Θήβας ξεπερνά τα 12 Mbps. Αφήστε ότι μετά τα διόδια της Θήβας σε μερικά σημεία της Εθνικής οδού σε γυρνά από 4G+ σε H+. 5G ούτε για δείγμα όταν ο ασπρόμαυρος ανταγωνισμός προσφέρει στις παραπάνω περιοχές 10+ Mbps(δεν παρέχει όμως 5G η πρωην μπλε)και η πράσινη 35+ Mbps και 600+ Mbps στο 5G Ετσι είναι.. έχουν αναβαθμίσει τις πόλεις Λιβαδειά τουλάχιστον που εχω τεσταρει εχει 5g αλλα οχι σε ολη την Πολη,κατα σημεια και με ασταθεια Εχει δουλεια ακομα αλλα σαφως ειναι θετικη η εξελιξη αυτη.Εξω από Λιβαδειά σε ολο το Νομό Βοιωτίας b20 και καμμια b3 και σέρνεται το σύμπαν. Θήβα γιατί τέτοιο χάλι? Edited January 20, 2023 by Nickchris36 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts